www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 svi 2025 22:25

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 76 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 14:03 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 14:17 
Odsutan

ZAŠTITNIČKA MOLITVA

ISUSE ja predajem u Ranu Tvoga Presvetog Srca samog sebe i sve članove svoje obitelji (poimence nabrojimo sve članove svoje obitelji ).
Molim Te da me svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ, ispuniš; i zaštitiš; sve članove moje obitelji.

Isuse, Ti si Gospodin i Gospodar moj i svih članova moje obitelji, Ti imaš svu vlast nad svima nama i nad svim što posjedujemo i radimo.

Gospodine Isuse, zapečati svojom Svetom Krvlju sva mjesta gdje živimo i boravimo, gdje se sada nalazimo, gdje radimo. Zapečati svojom Presvetom Krvlju sva vozila koja koristimo, sve putove po kojima prolazimo i po kojima ćemo proć;i, sve izvore dohotka koji su nam od Boga namijenjeni i sva materijalna sredstva koja posjedujemo.

Gospodine Isuse, zapečati u svojoj Presvetoj Krvi hranu koju jedemo, vodu koju pijemo, zrak koji udišemo!
Gospodine Isuse, otkupi svojom Presvetom Krvlju od Oca Nebeskoga mene i sve članove moje obitelji; posebno te molim zaštiti mene i sve članove moje obitelji od optužaba kojima nas Sotona svakodnevno pred Ocem Nebeskim optužuje.

Gospodine Isuse, isplati i otkupi svojom Presvetom Krvlju svako ljudsko biće koje smo oštetili, ranili ili povrijedili.

Gospodine Isuse, daj nam svoje ljubavi za sve ljude osobito za one koji su nam teški, koje ne podnosimo ili ih ne volimo.

MAJKO MARIJO u plamen ljubavi Tvoga bezgrešnog Srca stavljam najprije sebe, zatim sve čanove svoje obitelji!
Uzmi nas sve u svoje naručje i prekrij nas sve svojim plaštem i zaštiti nas od svakoga zla na duhu, duši i tijelu! Budi naša Majka, zagovornica i zaštitnica.

SVI BOŽJI ANĐELI: sveti Mihovile, sveti Rafajele, sveti Gabrijele, sveti Anđeli čuvari i sve Legije Božjih Anđela učinite nas neozljedivim i nevidljivim pred svim našim vidljivim i nevidljivim neprijateljima.
Zaštitite mene i sve članove moje obitelji od nasrtaja palih i zlih anđela na duhu, duši i tijelu. Vodite nas kroz ovaj život i dovedite nas u život vječni.

SVI SVECI BOŽJI: sveti Maksimilijane Kolbe, sveti Josipe, sveti Ante, sveti Frane, sveti Ivo, svi sveci roda hrvatskoga: sveti Nikola Taveliću, sveti Leopolde Mandić;u, sveti Marko Križevčanine, blažena Ozana Kotorska, blaženi Augustine Kažotiću, blaženi Alojze Stepinac i svi ostali sveci i svetice Božje molite se za me, molite se sa mnom, molite se za sve članove moje obitelji i svih njezinih članova, sačuvajte nas od svakog zla na duhu, duši i tijelu. A M E N !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 16:21 
Odsutan

http://www.youtube.com/watch?v=nZ8vKzF6rhw#

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 21:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
PRINOSENJE..

Vjecni Oce, prinosim Ti takodjer Predragocijenu Krv Kristovu,
po Svetim Srcima Isusa i Marije,da zadobijemo dar Duha Svetoga za spasenje dusa.Amen..
Nebeski Oce,po Ruzi Otajstvenoj zrtvujemo Ti zauvjek ,odvjeka,dovjeka ,u ime svih i za sve duse..
LJUBAV SVETOGA DUHA SA SVIM NJEGOVIM DJELOVANJEM I VJECNOM STVARALACKOM MOCI...Amen..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 sij 2008 22:54 
Odsutan

Pozdrav Ruži otajstvenoj

Ružo Otajstvena, Bezgrešna Djevice, Majko Milosti, na slavu Tvoga Božanskog Sina, prostiremo se pred Tobom, da zadobijemo od Boga Milosrđe. Ne zbog naših zasluga, već po dobroti Tvog majčinskog Srca, molimo za pomoć i milosti, uvjereni da ćeš nas uslišati.

Zdravo Marijo Milosti puna Gospodin s tobom, blagoslovljena ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje Isus.
Sveta Marijo, Majko Božja moli za nas grešnike, sada i na času smrti naše. Amen!

Ružo Otajstvena, Majko Isusova, Kraljice Svete Krunice, Majko Crkve, Mističnog Tijela Kristovog, molimo Te za mržnjom razoreni svijet, udijeli mu milost jedinstva i mira i sve milosti koje mogu izmjeniti srca tolike Tvoje djece.

Zdravo Marijo Milosti puna Gospodin s tobom, blagoslovljena ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje Isus.
Sveta Marijo, Majko Božja moli za nas grešnike, sada i na času smrti naše. Amen

Ružo Otajstvena, Kraljice Apostola, dopusti da oko Euharistijskih Oltara procvjetaju brojna svećenička i redovnička zvanja ljudi.

