www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 srp 2025 11:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 30 lip 2015 18:05 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 11 zahvala
Tek kada budeš zadovoljna ljubavlju koju ti on daje, bit ćeš sposobna prihvatiti ljubav koju je isplanirao za tebe.

ja mislim da on za mene nije isplanirao da imam vezu. Ja sam ejdna od onih kojima je isplanirao samocu. Da mi je isplanirao vezu, ne bi cekao preko 30 godina da mi ju pokaze.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 lip 2015 18:48 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
lalelu napisao:
Tek kada budeš zadovoljna ljubavlju koju ti on daje, bit ćeš sposobna prihvatiti ljubav koju je isplanirao za tebe.

ja mislim da on za mene nije isplanirao da imam vezu. Ja sam ejdna od onih kojima je isplanirao samocu. Da mi je isplanirao vezu, ne bi cekao preko 30 godina da mi ju pokaze.

Mlacenje prazne slame :cry: ,zasto ovo,zasto ono...
zasto nas samaca ima na stotine miliona a ti mislis da si jedina...
da je jedini i najveci tvoj problem taj sto nemas decka ti bi bila najsretnija zena na svitu...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 lip 2015 21:35 
Odsutan

Da moj jedini i najveci problem je samoca :(

I meni nije bila problem do 30. godine, sad jest.

Znam da nisam sama koja je sama. Ali isto tako znam, neki zele biti sami pa ih ne brine. A oni koji ne zele samocu, oni pate - samo netko pati u "tisini", a ja pisem i govorim o tomu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 lip 2015 21:54 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
lalelu napisao:
Da moj jedini i najveci problem je samoca :(

I meni nije bila problem do 30. godine, sad jest.

Znam da nisam sama koja je sama. Ali isto tako znam, neki zele biti sami pa ih ne brine. A oni koji ne zele samocu, oni pate - samo netko pati u "tisini", a ja pisem i govorim o tomu.

