www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 22:39

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 99  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2007 12:43 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
možda već negdje piše ali nema veze:
PRESVETO SRCE ISUSOVO, IZVORE SVAKOGA DOBRA, JA TI SE KLANJM, VJERUJEM U TE, UFAM SE U TE, JA TE LJUBIM I KAJEM SE ZA SVE SVOJE GRIJEHE, TEBI POKLANJAM OVO MOJE SIROMAŠNO SRCE, UČINI GA PONIZNIM, STRPLJIVIM, ČISTIM I DAJ DA U SVEMU ODGOVARA TVOJIM ŽELJAMA, DAJ O DOBRI ISUSE DA JA ŽIVIM U TEBI I TI U MENI....
ŠTITI ME U OPASNOSTIMA....TJEŠI ME U NEVOLJAMA I ŽALOSTIMA...
UDIJELI MI ZDRAVLJE TIJELA I DAJ MI MILOST SVETE SMRTI AMEN......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 srp 2007 13:35 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Presveta Djevice Marijo, Majko i Kraljice moja,
tvojemu Bezgrešnom Srcu posvećujem i predajem čitavo svoje biće:
svoje misli, riječi i djela.
Raspolaži sa mnom i sa svim što mi pripada sada i u vječnosti
na hvalu i slavu Presvetoga Trojstva
za posvećenje Crkve i spasenje svega svijeta.

Bezgrešna moja Majko, pomozi mi živjeti
dostojno moga krsnog posvećenja da neopozivo pripadam
svome Otkupitelju.
Daj da poput Tebe slušam poticaje Duha Svetoga.
Neka se u meni i po meni uvijek i u svemu
vrši volja Božja.
Amen.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 srp 2007 14:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
MOLITVA OPRAŠTANJA
Gospodine Isuse Kriste, molim za milost opraštanja. Gospodine opraštam sebi sve svoje grijehe, sve svoje pogreške, sve moje propuste, sve što je u meni loše, ili ja mislim da je loše.
Posebno si opraštam grijehe protiv prve Božje zapovjedi, zazivanje dobrih ili zlih duhova, čitanje horoskopa, prisustvovanje spiritističkim seansama, kucanje o drvo, ispitivanje onih koji kazuju sreću, gledaju u dlan, u grah, u kavu, opraštam si nošenje predmeta za koje sam vjerovao da nose sreću kao što su zapisi, potkova, djetelina s 4 lista, opraštam si vračanje i gatanje. Odbijam sva ta praznovjerja i prihvaćam tebe samoga kao svoga Gospodina i Spasitelja. Ispuni me tvojim svetim duhom.
Zatim opraštam sebi vrijeđanje roditelja, pijančevanje, uzimanje droge, spolne odnose prije braka, preljub u braku, općenje s istim spolom. Ti mi danas opraštaš. Opraštam si abortus, krađu, laganje, i varanje. Opraštam sebi.
Opraštam svojoj majci što me povrijedila, sve mi zamjerala, ljutila se na me, kažnjavala me, više voljela moju braću i sestre, rekla mi da ništa ne znam, da izgledam ružno, glupo, da sam najgore dijete, da koštam mnogo novaca, da sam dijete neželjeno, slučaj, pogreška, ili ono što ona nije očekivala.
Opraštam svojemu ocu za svaki nedostatak podrške, nedostatak ljubavi, nedostatak nježnosti, nedostatak pažnje, nedostatak vremena, nedostatak razumijevanja, opraštam mu što je pio, što se svađao s mamom ili s sama djecom, opraštam mu što me je kažnjavao, što se odmetnuo od nas, odlazio od kuće i što se rastao s mojom majkom, išao drugim ženama – opraštam mu danas!
Također opraštam svojoj braći i sestrama koji su me odbijali, koji su lagali o meni, mrzili me, natjecali se sa mnom za roditeljsku ljubav, tukli me, bili grubi prema meni ili mi pravili probleme. Gospodine! Opraštam svom bračnom drugu nedostatak ljubavi, nedostatak nježnosti i osjetljivosti, nedostatak osjećajnosti, razumijevanja, nedostatak vremena, podrške, opraštam sve pogreške, propuste, slabosti, riječi koje su me uznemirile ili povrijedile. Gospodine, opraštam svojoj djeci nedostatak poštovanja, nedostatak poslušnosti, nedostatak ljubavi, nedostatak podrške, nedostatak razumijevanja, njihove loše navike, ili što su napustili crkvu.
Gospodine, opraštam svoj svojoj rodbini i svojti i svoj njihovoj djeci za sve što su učinili protiv ljubavi, što su svojatali moje roditelje, izazivali zabunu i nemir, zavadili moje roditelje. Gospodine, opraštam roditeljima mojega bračnog druga, osobito punici (ili svekrvi), svojim unucima i unukama.
Gospodine, opraštam radnicima koji su sa mnom radili ili rade, koji se ne slažu sa mnom, zagorčavaju mi život, meni guraju svoj posao, ne surađuju sa mnom, uzimaju moj posao.
I mojim susjedima treba oprostiti, Gospodine, za buku koju prave, za zabave kasno u noć, za lajanje njihovih pasa od kojih ne mogu spavati, za trčanje po susjedstvu.
Opraštam svim svećenicima, časnim sestrama, svojoj župi, svojoj molitvenoj zajednici, voditeljima molitvene zajednice, svome župniku, biskupu, papi, rimokatoličkoj Crkvi – za sav njihov nedostatak podrške, opraštam im uskogrudnost, loše propovjedi nedostatak prijateljstva što me nisu učvršćivali kao što su trebali, što me nisu nadahnjivali pobožnošću, opraštam im svaku uvredu – opraštam im danas.
Opraštam svima koji su me povrijedili na bilo koji način – liječnicima, odvjetnicima i sucima, političarima i državnim službenicima. Opraštam i svim drugim službenicima – policajcima i vozačima autobusa, bolničkom osoblju i posebno onima koji su mi više naplatili svoje usluge. Opraštam svome poslodavcu što me zakinuo, što nije cijenio moj posao, što je bio neljubazan, nerazborit, ljutit i neprijateljski raspoložen. Opraštam svim učiteljima, nastavnicima i profesorima koji su me ponizili, uvrijedili, ostavili me u kazni poslije škole.
Opraštam svojim prijateljima koji su me obeshrabrili, izgubili sa mnom vezu, kojih nije bilo kad su mi bili potrebni, koji su posudili novce i nikada ih nisu vratili, koji su me ogovarali.
Opraštam svima odgovornima za nepravedne društvene i političke strukture koje su pogodile mene ili moje bližnje, duhovno, duševno, fizički ili materijalno samo zato što nismo mislili kao oni na vlasti. Opraštam im krađu društvene imovine, obogaćenje na račun sirotinje. Opraštam im uhođenje vjernika, ispitivanja, zatvaranja, zabranu vjere, zlostavljanje.
Opraštam počiniteljima i organizatorima zločina za vrijeme rata, što su meni i mojim bližnjima, i mnogim drugim ljudima, oduzeli materijalna dobra, čast, ljudsko dostojanstvo, prognali nas, zlostavljali nas, pucali po nama, nekima oduzeli život, neke silovali, iznakazili, a neke odveli da se ni danas ne zna jesi li živi ili ne.
Gospodine, posebno molim za milost opraštanja onoj osobi u mome životu koja me je najviše povrijedila i za koju mislim da joj neću nikada oprostiti, kojoj mi je najteže oprostiti, Ti me zoveš da upravo toj osobo oprostim.
Gospodine, molim te da meni oprostiš sve uvrede tim ljudima nanesene s moje strane, posebno majci i ocu i mojem bračnom drugu. Zahvaljujem ti gospodine za svu Tvoju ljubav koja mi je po njima došla. Amen.

