www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 svi 2025 05:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 01 svi 2015 10:57 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
SAN napisao:
Vise od 3 godine manje od 4 godine.....meni to tako I odgovara...ja nisam mucna...Za Uskrs,Bozic I ljeti ostaje po vise dana tu...no vjerojatno u 8 mjesecu ili za Svisvete idem s njim, udajem se, ako bude volja Bozija, I sve ok.Sad je uzeo iznajmio stan za nas dvoje.Pa cu vidjet koji meni datum odgovara da se udam.

S obzirom na udaljenost dobro ste se vi i viđali, ok uvijek je bolje više nego manje ali i 1 mjesečno je očito bilo ok.

SAN napisao:
Ja vec dobro pricam Njemacki, pa mi ni to nije problem, mozda 3 mjeseca da mogu skroz svladat, da budem tamo isla na tecaj.Meni tamo odgovara da zivimo,u Mūnchen ....a I njemu isto, zbog posla a I zbog nas dvoje.

Sretno vam i blagoslovljeno bilo. U Hrvatskoj je gospodarsko propadanje a u BiH još i gore a i drugi problemi, tak da šta ćeš.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 11:00 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
SAN napisao:
Mislim da cu ja ici na B2 tecaj...I B2 polazem jezik, da mogu trazit posao u struci.Necu ici na A1,A2..ni na B1 tecaj..jezika...to imam svladano.Idem direkt na B2.Cim polozim B2,mogu radit u struci tamo.Bolji su uvjeti rada tamo, I sa mojom diplomom bolji novac.

Naravno da su bolji uvjeti i to neusporedivo bolji uvjeti. Koja si struka?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 11:07 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Zavrsila sam bankarstvo I osiguranje na Ekonomskom Fakultetu.Mozda je za moju struku tece al imam gimnaziju, I tamo mogu polozit 3ispita I radit kao Krankepflege,njegovateljica u starackom domu,to je ako nemognem naci u struci.Imam diplomu na engleskom sto se tice Fakulteta.Vidjet cemo.Naci cu neki posao.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 svi 2015 11:17 
Odsutan

Ako neuspijem naci nista u struci...naci cu neki posao...nije to problem,nije mene stid nista radit.U Münchenu se uvjek moze naci nesto,frendica veli ima posla koliko hoces.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 13:12 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 11 zahvala
klasje napisao:
lalelu napisao:
... koji je to njegov plan za mene? Da budem sama i nesretna?

I kad si sama nisi usamljena. Ako ti se netko svidi a ti njemu ne, onda ne troši vrijeme na bezpotrebne misli. ... Bolje je imati praznu korpu nego da je vrag u njoj. ... Uostalom možeš djeliti ljubav na sve strane oko sebe -u svako doba dana i na svakom mjestu. Božji blagoslov.

Sama, usamljena gdje je tu razlika?
Imati prijateljice (udate) i veliku rodbinu nije isto kao i imati srodnu dusu. Ali to vjerojatno netko tko je u vezi ne moze shvatiti.

Dijeliti ljubav? Da, dijelim ljubav bliznjima.

Ali to me ne cini sretnom.

Sreca je za mene imati srodnu dusu, biti sretan u vezi sa srodnom dusom.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 13:21 
Odsutan

SAN napisao:
Moja rodica ekstra super fizicki izgleda, super se oblaci, ima prelijepo lice i super liniju, visoka oko 170 a kila 53, ima zavrsen dobar faks, I super zaraduje, ima velik novac za poslovnu zenu, ima lijep oblik tjela, sve joj super pristaje, ima prelijep osmjeh, I bjele zube, super kuha, prica strane jezike, I putuje po svijetu jer joj je takav posao, zivi u velikom gradu, nije iz malog mjesta ..... ona nije poput mene, ja gledam na fizicki izgled kod muskarca, ona ne......prije toga je imala dva momka, jedan je bio bogat I lijep, a drugi je bio siromasan, taj sto je s njom bio u vezi dugo, I onako, nista posebno fizicki, uglavnom ne gleda na fizicki izgled, I ovaj sad je onako nista posebno fizicki, vise bezvezni, ona neglda na fizicki izgled...ona ekstra izgleda, mnogo bolje nego ja, al njoj fizicki izgled nije vazan, al meni jest, moj momak super fizicki izgleda, tipa ono ko Ronaldo, samo sto nije bogat, ni popularan, ja volim kad mi muskarac dobro izgleda fizicki....u principu to nebi trebalo bit bitno, no postoje ovakvi ljudi kao ja kojima je to vazno...to bi trebalo bit ono kad imamo 16 do 21 godine bitno, a poslije toga zrelimo I nebi trebalo bit vazno......no eto postoje ovakavi ljudi kao ja, koji gledaju na fizicki izgled....no vise je onih ljudi koji negledaju........ako si ti ta koja negleda na fizicki izgled kod muskarca
onda si vjerojatno srela vise osoba, ne samo tu jednu, nije sreca u jednoj osobi, mozda jos ima ljudi koji su slobodni koji si srela, zele bit s tobom, vjerojatno ima netko....
Bog te blagoslovio

Ma tko prica o fizickom izgledu? Karakter osobe je vazan. Vazno je da je vjernik, vijeran, obiteljski covjek, inteligentan, obrazovan. Ako uz to jos lijepo izgleda, dobro. Ako ne , nije problem.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 14:01 
Odsutan

Sestro ima netko I za tebe...hodocasti negdje da ga sretnes sto prije,jer vidim da ti ljubav tog covjeka puno nedostaje,zelis da te netko voli...Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 15:34 
Odsutan

SAN napisao:
Sestro ima netko I za tebe...hodocasti negdje da ga sretnes sto prije,jer vidim da ti ljubav tog covjeka puno nedostaje,zelis da te netko voli...Btb

Vec bila u Lourdesu, x puta u Medugorju...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 16:30 
Odsutan

Hodocasti svetom Anti u Padovu,on uvjek nalazi...naci ce I tebi buduceg muza...pusica...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 16:48 
Odsutan

SAN napisao:
Hodocasti svetom Anti u Padovu,on uvjek nalazi...naci ce I tebi buduceg muza...pusica...

Bila vec kod svetog Ante u Padovi, kod svetog Franje u Assisu, u Rimu, u Medugorju.

Ja sam tezak slucaj pa to onda traje jedno 30 godina - taman za stupanje u mirovinu nekog naci ili mi je sudeno da ostanem sama.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]