www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 08:47

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2007 22:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Blago i ponizno Ela, neznatno i skromno, bez puno rijeci, a kamoli ne grubim rijecima ili tonom nastupati. Tako se ne love duse Bozanskom rijecju.
Nego bas kao Neoskvrnjena Djevica Marija, neznatno, ponizno, skromno i s velikim pouzdanjem u Boga i volju Njegovu. U tome je velicina Djevina, a kao nagrada nebeska slava i ljepota kakvu ima.
I zamoli Boga svaki put da oprosti njoj i njenima u sekti, da im bude blag i milosrdan. Ucini to u sebi - ne mijenja stvar.
Cineci tako, cinis to pred cijelim nebom, gdje te gledaju i cuju svi, i dobri i zli andjeli.
Tako pravednom Bogu dajes "otvorena vrata" da uslisi tvoju molitvu, da spasi jos jednu dusu. Svaka je ljudska dusa neprocjenjiva i jednako vrijedna i vazna, a mi kojima se otkrila ruka Jahvina, kojima je puno vise dano nego drugima, mi trebamo najvise raditi na njivi svoga Gospodara.
Molimo za svakoga covjeka milosrdje Bozje. To je ono sto ce i nama najvise trebati za jako malo vremena, koliko inace zemaljski zivot traje. Velika je cast raditi na Njegovoj njivi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2007 16:34 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Bila sam na 2 seminara o. Jamesa Manjackal, kad je imao u Zg i na Pagu 2002. mislim (nisam sigurna točno kad)...

Na seminaru su se događala mnoga iscijeljenja, duhovna ozdravljenja, oslobođenja od zloga...
Takvo što sam u životu prvi put doživjela....bila sam šokirana... nisam mogla vjerovati što svojim očima vidim i ušima čujem... krikovi. :shock: ...jauci...borba neopisiva......strava i užas ukratko.... al nisam se bojala niti malo, jer sam osijećala tako jaku prisutnost Duha Svetoga, a dok se sve to događalo Isus kao da je šetao i doticao one koji su trebali oslobođenje, koji su bili na rubu... :D

Često imam ne/priliku slušati kako se pogrdno govori o osobama koji nisu katolici, tako ružne riječi, ponižavajuće.....iz usta velikog vjernika..katolika...
To je glavni razlog zašto sam otvorila temu, jer svi smo mi ljudi, bili kršćani ili ne, sve nas je Bog jednakima stvorio, svi ćemo kad-tad spoznati Istinu...

Nema mi ništa gorega i pokvarenijega od onog koji se onako sa žarom udara u prsa, govoreći kako je veliki vjernik...nema mu ravna...a tamo negdje, vozi autešinu, ne plaća kazne, jer ima debele vezetine, uživa na zemlji...ma živi pet života, rekli bi stari...a kad ga se pita da te poveze ili da ti da savjet kako lakše naći posao, pošto ovaj ima veze na sve strane, ne bi pomogao, pa da je neznam šta, jer ko si mu ti???

Zar je to veliki vjernik :?: Za mene nije, pa nek priča ko šta hoće :!:

Nemam ja ništa protiv bogatstva i luksuza, naprotiv....ali ako već želiš, zaradi pošteno, pa ak imaš veze sredi tamo nekom posao kome vidiš da treba, a i sposoban je za to.... Nemoj samo sjediti u crkvi da svi vide novo odijelo, dati za crkvu, pa tražit da ti se ime pod misom čita... nego u svojoj raskošnsti budi skroman, pa učini nešto dobroga da se ne zna...
Ma saznat će se, ali ne kad ti budeš htjeo, već kad ti netko bude htjeo zahvaliti...
Mogla bi opisati toliko situacija i toliko ljudi, a svaki na svoj način specifičan...neki po dobrom, neki po lošem....

Al neka.....uvijek sam govorila.....jedino je smrt pravedna, a onda Onaj kome idemo položiti račune sve pošteno, nema nepravde... :D :wink:
Neki su mi na to moje znali iskomentirat kak sam morbidna, ali nisam! Samo sam realna..

Meni je draži i onaj budist koji pomaže svakome kome treba, nego li ovakav vjernik.... ne znam što Bog misli o meni, kad tako razmišljam... :P

BVB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2007 17:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Valentino..hvala na iskrenosti...

Pa kakvi su to svecenici,koji odgovaraju..(da je najbolje da nemam nista s njima i da ih izbjegavam)???? Malo cudno...
To bi cijeli svijet trebao postojati od hrvata ,i katolika...
Pa tko je nas BLIZNJI,dali u Bibliji pise...da samo gledamo na one,
koji su kao mi..pa gdje to jos danas ima...
U modernom svijetu nomada,i u Europskoj Uniji,u Ekumenizmu...
u zemljama gdje stanovnistvo izmjesano s narodima cijeloga svijeta..
kako ih izbjegavati.."DALI TO BOG STVARNO ZELI"
Mozemo o tome pricati,o nekom zabacenom kraju,kao moje rodno mjesto...sto je bilo bez komunizma,ostali su svi katolici ...
A cak i danas su i tamo stigli ljudi s drugim religijama..
On ti bude susjed,ili ti se netko ozeni ili uda s drugim...kako ga izbjegavati? Sta se postize s izbjegavanjem??
Nece katolik zato ostati svet..i ako izbjegava...!
Oh Boze to su sigurno rekli nepromisljeno..!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC [LJV]