www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 17:00

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2007 15:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ja sam prije par dana pocela moliti 15 molitava sv.brigite.prije dva mjeseca molila sam 7 molitava sv.brigite,ali me uhvatila panika jer se treba 12 god.moliti i tako sam prestala sa tim. sad mi je zao zbog toga i neznam dali mogu to dalje nastaviti moliti i da kasnije nadoknadim :l30:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2007 20:59 
DANI napisao:
ja sam prije par dana pocela moliti 15 molitava sv.brigite.prije dva mjeseca molila sam 7 molitava sv.brigite,ali me uhvatila panika jer se treba 12 god.moliti i tako sam prestala sa tim. sad mi je zao zbog toga i neznam dali mogu to dalje nastaviti moliti i da kasnije nadoknadim :l30:

..."Dani"..Petnaest molitava Sv.Brigite se mole
godinu dana... :D ..Tko ti je rekao da se treba moliti
dvanaest godina..?

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2007 21:09 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Miriam, DANI je dobro napisala, jer kaze kako je pocela moliti 7 molitvi, koje se zaista mole 12 godina.

Dani, nisam bas najbolje razumjela tvoju sadasnju nedomumicu, zelis li ovim 15 - koje molis, pridruziti 7 molitvi, koje si bila prekinula?
ako je tako ocijeni prvo mozes li, stignes li i slicno, nemoj se zaletavati. ili, mozda da pricekas dok zavrsis godinu dana sa 15 molitvi. sama vidi, na miru razmisli i onda odluci. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 ruj 2007 13:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

da,upravo htjela sam nastaviti tih 7 molitava sa ovih 15,ali neznam dali se moze dalje nastaviti moliti ako sam vec jednom prekinula.to mi nije jasno. :l30:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 ruj 2007 14:13 
Odsutan

SEDAM MOLITAVA SVETE BRIGITE
PREDGOVOR
Isus je objavio sv.Brigiti da je za vrijeme svoje Muke dobio gotovo 6000 udaraca i da je za nas prolio više od 30 000 kapljica svoje Presvete Krvi dodajući: "Znaj da ću udjeliti slijedećih pet milosti svakome tko bude svaki dan často moju Presvetu Krv kroz 12 godina, moleći 7 Očenaša i 7 Zdravo Marija s molitvama koje ti objavljujem!" Isus dalje svetici nabraja obećane milosti: "Osoba koja bude molila ove molitve:
1. Neće ići u Čistilište
2. U Nebu će biti pridružena mučenicima kao da je prolila svoju krv za vjeru
3. Onaj koji moli ove molitve može izabrati tri osobe iz svoje obitelji ili rodbine i Ja ću ih po ovim molitvama dovesti i održati u stanju posvetne Milosti.
4. Nitko iz obitelji osobe koja izmoli ove molitve neće u slijedeće 4 generacije propasti u Paklu
5. Osoba će mjesec dana ranije imati spoznaju o svojoj smrti."
Ako osoba koja odluči moliti ove molitve umre prije isteka 12 godina, Isus je obećao sv.Brigiti da će u tom slučaju primiti nakanu osobe kao da je izmolila sve molitve i udijeliti joj sve obećane milosti. Isto tak oako netko iz nehotičnog zaborava ili zbog opravdanih razloga ne bi izmolio molitve jedan ili više dana, može ih nadoknaditi moleći ih drugi dan dva ili onoliko puta koliko ih je dana propustio moliti.

ODOBRENJE KLEMENTA XII.
Pobožnosti objavljene sv. Brigiti odobrila je Sveta kongregacija za širenje vjere (De propaganda fide) i papa Klement XII. (1730.-1740.), a nalaze se u knjižici "Objava" sv.Brigite. I papa Ivan Pavao II. u apostolskom pismu od 8.rujna 1991., prigodom 6 stoljeća kanonizacije sv. Brigite, pohvalno govori o toj svetici.
7 molitava sv.Brigite na čast Muke i Krvi Isusove

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 ruj 2007 13:06 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

I ja i suprug molim Sv. Brigitu od 01.02, počeo je i on poc redovito u crkvu i na duhovne obnove. Hvala Bogu, na ovi dar !!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lis 2007 22:25 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

