www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 svi 2025 06:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 30 tra 2015 08:44 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Ja kad sam bila u Italiji, davno, talijani su uvjek govorili da ja njih posjecam fizickim izgledom na Victoriu Beckham,al to je bilo davno...cak sam prvog momka talijana imala, I to prohodala namjerno jednoj curi koja je govorila da ja njega nemogu imat ...Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 tra 2015 11:58 
Odsutan

Predivno alfaena.....ovo sto je alfaena napisala, trebalo bi pomoci monogim clanicama TT koje jos nisu srele bracnog druga.....
Bvb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 tra 2015 14:55 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Evo imam još primjera samo u mojoj familiji,, muškarac blizak rod mi oženio se u 47 , uvijek su žene ludile za njim jer je bio prezgodan i preljep dakle ko ronaldo, a on se nikako nije htjeo oženiti tko zna što ga mučilo, i u 47 je još jako dobro fizički izgledo ljepota mu nije prolazila, kad smo čuli vijest da se oženio šokirali smo se. Žena mu je jedva pričala imala je neki problem sa zdravljem, imaju jedno djete sada i on se često našali ˝joj nemogu više djece imat prestar sam nemam živaca˝! to nam bude tako smješno.
Drugi slučaj moja koleginica, preljepa prezgodna u tridesetim, sama je uspjela u karijeri u poslu, zaradila novca ali ljubav ništa ... Ostala je sama jer je imala dugu vezu, prekinila je jer ju je taj dečko ubijao ljubomorom nije više mogla izdržati, poslje toga više niko neće ozbiljno s njom bez obzira na ljepotu. Toliko često uzdahne kada priča o tome i jako bi želila nekog da nađe ali još uvijek nema ga.
Treći slučaj žena u kasnim tridesetim , muž joj je umro mlad , ostala je sama sa djetetom , iza sebe ima vezu , brak a ispred sebe samoću...
Šta reći ali to je život... mislim da treba čovjek biti zadovoljan sa onim što ima oko sebe u datom trenutku <3
Evo možda Vam još pomogne ..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 10:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
SAN napisao:
Moja rodica ekstra super fizicki izgleda, super se oblaci, ima prelijepo lice i super liniju, visoka oko 170 a kila 53, ima zavrsen dobar faks, I super zaraduje, ima velik novac za poslovnu zenu, ima lijep oblik tjela, sve joj super pristaje, ima prelijep osmjeh, I bjele zube, super kuha, prica strane jezike, I putuje po svijetu jer joj je takav posao, zivi u velikom gradu, nije iz malog mjesta ..... ona nije poput mene, ja gledam na fizicki izgled kod muskarca, ona ne......prije toga je imala dva momka, jedan je bio bogat I lijep, a drugi je bio siromasan, taj sto je s njom bio u vezi dugo, I onako, nista posebno fizicki, uglavnom ne gleda na fizicki izgled, I ovaj sad je onako nista posebno fizicki, vise bezvezni, ona neglda na fizicki izgled...ona ekstra izgleda, mnogo bolje nego ja, al njoj fizicki izgled nije vazan, al meni jest, moj momak super fizicki izgleda, tipa ono ko Ronaldo, samo sto nije bogat, ni popularan, ja volim kad mi muskarac dobro izgleda fizicki....u principu to nebi trebalo bit bitno, no postoje ovakvi ljudi kao ja kojima je to vazno...to bi trebalo bit ono kad imamo 16 do 21 godine bitno, a poslije toga zrelimo I nebi trebalo bit vazno......no eto postoje ovakavi ljudi kao ja, koji gledaju na fizicki izgled....no vise je onih ljudi koji negledaju........ako si ti ta koja negleda na fizicki izgled kod muskarca
onda si vjerojatno srela vise osoba, ne samo tu jednu, nije sreca u jednoj osobi, mozda jos ima ljudi koji su slobodni koji si srela, zele bit s tobom, vjerojatno ima netko....
Bog te blagoslovio

170 i 53 kile, lagana ko perce.
Više puta je spomenut Ronaldo, alaj je taj Ronaldo lijep.

Slika

SAN napisao:
Ja imam momka vec 4 godine, srela sam ga dok sam jos bila u kasnim 20, poslije njega, dok sam u vezi s njim jos 2 muskarca, koja su zelila sa mnom bit, koja su me molila da prekinem s njim, nisam mogla covjeka ostavit, nemogu ni sad.....zarucila sam se, al se nisam udala, neznam sto ce sutra bit, valda bi se trebala brzo udat i otici sa njim za Munich jer on tamo radi.....no neznam opet sto moze bit....Btb

Ne bi te pitao da nisi o sebi pisala, al me zanima jel to u početku bila veza na daljinu ili kasnije? Kak to funkcionira, koliko često se vidite uživo?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 10:27 
Odsutan

Vidimo se svaki mjesec,I cujemo svaki dan.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 10:35 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
SAN napisao:
Vidimo se svaki mjesec,I cujemo svaki dan.

I kolko dugo to već tako, mislim ak ti nije preosobno pitanje?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 10:44 
Odsutan

Vise od 3 godine manje od 4 godine.....meni to tako I odgovara...ja nisam mucna...Za Uskrs,Bozic I ljeti ostaje po vise dana tu...no vjerojatno u 8 mjesecu ili za Svisvete idem s njim, udajem se, ako bude volja Bozija, I sve ok.Sad je uzeo iznajmio stan za nas dvoje.Pa cu vidjet koji meni datum odgovara da se udam.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 10:45 
Odsutan

Podijelio: 49 zahvala
Zahvaljeno je: 29 zahvala
lalelu napisao:
... koji je to njegov plan za mene? Da budem sama i nesretna?

I kad si sama nisi usamljena. Ako ti se netko svidi a ti njemu ne, onda ne troši vrijeme na bezpotrebne misli. ... Bolje je imati praznu korpu nego da je vrag u njoj. ... Uostalom možeš djeliti ljubav na sve strane oko sebe -u svako doba dana i na svakom mjestu. Božji blagoslov.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 10:50 
Odsutan

Ja vec dobro pricam Njemacki, pa mi ni to nije problem, mozda 3 mjeseca da mogu skroz svladat, da budem tamo isla na tecaj.Meni tamo odgovara da zivimo,u Mūnchen ....a I njemu isto, zbog posla a I zbog nas dvoje.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 10:55 
Odsutan

Mislim da cu ja ici na B2 tecaj...I B2 polazem jezik, da mogu trazit posao u struci.Necu ici na A1,A2..ni na B1 tecaj..jezika...to imam svladano.Idem direkt na B2.Cim polozim B2,mogu radit u struci tamo.Bolji su uvjeti rada tamo, I sa mojom diplomom bolji novac.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]