[i]Ova molitva vlč. o. Roberta DeGrandisa najbolje djeluje ako se moli dnevno 30 dana. Mi smo kao crveni luk, Gospodin odstranjuje svaki put jedan sloj dok nas potpuno ne ozdravi.[/i]

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 srp 2007 19:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

nenoslav napisao:
MOLITVA OPRAŠTANJA
Gospodine Isuse Kriste, molim za milost opraštanja. Gospodine opraštam sebi sve svoje grijehe, sve svoje pogreške, sve moje propuste, sve što je u meni loše, ili ja mislim da je loše.
Posebno si opraštam grijehe protiv prve Božje zapovjedi, zazivanje dobrih ili zlih duhova, čitanje horoskopa, prisustvovanje spiritističkim seansama, kucanje o drvo, ispitivanje onih koji kazuju sreću, gledaju u dlan, u grah, u kavu, opraštam si nošenje predmeta za koje sam vjerovao da nose sreću kao što su zapisi, potkova, djetelina s 4 lista, opraštam si vračanje i gatanje. Odbijam sva ta praznovjerja i prihvaćam tebe samoga kao svoga Gospodina i Spasitelja. Ispuni me tvojim svetim duhom.
Zatim opraštam sebi vrijeđanje roditelja, pijančevanje, uzimanje droge, spolne odnose prije braka, preljub u braku, općenje s istim spolom. Ti mi danas opraštaš. Opraštam si abortus, krađu, laganje, i varanje. Opraštam sebi.
Opraštam svojoj majci što me povrijedila, sve mi zamjerala, ljutila se na me, kažnjavala me, više voljela moju braću i sestre, rekla mi da ništa ne znam, da izgledam ružno, glupo, da sam najgore dijete, da koštam mnogo novaca, da sam dijete neželjeno, slučaj, pogreška, ili ono što ona nije očekivala.
Opraštam svojemu ocu za svaki nedostatak podrške, nedostatak ljubavi, nedostatak nježnosti, nedostatak pažnje, nedostatak vremena, nedostatak razumijevanja, opraštam mu što je pio, što se svađao s mamom ili s sama djecom, opraštam mu što me je kažnjavao, što se odmetnuo od nas, odlazio od kuće i što se rastao s mojom majkom, išao drugim ženama – opraštam mu danas!
Također opraštam svojoj braći i sestrama koji su me odbijali, koji su lagali o meni, mrzili me, natjecali se sa mnom za roditeljsku ljubav, tukli me, bili grubi prema meni ili mi pravili probleme. Gospodine! Opraštam svom bračnom drugu nedostatak ljubavi, nedostatak nježnosti i osjetljivosti, nedostatak osjećajnosti, razumijevanja, nedostatak vremena, podrške, opraštam sve pogreške, propuste, slabosti, riječi koje su me uznemirile ili povrijedile. Gospodine, opraštam svojoj djeci nedostatak poštovanja, nedostatak poslušnosti, nedostatak ljubavi, nedostatak podrške, nedostatak razumijevanja, njihove loše navike, ili što su napustili crkvu.
Gospodine, opraštam svoj svojoj rodbini i svojti i svoj njihovoj djeci za sve što su učinili protiv ljubavi, što su svojatali moje roditelje, izazivali zabunu i nemir, zavadili moje roditelje. Gospodine, opraštam roditeljima mojega bračnog druga, osobito punici (ili svekrvi), svojim unucima i unukama.
Gospodine, opraštam radnicima koji su sa mnom radili ili rade, koji se ne slažu sa mnom, zagorčavaju mi život, meni guraju svoj posao, ne surađuju sa mnom, uzimaju moj posao.
I mojim susjedima treba oprostiti, Gospodine, za buku koju prave, za zabave kasno u noć, za lajanje njihovih pasa od kojih ne mogu spavati, za trčanje po susjedstvu.
Opraštam svim svećenicima, časnim sestrama, svojoj župi, svojoj molitvenoj zajednici, voditeljima molitvene zajednice, svome župniku, biskupu, papi, rimokatoličkoj Crkvi – za sav njihov nedostatak podrške, opraštam im uskogrudnost, loše propovjedi nedostatak prijateljstva što me nisu učvršćivali kao što su trebali, što me nisu nadahnjivali pobožnošću, opraštam im svaku uvredu – opraštam im danas.
Opraštam svima koji su me povrijedili na bilo koji način – liječnicima, odvjetnicima i sucima, političarima i državnim službenicima. Opraštam i svim drugim službenicima – policajcima i vozačima autobusa, bolničkom osoblju i posebno onima koji su mi više naplatili svoje usluge. Opraštam svome poslodavcu što me zakinuo, što nije cijenio moj posao, što je bio neljubazan, nerazborit, ljutit i neprijateljski raspoložen. Opraštam svim učiteljima, nastavnicima i profesorima koji su me ponizili, uvrijedili, ostavili me u kazni poslije škole.
Opraštam svojim prijateljima koji su me obeshrabrili, izgubili sa mnom vezu, kojih nije bilo kad su mi bili potrebni, koji su posudili novce i nikada ih nisu vratili, koji su me ogovarali.
Opraštam svima odgovornima za nepravedne društvene i političke strukture koje su pogodile mene ili moje bližnje, duhovno, duševno, fizički ili materijalno samo zato što nismo mislili kao oni na vlasti. Opraštam im krađu društvene imovine, obogaćenje na račun sirotinje. Opraštam im uhođenje vjernika, ispitivanja, zatvaranja, zabranu vjere, zlostavljanje.
Opraštam počiniteljima i organizatorima zločina za vrijeme rata, što su meni i mojim bližnjima, i mnogim drugim ljudima, oduzeli materijalna dobra, čast, ljudsko dostojanstvo, prognali nas, zlostavljali nas, pucali po nama, nekima oduzeli život, neke silovali, iznakazili, a neke odveli da se ni danas ne zna jesi li živi ili ne.
Gospodine, posebno molim za milost opraštanja onoj osobi u mome životu koja me je najviše povrijedila i za koju mislim da joj neću nikada oprostiti, kojoj mi je najteže oprostiti, Ti me zoveš da upravo toj osobo oprostim.
Gospodine, molim te da meni oprostiš sve uvrede tim ljudima nanesene s moje strane, posebno majci i ocu i mojem bračnom drugu. Zahvaljujem ti gospodine za svu Tvoju ljubav koja mi je po njima došla. Amen.