Ja cu govorit o svom slucaju,prije par godina sam mislio da mi je samoca jedini i najveci problem,pa dodje cura u moj zivot i...opet nesretan...pa prekinem i dodje druga i sve isto.....pa prihvatim Krista i On mi ispuni srce nezamislivo ovom svijetu,(On mene nasao,ne ja Njega)-nije problem u samoci,pa ima ljudi koji su sami cijeli zivot pa imaju radost.Ja sam svoju radost pronasao u Kristu,a cura-trazim pa ako nadjem pravu odlicno,ako ne sve 5,samo da mi vjera uvik bude na prvom mistu,taj osoban odnos sa Njim...
E to trazi,Kraljevstvo i pravdu Njegovu,trazi da Mu budes sluga-to je najdivnije sto mozemo postic,nikakve titule ni novac...to je iskljucivo tvoj osoban put i sestro, moras ga naci sama-a decko ce doci,to nije pravi razlog za ogorcenost,ni blizu nije pravi razlog....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 srp 2015 09:19 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Draga I predraga sestrice lalelu ja mislim da si ti sebe previse uvjerila da je za tebe Bog nesto isplanirao, ispalnirao samocu, sestrice Bog je planirao da ti da pamet, I ta tvoja pamet nek sama odluci kojim putem ici, tvoja pamet hoce muskarca.....pa izvoli draga potrudi se, Bozija volja je bila da se rodi hrpa muskaraca na ovom svijetu, nece ti Bog doves u zagrljaj covjeka I reci e to je taj, s njim ces imat djecu, sretan brak, on ti u svemu odgovara, velika ljubav izmedu vas dvoje, dobite cete jackpot I na bingu, sve ce vam bit idealno, niko nece bit sretan kao vi.....izvoli izaberi nekog, momaka ima, potrudi se oko nekog, ako se nitko netrudi oko tebe.....ima sigurno tu I kod tebe momaka, oko tebe, pogledaj malo bolje, prijateljice udate, pozdravi njihove rodake, bracu, muske koje znaju, pozdravi od njihovi muzeva bracu, rodake, prijatelje slobodne......de malo, imas I poznanika, pitaj poznanike, imaju li koga, pozdravi, pa ti mozda neko I pride I odes na kavu itd.....s obzirom da tako silno zelis imat momka potrudi se malo.....
sve je do tebe...
Bog neplanira...On daje slobodan izbor.......je Bog je planirao da se Njegov sin Isus nerazapne, pa je po Njegovoj volji dopustio zlo koje su Isusu uradili ljudi, da Isusa ljudi nisu razapeli nebi danas jedni druge razapinjali grijesima, nebi imali krizeve, Bog bi hodao s nama, Bog koji nije razapet tudim grijesima, no Bog je dopustio da ljudski grijesi razapnu Isusa I sad imamo Isusa koja je razapet, zato I sami imamo krizeve, razapeli smo Boga sto nebi jedni I druge, I mi smo razpaeti sto svojim, sto tudim grijesima....
Ima slucaj jedne casne sestre, koja je u casne otisla iz ljubavi prema Kristu, bila Boguugodna, fina, dobra, puno pobozna, skrusena I ponizna srca, uvjek je se molila za silovane zene I silovatelje, no Bog dopusti zlo za nju, da naide silovatelj I da je siluje, I ona ostade sa silovateljem trudna, nije to tako davno bilo, moram pitat svecenika kod kojeg se ispovjedam sto je s njom, jer ona zna tko je ta casna.......Bog silovanje u njenom zivotu nije panirao al je dopustio, razapeta je tudim grijehom, strasno sto joj je se desilo......
draga ako se neosvjestis kako ti je kriz prelagan, Bog ce dopustit u tvome zivotu veliko zlo, pa ces onda shvatit da si sad mnogo sretnija, nego sto ces bit tad.......ti ocito necjenis I nisi zadovoljna sa svim sto imas.....znas li koliko ljudi nema posao, ima negdje u svijetu, 10 u kuci I vise, pa nitko neradi, znas li koliko ima osoba koje su u zatvoru, ima I oni nepravedno osudeni, znas li koliko ima osoba koje je pedofil zlostavljao, silovani zena mnogo znas li koliko je osoba u kolicima, sa rakom, sidom, padavicom, znas li koliko je beskucnika, djece bez roditelja, ljudi odrezanih nogu, ruku....svim tim ljudima fali nesto ili netko......nedostaje im svasta nesto....nisi jedina na ovom svijetu osoba kojoj nesto nedostaje, ako se okrenes oko sebe, takvi je mnogo, mnogo ljudi I u tvojoj okolini, neprimjecujes, pa kako bi kad vidis samo sebe......mozda si bezosjecajna pa ti Bog nemoze poslat na put momka, covjeka o kakvom sanjas, jer nisi zasluzila, pa ce tog covjeka poslat curi koja je zasluzila, koja nije ocajna sto je sama, a ima I vise koju godinu od tebe....zato ti ako zelis vezu, izvoli dobila si pamet, I monogo toga jos, pozdravljaj momke, pa ako ti se koji odazove, rado prihvati, I ne sudi, jel drogeras, jel pijanac, jel mafijas, jel obracenik, jel doktor, ili fizicki radnik, hoce li, ili nece radit, jel ovakav ili onakav, prihvati ga sa svim manama I dobrim stranama....I nastoj ga obratit, duhovne obnove postoje, ti zaradujes, mozes otici na njih......
eto

