Peltrasius napisao:
Svjedočantvo1
...ja to cesto doživnjavam u snu i vjerujte ljudi to nije od vaznemaljaca i slicno vec od vraga,to se naj cesce dogada ljudima koji su u vjeri ili su veliki vjernici i vrag nas na taj nacin plasi jer nas zeli maknut s puta vjere...napravim znak Križa i stane.!
http://listverse.com/2012/10/15/10-crea ... -folklore/Ima nas koji trebamo još poboljšati engleski, odustala sam unaprijed od čitanja jer mislim da neću najbolje shvatiti smisao
Inače, čitam svjedočanstva forumaša već skoro tjedan dana, i mogu se pohvaliti da sam čak došla do 160 stranice postova!

Mislim da će se moja dioptrija, koja je svakako loša od mnogo čitanja, nakon ovog drastično pogoršati
Ono sto zelim reći jest da su mi ova svjedočanstva ( iako još nisam do kraja došla ) pomogla u nekim shvaćanjima, kroz svjedočanstvo, svatko se moze pronaći u dijelu onog što je netko drugi rekao, i pomoći sebi da sagleda stvari iz drugog kuta, pogotovo ako svjedoče ljudi koji su duhovno sazreli i postali vjernici u pravom smislu riječi, a mislim da ih na ovom forumu ima jako mnogo.
Vidim da ovdje ima članova koji su već godinama prisutni na forumu, lijepo je pročitati i osjetiti međusobno razumijevanje i podršku, molitve za drugoga kad je najpotrebnije, ovaj forum mi se čini kao jedna velika skupina prijatelja koji si pomazu rasti u vjeri, i mislim da je ovo mjesto nešto najdragocjenije na što mogu "utrošiti" vrijeme dok sam na netu.
Vidim da neki otprije aktivni članovi koji su divno svjedočili vjeru, nisu više toliko aktivni, ali se nadam da će se i to promijeniti i da će nam se opet pridruziti