www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 15:13

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 06 stu 2007 11:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
BVB... MADA MI JE JAKO TEŠKO PODJELIT ĆU S VAMA I IZDRZATI I KRITIKE I BITI ZAHVALNA ZA PODRŠKU.. :D :D .DOŠLA SAM U OVAJ KUTAK TRAŽIT TEBE ISUSE I TRAŽIT SEBE,A NAŠLA SAM VAS , I MEĐU VAMA JEDNU SVJETILJKU KOJU IMENOVAT NEĆU ONA ĆE SE PREPOZNAT...HVALA TI ISUSE... I NA DNU NA KOJEG SAM PALA NAISLA SAM NA RUKU SPASA I PODIGLA SAM SE ..I SAD ME BOLI I SRCE I DUŠA ALI IZDRŽAT ĆU... SPOZNAJEM SEBE ,OTVARAJU SE MNOGA PITANJA BOLE ME UDARCI KOJE SAM PRIMILA T TEŠKO MI JE :twisted:
A TA MOJA SVJETILJKA GORI I DALJE MI OBASAVA PUT I VODI ME DA NE PADNEM OPET.KAKO JE TEŠKO SPOZNATI SEBE KAKO JE TEŠKO PRIZNATI TO A IĆI DALJE...ISUSE POMOZI MI.POJELI SU ME MOJI GRIJESI I TUĐE PLJUSKE KOJE NISAM IZAZVALA A DOBILA SAM IH .MILIJON PUTA SE PREISPITALA JESAM LI TO NESVJESNO URADILA JESAM LI KOGA UVRIJEDILA?! NISAM .A BATINE SAM DOBILA..NE NIJE ME NITKO FIZIČKI TAKNUO ALI JEST PSIHIČKI UNIŠTILA SAM SE PREISPITIVANJEM ZAŠTO KAKO??? POČELA SAM SVOJIM STANJEM UNIŠTAVAT SVOJU OBITELJ,JER MI SE NIŠTA NE DA SVE MI SMETA,A SMATRAM DA ME NITKO NE RAZUMI ,PA I NIJE,PA KAKO ĆE KAD NI JA SAMU SEBE NERAZUMJEM ...ZAŠTO SAM SEBI DOZVOLILA DA SE IZGUBIM..ALI VALJDA JE TO BILO POTREBNO DA BI SE SAD OSJEĆALA OVAKO...DA SE KAKO KAŽE SVJETILJKA MOJA DA SE ČISTIM..DA MI DUŠA OZDRAVLJA.. :D :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 stu 2007 16:11 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Draga asaravan..prije svega BTB...nikakva kritika ti ne slijedi..nego pohvala.. :D

Svi smo mi prošli taj put...neko manje neko više..
Na slavu i hvalu Bogu za tvoju spoznaju...
Ta tvoja svjetiljka je Gospodin..nitko više..
Ništa ljudsko ne hvali i ne zahvaljuj..jer čovjek je samo čovjek..od velike hvale može se uzoholiti...maleni nek ostanu maleni..i još manji..
Isusu zahvali..njemu se klanjaj...Njemu otvori srce...
Jer čovjek je samo osoba priko koje Isus djeluje...Božiji alat..

Želim ti ponizno i strpljivo srce...i čistu dušu...da i ti budeš nečija svjetiljka...A ovdje ih puno gori..

Da pokažeš i ti put mnogima..da budeš alat Gospodinov...

Kako je teško spoznatu sebe..da..teško..al koliko teško toliko i radosno..tolika bol a toliko ispunjenje..tolike suze a toliko olakšanje...

Hvala Isusu što te zazvao...i sada nema povratka nazad..

IDI!

Koračaj sa Njim...radosno i u miru..
BTB :grlim te: :D

Slava i hvala Isusu!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 stu 2007 20:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Zasto dozvoliti da samo jedna svijetiljka svijetli....
"Svjetlost je veca,kada tisuce drugih svijetiljki zajedno gore,i svjetle"
Tvoj post draga Asaravan..ne kaze jasno o cemu je rijec,
o padu i rastu,mogu pisati svi,jer to svi prolaze..
Dosta clanova, HRABRIH clanova,ovog foruma..napisali su
"Svjedocanstvo" a oni manje hrabri,cekaju na priliku,i na vrijeme..
Ne treba covjek da se skriva,da bi se prikazao u ljepom,i dobrom.
jer ovdje smo svi "grijesnici",netko veci netko manji...
a Bog ne vaze grijehe,i Bog ne gleda kao covjek,Bog i ljubi i prasta drugacije..Samo hrabro,strpljivo i plako...

