www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 29 lip 2025 23:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 495 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 29 ožu 2015 22:52 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 42 zahvala
Zahvaljeno je: 12 zahvala
Vezano za gospina ukazanja,a ima ih po cijelom svijetu,proguglajte malo,nisu Lurd,Fatima i Međugorje jedina,pročitajte poruke iz Garabandala(Španjolska),Brazila itd,sasvim identične poruke su svuda jer su ovo posljednja vremena i ljudi se stvarno trebaju vratiti svojoj divnoj iskonskoj prirodi tj.Bogu svojoj ljubavi i stvoritelju koji nam je dao ovaj životni dah...nikad mi nije bilo jasno kako neko može reći za B.D.M ili Boga...npr:te Gospa nije govorni automat,te Bog nije ovo ili ono,Bog to tako ne radi..pa otkud da mi znamo što Bog čini i kako točini???Jer Bog čini baš kako hoće i kako mu se prohtije,a na nama je jedini zadatak da shvatimo svoj život kao dar božji i da Ga pustimo u svoje srce,kao dijete,što god da se ima desiti...naš zadatak je biti ljubav i činiti sve da drugi osjete našu ljubav...sve je božji plan stvaranja,nemamo pravo suditi druge,Bog samo zna u svom beskrajnom umu i mudrom naumu zašto je sve stvorio i za koju svrhu...a kad se ogriješimo i dajemo si previše prava kao da smo sami sebe stvorili,tonemo u božji zaborav...pa opet iznova tražimo ruku spasa,takvi smo mi ljudi...tvrdovrati i nepokorni...dok nas neka nevolja potpuno ne sludi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2015 08:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 31 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
Snimka Egzorcizma ispred Crkve u Međugorju i na brdu ukazanja. Neću komentirati, al pogledajte!

https://www.youtube.com/watch?v=wJohL3ygCNA

https://www.youtube.com/watch?v=VZdNeoYF2NI

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2015 11:42 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
angel777 napisao:
Snimka Egzorcizma ispred Crkve u Međugorju i na brdu ukazanja. Neću komentirati, al pogledajte!

https://www.youtube.com/watch?v=wJohL3ygCNA

https://www.youtube.com/watch?v=VZdNeoYF2NI

Izgleda čudno da se egzorcizam radi na otvorenom, pred toliko ljudi, ali nije to moja kompetencija, valjda znaju šta rade.

Inače ima na youtube-u raznih snimaka svakakvih egzorcizama, evo jednog islamskog, ne znam u čije ime izgoni šejtane valjda u ime Muhameda, selallahu alejhi ve selem.

Pa onda hindu egzorcizam

Naravno da će ljudi reći da je to obično praznovjerje, i psihički umišljaji.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2015 17:02 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 31 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
"Izgleda čudno da se egzorcizam radi na otvorenom, pred toliko ljudi, ali nije to moja kompetencija, valjda znaju šta rade."

Mislim da se ovo dešava spontano za vrijeme Mise i nije službeni egzorcozam. Bio sam dosta puta na večernjoj Misi, i dosta puta sam za vrijeme mise čuo jecanja, vrištanja i slično. Kad je ljetna sezona Misu služi 30-40 svećenika za oltarom i među pukom ih bude pedesetak, pa zato nije ni čudo što je se svećenik našao kraj ovog jadnika(jadnice) u tom trenutku. Opet ponavljam, neću komentirati, samo znam da se ovo često događa u Međugorju.

Vrh
Citiraj  
PostOvaj post je obrisan od angel777 na 12 tra 2015 17:05.
PostPostano: 12 tra 2015 18:03 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 72 zahvala
angel777 napisao:

Predstava za narod. Najbolji egzorcizam je poslušnost biskupu, u ovom slučaju- Ratku Periću.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2015 20:36 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
angel777 napisao:
"Izgleda čudno da se egzorcizam radi na otvorenom, pred toliko ljudi, ali nije to moja kompetencija, valjda znaju šta rade."

Mislim da se ovo dešava spontano za vrijeme Mise i nije službeni egzorcozam. Bio sam dosta puta na večernjoj Misi, i dosta puta sam za vrijeme mise čuo jecanja, vrištanja i slično. Kad je ljetna sezona Misu služi 30-40 svećenika za oltarom i među pukom ih bude pedesetak, pa zato nije ni čudo što je se svećenik našao kraj ovog jadnika(jadnice) u tom trenutku. Opet ponavljam, neću komentirati, samo znam da se ovo često događa u Međugorju.

Nije službeni egzorcizam, a zašto je onda ovaj čovjek drži za ruke, rekoh nisam stručnjak za to, al zadnje što sam čitao o tome je knjiga Obred o ocu Garyju Thomasu i tamo nisam našao da se to radi pred masom ljudi. Kolko znam za egzorcizam moraš imat ovlaštenje svog biskupa.

