Bila sam na 2 seminara o. Jamesa Manjackal, kad je imao u Zg i na Pagu 2002. mislim (nisam sigurna točno kad)...
Na seminaru su se događala mnoga iscijeljenja, duhovna ozdravljenja, oslobođenja od zloga...
Takvo što sam u životu prvi put doživjela....bila sam šokirana... nisam mogla vjerovati što svojim očima vidim i ušima čujem... krikovi.

...jauci...borba neopisiva......strava i užas ukratko.... al nisam se bojala niti malo, jer sam osijećala tako jaku prisutnost Duha Svetoga, a dok se sve to događalo Isus kao da je šetao i doticao one koji su trebali oslobođenje, koji su bili na rubu...
Često imam ne/priliku slušati kako se pogrdno govori o osobama koji nisu katolici, tako ružne riječi, ponižavajuće.....iz usta velikog
vjernika..
katolika...
To je glavni razlog zašto sam otvorila temu, jer svi smo mi ljudi, bili kršćani ili ne, sve nas je Bog jednakima stvorio, svi ćemo kad-tad spoznati Istinu...
Nema mi ništa gorega i pokvarenijega od onog koji se onako sa žarom udara u prsa, govoreći kako je veliki vjernik...nema mu ravna...a tamo negdje, vozi autešinu, ne plaća kazne, jer ima debele vezetine, uživa na zemlji...ma živi pet života, rekli bi stari...a kad ga se pita da te poveze ili da ti da savjet kako lakše naći posao, pošto ovaj ima veze na sve strane, ne bi pomogao, pa da je neznam šta, jer ko si mu ti???
Zar je to veliki vjernik

Za mene nije, pa nek priča ko šta hoće
Nemam ja ništa protiv bogatstva i luksuza, naprotiv....ali ako već želiš, zaradi pošteno, pa ak imaš veze sredi tamo nekom posao kome vidiš da treba, a i sposoban je za to.... Nemoj samo sjediti u crkvi da svi vide novo odijelo, dati za crkvu, pa tražit da ti se ime pod misom čita... nego u svojoj raskošnsti budi skroman, pa učini nešto dobroga da se ne zna...
Ma saznat će se, ali ne kad ti budeš htjeo, već kad ti netko bude htjeo zahvaliti...
Mogla bi opisati toliko situacija i toliko ljudi, a svaki na svoj način specifičan...neki po dobrom, neki po lošem....
Al neka.....uvijek sam govorila.....jedino je smrt pravedna, a onda Onaj kome idemo položiti račune sve pošteno, nema nepravde...
Neki su mi na to moje znali iskomentirat kak sam morbidna, ali nisam! Samo sam realna..
Meni je draži i onaj budist koji pomaže svakome kome treba, nego li ovakav vjernik.... ne znam što Bog misli o meni, kad tako razmišljam...
BVB!