www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 00:23

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Molim vas
PostPostano: 25 lip 2007 19:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Bog svima!

Ja sam u vezi sa mojim momkom 6 godina, on je dijete rastavljene zene, koja se opet udala, i dijete je iz drugoga braka. Ima i dvije sestre koje su se oboje rastale. Jedna sestra je iz prvoga braka a druga iz drugoga. Druga sestra imala je niz "cudnih" nezgoda, gdje je ocito da se tu crni upleo. (Kad je bila djevojcica imala je lose iskustvo sa nekim manijakom, poslije razvoda je upala prvo u vezu sa nekim tipom kojem se sestre bave voodoom, a on snima za satanisticke grupe cd-e. Nakon sto je veza pukla ona je upala u nocnu moru sa drugim, kojem se bivsa zena bavi spiritizmon, tako da je sestra moga momka zavrsila tjedan dana u ludnici) Bog joj je poslao jedan krizic, i nakon sto je kriz stavila oko vrata psihicko stanjejoj se totalno poboljsalo, kao da nije nista bilo..savjetovala sam joj ispovijed i bila je i kod fra Zvjezdana) Znaci lanac zla se vukao za njom, i u cijeloj obitelji. Otac je imao mozdani udar. E sada moj momak...on je obolio kad me je Bog opomenuo da se vratim na pravi put. Ja sam naravno rekla da ja moram zivjeti po Bozjim zakonima; Nato se moj momak tresao mijesecima svake vecere, znoj ga je obljevao i tresao se; A moram reci da je bio skroz protiv vjere, no poceo je lagano ici sa mnom u Siget na mise utorkom za ozravljenje, i s vremenom se vratio stadu, isao je na sv. potvrdu. Nakon svete potvrde moja je vjera opet slabljela a i njegova, ja sam se odrzavala na povrsini no on je skroz potonua...nije vise od godíne dana isao na misu...nece na ispovijed..trebamo pred sveti oltar, no nakon 6 godina dolaze takvi problemi, on nece primit krista i cini mi se da sotona hoce i njega kao sve u njegovoj obitelji odvuci od sakramenta, i u propast..jer nasrce na njega kroz duha necistoce...molim vas molite za njega i nas buduci brak jer se bio obratio a Bog je velik, nas Gospod je Ljubav, slava Njemu u Vijeke Vjekova

Hvala :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: Molim vas
PostPostano: 25 lip 2007 21:58 
Odsutan

Aleluja napisao:
Bog svima!

Ja sam u vezi sa mojim momkom 6 godina, on je dijete rastavljene zene, koja se opet udala, i dijete je iz drugoga braka. Ima i dvije sestre koje su se oboje rastale. Jedna sestra je iz prvoga braka a druga iz drugoga. Druga sestra imala je niz "cudnih" nezgoda, gdje je ocito da se tu crni upleo. (Kad je bila djevojcica imala je lose iskustvo sa nekim manijakom, poslije razvoda je upala prvo u vezu sa nekim tipom kojem se sestre bave voodoom, a on snima za satanisticke grupe cd-e. Nakon sto je veza pukla ona je upala u nocnu moru sa drugim, kojem se bivsa zena bavi spiritizmon, tako da je sestra moga momka zavrsila tjedan dana u ludnici) Bog joj je poslao jedan krizic, i nakon sto je kriz stavila oko vrata psihicko stanjejoj se totalno poboljsalo, kao da nije nista bilo..savjetovala sam joj ispovijed i bila je i kod fra Zvjezdana) Znaci lanac zla se vukao za njom, i u cijeloj obitelji. Otac je imao mozdani udar. E sada moj momak...on je obolio kad me je Bog opomenuo da se vratim na pravi put. Ja sam naravno rekla da ja moram zivjeti po Bozjim zakonima; Nato se moj momak tresao mijesecima svake vecere, znoj ga je obljevao i tresao se; A moram reci da je bio skroz protiv vjere, no poceo je lagano ici sa mnom u Siget na mise utorkom za ozravljenje, i s vremenom se vratio stadu, isao je na sv. potvrdu. Nakon svete potvrde moja je vjera opet slabljela a i njegova, ja sam se odrzavala na povrsini no on je skroz potonua...nije vise od godíne dana isao na misu...nece na ispovijed..trebamo pred sveti oltar, no nakon 6 godina dolaze takvi problemi, on nece primit krista i cini mi se da sotona hoce i njega kao sve u njegovoj obitelji odvuci od sakramenta, i u propast..jer nasrce na njega kroz duha necistoce...molim vas molite za njega i nas buduci brak jer se bio obratio a Bog je velik, nas Gospod je Ljubav, slava Njemu u Vijeke Vjekova