Ova molitva vlč. o. Roberta DeGrandisa najbolje djeluje ako se moli dnevno 30 dana. Mi smo kao crveni luk, Gospodin odstranjuje svaki put jedan sloj dok nas potpuno ne ozdravi.

Ovo je jako djelotvorna molitva... Mene je toliko podigla kad mi je bilo najteze... Kroz tu molitvu uspjela sam oprostiti svakome... I oprastam dalje... Hvala Ti Isuse... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 srp 2007 11:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Molitva za ozdravljenje kroz naraštaje
 Oče, oprosti im, ne znaju što čine. (Lk 23,34)
MOLITE POLAKO: Za vrijeme ove molitve može se dogoditi da se dotaknu neka zaista bolesna područja našega bića. Ne žurite, molite polako. Opustite se i mislite na to da je u ovom slučaju Isus poput arheologa koji prodire u naše dubine. Mi sami ne moramo kopati. Sveti Duh donijet će na površinu ono što je spremno za iscjeljenje.
 Molitva
ROĐEN ZA SLOBODU: Gospodine Isuse, danas Ti zahvaljujem za Tvoju prisutnost u svom životu. Znam da me ljubiš i da si me zazvao imenom. Ti si došao osloboditi sužnje. Hvala Ti na Tvojoj ljubavi i milosrđu kojom me stalno zoveš da iz ropstva izađem u Tvoj život u izobilju. Slavim Te. Blagoslivljam Te. Klanjam Ti se. Gospodine, stavljam se pod Tvoju zaštitu i zaštitu Tvoje Predragocjene Krvi i molim sve anđele, svete i Tvoju Blaženu Majku da mole za mene.
 Jer on će te osloboditi od zamke ptičarske, od kuge pogubne. Svojim će te krilima zaštititi, i pod njegova ćeš se krila skloniti. (Ps 91,3-4)
IAKO SI MI NANIO BOL: Gospodine, želim svima oprostiti i očistiti se od korijena svake gorčine i zamjeranja. Svoju molitvu sada usmjeravam prema osobi koja me najviše uzrujala prošloga tjedna. Opraštam joj iz dubine svoga srca. Molim blagoslov za tu osobu. Odrješujem od krivnje svaku osobu koja me je povrijedila protekloga mjeseca. Zbog Tvoje ljubavi, Isuse, tim ljudima govorim: "Iako si mi nanio bol, ja tebe ne želim povrijediti. Predajem te Isusu. Opraštam ti, prihvaćam te i volim onakvoga kakav jesi". Svojom slobodnom voljom opraštam svima koji su mi nanijeli bol sve od početka ove godine. Isuse, blagoslovi ih.
 Daleko od vas svaka gorčina, i srdžba, i gnjev, i vika, i hula sa svom opakošću! Naprotiv! Budite jedni drugima dobrostivi, milosrdni; praštajte jedni drugima kao što i Bog u Kristu nama oprosti. (Ef 4,31-32)
ZA OSOBU KOJA ME NAJVIŠE POVRIJEDILA: Gospodine, sada molim za osobu koja me najviše povrijedila u mome životu, za onu osobu koja mi još uvijek uzrokuje bol. Prikazujem je Tebi da je blagosloviš.
 Podnosite jedni druge praštajući ako tko ima protiv koga kakvu pritužbu.(Kol3,13)
OPRAŠTAM SEBI: Gospodine Isuse, mo¬lim Te za milost da istinski oprostim sebi svoj najveći grijeh, najveći prekršaj koji sam poči¬nio u odnosu s Tobom. Ja opraštam sam se¬bi, Gospodine. Ti si mi oprostio i sada od Te¬be primam milost da istinski oprostim i sam sebi.
 Mir Kristov neka upravlja srcima vašim. (Kol 3,15)
MOJA ISPRIKA ZA NJIH, GOSPODINE: Gospodine, dolazim pred Tvoje lice u ime svih s kojima sam povezan krvnom vezom, a koji nisu u savršenoj ljubavi s Tobom. Gos¬podine, primi moju ispriku za sve njihove gri¬jehe. Moju molitvu združujem s onom proro¬ka Danijela kada je zagovarao za svoj narod:
 Ah, Gospodine moj, Bože veliki i strahoviti, koji čuvaš Savez i naklonost onima koji tebe ljube i čuvaju zapovijedi tvoje! Mi sagriješismo, mi bezakonje počinismo, zlo učinismo, odmetnusmo se i udaljismo od zapovijedi i naredaba tvojih. (Dn 9,4-6)
Jahve, stid na obraz nama... jer sagriješis¬mo protiv tebe! U Gospoda je Boga našega smilovanje i oproštenje. (8,9)
A sada poslušaj, o Bože naš, molitvu sluge svoga i usrdne molitve njegove. Neka tvoje lice zasja nad svetištem tvojim opustošenim -zbog tebe Gospode! Prikloni uho svoje, Bože moj, i slušaj! Otvori oči te pogledaj našu pustoš... Jer mi te ne molimo zbog svoje pravednosti, već zbog velikih smilovanja tvojih! Gospode, čuj! Gospode, oprosti! Gospode, poslušaj i čini! Ne oklijevaj - zbog sebe, Bože moj, jer se tvojim imenom zove grad tvoj i narod tvoj! (17-19)
 U molitvi ustrajte... (Kol 4,2)