31.08. sam počela moliti..prvih par dana je bilo dobro i baš mi je bilo lijepo....a poslije, tako me umaralo, ne znam kako bih rekla.. htjela sam odustati, stalno sam o tome razmišljala. Nekako, kao da nisam dovoljno predana u molitvi, pa sam zbog toga mislila da je možda bolje da prekinem, pa ću jednom ponovo krenuti. Ali eto, nisam još odustala, zadnja dva, tri dana mi je bolje i ne razmišljam o odustajanju! Nadam se da će mi tako i ostati, zapravo da će biti sve lakše i bolje dalje.. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lis 2007 23:12 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Pa molila si više od mjesec dana, samo nastavi tako...... :wink: Kad je meni teško ja nagradim sebe pa pročitam obečanja

Obecao je i svakom drugome tko bude molio ove molitve godinu dana:
-Oslobodit cu 15 dusa njegove rodbine iz cistilista.
-Ucvrstit cu i ocuvati u Milosti 15 pravednika od njegove rodbine.
-Obratit ce se 15 gresnika iz njegove okoline.
-Osoba koja moli ove molitve postici ce prvi stupanj savrsenstva,te ce 15 dana prije smrti primiti dragocijeno Tijelo Isusovo
koje ce je oslobodizi od vjecne gladi i dragocijenu Krv koja ce joj ugasiti zed u vijeke.
-15 dana prije smrti,spoznat ce u potpunosti sve svoje grijehe i osjetit ce gorko pokajanje za njih.
-Stavit cu pred nju znak Svojeg pobjednickog Kriza da bih joj pomogao i obranio je od napada njenih neprijatelja.
-Prije nego umre doci cu sa Svojom preljubljenom i dragom Majkom,primit cu blagonaklono njezinu dusu i odvest je u vjecnu
radost.
-Vodeci je onamo,ponijet cu se prema njoj na poseban nacin,dat cu joj da pije iz Izvora Moga Bozanstva,sto necu dati onima
koji ne budu molili ove molitve.
-Treba znati da ce svakome tko je zivio u smrtnome grijehu kroz 30 godina,a tko bude pobozno molio ove molitve ili ih bude
naumio moliti,Gospodin oprostiti sve grijehe.
-Branit cu ga od napasti.
-Sacuvat cu njegovih 5 osjetila.
-Ocuvat cu ga od iznenadne smrti.
-Spasit cu njegovu dusu od vjecne muke.
-Ako je zivio po svojoj volji te ako bude morao umrijeti sutra,njegov zivot ce se produziti.
-Postici ce sve sto bude trazio od Boga i Blazene Djevice Marije.
-Moze biti siguran da ce pridruziti zboru andjela.
-Svaki put kad izmoli ove molitve,dobiva djelomican oprost.
-Gdje god se moli i gdje se budu molile ove molitve,tamo ce Bog biti prisutan sa Svojom Miloscu.
-Tko nauci nekoga ove molitve,steci ce radost i zasluge,koje nece imati kraja,nego ce biti postojane i trajati u vijeke.Roditelji
i ucitelji koji nauce djecu ove molitve osigurat ce im time da ona budu sacuvani od svake nesrece.

SAMO DALJE BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lis 2007 17:33 
Odsutan

Šta ako netko moli ove molitve od godinu dana i umre,ne izmoli ih do kraja,dali se jednako vrednuje kao da su do kraja izmoljene?Za ove molitve od 12 godina sam pročitao da ako osoba umre da će se priznati valjanost molitava kao da ih je do kraja izmolio,ali za ove od godinu dana nisam ništa pročitao.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lis 2007 20:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Valja znati da će i onome koji bi 30 godina živio u smrtnom grijehu, a koji bi pobožno molio ili odlučio moliti te molitve, Gospodin oprostiti sve njegove grijehe, obraniti ga od nagle smrti, osloboditi njegovu dušu od vječnih muka, a dobit će sve ono što bude molio od Boga i od Presvete Djevice. Ako je uvijek živio po svojoj volji, a imao bi sutra umrijeti, njegov će se život produžiti.

KLJUČNA RIJEČ JE ODLUČIO MOLITI. BTB :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]