Bonifacije napisao:
Zaboravila si da si ti prvo za mene rekla da sam budala. Toliko o tvojoj vjeri i o tvome postenju. I onda me ides prijavit,a poslije lazes da me nisi prijavila. Ako si vidjela da ja ne komentiram tvoje postove,onda ni ti nisi trebala komentirati moje. Ali to tvoje nije komentar,nego bezobrazno izrugivanje. Isto si se tako bezobrazno izrugivala s tratincicom malom. Onaj tvoj zadnji post koji si napisala na temi 'Cistoca' ne samo da je ispod svake vjernicke raznine,nego je ispod svake ljudske razine. I umjesto da pohvalis tu curu sto i u ovom pokvarenom i besramnom svijetu zeli zivjeti u svetoj cistoci i umjesto da ju ohrabris u toj svetoj namjeri,ti joj se ides bezobrazno izrugivat i onako ironicno joj savjetojes da je onda bolje da postane muslimanka ako joj toliko smeta besramna moda...Zalosno je ako se ti smatras katolkinjom a jos uvijek nisi shvatila vrijednost i ljepotu andjeoskog zivota i jos uvijek ne znas kako se pristojne zene trebaju oblaciti da ne potaknu u nekome neciste primisli. Moze te biti sram radi toga. I trebala bi biti zahvana i meni i Billyu sto smo te upozorili na tvoje pravo duhovno stanje i na apsolutnu nemogucnost da se u takvom duhovnom stanju dostojno pricestis.Jer ako se netko ide izrugivati sa cistocom koja spada u najljepse i najvaznije kreposti,onda takva osoba sigurno nije u stanju milosti. I to je toliko sigurno koliko je sigurno da postoji Bog bez obzira sto ti o tome kazu tvoji propali ispovjednici. I samo se nastavi u takvom stanju pricescivati pa ces sigurno postati jos gora nego sto jesi. I onda kazes da ne mozes shvatit one vjernike koji idu na misu,ali ne idu na pricest. Ja ih mogu u potpunosti shvatit jer su to ljudi koji se ne zele svetogrdno pricestiti koji imaju bar malo postovanja prema tom presvetom i preuzvisenom Sakramentu.
Nikada te nisam prijavila i ne lažem,baš me svi znaju po tome da uvijek govorim istinu,nauštrb svih beneficija koje bi dobila eventualnim prijetvornim ponašanjem,što je za me slično.
Da sam te prijavila,ne bi više bio tu,sa svojim fanatizmom i isključivošću!
Ne brini za mene,moje ispovijednike,moju pričest itd...
Neka tebe tu,kao što rekoh...
Nitko nije rekao da si budala.Ja rekoh,svakoj budali njegovo veselje.Odmah si se pronašao.
Neću te ispravljati,ni popravljati,ni docirati,kao što ti stalno radiš drugima.
Neki dan sam slušala na r-Mariji riječi nekog svetca-ljudima prilazite s ljubavlju,koja će ljudima pokazati vašu vjeru,ne praznim misionarenjem.
Ti si u nekoj svojoj "vjeri",koju samo ti znaš.No,katolička vjera nije.
Što je meni sasvim svejedno.
Ne volim samo što vrijeđaš,ali očito ne znaš i ne možeš drugačije,oštećenje je poprilično.
Pa,rekla bih,uživaj,ali,znam da ne možeš

.Tužno,ali,tako je,kako je...