ISUS JE GOSPODIN: Gospodine, stojim pred Tobom i priznajem da su se moji preci bavili okultnim praksama - zazivanjem duho¬va, vračanjem i drugim oblicima traženja zna¬nja iz nedopuštenih izvora. Gospodine, op¬rosti. U ime Isusa Krista i po sili Duha Sveto¬ga ja sada uzimam vlast koju si mi, kao Duhom ispunjenom kršćaninu, predao. Tom vlašću sada slamam silu zla nad mojim preci¬ma. Slamam sva prokletstva, čini, proklinja¬nja, uroke, zapise, zle želje, voodoo lutke, cr¬nu magiju, zlo naslijeđeno od predaka, znano i neznano. Ustajem protiv svih sotonskih uro¬ta, nagodbi, duhovnih vezanosti; protiv svih okova u kojima se nalaze duše po sotonskim silama i prekidam utjecaj takvih veza koje do¬laze po mojim precima. Ustajem protiv pos¬ljedica svih vezanosti koje dolaze od vračara, gatara, astrologa, medija koji zazivaju mrtve, bioenergetičara, okultista i proricatelja sud¬bine. Odričem se svih vrsta okultnih praksa tarot karata, zazivanja duhova i svega što je okultno. Odričem se svega lošega po čemu bi me đavao mogao držati u ropstvu. Lomim utjecaj svih đavolskih djela koja dolaze po mojoj krvnoj liniji. Gospodine, molim Te od¬strani od mojih predaka sve posljedice bav¬ljenja okultnim. Sva područja koja su moji preci predali Sotoni ja uzimam natrag i stav¬ljam pod vlast Gospodina Isusa Krista. Gos¬podine, molim Te da u mojoj krvnoj vezi podigneš svete, pobožne ljude koji će biti stvar¬no i duboko posvećeni Tvojoj Istini.
 Zato Bog njega preuzvisi i darova mu ime, ime nad svakim imenom, da se na ime Isusovo prigne svako koljeno nebesnika, zemnika i podzemnika. I svaki će jezik priznati: Isus Kris jest Gospodin - na slavu Boga Oca. (Fil 2,9-11)
DOTAKNI, OZDRAVI I OBNOVI: Sada mo¬lim da vode moga Krštenja poteku natrag kroz naraštaje, sve do korijena moga obitelj¬skog stabla. Neka Isusova Krv koja čisti i daje život poteče svakim naraštajem - prvim, dru¬gim, trećim, četvrtim, petim - sve do počet¬ka. Neka Isusova Krv s križa poteče kroz svu djecu i njihove roditelje, i njihove roditelje, sve do dvanaestoga naraštaja, dotičući, oz¬dravljajući i obnavljajući. Sada uzimam križ Isusa Krista i stavljam ga između sebe i svakoga naraštaja moje krvne veze, prekidajući prijenos svake negativne veze protiv mene, u meni ili po meni.
 Ovo je krv moja, krv Saveza koja se za mnoge prolijeva za otpuštenje grijeha.(Mt 26,28)
CJELOVITOST U BRAČNOM ŽIVOTU: U ime Isusa Krista ustajem protiv svih duboko ukorijenjenih oblika bračne nesreće u mojoj krvnoj vezi. Odlučno govorim "NE" svakom obliku gušenja bračnoga druga i svim oblici¬ma nedostatka bračne ljubavi. Zaustavljam svu mržnju, želje da bračni drug umre i sve zle želje i namjere u bračnim odnosima. Sada prekidam prijenos svakoga nasilja, osvetolju-bivog i negativnog ponašanja, kao i prijenos bračne nevjere, prijevare i neiskrenosti. Zaustavljam svaku negativnost koja priječi dugotrajne bračne veze. U ime Isusovo odri¬čem se svih oblika obiteljskih napetosti, ras¬tava braka i tvrdokornosti srca. Dovodim kra¬ju sve duboko ukorijenjene oblike osjećaja zarobljenosti u nesretnim brakovima i sve os¬jećaje praznine i promašenosti. Oče, oprosti mojim precima što sakramentu Svetoga bra¬ka nisu davali dužno poštovanje. Molim Te, daruj mojim krvnim srodnicima mnogo sve¬tih brakova ispunjenih ljubavlju, vjernošću, odanošću i nježnošću.
 Mnoge vode ne mogu ugasiti ljubav niti je rijeke potopiti. (Pj 8,7)
OZDRAVLJENJE DJECE: Gospodine, uči¬ni da nestane svaki oblik nanošenja boli djeci u mojoj obiteljskoj lozi. Ustajem protiv svih pobačaja, neželjenih trudnoća, neželjene dje¬ce i posljedica začeća izvan bračnog saveza. Odričem se svih oblika nepoštivanja života. Odlučno odbacujem sve oblike psihičkog i fi¬zičkog zlostavljanja, napuštanja i otimanja djece. Sada iskazujem odlučno "NIKADA VI¬SE" svim oblicima kompliciranih porođaja i nenormalnih trudnoća. Gospodine, molim Tvoje oproštenje za svaki put kada su moji preci bili uzrokom štete počinjene djeci. Mo¬lim Te, Gospodine Isuse, da izliječiš sve rane i zaustaviš nastavljanje svih tih zala. Oče, po¬dari mojoj obiteljskoj lozi ljude koji će ljubiti i poštivati svoju djecu i odgajati ih na način ko¬ji je Tebi mio. Neka djeca koja će se u mojoj obitelji rađati spoznaju što znači biti duboko voljen.
 Pustite dječicu i ne priječite im k meni jer takvih je kraljevstvo nebesko! (Mt 19,14)
OZDRAVLJENJE NA PODRUČJU SPOL¬NOSTI: Gospodine, ponovno dolazim Tebi s grijesima mojih predaka. Ovoga trenutka stavljam točku na sve oblike duboko ukorije¬njenih grijeha na području seksualnosti. Odlučno kažem "NE" sklonostima prema razgo¬lićivanju, silovanju, preljubu, napastovanju, incestu i raznim perverzijama. Odričem se bestijalnosti, mazohizma, sadizma, nimfomanije, svih oblika požuda i prostitucije u mojoj obiteljskoj lozi. Zaustavljam svaku seksualnu prisilu, poremećaje osobnosti na području seksualnosti, svaku traumu i svaki oblik izopačenog ponašanja. Zapovijedam svakom zlom duhu koji se uvukao preko tih oblika ponašanja da ode u ime Isusa Krista. Uzimam mač Duha Svetoga i njime siječem i prekidam sve lance zla. Oče, oprosti. Gdje je god bila bolest u seksualnom ponašanju, do¬nesi zdravlje i cjelovitost. Oče, neka moja obiteljska loza sjaji ljepotom zdrave seksual¬nosti. Neka svaki izričaj spolnosti bude čist i Tebi ugodan. Blagoslivljam Te, Gospodine, slavim Te i klanjam Ti se. Hvala Ti što izlije¬vaš svoje svjetlo, zdravlje i blagoslov na pod¬ručje spolnosti cijelog mog rodoslovlja.