Sveta Marijo, Majko Božja moli za nas grešnike, sada i na času smrti naše. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 18:54 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 20:53 
Odsutan

MOLITE KRUNICU KRVAVIH SUZA(preporucujem vam!)

Ljuti neprijetelj bjezi gdje se ovako moli(rijeci Drage Nebeske Majke)

Pocetak: Razapeti Isuse!

"Prostri pred Tvojim Nogama,prikazujemo Ti Krvave Suze One kojea je s Tobom bila povezana unutarnjom,ucestvojucom ljubavi na Tvom Kriznom Putu,tako puno boli!Daj o Dobri Ucitelju da mi primimo srcu poruku,koje nam daju Krvave Suze Tvoje Presvete Majke,kako bi time Tvoju Svetu Volju ovdje na zemlji tako ispunili,da zavrijedimo Tebe u Nebu,kroz cijelu Vjecnost hvaliti i slaviti!Amen.

Sedam sastavnih djelova Krunice.Umjesto Ocenasa moli se:
"O ISUSE POGLEDAJ NA KRVAVE SUZE ONE KOJA TE JE LJUBILA NA ZEMLJI ,I KOJA TE SADA NAJSRDACNIJE LJUBI NA NEBU!

Umjesto Zdravo Marijo:
"O ISUSE USLISI NASE MOLBE RADI KRVAVIH SUZA TVOJE PRESVETE MAJKE"..(7 X)

Na kraju moli:"O Isuse pogledaj...3 puta,a tada:

"O MARIJO,MAJKO LJUBAVI ,BOLII MILOSRDJA,MOLIMO TE SJEDINI TVOJE MOLBE SA NASIM,KAKO BI ISUS,TVOJ BOZANSKI SIN NA KOGA SE OBRACAMO,U IME TVOJIH MAJCINSKIH SUZA,NASE VAPAJE USLISIO,KAKO BI SA MILOSTIMA KOJE MOLIMO MOGLI DOSECI KRUNU VJECNOG ZIVOTA.AMEN..

Tvoje Krvave Suze,o Prebolna Majko,razdiru vladavinu pakla.
Po Tvome Bozanskom Milosrdju o svezani Isuse,sacuvaj svijet od njegovog zlokobnog utjecaja..!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 sij 2008 18:46 
Odsutan

Rosa Mistica-Ružo Otajstvena -moli za nas!
Evo danas završavamo devetnicu Ruži otajstvenoj koju smo molili za našu bolesnu djecu, zahvala za djecu koja su ozdravila, za mlade i njihov duhovni put,njihove kršćanske brakove-svih članova našeg foruma TT,.
podijelila bih s vama ovu radost i osjećaj velikih blagoslova koje smo primili, te vas draga braćo i sestre pozivam da odmah krenemo moliti još jednu devetnicu Rosa Mistica-ALI ZAHVALNU.
Molim VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE...VELIKE MILOSTI SU ZADOBIVENE...ZAHVALIMO Majci Božjoj.
predlažem da u narednoj devetnici...osim krunice-cijele i ovih molitava Rosa Mistica, molimo i Litanije Duhu Svetom. da nas Duh Sveti vodi, prosvjetljuje i nadahnjuje za sve molitvene nakane!
Bvb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 sij 2008 19:10 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Draga Vikice s radoscu cu moliti i dalje BTB.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 sij 2008 19:31 
Odsutan

MARIJI RUZI OTAJSTVENOJ ,MAJCI CRKVE...

Presveta Djevice i Majko Bozja Marijo.mi Ti zahvaljujemo,jer Ti uvjek medju krscanima zivis i djelujes kao Majka,
zahvaljujemo Ti za uslisane molbe,udjeljene milosti..
ZA NASU BOLESNU DJECU
ZA NASU MLADEZ
ZA NAKANU "ZAPALI SVIJECU"
I ZA SVE ANONIMNE NAKANE..
Ti uvjek djelujes kao Majka,vodi i zastiti nas sve i dalje,
stoj i bdij nad nama,kako bi mogli pravim putem ici dalje
Izmoli svima nam,i uslisi nase molbe,i isprosi nam Bozju Milost i vjernost ,da sljedimo kao jedno vjerno stado,ono sto nam RKC nalaze.
BLAGOSLOV BOZJI NEKA BOGATI ISPUNI OVAJ DOM TT...
I SVE ONE KOJI U NJEMU STANUJU,MOLE I TRAZE POMOC...
MILOST SVETOGA DUHA NEKA POSVETI SVE NAS...
PRESVETA DJEVICO MARIJO RUZO OTAJSTVENA BRINI SE I CUVAJ NAS OD SVAKOG ZLA DUSE I TIJELA..
CUVAJ NASU MLADEZ
OZDRAVI NASU BOLESNU DJECU
ZAUSTAVI NASILJE NAD DJECIM I NEMOCNIMA.

ROSA MYSTICA CUVAJ OVU KUCI I SVE U NJOJ ZASTIT OD UTJECAJA LJTOG NEPRIJATELJA I SVAKOG POJEDINOG DOVEDU U NEBESKU DOMOVINU...

Hvala Ti za sve,hvala za sve one koji su se pridruzili molitvi..
(obecavamo da cemo nastaviti,moliti i dalje)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 76 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]