prihvati takav kakav jest

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 srp 2015 15:07 
Odsutan

Draga lalelu ti si rekla da nezelis bit nikom Majka Terezija, u tom smislu, ajd molim te reci mi zasto onda mislis da bi tebi dragi Bog trebao bit Majka Terezija, to jest ucinit dobro kao Majka Terezija I poslat ti ekstra za tebe muza?
Rekla sam ti da u tvojoj okolini ima ljudi kojima svasta nesto fali, ti imas novaca, a neka obitelj nema, ta obitelj sto nema novaca, ona je molila devetnica I devetnica za novac, pa Bog suti, jel tebi kad palo na pamet davat pola svoje plate ljudima iz tvoje okoline koji nerade, najvjerojatnije da stvarno iz srca cinis dobra djela, bez da ti je ntko rekao, ili bez da je to nesto sitno, vjerojatno bi Bog u svom srcu nasao najboljeg za tebe I stavio bi ti ga na put.....neradi se o tome sto Bog ima planove da netko bude sam ili udat, ozenjen, neradi se o tome sto Bog ima planove da netko ima para, a drugi netko nema....Bog nema planove, ono nista neplanira...sami krojimo...Bog sve vidi, zna.....I zasto mislis da bi samo tebe Bog trebao nagradivat....Bog ima jos najmanje 1 milijardu zena koje isto tako hoce muza, topli dom, one hoce isto sto I ti...Njegova volja je bila da vam da pamet pa se vi izborite za sebe da se udate...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 srp 2015 20:23 
Odsutan
Moderator
Moderator

Podijelio: 358 zahvala
Zahvaljeno je: 292 zahvala
-dobri savjeti kako moliti
http://www.rastimougospodinu.com/index. ... umnje.html

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 srp 2015 17:52 
Odsutan

SAN napisao:
Draga lalelu ti si rekla da nezelis bit nikom Majka Terezija, u tom smislu, ajd molim te reci mi zasto onda mislis da bi tebi dragi Bog trebao bit Majka Terezija, to jest ucinit dobro kao Majka Terezija I poslat ti ekstra za tebe muza?
Rekla sam ti da u tvojoj okolini ima ljudi kojima svasta nesto fali, ti imas novaca, a neka obitelj nema, ta obitelj sto nema novaca, ona je molila devetnica I devetnica za novac, pa Bog suti, jel tebi kad palo na pamet davat pola svoje plate ljudima iz tvoje okoline koji nerade, najvjerojatnije da stvarno iz srca cinis dobra djela, bez da ti je ntko rekao, ili bez da je to nesto sitno, vjerojatno bi Bog u svom srcu nasao najboljeg za tebe I stavio bi ti ga na put.....neradi se o tome sto Bog ima planove da netko bude sam ili udat, ozenjen, neradi se o tome sto Bog ima planove da netko ima para, a drugi netko nema....Bog nema planove, ono nista neplanira...sami krojimo...Bog sve vidi, zna.....I zasto mislis da bi samo tebe Bog trebao nagradivat....Bog ima jos najmanje 1 milijardu zena koje isto tako hoce muza, topli dom, one hoce isto sto I ti...Njegova volja je bila da vam da pamet pa se vi izborite za sebe da se udate...

Draga SAN, ja sam tebe lijepo pitala, bi li ti prihvatila narkomana ili psihopata. vadila si se na odgovoru. Kad ga ti ne bi prihvatila draga srca, sto ocekujes od mene da ja to ucinim? Ako tebi Bog moze, unatoc sto nisi majka Tereze, poslati dobrog,muza, zasto mislis da meni ne bi trebao poslati dobrog muza? Zasto mislis da ti ti vrijednija od mene? Zar takvo razmislajnje nije previse oholo?
U mojoj okolini ima ljudi koji nemaju dovoljno novca, koji su siromasni, ali oni imaju socijalnu pomoc. Samac nema ljubavnu pomoc - tako da s etu uopce ne moze usporediti.
I usput receno, ne znas koliko sam dosad novca izdvojila za potrebne, pa nemoj ni suditi o tomu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 srp 2015 19:12 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Neke osobe smatraju Boga kao džuboks...
ubaciš molitvu..i eto tvoje "pjesme"

..a ako je nema" Džuboks" nije dobar... 8)

..Svako tko NE želi ostati sam..može to učiniti..
..e problem nastaje..kad osoba ne želi ;
..izgubiti ništa od svoga ,komoditeta samca
..tj da radiš što hoćeš i ideš kuda hoćeš...

..i kad ta željena osoba baš ne odgovara "zamišljenoj"
.često je ta osoba ..."osobna projekcija životnih stavova"
.. i morala bi ..odogovarati zahtijevima..

..i onda prođe..život..dan za dan..godine u očekivanju..
..i onda se sve svali na Boga..da je BOG .HTIO .da ostaneš sama..ili sam..

