www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 svi 2025 14:45

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2007 10:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Samo bih nadodala......

mi se prepoznajemo......
svima kojima nije normalan ovakav način........oni nisu blizu....još.......

Bog Vam dao hrabrosti, mudrosti, strpljenja.....

Vrh
Citiraj  
 Naslov: odabrana
PostPostano: 30 svi 2007 11:06 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga Eleonora, ja sam jako malo na forumu, ali osjećam potrebu da ovo komentiram. Vjeruj, nema drugog puta, ovo je jedini put za spasenje i svatko tko se želi spasiti doći će na taj put. Ti si ODABRANA i to je posebna čast, Božje oko stalno traži vjernike koji će svjedočiti vjeru, istinu. Ljudi se odriču mnogih stvari da bi se spasili, tako sam i ja učinila.
:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2007 12:23 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Draga Elenora,draga Danijela čovjek toliko put padne u kušnju toliku da mu se čini da nema izlaza.
Svi dođemo u situaciju gdje mislimo da se vrtimo u nekom začaranom krugu,gdje nema izlaza ali u tom i jeste bit svega to i je ono što ti govori ej nedaj se zlu vrati se Isus te čeka On ti uvjek daje ruku i znaš da te neće ostaviti!
Koliko puta i sama padnem u neku kušnju,al kažem opet sebi ma nedam se Isuse ja sam tvoja i nikad te neću ostaviti,ma meni nitko nemože ništa jer me Isus čuva !
Ma kad padnem nema veze opet ću se ustat!
Samo polako,sve će to bit dobro samo trebamo vjerovat u ISUSA!
U NJEMU JE SPASENJE!BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2007 14:11 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Elenora, i meni je isto tako jer me moja vlastita mater i otac ne razumiju, napadaju svaki dan. Neki dan su me napali svi u kući da sam počela plakati, i bila sam toliko ljuta i bjesna da sam im rekla da je u kući leglo zmija. Da znaš koliko me duša bolila jer sam legla u krevet iznervirana svađom i nisam htjela s njima pričati. Ujutro sam se pomolila Bogu nek mi da snage da se pomirim, neka pređem preko svega neka im oprostim.
Neki dan sam rekla mami što više žele od mene, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, ne izlazim, nisam ni jednu godinu na faksu otresla, ne kurvam se što ustvari žele. Ne valja kad se molim Bogu, što valja!!!!????
Neki dan sam zapalila cigaru pred svojima tako su mrko pogledali jer ne pušim, i onda im kažem šta da sad počnem pušit jel to valja?

Ne daj se pobijediti zlom, nego dobrim svladaj zlo. Rim 12,21

Od sada ću se samo nasmijati na svaki njihov napad, i molit se Bogu da me ne uvodi u sukobe..
DRŽI SE....

A da to sam zaboravila reći, u selu su rekli da sam luda, da sam prolupala, krivo mi je, jer su me oduvijek smatrali čudakinjom jer sam totalna suprotnost od svojih vršnjaka, a sad sam još i luda. Pa ako ću biti luda zbog Krista to mi je drago, jer nisam luda zbog neke budale. Ako nisi kao većina onda si lud, a u stvari što je danas normalno, jer mi je jedna prijateljica rekla prošle godine kao sramota je što nisam s nikim spavala, bas je to čudno jer više ni ne znas što sramota...
Ovo moderno vrijeme baš je koma..... Baš me je sramota u kojem dobu živim... :oops: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2007 17:20 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Draga Puckili ( :!: ), ja mislim da je s tobom sve u najboljem redu. Takve cure kao sto si ti su buducnost ovoga drustva i zivi svjedoci uskrslog Krista. Ne daj da te nista obeshrabi i nastavi svojim primjerom slaviti Boga. On je na tvojoj strani i onda kada te svi napuste.

Sto se tice tvojeg drustva i toga sto te smatraju ludim, nemoj se opterecivat! Kad tad ce oni shvatit da su u krivu, samo tada mozda bude kasno za njih.

BTB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2007 19:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
marija-nada napisao:
pa se pitam kako niko ništa ne vidi.....

