www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 23:20

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 17 kol 2007 18:55 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ja kad pomislim da sam ga predala, uvijek nađem nešto što mi kaže da nisam u potpunosti..za to treba mnogo molitve, a ja vrludam..neki put se molim puno, neki put ništa, neki put samo zavapim Bogu svom, al osjećam da je sve to ništa, da bih trebala puno više.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 kol 2007 19:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Za predanje nije isključivo potrebna molitva.....potrebna je uvijek .....da me ne shvatite krivo....ali potrebna je slobodna volja naša za predanje.....
oni koji se nisu predali mislim da Mu ne vjeruju dovoljno......jer treba dati sve......sve....muža, djecu,,posao,,prijatelje..imovinu,,,sve ...sve što imate.....i znate po svojoj savjesti što to treba otpustiti.........
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 19:30 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ja sam jedna Ana iz Zagreba. 20 mi je godina. U 4. godini mog života počele su moje patnje, suze i bol. Sve se dogodilo usred noći. Strasna vrtoglavica, glavobolja i povraćanje koje je trajalo 20-ak sati. Dijagnoza je bila epilepsija. Dobila sam terapiju, tablete kojima sam uzalud trovala svoj organizam jer su bile uzaludne. Napadaje sam i dalje dobivala. Nekoliko puta godišnje, bili su jaki.. toliko jaki da se nisam mogla okrenuti u krevetu.. 20 sati bih ležala na jednoj strani.. govoriti ne bih mogla… povraćala bih svakih 5 do 10 minuta.. Došavši u osnovnu školu, krenula su zlostavljanja.. psihička i fizička… punih osam godina me je zlostavljao cijeli razred.. dolazila sam doma u papučama po snijegu, sva crvena u licu od samara i očiju suznih od vrijeđanja. Proživljavala sam to osam godina.. trudeći se biti sto jača. Trpeći napadaje i zlostavljanje.. upisala sam srednju u kojoj sam dobivala neizmjernu podršku i ljubav. Boze, hvala Ti na njihovom razumijevanju. No, napadaji su i dalje vrebali.. postajalo je sve gore i gore.. između svakog napadaja bih trpjela strasne vrtoglavice i mučnine.. u zadnjih godinu dana bilo je nepodnošljivo.. sam Bog zna koliko teško… plakala sam i plakala…. Znalo se dogoditi da 3 mjeseca iz dvorišta nisam izasla… bila sam ljuta na sve oko sebe. No ubrzo okrenula sam se Bogu.. Shvatila sam da je on jedini doktor koji mi može pomoći. Krenula sam na duhovne obnove.. Pokušala ljubiti, praštati, i živjeti svoju vjeru… Rekla sam da ne želim odjednom ozdraviti, nego želim to zaslužiti… jer znam da ću to vise cijeniti, kada napokon budem sigurna da sam zdrava..
Zahvalila bih Dobrom pastiru koji mi je ulio nadu da ce sve biti dobro. Vlč.Radigoviću čije su me riječi potakle da se trgnem i razmislim… Posebno bih pozdravila sve članove foruma Tebe tražim.. molili su za mene i tješili me kad god mi je bilo loše.. Poticali me i pružili mi ruku kad sam pala. Učeniče, uspjeli smo.. Svim molitvenim zajednicama koji su molili za mene. Svojoj obitelji, a posebno mami koja me vodila na susrete… Mama, volim te! A i svim ostalima koji su mi svojim osmijehom vračali u život.
Ja sam danas zdrava, sretna i vesela.. Uživam u životu.. Sada me gotovo nikad nema doma.. nadoknađujem propušteno. Veselim se s prijateljima, idem na mise, molim, zahvaljujem.
Život je prelijep, a Isus je živ… često ga vidim, osjećam uz sebe… ozdravila sam i duhovno i fizički. Idem dalje.. u nove pobjede.. on je uz mene i ničeg se ne bojim.
:D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 19:36 
Odsutan

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
predivno ancice moja draga...
...slavi ga sad...svjedoci...zahvaljuj...
:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

O Isuse moj, hvala ti, hvala ti, hvala ti...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
Odsutan

anchi BTB
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Hvala i Slava Gospodinu Bogu našemu......
Učitelj ti je bio samo Božji alat za ozdravljenje Ana draga.....
O, Isuse.......Prijatelju naš.......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 19:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Draga Anna...Bog ti plati...!
"Tvoja te vjera izljecila"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 20:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

SLAVA ISUSU :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 21:52 
Odsutan

drago mi je da smo uspjeli ja sam to osjetio i rekao MARIJI-NADI ajd je zovi i reci joj da se molimo i eto te sad nećemo moć od tebe pisat. :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 22:01 
Odsutan

divno svjedočanstvo..Naš Bog je silan Bog !!! :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]