 Doista, ovo je volja Božja... da svatko od vas zna svoje tijelo posjedovati u svetosti i poštovanju... (1 Sol 4,3-5)
MENTALNO ZDRAVLJE: Snagom Krvi Isusa Krista sada prekidam vezu sa svim vr¬stama psihičkih bolesti koje su postojale me¬đu precima u mome obiteljskom stablu. Us¬tajem protiv svakog nenormalnog, protudruštvenog ponašanja, protiv paranoje, šizofrenije, oblika pasivno-agresivnog pona¬šanja, poremećaja osobnosti i prisilnih navi¬ka. Ustajem protiv svakog krutog ponašanja, čudnih oblika perfekcionizma, manično depresivnog ponašanja i čudaštva. Zaustavljam ranjavanje i potiskivanje muževnoga karakte¬ra. Prekidam i svako potiskivanje i razaranje ženskoga duha u obitelji. Sada skidam pečat sa skrivenih putova samouništenja koji su se provlačili kroz moju obiteljsku povijest. Gos¬podine, sva ta područja natopi svojim prašta¬njem i mirom. Oče, neka psihičko zdravlje i cjelovitost budu utkani u tkivo moje obitelj¬ske loze. Daj da svi u njemu posjeduju Kristo¬ve misli. Neka na površinu iziđe zdrav razum, jasno razmišljanje, emocionalna ravnoteža i zdravi međuljudski odnosi. Ustajem protiv svih mračnih i dubokih oblika emocionalne i duhovne težine - protiv nesposobnosti za ig¬ru, zabavu i izražavanje radosti. Isuse, molim Te da mojoj krvnoj vezi daruješ duh smijeha, vedrine, radosti i svjetla. Hvala Ti, Gospodine Isuse.
 ... nego se preobrazujte obnavljanjem svoje pameti... (Rim 12,2)
U LJUBAVI STRAHA NEMA: Neka sada bude kraj svim oblicima straha u mome obi¬teljskom stablu. Sada uzimam vlast nad svim strahovima odbacivanja i neuspjeha. Govo¬rim "NE" svakom strahu od vode, ljudi, visine, uspjeha, promašaja, strahu od mnoštva, žena, Boga, smrti, napuštanja kuće, zatvore¬nih ili otvorenih prostora, govorenja pred drugima, strahu od letenja i boli. Gospodine, neka moja obitelj svih naraštaja upozna da u ljubavi nema straha. Neka povijest moga obiteljskog stabla tako ispuni Tvoja savršena ljubav da nestane svako sjećanje na strah. Slavim Te. Blagoslivljam Te, Gospodine.
 Straha u ljubavi nema, nego savršena ljubav izgoni strah. (1 Iv 4,18)
ISCJELJENJE PRISILNIH NAVIKA: Sada uzimam mač Duha i prekidam sve posljedice prisilnih navika. Sada zaustavljam sve oblike ovisnosti kao što su kockanje, ovisnost o ku¬povanju, ogovaranju, uzimanju alkohola ili kemijskih sredstava. Sada lomim sve zapre¬ke koje priječe i ugrožavaju talente i svaku vr¬stu dobra. Ustajem protiv škrtosti i krađe. Oče, u svojoj milosti i darežljivosti oprosti i oslobodi moju obitelj okova svih oblika prisil¬nih navika.
 Duh Jahve Gospoda... posla me... da zarobljenima navijestim slobodu i oslobođenje sužnjima. (Iz 61,1-2)
ISCJELJENJE SVIH BOLESTI: Sada za¬povijedam svakoj tjelesnoj bolesti u mojoj obiteljskoj lozi da nestane. Uzimam mač Du¬ha Svetoga i prekidam veze sa svim vrstama bolesti: bolesti srca, krvi, raka, probavnih organa, sklonosti nastajanju čireva i tumora. Ustajem protiv svih ženskih bolesti, menstrualnih problema, hormonske neravnoteže, neplodnosti i seksualne frigidnosti. Prekidam vezu sa svim muškim tegobama na području seksualnosti, kao što su impotencija i naslijeđene bolesti. Ustajem protiv svih tjelesnih deformacija, slušnih problema, nedostatka imuniteta, rijetkih bolesti, slabovidnosti, loših zubi i ravnih tabana. Zaustavljam sve migrene, mentalne retardacije, plućne bolesti, artritis, kožne bolesti i poremećaje kostiju. Sada stavljam točku na sve oblike fizičkih bolesti i trauma koje su genetski upisane u moju obiteljsku lozu. Gospodine, oslobodi me od posljedica svake bolesti koja je postojala među mojim precima. Zaustavi napredovanje tih bolesti. Oče, oprosti osobama u mojoj obitelji sve načine na koje su odabirali bolest umjesto pravoga života; oprosti sve nezdrave putove na kojima su tražili sreću i uspjeh. Neka zdravi stav "ZA ŽIVOT" poteče kao rijeka kroz moju krvnu vezu. Slavim te, Gospodine.
 ...koji bi ga se god dotakli, ozdravljali bi. (Mk 6,56)
OD ZLOČINA KRISTU: Sada ustajem protiv svega zla koje su učinili varalice, izrabljivači, mučitelji, ucjenjivači i lihvari u mojoj obiteljskoj lozi. Zatvaram vrata svakome zlu i kriminalu bilo koje vrste. Sva pokvarenost i brutalnost u mojoj krvnoj vezi sada mora nestati, u Isusovo ime. Prekidam sve veze s osvetom, nasilnim i eksplozivnim ponašanjem i pakosnim namjerama.