Isto kako i mi prije nismo nista vidili a gledali smo. Zato molimo za one koji ne poznaju ljubav Bozju, da je upoznaju kao i mi sto smo je miloscu Bozjom upoznali.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2007 19:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Drage zene koje sudjelujete u ovih nekoliko zadnjih postova, zelim vam reci da su vase rijeci pune istine i ljubavi prema Isusu Kristu, a nitko ne moze hvaliti Isusa Krista ako ga Duh Sveti ne vodi. Pocascene ste velikim milostima, a te milosti (za one koji vjeruju) dobivaju se snagom vase ljubavi prema Njemu - Gospodinu i Bogu nasemu Isusu Kristu.
I ja sam bio u takvim situacijama s mojim zemaljskim roditeljima i dolazio u raznorazne nesuglasice i sukobe, no, hvala Bogu, ustrajao sam. Oni danas postuju to koliko se molim i prihvacaju me u dane koje postim kao da ne postim, dakle ne daju tome neku negativnu konotaciju niti oko toga dizu kakvu buku; to je i u njihovim ocima normalno.
Oni, doduse, ne znaju da sam upravo svoju kcer i njih, svoje zemaljske roditelje, posvetio u svom srcu i predao Isusu Kristu preko Sedam molitvi svete Brigite. Tako znam da ce biti sacuvani od paklenog ognja i biti primljeni u nebo da slave Boga sa svim svetima.
Isto mi valja spomenuti vam kako su se za kratko vrijeme dosta promijenili moji zemaljski roditelji (i ja s njima) od kada molim 15 molitvi svete Brigite: po tim molitvama obracaju se nasi bliznji.
Nasi roditelji su medju nasim najblizim, za koje stoji u Zakonu Bozjem da ih trebamo postovati. Bog bolje od nas zna kakvi su nasi zemaljski roditelji i bolje od nas zna kakve poteskoce imamo s nasim roditeljima kojima nije darovana milost da povjeruju i spoznaju Boga.
Pa sto nam to govori? Zar ne to da je Bog odabrao da preko nas iscupa ta Bozja stvorenja iz ruku zabluda, privida i raspadljive mudrosti ovog svijeta. Bog preko onih koji vjeruju, zove svoju ostalu djecu da se vrate doma, u Njegov pocinak, vjecno blazenstvo. Budimo alatke Njegove, istrpimo i ustrajmo poradi najvece duhovne radosti i slasti srdaca koje kao nagrada dolaze.
I promislimo, ako samo jednog nevjernika, svojim djelima, ustrajnoscu i ljubavlju prema Bogu i bliznjem vratimo na put koji vodi Bogu, kakvo li smo slavlje i veselje izazvali na nebu...
Radujmo se poradi velike milosti Bozje, da sjajem koji nam od Njega dolazi, zasjaju i nasi roditelji zemaljski koji su nasa braca i sestre.
p.s. jedna od najljepsih stvari koje mozemo uciniti kad nas kude, vrijedjaju i pljuju, je da im darujemo nesto lijepo, iskreno zeleci da i oni mogu tako uzvratiti, da i oni mogu biti nevezani za svijet i slobodni barem koliko smo i mi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2007 20:00 
Odsutan

Leo napisao:
marija-nada napisao:
pa se pitam kako niko ništa ne vidi.....

Isto kako i mi prije nismo nista vidili a gledali smo. Zato molimo za one koji ne poznaju ljubav Bozju, da je upoznaju kao i mi sto smo je miloscu Bozjom upoznali.

Ostadoh malo postiđena......tako je......ni ja nisam ništa vidjela......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2007 20:45 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
da, ako svojom ustrajnoscu i ljubavlju samo jednog jedinog privedemo k Isusu... :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 svi 2007 07:59 
Odsutan

EVO UZ POMOĆ ISUSOVU.....JA "MRDAM" LJUDE OKO SEBE.....
DA BI VIDJELI, DA BI ČULI.....
PISALA SAM VEĆ O TOME....
NA KARIZMATSKI SUSRET VODIM PRIJATELJICU KOJA JE PRAZNA, POTIŠTENA..NE VIDI SVRHU ŽIVOTA...
DRUGA ME OPET ZOVE TELEFONOM NEKAD I DVA, TRI PUTA DNEVNO...
I ONA JE SLIČNO TOME....A JA GOVORIM....GOVORIM......MA NE GOVORIM JA NEGO SILA DUHA SVETOGA.....JER GOVORIM STVARI I PRIČAM DA SE I SAMA SEBI NEKAD ZAČUDIM.....ONDA SHVATIM DA TO NISAM JA.
BOŽE, DAJ MI SNAGE I DALJE...I VOLJE DA SLAVIM IME TVOJE....

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]