www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 09:56

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 kol 2007 23:01 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
vikica napisao:
Od moje majke majka-moja baka ima 86 godina i već nekoliko godina je skoro nepokretna, slaba i reklo bi se "vegetira", ponekad se uključi u "stvarni svijet", uglavnom sjedi i spava, ali se njene kćeri, moje tete i moja majka danonoćno brinu o njoj i mole za nju. Bakica je to s krunicama u rukama, potrošena kroz godine života, radeći na seoskom imanju, obrađujući zemlju i uzgajajući stoku kako bi se preživjelo uz mnogobrojnu čeljad. Otkako je dida umro prije 5 godina, polako se i ona počela gasiti i povlačiti u neki svoj svijet, pri čemu samo njena mršava figura i živahne oči odaju da je još prisutna ovdje na Zemlji. Ponekad ima trenutaka kad je svjesna i teška na riječima, zahtjevna, oštra, što onima koji je služe ranjava dušu i otežava križ.
Baš sam se prije par dana vratila od nje, otišla sam na tjedan dana, sama, bez djece- provesti neko vrijeme s njom i ostalima mojim dragima iz obitelji. Bili su to dani molitve, blagoslivljanja i istinske radosti zbog susreta. Bilo nas je oko 15 i svi smo spavali u jednoj kući, motali se jedni oko drugih a da nitko nikome nije zasmetao. Hodočastili smo u obližnja svetišta i Crkve, polazili Križni put, ujutro i navečer slavili Boga, pjevali Marijanske pjesme i molili ružarije. Sad vidim da je to bio djelić Kraljevstva Nebeskog, srca su nam žarila.
Već neko vrijeme ukućani govore da se baka ponekad čudno ponaša i da vidi anđele i Gospu i da stalno čuje molitvu u kući, pa i kad se trenutno ne moli. Iako oni svi vjeruju u anđele, pa iako joj ne proturječe kad ona o tome progovori- poneki iz obitelji odmahnu rukom, misleći da baka sve to umišlja ili da joj je u nekom djeliću mozga ostala molitva koja je u toj kući stalno prisutna. Jedno jutro, nakon doručka, dok smo svi sjedili u blagovaoni, šaleći se - baka me zazva imenom i reče:"Viki, čuj anđeli pjevaju :"Svet, svet, svet-Gospodin Bog Sabaot, nad vojskama, puna su Nebesa i Zemlja tvoje slave! Slava Ocu, Slava Sinu, Slava Duhu Svetomu! Ponovila je to isto tri puta, tako razgovjetno, izgledala je potpuno zdrava, oči su joj čudesno svjetlucale, a moj ujak odmahnu rukom i reče: "Evo je
opet "-halucinira!
Ja sam joj povjerovala. Vjerujem da vidi anđele i čuje njihov pjev. Jer to je upravo njihova pjesma, anđeli tako slave Gospodina! Drago mi je da su uz nju i Gospa, koju stalno spominje. Vjerujem da će onog trenutka kad ispusti dušu, ti njeni anđeli biti uz nju sa svojom Kraljicom neba i da će je svojim nježnim krilima i Majčinskom zaštitom sigurno sprovesti do onih uskih vrata, pazeći da zli ne otme dušu i predati dušu njezinu Gospodinu. Ja naprosto tako vjerujem!
Amen!
Bvb

Predivno Vikice... BTB, i tvoju baku...stvarno predivno svjedocanstvo...
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 kol 2007 06:48 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
vikica napisao:
"Svet, svet, svet-Gospodin Bog Sabaot, nad vojskama, puna su Nebesa i Zemlja tvoje slave! Slava Ocu, Slava Sinu, Slava Duhu Svetomu

Nekako sam uvjeren da su to baš riječi anđela, govor Duha Svetoga.
Hvala za divno svjedočanstvo i na daru vjere koju Bog ulijeva mnogima.

Zahvaljujte Gospodinu jer je D O B A R, jar je vječna njegova ljubav

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC [LJV]