 ... i u svemu se želimo dobro ponašati (Heb 13,18)
ONI KOJI LJUBE, NE MRZITELJI: Snagom Duha Svetoga sada zaustavljam svaki oblik duboko ukorijenjene mržnje, mržnje prema drugima, prema sebi, prema Bogu, rasne mržnje i vjerske netrpeljivosti. Gospodine, daj da moja obiteljska loza obiluje muškarcima i ženama punim ljubavi. Oni neka donose život, neka budu životvorci i ozdravitelji.
 Ovo je moja zapovijed: ljubite jedni druge kao što sam ja vas ljubio. (Iv 15,12)
MIRNA I DOBRA SMRT: Molim sada za sve ljude u povijesti moje obitelji koji su umrli prerano, nevoljeni, neoplakani, bez molitve i bez pravoga kršćanskog ukopa. Molim za sve koji su umrli zastrašujućom, groznom smrću - nasilnom smrću, usmrćeni otrovom, vatrenim oružjem, vatrom, eksplozijom, nožem ili mačem; vješanjem, utapanjem, ubijeni u ratu ili rastrgani od životinja. Prikazujem Ti, Oče, sve moje pretke koji su umrli neobjašnjivom i tajnom smrću, nesretnom smrću i samoubojstvom. Neka sve sklonosti prema neprirodnom i ružnom umiranju sada nestanu. Gospodine, neka ih sada nježno dotakne Tvoja ljubav koja oprašta i ozdravlja. I, Gospodine, daj im da spoznaju da postoji dostojanstven i miran način umiranja. Pokaži im kako izgleda prijelaz iz ovoga života u drugi onako kako Ti želiš, na kršćanski način. Gospodine, od današnjega dana ne dopusti ni jednoj osobi moga obiteljskog stabla da umre, a da nije osobno upoznala Gospodina Isusa Krista.
 Ja sam uskrnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada. (Iv 11,25-26)
GOSPODINE, UČINI NAS PRAVOM OBITELJI: Sada zaustavljam sve oblike obiteljskih lomova u mojoj krvnoj vezi. Uzimam vlast nad svim odvajanjima od obitelji i vjere. Podižem zapreku svima koji su bježali od obitelji - djeci, odraslima i roditeljima. Ustajem protiv svakoga bježanja i izbjegavanja braka, služenja vojnoga roka, kao i protiv pristupanja vjerskim sektama. Neka se rastope svi korijeni bježanja, nestajanja i skrivanja u mojoj obitelji. Oče, okruži i zaštiti moje obiteljsko stablo svojim srcem punim opraštanja. Upiši u srca mojih predaka zdrave obiteljske odnose. Neka se drže zajedno. Daj da budemo ljudi koji su otvoreni i sposobni za duboke i trajne veze, pune ljubavi.
 Gle, kako je dobro i kako je milo kao braća zajedno živjeti. (Ps 133,1)
PRAVDA I MILOSRĐE: Sada ustajem protiv svih oblika nepravde među mojim precima. Isusovom Krvlju pečatim sve genetske putove po kojima je došlo do oskudice, ropstva, nepravednog suđenja i robijanja, skrivanja istine, siromaštva i zločina. Ustajem protiv svih oblika političke i društvene nepravde. Odričem se svih oblika društvene i rasne netrpeljivosti. Prekidam veze svih grubosti i odbacivanja ljudi. Ustajem protiv svih oblika bespomoćnosti, kao i svih patnji uzrokovanih vremenskim uvjetima, vrućinama i jakim zimama. Prekidam sve oblike gladi, napuštanja, izdaje i izlaganja javnoj sramoti. Oče, izlij ulje svoga Svetoga Duha na moje pretke i izliječi sve boli i sjećanja. Oče, oprosti svima koji su im nanijeli štetu. Neka svi u mome obiteljskom stablu upoznaju pravdu, zdrave životne uvjete, dovoljno hrane i novca, kao i topli kutak svoga doma.
 Objavljeno ti je, ćovjeće, što je dobro, što Jahve traži od tebe: samo činiti pravicu, milosrđe ljubiti i smjerno sa svojim Bogom hoditi. (Mih 6,8)
SLUŽITI SAMO JEDNOMU BOGU: Sada ustajem protiv idolopoklonstva svih naraštaja. Prekidam sve veze koje me zarobljuju u idolopoklonstvo mojih predaka prošlih stoljeća. Ustajem protiv svih kućnih idola i oblika štovanja vlasti, ljudi, novca, zemlje, zlata i dragoga kamenja, prijevoznih sredstava, hrane, pića, titula i naslova, štovanja životinja i svih oblika dobara. Oče, oprosti. U ime svoga obiteljskog stabla odlučujem da ćemo štovati samo jednoga i svetoga Boga - živoga Boga.
 ... danas izaberite kome ćete služiti... Ja i moj dom služit ćemo Jahvi. (Jš 24,15)
PATNJE ZBOG RAZLIČITOSTI: Odričem se svih posljedica različitosti upisanih u moju obiteljsku baštinu. Sada preuzimam vlast nad svim različitostima: boje očiju, kose, veličine, oblika tijela i talenata. Prekidam prijenos svih patnji uzrokovanih različitim jezikom, kulturom, rasom, bojom kože; patnji uzrokovanih kožnim problemima, osjećajima ružnoće; patnji kod onih koji su imali čudne roditelje. Sada zatvaram vrata patnji zbog tjelesnih nedostataka, deformacija i retardiranosti. Oče, osjećaji boli zbog takvih i drugih različitosti mogli su ući putem krvne veze s mojim precima. Zaustavi tu vezu, Gospodine, i oprosti onima koji su uzrokom boli. Pošalji svoju ljubav i dotakni nas, ozdravi i učini cjelovitima. Hvala Ti, Isuse.

