www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 14:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2007 18:07 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BTB gorane...imam i ja jednog takog brata..valjda ću dočekat da ga takne prst Božiji!"!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2007 18:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gorane BTB .
HvalaGospodinu za sve sto je ucinio za tebe.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2007 18:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Sretan sam i zahvalan Dragome Bogu Isus Majcici Mariji što me vode kroz zivot i uz njih svi moji padovi budu usponi neopisivo sam sretan ! Tek nakon blagoslova kojeg mi je Bog dao , sjeo sam i sam sebe zapito : pa dobro cime sam ja to od njega zasluzio toliko sam ga puta povrijedio razocarao izdao a on me zagrlio , kad se samo sjetim koliko me puta dobri Isus pokušao zagrliti a ja glupan tjerao ga od sebe ,koliko sam samo puta ono koplje kojim mu je srce probodeno ja još dublje gurao a on me opet LJUBIO , umjesto da sam mu rane melemom mazao ja sam ih svojim postucima sa solju zasipavao a on me BRATOM zazvao , koliko sam ga puta zatajio a on je i tada bio uz mene kad god sam pado da me uhvati i podigne , BOZE KOLIKO SAM BIO JADAN HTJEO SAM DA BUDEM VELIK A BIO SAM MANJI OD NAJ MANJEG ! Sada jedino što zelim u zivotu to je da idem ISUSE tvojim putem netrazim poploceni put do tebe jer ga NEZASLUZUJEM ici cu kroz najvece trnje samo da mogu jedom biti KRAJ TEBE ! :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2007 18:39 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

GORANE,JAKO MI JE DRAGO ZBOG TEBE,I JA IMAM NEKIH PROBLEMA JER SAM IŠLA ISCJELITELJIMA.MOŽDA SE ČAK I POZNAMO,JER SAM TI I JA U MOLITVENOJ ZAJEDNICI U CRKVI SV.KRIŽA KOD FRA.SMILJANA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2007 18:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

majo BTB :grlim te: neznam koliko si dugo u zajednici i dali se znamo ali ja sam tamo pronašao i sebe i svoju vjeru tamo sam tek shvatio koliko me Dobri Isus ljubi i koliko malo treba da se osjeti njegova milost ! ako si isla ove godine u 6 mj u međugorje onda se sigurno znamo ! BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2007 19:02 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

GORANE,JA SAM TI U ZAJEDNICI VEĆ SKORO PA 4 GODINE.KAD SAM TEK DOŠLA BILA SAM U GROZNOM STANJU,IMALA SAM GROZNE REAKCIJE.HVALA DRAGOME BOGU TO SE SMIRILO,I MOJA VJERA JE SADA PUNO JAČA I SAD SAM POSTALA SVJESNA KOLIKO ME ISUS LJUBI.U MEĐUGORJU SAM BILA U 10 MJ.OVE GODINE.

NE BOJ SE,JER JA SAM S TOBOM.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2007 19:45 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gorane, sreco moja....... :grlim te: :grlim te: :grlim te: nemam rijeci!!! Imam neki osjecaj, da vasa obitelj dozivljava mnostvo predivnih bozanskih blagoslova... Prvo tata, tvoja seka, pa ti... kao sto ti meni kazes.... ljubim te ljubavlju Gospodnjom...

p.s. dobrodosao na ovaj forum!!! jedva sam cekala da dodes. sad se mozemo tu tipkati... falis mi budalice mala..... :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2007 20:01 
Odsutan

BTB Gorane hvala Bogu i tvojoj mami i seki da si izašao na pravi put,neka te čuvaju anđeli i prate na tvom putu života. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 pro 2007 08:12 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Gorane,ljepo svjedočanstvo!
Drago mi je zbog tebe i tvoje sekice!!!!
Bog vas blagoslovio i očuvao u miru!!!!!
-------------------------------------------------------------------------
SRCE MI JE ISPUNJENO SREĆOM,O JAHVE
LJUBAV JE TVOJA PREOBILNA...................

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 sij 2008 22:46 
Odsutan

Kazu da neki veliki dogadjaj u zivotu svakog covjeka (rodjenje, smrt)moze pokrenuti stvari na dobro. U mome slucaju rodjenje moje kcerke prije tocno godinu dana (sutra ima rodjendan) je mene probudilo iz nocne more.
Dugo sam sa Gospodinom bila na Vi, vruce, hladno, al najbolje bi bilo reci mlako. Sve sam znala o vjeri, obracenju, cak redovito isla na otvorene sastanke molitvene zajednice, ali nedostajao je zar vjere, ljubav prema Bogu, ljubav prema sebi.
Kad sam bila trudna nekih 6 mjeseci sestra me je prijavila na pripremu za redovito sudjelovanje na sastancima molitvene zajednice (to je bilo u 9. mjesecu prosle godine) isla sam redovito ali nista mi se nije dogadjalo. Mislila sam da sam ja jednostavno takva, mlaka, da sam previse u proslosti grijesila da bih tek tako odjednom bila primljena natrag.
Naime, imala sam prije tri godine jedan veliki duhovni pad u svakom smislu, i to nakon velike zivotne ispovijedi. tek sam sada spoznala da je to bilo zbog oholosti, mislila sam da sam jaka, sposobna i da cu se oduprijeti grijehu nakon zivotne, ali sam se gorko prevarila. Nikad, nikad se ne pouzdajite u svoje snage, sve predajite Gospodinu jer je to jedini ispravan nacin zivljena.
Da se vratim na temu, uglavnom isla sam na pripremu za molitvenu, svi su bili sretni samo ja vjecno natmurena, tuzna, nikakva. Onda je dosao i taj 2. sijecanj i rodjenje moje djevojcice. Jako sam se bojala poroda, ali taj dan je bio nekako drugaciji. Ujutro sam otisla na misu, doruckovala i otisla na pregled. Dr je rekla da sam spremna za radjanje, tek tako odjednom. Nisam bila uopce zbunjena, preplasena, nego sam samo izasla iz ordinacije, rekla muzu da idem radjati i neka mi donese torbu. Sad kad se toga sjetim znam da to nisam ja uradila svojim snagama, Isus je bio sa mnom na svakom koraku i u svakoj osobi koja je bila taj dan u mojoj blizini.
I onda sam sisla u radjaonu u kojoj su svirale bozicne pjesme, predivan dogadjaj. Sestre i babica koje su tada bile na smjeni takodjer su bile divne, i ja nisam ni imala vremena razmisljati o strahovima. Za manje od pet sati Iskra se rodila, bez komplikacija, bez velikih bolova, bez ikakvih trauma. BOGU DRAGOM HVALA I SLAVA U VIJEKE!!!!
To je osjecaj koji ja ni dan danas ne mogu objasniti jer nema rijeci dovoljno jake. S njenim rodjenjem Gospodin kao da je uzeo sve moje strahove, sve moje grijehe izbrisao i ucinio me novom osobom.
Zahvaljujem Mu se svaki dan na tome, i molim Ga da bude tu pored mene svaki dan moga zivota, jer samo s Njim sve ima smisla.

Ps. Ovo je moje prvo svjedocenje ikad, pa mi ne zamjerite ako sam malo zbrcakno pisala.. :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]