..a prvo što smo dobili na dar..SLIKE I PRILIKE BOŽJE..
..jest SAVRŠENA SLOBODA..

.SLOBODA IZBORA I KREACIJA..

..a to je često izbor samaca..

...SAMOĆA...
tj..bolje samoća nego uložiti napor..

Ne krivite BOGA..za vaš IZBOR,,, 8)
.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 srp 2015 21:32 
Odsutan

Draga lalelu moj momak je I sa dobrim I losim osobinama, nekrase ga samo vrline......tako da ga znas ti ga nebi prihvatila........mnoge cure su sa mojim momkom hodale zbog fizickog Iizgleda, al se razocaraju u njegove mane, pq se brzo skrase s nekim drugim...bilo je tu jos momaka boljih od njega u mnogim stvarima, no on je se usredocio na mene, a ti momci oni su pored mene jos sarali okolo, meni smeta kad momak, gleda I druge zene, volim kad za momka postojim samo ja.......kapiras znam momke s kojima sam mogla imat ekstra zivot, pametni, bogati, vole putovanja po svijetu, al dok su slobodni spavaju kraj cura.....to jest primjer jednog momka koji ima curu s kojom je intiman al mu nije cura, a trazi curu s kojom ce se ozenit,takvi ima puno momaka.....kod ovog mog momka nije to slucaj, nije spavao s drugom I bario mene da prohodamo.....prije ovog momka sam upoznala momka s kojim bi se ja apsolutno slagala u svemu, osim u jednom dok je on mene bario spavao je sa jednom ruskinjom, zato nisam nikako mogla da prohodam s njim, no sanse.....nisi svjesna...nisam ni ja bila....no moji skolski kolege su meni rekli da je za njih nevina cura ona koja se skida gola, svasta radi al nema spajanja spolni organa, ja to kad sam cula, nisam znala za takva razmisljanjq muskaraca koji nisu u Kristu.....moj momak on je grijesio al se ispovjedao, pun je dobri djela, sam kaze da je psolije ispovjedi kao neki drugi covjek, kao nov, cak me je jednu molitvu naucio.....nekazem lalelu da ti neradis dobra djela, vec
ima ljudi oko tebe mole Boganece socijalnu pomoc vec posao I novac kao sto ti zaradujes, pa Bog suti, nemoze Bog dat svima dat sve.....sam Bog zna jesam li ja ikad bila poput majke Terezije I jesam li radila dobro kao I ona bas iz srca, to nek ostane tajna izmedu mene I Boga, ako nisam, nek mi Bog bude milostiv, ako jesam, opet ja sam nistavni stvpr nek mi Bog bude milostiv I nek to ide Njemu na slavu......
veceras sam ispovjedila svoju oholost, uvjek je ispovjedam, to me je jedna Anuska djevojka napomenula prije 5 godina da je najbolje tu oholost uvjek ispovjedat......
Mislim lalelu da je meni Bog dao muskarca kojeg mogu trpit I koji mene moze trpit, a I ti lalelu onda trazi od Boga kojeg ti I koji tebe moze trpit, jer idealno I savrseno I da pucate od zemaljske srece a ovam jos da ste svetiji od svetog Ante, e to neces naci......
Lalelu zasto mislis da Bog nebi mogao drogerasa izlijecit?Mozda je bas drogeras bolji covjek od svih onih koje bi ti prije drogerasa prihvatila.Kazem za slucaj moje rodice, sve idealno, na najboljem glasu, niti je pusio, ni pio, niti se drogirao, nisu bili intimni prije braka, on najbolji student, obadvoje obrazovani, sve ekstra, isli skupa I u Medugorje, I na ozdraviteljske Mise je isla rodica, sve idealno do nakon 1 godine braka, kad je muz od moje rodice nju trudnu izbacio iz kuce van no znas lalelu.....nikad nista nije sigurno, 1 minuta sve promjeni, neznamo sto sutra nosi.....
Zgarbi nekog lalelu.......pozdravi nekog ako nemas velike kriterije osim da se nedrogira, I nepije.....

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]