 Jer ti si moje stvorio bubrege, satkao me u krilu majčinu. Hvala ti što sam stvoren tako čudesno, što su dijela tvoja predivna. (Ps 139,13-14)
ISCJELJENJE JEZIKA: Sada ustajem protiv prijenosa svih poremećaja komunikacije, nesposobnosti za komunikaciju, straha od govorenja, govornih nedostataka, posebno mucanja. Hvala Ti, Gospodine, što ozdravljaš svoj narod. Ustajem protiv svih oblika verbalnog ranjavanja drugih ljudi, izgovaranja svetogrđa i svih izgovorenih izdaja. Oče, oprosti. U mojoj krvnoj vezi podigni zdrave ljude koji će biti sredstvo prenošenja zdravlja i cjelovitosti. Hvala Ti, Gospodine.
 I moj će jezik svagda slaviti pravdu tvoju... (Ps 71,24)
SJEKIRU NA KORIJEN STABLU: Sada us-tajem protiv svih oblika beskrajnih patnja, uključujući i nerazumnu potrebu za patnjom i promašenošću. Slamam sve putove patnje koja dolazi od osjećaja nekorisnosti, nevrijednosti i beznađa. Ustajem protiv svih oblika patnje koja uzrokuje slomljena srca i osjećaj nepripadnosti. Ustajem i protiv svakoga očaja, nevrijednostl, emocionalnih trauma i zakočenosti. Odlučno govorim "NE" svakom odbacivanju, gorčini, zamjeranju i nepraštanju. Odričem se svih zlih putova, negativnosti i nedostatka ljubavi mojih predaka, U ime Isusa Krista. Gospodine, sada te molim da u moje misli doneseš svaki uvriježeni oblik ponašanja koji hoćeš ozdraviti - svaki sram, bol ili žalost. Otkrij mi sve ono negativno što dolazi od mo¬jih predaka, sve za što Ti govoriš: "Sada je vrijeme izbavljenja".
 Već je sjekira položena na korijen stablima... (Lk3,9)
Gospodine, molim Te da po svemogućoj snazi svoga Svetoga Duha pošalješ svoje božansko praštanje u sve naraštaje moga obi¬teljskog stabla. Hvala Ti za Tvoj dodir koji oz¬dravlja i vraća cjelovitost. U ISUSOVO ime. Amen.

