www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 svi 2025 09:26

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 29 tra 2015 19:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Moja rodica ima 35 pa nakon duge veze,pa tek od neki dan je prohodala s covjekom s njenog posla...promjenila posao,I srela covjeka za sebe...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2015 19:14 
Odsutan

Imala je dugi vezu koja nije uspjela, vec zavrsila nedavno...promjenila radno mjesto,I na novom mjestu sa svojih 35 srela novu osobu za sebe...Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2015 20:34 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 11 zahvala
Drago mi je za rodicu... ali kako kuzim ona nije bila sama. Ona je iz jedne u drugu vezu. Znaci kad je s jednim prekinula, ili on s njom Bog joj je dao da upozna drugu osobu - obostrana ljubav.

Ja sam sama - godinama. I bilo bi super kad bih bila u 20im, starija sam od tvoje rodice, ali ne mnogo...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2015 20:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 76 zahvala
"Bog joj je dao da upozna drugu osobu"- Bog nam daje i šalje ljude? LOL

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2015 22:33 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
dujam napisao:
"Bog joj je dao da upozna drugu osobu"- Bog nam daje i šalje ljude? LOL

S obzirom da je Bog kreator cjelokupne stvarnosti u kojoj živimo - onda - logično - On stoji iza svih susreta koji nam se događaju. ;)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 tra 2015 07:41 
Odsutan

Moja rodica ekstra super fizicki izgleda, super se oblaci, ima prelijepo lice i super liniju, visoka oko 170 a kila 53, ima zavrsen dobar faks, I super zaraduje, ima velik novac za poslovnu zenu, ima lijep oblik tjela, sve joj super pristaje, ima prelijep osmjeh, I bjele zube, super kuha, prica strane jezike, I putuje po svijetu jer joj je takav posao, zivi u velikom gradu, nije iz malog mjesta ..... ona nije poput mene, ja gledam na fizicki izgled kod muskarca, ona ne......prije toga je imala dva momka, jedan je bio bogat I lijep, a drugi je bio siromasan, taj sto je s njom bio u vezi dugo, I onako, nista posebno fizicki, uglavnom ne gleda na fizicki izgled, I ovaj sad je onako nista posebno fizicki, vise bezvezni, ona neglda na fizicki izgled...ona ekstra izgleda, mnogo bolje nego ja, al njoj fizicki izgled nije vazan, al meni jest, moj momak super fizicki izgleda, tipa ono ko Ronaldo, samo sto nije bogat, ni popularan, ja volim kad mi muskarac dobro izgleda fizicki....u principu to nebi trebalo bit bitno, no postoje ovakvi ljudi kao ja kojima je to vazno...to bi trebalo bit ono kad imamo 16 do 21 godine bitno, a poslije toga zrelimo I nebi trebalo bit vazno......no eto postoje ovakavi ljudi kao ja, koji gledaju na fizicki izgled....no vise je onih ljudi koji negledaju........ako si ti ta koja negleda na fizicki izgled kod muskarca
onda si vjerojatno srela vise osoba, ne samo tu jednu, nije sreca u jednoj osobi, mozda jos ima ljudi koji su slobodni koji si srela, zele bit s tobom, vjerojatno ima netko....
Bog te blagoslovio

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 tra 2015 07:50 
Odsutan

Moja poznanica, vise ruzna nego lijepa fizicki, isto u 30 tim neki dan se udala za 7 godina od nje mladeg muskarca, on fino izgleda.....zatim ova cura sto sam ja s njom radila, I ona je moji godina, u 30 tim, hoda sa mladim, on ima 25, 26 godina....do sad nije imala momka, ovo joj je prva veza....Mozda ima netko mladi I za tebe....Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 tra 2015 07:59 
Odsutan

Zatim znam zenu koja I raskava, I fizicki poruzna, ono nista s nicim, I ona je se udala za 8 godina mladeg muskarca, I to on mnogo lijep I zgodan.....onda znam zenu koja je iza sebe imala brak I djecu, I rastala se, I udala se za muskarca momka, mladeg od nje 10 tak godina, isto I sa njim ima djecu......ima valda netko I za tebe....
Ja imam momka vec 4 godine, srela sam ga dok sam jos bila u kasnim 20, poslije njega, dok sam u vezi s njim jos 2 muskarca, koja su zelila sa mnom bit, koja su me molila da prekinem s njim, nisam mogla covjeka ostavit, nemogu ni sad.....zarucila sam se, al se nisam udala, neznam sto ce sutra bit, valda bi se trebala brzo udat i otici sa njim za Munich jer on tamo radi.....no neznam opet sto moze bit....Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 tra 2015 08:08 
Odsutan

Ljubav.....nije sreca u jednom muskarcu...meni je dragi Bog uvjek davao prilike, sa 18 godina odbila sam covjeka , jedinog za kojeg mi je poslije bilo krivo sto sam to uradila, dal je to moralo zbog okultnog I tudeg zlog oka nad mnom, neznam....znam samo to da je bilo trenutaka kad mi ljubav nije bila vazna, I kad mi je bilo smjesno sto ljudi ulaze u veze, vole se, no bilo je I razdoblja, kad sam patila, pa sam trazila ljubav, I srela, nije uvjek sve savrseno.....ima trenutaka kad bi najradje nasla drugu osobu, a ima trenutaka kad ga nebi mjenjala za cjeli svijet...uglavnom borim se.....Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 tra 2015 08:39 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Uh ja Vam nemogu savjete djelit mnogo sam mlađa, ali mogu Vam reči sudbinu jedne 35 godisnjakinje, veoma mi je bliska osoba, dozivila je klinicku smrt kao mlada, sve je morala učiti ponovo, za nju su svi mislili da ce vjecito ostati sa svojom msjkom, nije za udaju govorilo se, nezna nista. Sve dok jednog dana u šumi nije se upoznala s radnikom, bio je stariji 8 godin. Taj čovjek je zapeo za nju, svi su ga odgovarali ali uzalud.Vjenacali su se i danas imaju dvoje male djece, poslje tog se uspostavilo da je i on dozivio klinicku smrt...Ajd sad recite da nema Bozijeg plana i u 40 tim njemu u 30 tim njoj :),,, BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]