Draga sestro obiteljska ljubav je najvažnija a vidim da tvoj budući i nije imao neko djetinstvo,kažeš da je s tvojim obraćanjem i on osjetio Boga i počeo se mjenjati a ti si posustala i naravno povukla njega.
Kakav si mu primjer dala ?Kažeš tvoja je vjera slabljela,pa šta si očekivala draga sestrice?
Moraš mu pokazati Božiju ljubav preko sebe i NIKAD ne posustat kušnjama ,otvorit mu oči svojom vjerom.
Svi mi imamo kušnje,i svima nama dođe teško ali kad padneš ponosno se ustani i reci Isuse oprosti tu sam i nedaj se i tek onda će on shvatiti koliko je velika Božja ljubav.
Neka te Bog blagosovi i zapamti samo On ti može dati ono,ŠTO SVI ŽELIMO A TO JE NOVI ŽIVOT SA BLAGOSOVOM!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lip 2007 22:56 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Molimo Bozju volju za sve molitvene nakane forumasa.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 lip 2007 10:10 
Odsutan

Draga sestro obiteljska ljubav je najvažnija a vidim da tvoj budući i nije imao neko djetinstvo,kažeš da je s tvojim obraćanjem i on osjetio Boga i počeo se mjenjati a ti si posustala i naravno povukla njega.
Kakav si mu primjer dala ?Kažeš tvoja je vjera slabljela,pa šta si očekivala draga sestrice?
Moraš mu pokazati Božiju ljubav preko sebe i NIKAD ne posustat kušnjama ,otvorit mu oči svojom vjerom.
Svi mi imamo kušnje,i svima nama dođe teško ali kad padneš ponosno se ustani i reci Isuse oprosti tu sam i nedaj se i tek onda će on shvatiti koliko je velika Božja ljubav.
Neka te Bog blagosovi i zapamti samo On ti može dati ono,ŠTO SVI ŽELIMO A TO JE NOVI ŽIVOT SA BLAGOSOVOM![/quote]

hvala prepuno na ovim rijecima, no da objasnim- isus mi je prije nekoliko mjeseci nakon 2 godine lutanja ponovno prostrijelio srce svojom ljubavi ( do 18 godine svoga zivota bila sam u milosti Bozjoj, a nezahvalno sam to bacila kad sam navrsila 18 i bacila se u propast), i ja sam se vratila natrag,a moj buduci to naravno ne razumije i hoce sve baciti...ali vidim da je na meni bila velika krivnja, kad sam ga ja trebala voditi, ja sam posustala...no neka bude volja Njegova..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2007 11:52 
Odsutan

Molit ću se za tebe sestrice. :grlim te: :a1250:
Bog ti dao snage :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2007 08:07 
Odsutan

hvala ti Marijeta i Bog te blagoslovio sa svim darima i milostima Njegovim, neka bude Njegova presveta volja na svima nama;

ne znam jel sam dobro skuzila molitveni lanac: znaci svaki dan molim jednu desetku za nas..znaci moli i vjerovane i prve tri zdravomarije i oce nas, ali onda izmokim tako i onaka cijelu krunicu...znaci da prikazem jednu desetku za nas?

dali bi mogli svi zajedno moliti za neku zajednicku nakanu?

