www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 05:59

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 11:26 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
e Elice, Elice..

kako li ce biti lijep onaj dan kad tvoj tata "progleda" i onda shvati koliko je sretan što tebe ima za svoju kćer...

ohoho..bit ce to i dan vatrometa na nebu i u raju..jer je Elica bila uz svog tatu u sreci ali i u svim iskušenjima....

eto ja nemam tatu ali molim za svoga mužića...
isto bude radosti i darova Gospodina a ponekad i suša-kušnji...

ali Gospodan nam se OBZNANIO u nasim srcima i KAKO da ga IKAD i ikako ostavimo???

mislim da je to nemoguce.... ali mi to dokazujemo upravo kroz kušnje, kao i Abraham sa svojim sinom... dokazao je Bogu da mu i tada vjeruje... zato i mi imamo taj primjer!!!

Gospodin je Gospodar SVIH srca.... i svki ce covjek gledati Slavu Gospodinovu!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

BTB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 12:14 
Odsutan

Hvala vam na ovim predivnim svjedocanstvima...odmah mi se srce digne, to sam bas trazila i Isus mi je dao...

Ela i ja dalje molim za obracenje svoje obitelji i moga tate koji je isto tako "tvrd orah" i moga brata koji je "jabuka sa stabla" moga tate...a i moj decko... te za moje prijatelje...i nekako mi je strpljenje vec bilo splasnulo..ali sada idem dalje! Hvala vam braco!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 12:23 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
O dragi moji, hvala vam na tako divnim i iskrenim željama i riječima...
Očito svatko od nas ima pokoji "tvrd orah" u svojoj obitelji i okolini....a netko ima čak i punu košaru "tvrdih oraha"!!! :roll: :roll:

No, zajedno smo jači!! Sigurno će Bog otrti svaku suzu našu i njihovu i svi ćemo jednom veselo trčati rajskim poljanama i pjevati "Tebe smo našli, Bože naš..." :P :P

No, već i ovdje na Zemlji, mogli bismo pomalo doživjeti Nebo...zajedno s našim najdražima koji su za sad "tvrdi orasi"... :P

Budimo sretni što molimo za njih... :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2007 13:10 
Odsutan

Ančice, kada sam čitala tvoje svjedočanstvo , ostala sam bez daha. Ono mi je dalo snage da se i dalje molim, i onda kada ne vidim kamo to idem. Teška je ta naša vjera i zahtjevna, ali opet toliko slatka i puna nade.
Pročitala sam tvoje svjedočanstvo svojim dvjema prijateljicama, da im podignem malo vjeru. Svi smo ostali bez daha. Nadam se da će tvoje svjedočanstvo pomoći svima kojima treba nadahnuće za daljnji korak u "hodanju u vjeri".

Taj Naš Bog je uistinu NEVJEROJATAN!!! :!: :!: :!:

btb i čuvao u svojoj ljubavi :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2007 14:15 
Odsutan

Draga Ana, Ela i ostali forumaši
Hvala od srca na svjedočanstvima.... Zaista je Bog Velik....
Kad čitam svjedočanstva suze su mi u očima, u grlu mi se stegne....
Hvala
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2007 15:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ančice, Ela.... nemam rijeci....
toliko ste me natjerale na plac da trentuno ne mogu izustiti nista drugo nego:"hvala Isuse!"
Neka vas Bog i dalje blagoslivlja isto kao i dosada! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2007 17:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ovaj vikend nisam bio doma u Zagrebu. U subotu sam zaružio i napio se. Cijelu nedjelju mi je bilo zlo. Kada sam se navečer vraćao vlakom u Zagreb, još mi je bilo gore pa sam pola sata prije glavnog kolodvora otišao u WC i povraćao. Nisam više mogao izdržat. Odmah mi je bilo bolje, ko da ništa nije bilo. Čim sam sišao iz vagona, čim sam nogom kročio na kolodvor, zavrtilo mi se u glavi. Kada sam sjeo u auto, odamh me udarila tresavica. Došao sam doma i prikovao se uz krevet, imao sam 38,3°. I razmišljao sam zašto Bože sada, kada u utorak do subote idem u Topusko na neku radionicu. Sve besplatno. I razmišljam i pomislim da možda Bog ne želi da idem tamo. I kažem otprilike ovako: "Bože, evo ako je ova bolest zato jer ne želiš da idem u Topusko, evo shvatio sam. Evo ne idem. Ali molim te, ozdravi me da mogu neke druge poslove obavljati." Istoga trena sam se počeo osjećati bolje, otišao sam na WC (do tada sam se jedva mogao pomaknuti na krevetu), izmolio dio iz molitvenog lanca, neš malo sjedio, pojeo komdaić kiflice (prije sam probao komadić kruha staviti u usta, odmah sam pljunuo). Temperatura je i dalje bila tu, ali mi je bilo puno bolje. Ujutro sam imao 37.2, za sat vremena je i to nestalo i ja sam bio ko nov.
Je li ova bolest bila kazna, je li se meni trebalo na tom putu nešto loše dogoditi ili sam potrebniji ovdje u Zagrebu, ne znam. Ono što znam da je Bog utjecao i da je to za mene dobro.
Slava Isusu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2007 17:56 
Odsutan

Mislim Tomy da ti je sve ovo bilo potrebno da si posvijestiš da pijanstvo i nije najbolji odabir za tebe! :D
Radije se druži, uveseljavaj ljude oko sebe na trijezan način :D
Ti to možeš i bez alkohola, ja to vjerujem!

Nemoj misliti da si u svom društvu manja faca ako ne piješ! To je samo prividno, taj ti osjećaj crni nameće... :x

Znam da je zabavno piti ponekad i zafrkavati se nemisleći na posljedice, na sutrašnji dan....
Promisli drugi put što želiš i sjeti se mogućnosti posljedica pijanstva :wink:

Ovo je definitivno samo bila lekcija tebi :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2007 11:24 
Odsutan

tomy...

sve je izašlo na dobro zbog one krunice koju zajedno molimo u duhu :b112:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2007 11:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Suza napisao:
Molim vas , možda ovo nije prikladna tema..da mi netko kaže gdje i kada se održavaju karizmatski susreti, konkretno fra.Zvjezdana Linića znam da je negdje u Samoboru ali ne znam kada ili neke duhovne obnove.Nikad nisam išla i priosustvovala takvom nečemu a baš bi voljela.

Hvala vam!

BVB! :grlim te:

http://www.ofm.hr/tabor/

A ovo ti je bilten gdje se nalazi raspored obnova kroz godinu.
http://www.ofm.hr/tabor/dokumenti/Bilten_bozicni.pdf

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]