Preneseno iz -„Ozdravljeni kroz naraštaje“ O Robert DeGrandis. ( osobna molitva za obiteljsko stablo )

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 srp 2007 16:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Presveta Djevica govori:

"Tako mnogo grijeha ima na zemlji !...Pomozite mi spasavati duse! "
Dajem vam zraku svijetla u ruku:To je plamem ljubavi mojega Srca.!
Ja sam vasa dobra i ljubazna Majka,i sjedinjena s vama,ruku o ruku,Ja vas spasavam...
Htjela bi vam dati jedno novo sredstvo u ruke..Predajem vam plamen svoga srca!"ZAPALI S NJIME SVOJE I DAJ GA DALJE BAREM JEDNOJ DUSI!"

TAJNA PLAMENA LJUBAVI...

"Taj plamen ljubavi ,pun milosti,sto vam ga dajem iz ovoga neokaljanog Srca,treba ici od srca k srcu..To ce biti veliko cudo cije ce svijetlo zasljepiti Sotonu.To je vatra ljubavi i sloge,i vatru cemo vatrom gasiti:
vatru mrznje vatrom ljubavi !Za tu sam vam milost posredovala posredstvom pet rana moga bozanskog Sina kod Vjecnog Oca!"

"Ja hocu da bude posvuda upoznat plamen ljubavi moga neokaljanoga Srca kao sto je i moje ime posvuda poznato.
Ne mogu ga dulje potiskivati u sebi,s buktecom snagom struji prema vama.
Plamenom moga Srca ja cu zasljepiti Sotonu ,
Plamen moga Srca s vama sjedinjen spalit ce grijeh.."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 srp 2007 17:15 
Odsutan

MILOSRDNO DJELOVANJE PLAMENA LJUBAVI...

"Kad se plamen ljubavi moga Srca zapali na zemlji,tada njegovo milosno djelovanje pritjece i k umirucima.Sotona ce biti zasljepljen i pomocu vas budne molitve prestat ce borba umirucih sa Sotonom.Kod blagoga sjaja moga plamena ljubavi obratit ce se najokorijeli grijesnici,
jer hocu da se ne izgubi ni jedna jedina dusa.."
Ponovila je vec receno: "Milosrdno djelovanje plamena ljubavi moga neokaljanoga Srca hocu da se rasiri nad svim narodima ,ne samo nad onima koji pripadaju katolickoj Crkvi,nego nad sve duse u cijelome svijetu,koje su oznacene krizem moga bozanskog Sina.
Moj Plamen ljubavi sto ga zelim u sve vecoj mjeri rasiriti,sirim takodjer na duse u cistilistu.!"

One obitelji ,koje u ....cetvrtak ili u ....petak obdrzavaju sat zadovoljstine,zadobit ce posebnu milost:da ce osloboditi jednog pokojnika ,clana obitelji iz mjesta cistilisne vatre nakon sto je jedan clan te obitelji posti samo jedan dan o kruhu i vodi"

"Tko jednom mjesecno strogo posti o kruhu i vodi,oslobadja dusu jednog svecenika iz mjesta ciscenja.Ne treba gladovati,samo se mora uzeti kruh i voda.Tko ,pozivajuci na Plamen moje ljubavi,izmoli tri Zdravo Marije,
oslobadja jednu siromasnu dusu iz cistilista.
Tko u mjesecu studenom,pozivajuci se takodjer na plamen moje ljubavi ,izmoli 1Zdravo Marijo,oslobadja deset dusa iz cistilista.."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 srp 2007 17:25 
Odsutan

JA TO ZAHTJEVAM OD VAS !

"Ne mogu vise u sebi suzdrzati svoj plamen ljubavi,pustite ga poteci k vama!Nacinite konacno prvi korak!Kad bih ja ipak mogla vidjeti pocetak
vase dobre volje! Samo je prvi korak tezak,vjeruj mi.!
Kad je on ucinjen,plamen moje ljubavi prodrijet ce bukteci kroz nepovjerenje vas duse i zatim ce je rasvijetliti kao blaga svijetla.
Ako on zatim ne naidje na kakvu oporu oni,koji su primili moj plamen ljubavi,opojeni od punine milosti na sve ce strane navijestati -kao sto sam vec rekla:Takvo nesto jos se nikad nije dogodilo otkad je Rijec tijelom postala..
Nemojte biti strasljivi! Snagu za djelovanje dajem svakom pojedinom .
Morate samo htjeti. Milosnim djelovanjem moga plamena i ljubavi udijelit cu vasoj dusi svijetlo da vas pocetak bude odvazan i hrabar..
To treba ciniti. JA VAS TJERAM NA TO ."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 srp 2007 17:43 
Odsutan

SVE VAS JA TREBAM

"Moje precisto srce gori od ljubavi koju osjecam prema vama!
Ja svoju ljubav ne mogu dulje u sebi zadrzavati.!Snagom koja gori ona tezi k vama ! Ja sam vasa Majka.! Ja vas hocu i mogu spasiti,
ali za to trebam vasu pomoc. !Sve vas ja trebam ! Sve ljude !
potrebna mije udjeljena snaga cijeloga svijeta !
Vi se morate truditi oko toga da Sotona bude zasljepljen ! Svi mi trebate,pojedinci i svi zajedno.! Ne trpite nikakva odgadjanja ,jer Sotona ce onoliko biti slijep ,koliko vi u tome budete sudjelovali.
Odgovornost je velika.Za pocetak vam dajem cudesnu moc,cijelome mnostvu i pojedincima.
Ali vas posao nece biti uzaludan.Ako se cijeli svijet poveze sa mnom,ako je sav svijet uza me,tada ce blago svijetlo moga plamena ljubavi gorjeti
i zapaliti se na cijelom krugu zemaljskom.
Sotona ce biti ponizen i onesposobljen da upravljati i uporabljivati i dalje svoju moc,...samo ne smijete zavlaciti ovo vrijeme priprave....!
Ne,ne zavlacite ,ne odugovlacite ga!
Ne drzite se pasivno prema mojim svetim zeljama.!
Ovo izljevanje milosti mora zapoceti preko malobrojnih,preko malenih,i to ce potresti svijet
...Svatko tko primi u ruku ovu poruku,neka si je uzme kao osobni poziv...
i neka se nitko od vas ne gnjevi na to niti se ispricava!
Svi ste vi moja djeca,a ja sam svima majka....Molite se Svetom Josipu,...precistom zarucniku,...on ce traziti u srcima ljudi konak za moj plamen ljubavi..."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 srp 2007 22:11 
Odsutan

Isuse molim te da sve prođe dobro na putu

Hvala ti Isuse moj

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 99  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]