Bog te blagoslovio ,cuvao u miru i ljubavi.. :q4: :q4: :q4: :q4:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: rebeka draga
PostPostano: 07 stu 2007 10:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

o Bože zar si pozvao mene .....svoju lađu sada ostavljm žalu od sad idem kamo šalješ me ti....ja još ne mogu potpuno otvorit srce svoje svima...valjda mi treba vremena ...znas kako je kad si u mraku i kad ti se upali jako svjetlo..sve te boli ,blješti nevidiš ništa...možda netko može i tako zasljepljen krenut naprjed.ali ja ne mogu meni trenutno treba blago svjetlo za moje osjetljive oči trebam se naviknut na tračak svjetla u mom mraku i polako za njim ići...duša moja ,oči moje ranjene su a iscjeljene ne dolazi odjednom..tako i ja...meni već tračak svjetla znači kao milijon svjetiljki na jednom mjestu...ja okrećem jednu veliku stranicu života svog i želim da to napravim sigurna da sam završila sa svim iza sebe,da se nebih osvrćala,da mogu samo NAPRIJED SA ISUSOM .NE TREBA MI CIJELA RUKA DOVOLJAN MI JE 1 PRST...IPAK HVALA TI BOG TE BLAGOSLOVIO I SVE LJUDE KOJE I TI BLAGOSLJIVLJAŠ..BOŽE BLAGOSLOVI SVE LJUDE A PONAJVIŠE ONE ZLE,ZALUTALE..OBESHRABRENE,SLJEPE I GLUHE NA POZIVE :grlim te: :grlim te: :grlim te: :D :D TVOJE ... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 stu 2007 10:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
asaravan napisao:
NAPRIJED SA ISUSOM .NE TREBA MI CIJELA RUKA DOVOLJAN MI JE 1 PRST

Draga sestro u Kristu,
ne 1 prst nego zagrljaj .
Danas ću se moliti posebno za tebe.
Neka te naša draga Majka uzme u svoje naručje a Isus izliječi sve tvoje rane. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ...
PostPostano: 07 stu 2007 13:23 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala ti Speranza..puno ti hvala.u ovim trenutcima kad sam slaba dovoljna mi je ljepa rječ...hvala ti.... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2007 22:36 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
SESTRICE MOJA ,
tii ni svjesna nisi koliko snage ćuti u tebi!
Samim tim što svjedočiš svoje slabosti kazuje koliko si hrabra i jaka!
Svi smo primali ili još primamo udaraca,ali ništa ne brini .Svi ti udarci jednog dana biti će bez tragova,ali njihov smisao ostat će nama na mudrost.Ne dvoji se dati obraz da primiš udaraca ...........................

Bog te voli.............
I ja te volim Asaravan,dalmatinko moja..........:)

Bog s tobom prima udace................................:)
I ja ću uzeti dio da ti bude lakše.......................
---------------------------------------------------------------------------------
SRCE MI JE ISPUNJENO SREĆOM ,O JAHVE
LJUBAV JE TVOJA PREOBILNA .....................................................

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2007 23:18 
Odsutan

ovako nam je to jednom prilokom svecenik objasnio:
-uzmemo li neko staklo..npr. staklenu cacu i gledajuci je izgleda cisto, međutim okrenemo li je prema svijeci vidjet cemo da je treba malo ocistiti-e sad je cista, međutim prinesemo li je sijalici vidjet cemo da je na njoj ostala jos pokoja mrlja..kada i to izbrisemo i casa djeluje potpuno cisto, okrenemo je prema suncu i tek tada vidimo da nije ni priblizno cista vec ima jos dosta mrlja na njoj da se ocisti.
....ova casa je nasa dusa koju mi lagano cistimo od grijeha al sto smo blize Bogu uviđamo i najsitnije detaljcice koje treba ocistiti i pred kojima se sramimo...to na scini poniznima...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2007 21:59 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
joj asaravan draga, pronasla sam se fuull u tvom postu.. uistinu i ja sam dozivljavala pljuske,, a tolike psihicke psovke i uvrede su mi ranile dusu, da sam bila jedna ziva rana.. kao les koji hoda..
sjecam se jednog citata iz svoje autobiografije " unistili su cijelu mene, uzeli mi dusu, ne mogu vise, gadovi".. tolko sam ljuta bila.. i obeshrabrena... i pitala sam se zasto.. "pa zar sam u proslom zivotu bila HItler, ili uzrokovala patnju mnogih ljudi"?
cemu to?
i onda sam skuzila u cemu je poanta...
ako je to nacin na koji cu se pribliziti Isusu, e pa onda mi je drago sto sam svu tu patnju prozivjela...
ako je to cijena koju placam, hmmm.. pa onda je ta cijena cisto jeftina.. za ono sto cu dobiti.. kad se sjetim samo milosti koja me ceka..
ali sve te stvari sam shvatila tek onda kad sam im oprostila sve..
onako, teska srca, ali oprostila sam im..
i onda je sve doslo.
sada sam tako napredovala u tom oprostu, da cak znam ljudima unaprijed oprostiti. jedva da me stignu pitati:Oprosti..
treba zivjeti u ljubavi..
bez obzira na sve..

budi hrabra... i zapamti, Bog nikada ne daje veci teret od onoga sto ga ne mozemo nositi.
nosi svoj kriz.. i kada ti bude tesko, reci u sebi:Isuse ove patnje prozivljavam tebi u cast..
meni je to jako pomoglo
neka te Bog blagoslovi.

"Hodaj, nebo strpljive voli,
hodaj, mozda se ipak sve u dobro pretvori.."
(Gibonni-hodaj)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 stu 2007 23:52 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

"Nemožeš promijeniti svoju prošlost, ako je predaš Bogu On će ti pomoću nje donijeti bolju budućnost!"

Ova me rečenica uvijek vodila i vodi.

Ti si za mene legenda, ja znam da si dobra osoba!
Samo se moli i vjeruj dobit ces sve sto ti treba.
Ali mozda neces sada ali ces kasnije mozda biti sretna sto si imala poteskoca u zivotu pa ces poslije toga probleme skroz drugčije shvaćati.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]