www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 srp 2025 19:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 01 lis 2015 21:10 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 49 zahvala
Zahvaljeno je: 29 zahvala
Tvoj dečko ne prakticira bar malo vjeru? Ako ne, nije strašno jer ako te voli čekat će te i poštivat će svaku tvoju odluku. Pročitao sam danas članak -20 stvari koje jedan muškarac ne će učiniti ako vas voli- samo ne znam više gdje. No ponavljam, ako te voli preplivat će i ocean samo da te jednu sekundu može gledati. Ti ostani dama. On mora da se bori za tebe.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 lis 2015 21:20 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
klasje napisao:
Tvoj dečko ne prakticira bar malo vjeru? Ako ne, nije strašno jer ako te voli čekat će te i poštivat će svaku tvoju odluku. Pročitao sam danas članak -20 stvari koje jedan muškarac ne će učiniti ako vas voli- samo ne znam više gdje. No ponavljam, ako te voli preplivat će i ocean samo da te jednu sekundu može gledati. Ti ostani dama. On mora da se bori za tebe.

Prakticira, ali ne znam u kolikoj mjeri. Potječemo iz istog gradica, ali on trenutno živi u Zagrebu, i ostat će gore. Za ova 2 izlaska nisam ga uspjela toliko upoznati, niti smo stigli razgovarati o nekim intimnijim stvarima.. Mislim da moze naslutiti kakva sam djevojka, jer se mogao raspitati od prijatelja, obzirom da potječemo iz mjesta gdje svatko o svakome sve zna. I ja sam naišla na taj članak danas, pročitala sam :) :) Naravno, to i jest ono što me opterećuje, nismo se čuli poslije zadnjeg izlaska, on je bio spomenuo da želi da idemo polako, da inače ne voli žuriti..A ja se sigurno javiti prva neću.. Hvala na savjetu :))

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 lis 2015 08:14 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
Draga Ivana,
i ja imam slican problem,upoznao sam dobru curu,bila je u Zd 7 dana na ljetovanju ali zivimo daleko jedno od drugoga.Mi se cujemo putem facea svaki dan....Virujen da to moze uspjeti ako je iskreno,tako da ce on tebe sigurno cekati ako si ona "prava" za njega i on za tebe,100%.Samo mi je cudno da se ne cujete uz svu danasnju tehnologiju :?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 lis 2015 18:40 
Odsutan

Zahvaljeno je: 11 zahvala
Eh Ivana,

da mi je tvoje probleme imati. Kao pcelica od ejdnog do drugog decka. Nadjes savrsenog i onda opet kukas. Da malo Bogu zahvalis sto nisi sama?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 lis 2015 10:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

novi1 napisao:
Draga Ivana,
i ja imam slican problem,upoznao sam dobru curu,bila je u Zd 7 dana na ljetovanju ali zivimo daleko jedno od drugoga.Mi se cujemo putem facea svaki dan....Virujen da to moze uspjeti ako je iskreno,tako da ce on tebe sigurno cekati ako si ona "prava" za njega i on za tebe,100%.Samo mi je cudno da se ne cujete uz svu danasnju tehnologiju :?

U tome i jest stvar, sto ne vjerujem da sam ja jedina djevojka sa kojom izlazi, ne vidim razlog da se 2 tjedna od izlaska nismo culi. Mislim da je ipak liberalan decko, koliko god mi ovako po osobnosti odgovarao, i ako je shvatio da nisam tip djevojke za provod, da se povukao. Vidjet ćemo, vrijeme će pokazati :) Drago mi je radi tebe da se i dalje cujete, i da vam daljina neće biti problem :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 lis 2015 10:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

lalelu napisao:
Eh Ivana,

da mi je tvoje probleme imati. Kao pcelica od ejdnog do drugog decka. Nadjes savrsenog i onda opet kukas. Da malo Bogu zahvalis sto nisi sama?

Nisi dobro pročitala moj post,nemam dečka, niti kukam, samo trazim savjet :) Da mislim da je sve savrseno, ne bih imala potrebu objavljivati :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 lis 2015 11:57 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
lalelu napisao:
Eh Ivana,

Mislim da jako griješiš u rezonu, lalelu.
To što nešto nije tvoj problem, ne znači da nekome drugom nije - i sama si se često puta, od kada si otvorila nekoliko tema koje se bave tematikom tvoje muke što si sama - pozivala na argument - *meni* je to strašno, ne osuđuj me jer *ti* ne poznaješ iskustveno težinu situacije - a ovdje si sama upala u tu zamku. :roll:

Potpuno isto bi bilo da tebi neka žena koju, primjerice, muž svakodnevno mlati ko vola u kupusu kaže: ah sretna lalelu! Ne znaš ti, lalelu, što su problemi. :roll:
Ne razumiješ ti koliko je težak život kada svakodnevno strahuješ za zdravlje i život. :roll:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 lis 2015 13:55 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Zahvaljujmo Bogu za ono sto imamo i ono sto nemamo!
A ponekad smo previse usredotoceni na ono sto nemamo ili zelimo imati da je sav nas pogled i okupacija na tome...a ne na Bogu, sto bi trebalo biti, i zato se osjecas usamljeno lalelu!
Uostalom,ako se lose osjecas sam,ni s drugim ti nece biti puno bolje,jer ne moze ti druga osoba nadokanditi ono sto trebas i moras izgraditi samo s Bogom!

Covjek moze biti sam,ali s Bogom nitko nije usamljen!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 lis 2015 16:38 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Znate kako se lalelu osjeca, prpostavljam, njoj se cini da svi pametuju, treba ovako, treba onako.....a ona samo hoce svog momka I buduceg muza...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 stu 2015 14:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
ela bredi napisao:
Donko dragi...... :grlim te: ....sretna sam što je u tvoj život ušla ta posebna žena!!!! :D :D :D :D

Jako me nasmijao Duje/Dujam sa svojimm pisanjem....jako lijep stil....treba biti tako otvoren i poduzetan, BRAVO!!! :)))

Samo kratko o meni...i dalje sama :D :D :D :D ....ali na svakom koraku upoznajem prekrasne ljude....i osjećam da sam napokon spremna onako do kraja (hm..koliko je moguće biti spreman...nikad do kraja...) za brak...Nakon dosta vremena imam otvoreno srce i sad kročim tim lijepim i čudnovatim, ponekad tužnim, stazama života...putujem poslovno po cijeloj Europi i sretna sam što mogu posvjedočiti: SVIJET JE PREPUN PREKRASNIH MUŠKARACA I ŽENA!!!!!!! :D :D :D :D :D
Nekako vjerujem da će Bog dati svakome onome tko iskreno želi....
Ali budimo strpljivi!!!

Jako lijep upis/post. Ovo je napisalo otvoreno srce i objektivne oči.
Nek ti je s blagoslovom sestro. :q4:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]