BTB marijeta i cijeli Forum

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2007 08:37 
Odsutan

Ja i kad izmolim krunicu izmolim još jednom drugo otajstvo.
I super mi je to da molimo na zajedničku nakanu. Koju predlažeš??

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2007 12:35 
Odsutan

razmisljam, tako puno nakana imam, toliko ljudi oko mene kojima treba, toliko bolesnih i tuznih..

mislim da bi "najucinkovitije" bilo da molimo da se Bozje milosrdje izlije na sve ljude i da se Bozja Volja proslavi po svijetu i svima, tako da Bog uzme nase molitve i da ih da najpotrebnijima, jer On zna kome je najpotrebnije..a za nas se nista ne brinem, zna On sto je nama najpotrebnije

a mogli bi i svaki dan za nekog drugog iz naseg 14. lanca moliti, tako da posvetimo jedan dan jednom od nas :grlim te:

moram jos reci da je Bog vec mojeg buducek pokrenuo, vidim zlo se opira, ali to su samo zadnji trzaji, ooo veeeeeeeeeeelik je nas Gospodin!!!!!!!!! aleluja Hvala ti Isuse, Hvala Ti! I napose tebi Marijeta, sestrice moja...

Znam da Te je On poslao, o blagoslovljen budi dovjeka dragi moj Oce, Tata moj;

Joj najdraze bi plesala i skakala i pjevala, ali na poslu sam...

:D :grlim te:

Zam bit ce jos borbi, ali svaka suza na cast Gospodina je slatka kao med i lijeci moju zlu dusu..hvala Ti Hvala Ti, Isuse moj, Hvala Ti, Hvla Ti; Amen Aleluja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2007 13:56 
Odsutan

..kusnje su velike..(nece sotona svoje ,njih vec ima,vec one koji u Boga gledaju)..covjek neprestano pada-ali ako je uz Boga brze se i dize...

kako vam je samo bilo lijepo kad ste tako zajedno odlazili na Svete Mise..brzo brzo brzo se otrgni iz ralja zla i pokusaj vratiti to sto si imala samo ovaj put jace, s puno vise ljubavi prema Svevisenjemu..moli se jako..Bog ce ti pomoci..On pomaze svojoj djeci pogotovo kada se pokajemo i kada ga molimo pa koji bi Otac svoje dijete na mukama odbacio..USTRAJ sta god tvoj decko o tom mislio..moli ga da i tebi a najvise Bogu za ljubav opet krene pravim putem..

sve sto radis radi u ime Isusovo..predaji mu sve sto te muci..moli ga za snagu..i neka se izvrsava Njegova volja..

Pravom molitvom, kako je Isus uvijek tvrdio, ponavljajuci, mogu se pokrenuti brda, moze se postici sve. NItko osim Boga ne moze zaustaviti nase krvarenje, a On nam moze pomoci samo ako ima savreno slobodan pristup do nas. Molitva je najmocnija snaga na Zemlji..

sestro cuvaj se :grlim te: :grlim te: :grlim te: i :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 lip 2007 14:14 
Aleluja napisao:
Bog svima!

..."aleluja".....Život je "skalinada"...Vjera je život...
Treba se boriti sa vidljivim i nevidljivim neprijateljima..!
Svoje pouzdanje stavi samo u Isusa..On može sve...
Njemu je sve moguće...On piše ravno i po krivim linijama...!
Moli Svetu krunicu, svaki dan...
Idi na Sv.Misu svaki dan (ako možeš)...i Sv.prićest..
Ispovijedaj se redovno (svaki mjesec)
Čitaj Sv.Pismo (Bibliju)
Ponekad posti (ako možeš)
....I vidjet ćeš Božje čudo u svome životu... :D ...

Vrh

Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]