To je ovaj čovjek :

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2015 20:41 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
angel777 napisao:

Mislim da se ovo dešava spontano za vrijeme Mise i nije službeni egzorcizam. Bio sam dosta puta na večernjoj Misi, i dosta puta sam za vrijeme mise čuo jecanja, vrištanja i slično. Kad je ljetna sezona Misu služi 30-40 svećenika za oltarom i među pukom ih bude pedesetak, pa zato nije ni čudo što je se svećenik našao kraj ovog jadnika(jadnice) u tom trenutku. Opet ponavljam, neću komentirati, samo znam da se ovo često događa u Međugorju.

da ,tako je...nije to službeni egzorcizam.
..već su to manifestacije
..osoba koje su posjednute ili opsjednute..
..kad se uznemiruju demoni...u njima..
..koji osjećaju ..duhovnost svetišta MEĐUGORSKOG. 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2015 20:51 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Fran26 napisao:
angel777 napisao:

Predstava za narod. Najbolji egzorcizam je poslušnost biskupu, u ovom slučaju- Ratku Periću.

..Fran ..mislim da je i tebi potrebna jedna vrsta "egzorcizma"
..od taštine..nakupljene u filozofiji uma...i copy paste..

koji su plodovi tvog djela..?
..ko da nikad nisi čitao riječi ISUSA KRISTA..
..jednostavne i toliko savršene u toj jednostavnosti..ONOG TKO ZNA SVE..
I SVE TAJNE USTROJSTVA..ali ih ne objašnjava u beskrajnim naklapanjima filozofije uma..
jer su u konačnosti NEBITNE...

Isusova Svećenička molitva..

"Oče, došao je čas: proslavi Sina svoga da Sin proslavi tebe
i da vlašću koju si mu dao nad svakim tijelom dade život vječni
svima koje si mu dao. 3A ovo je život vječni: da upoznaju tebe,
jedinoga istinskog Boga, i koga si poslao - Isusa Krista.
4Ja tebe proslavih na zemlji dovršivši djelo koje si mi dao izvršiti.
5A sada ti, Oče, proslavi mene kod sebe onom slavom koju imadoh
kod tebe prije negoli je svijeta bilo. 6Objavio sam ime tvoje ljudima
koje si mi dao od svijeta. Tvoji bijahu, a ti ih meni dade i riječ su tvoju sačuvali. 7Sad upoznaše da je od tebe sve što si mi dao 8jer riječi koje
si mi dao njima predadoh i oni ih primiše i uistinu spoznaše da sam od
tebe izišao te povjerovaše da si me ti poslao. 9Ja za njih molim;
ne molim za svijet, nego za one koje si mi dao jer su tvoji. I sve moje
tvoje je, i tvoje moje, i ja se proslavih u njima. 11Ja više nisam u svijetu,
no oni su u svijetu, a ja idem k tebi. Oče sveti, sačuvaj ih u svom imenu
koje si mi dao: da budu jedno kao i mi. 12Dok sam ja bio s njima, ja sam
ih čuvao u tvom imenu, njih koje si mi dao; i štitio ih, te nijedan od njih
ne propade osim sina propasti, da se Pismo ispuni. 13A sada k tebi idem
i ovo govorim u svijetu da imaju puninu moje radosti u sebi. 14Ja sam im predao tvoju riječ, a svijet ih zamrzi jer nisu od svijeta kao što ni ja nisam
od svijeta. 15Ne molim te da ih uzmeš sa svijeta, nego da ih očuvaš od Zloga. 16Oni nisu od svijeta kao što ni ja nisam od svijeta. 17Posveti ih u istini: tvoja je riječ istina. 18Kao što ti mene posla u svijet tako i ja poslah njih u svijet. 19I za njih posvećujem samog sebe da i oni budu posvećeni
u istini. 20Ne molim samo za ove nego i za one koji će na njihovu riječ vjerovati u mene: 21da svi budu jedno kao što ti, Oče, u meni i ja u tebi, neka i oni u nama budu da svijet uzvjeruje da si me ti poslao. 22I slavu
koju si ti dao meni ja dadoh njima: da budu jedno kao što smo mi jedno - 23ja u njima i ti u meni, da tako budu savršeno jedno da svijet upozna
da si me ti poslao i ljubio njih kao što si mene ljubio. 24Oče, hoću da i oni
koje si mi dao budu gdje sam ja, da i oni budu sa mnom: da gledaju moju slavu, slavu koju si mi dao jer si me ljubio prije postanka svijeta. 25Oče pravedni, svijet te nije upoznao, ja te upoznah; a i ovi upoznaše da si me
ti poslao. 26I njima sam očitovao tvoje ime, i još ću očitovati, da ljubav kojom si ti mene ljubio bude u njima - i ja u njima."

..pa zar misliš da tvoj uvod u filozofiju..ičemu služi..
..osim tvome sladostrašću.. 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 tra 2015 01:00 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
...ja ne vjerujem .....u međugorska ukazanja....
??? jesam li ja ?....manji vjernik od onih koji u to ....vjeruju ...?!?!
možda ....ne znam ....ovaj , onaj...
Vicka :shock: . ovako kaže ....???
i kako dalje ?? :a1163:
a biskup Perić , pa on je samo....??? biskup !
i tako....

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 495 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]