www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 15:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 77 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 16 sij 2008 21:50 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
marija-nada za mene nema ništa veće što čovjek može napraviti za Isusa negoli ovo što si ti napravila!
Svjedočiti znači širiti i otvarati ljudima oči da je Isus živ i da čini čuda!
BTB VELIKA ĆE BITI TVOJA PLAĆA! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 09:20 
Odsutan

Tko o čemu Moya o šiškama, ma kako ih je samo primjetila :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 09:33 
Odsutan

visnja napisao:
Ja sam bila u 12.stom mjesecu kod fra.LINICA u Samoboru tri dana.Zaista Duhovna hrana za dusu i tjelo.Mogla bi opet,ali uskoro nam dolazi sad u drugom mjesecu fra.Ante Vuckovic pa se vec sad radujem.B.B.

ISUSE UZDAM SE U TEBE :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Fra Antu Vučkovića slušam svake prve srijede u mjesecu, u crkvi Gospe od zdravlja,(kateheza, Misa, klanjanje)...
Ne privlače me seminari gdje su tisuće ljudi, ali duhovna obnova negdje, par dana, gdje si odvojen od kuće, posla, obitelji, svega i zaista gdje je to vrijeme samo za tvoju dušu....To bih rado. i to baš bih volila biti kad je fra Vučković. Više volim tišinu,nego seminare karizmatskog tipa.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 09:34 
Odsutan

Kod patera Linića bi isto volila u Samobor, kad su manje grupe.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 09:42 
Odsutan

....što ćekaš....? :P :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 09:43 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Meni je bitno da sam na seminaru,uzivim se u predavanje i osjecam da je Isus ziv medu nama tako da ljude ni neprimjecujem puno,ali mogu ti reci da je ipak divan osjecaj gledati te ljude sa osmjehom na licu kad produ molitve jer svakoga Duh sveti pozove na takvo mjesto iz razlicitih potreba.Ubiti ja sam bas sretna kad je veliki odaziv ljudi jer to je znak koliko smo zedni Bozje rijeci.Posebno me raduje kad se mnogi obrate i to posvjedoce.Bolje je da se okupljaju na Duhovnim obnovama nego da idu na kriva mjesta koja ih odvode od Boga ,a nude im zlo.Isus se raduje svakom obraceniku i daj Boze da nas bude sto vise iz dana u dan.Bog te blagoslovio... :grlim te: :grlim te:

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 09:43 
Odsutan

magdalena1 napisao:
....što ćekaš....? :P :lol:

Čekam da mi Bog otvori put....
Posložit će On sve, kao i do sad.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 09:49 
Odsutan

visnja napisao:
Meni je bitno da sam na seminaru,uzivim se u predavanje i osjecam da je Isus ziv medu nama tako da ljude ni neprimjecujem puno,ali mogu ti reci da je ipak divan osjecaj gledati te ljude sa osmjehom na licu kad produ molitve jer svakoga Duh sveti pozove na takvo mjesto iz razlicitih potreba.Ubiti ja sam bas sretna kad je veliki odaziv ljudi jer to je znak koliko smo zedni Bozje rijeci.Posebno me raduje kad se mnogi obrate i to posvjedoce.Bolje je da se okupljaju na Duhovnim obnovama nego da idu na kriva mjesta koja ih odvode od Boga ,a nude im zlo.Isus se raduje svakom obraceniku i daj Boze da nas bude sto vise iz dana u dan.Bog te blagoslovio... :grlim te: :grlim te:

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Svakom po izboru. Nije svaka duša ista niti joj je potrebno isto. Na duhovnom putu nailazimo na različite mijene. U ovom trenutku meni ne pašu karizmatski susreti. Mnogima pomognu da pronađu Isusa, ne kažem da nisu dobri....govorim o sebi i onome što meni paše. Hvala Bogu, imamo mnoga blaga u svojoj Crkvi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 09:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Istina je Allegra-Bog ima za svakoga svoj plan,ti najbolje znas kako tebi pase ,a ja sam samo rekla svoje osjecaje i svoje misljenje.Naravno da smo razliciti i to je tako dobro.B.B. :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 10:08 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Moje obraćenje dogodilo se 16. 3. 2007. godine..u jednom manjem mjestu....tada sam se ponovo rodila...bilo je to na Duhovnoj obnovi ..od tog dana ja više ne uzimam tablete za depresije i smirenje..smirio me Gospodin Isus moj.....nemam potrebu..ama baš nikakvu... nisam više u depresijama..a sam Bog i ljudi oko mene znaju kako je to izgledalo...
...nema veze kako se to zvalo ili Duh.obnova ili Kariz. susret...tako ja gledam na to...i nema veze koliko ima ljudi ...da li ih je 100 ili 10 000 ...
Isus dotiče ljude kad hoće i gdje hoće...a mi nemamo baš prevelike veze s tim...mislim naše zasluge...bitno je samo otvoriti se ...ali sve predati...razgolićiti i um i dušu i srce...i dati Mu s povjerenjem...povjerovati da je On taj koji će to uzeti...
imam dojam da ponavljam sad što sam već rekla..ali evo ponukalo me da to ponovo pišem...
22. 4...tada u Ciboni...je bio ...ja bih rekla...ljudskim umom... pečat svemu što mi Isus dade..što odnese od mene 10 godina patnje...10 godina gutanja tableta...
imala sam i probleme od svoje 16 godine života...otprilike...problem sa mojim zglobovima...došla sam u bolovima...
poslije Molitve za ozdravljenje...mene više nije ništa bolilo ...osjećala sam se kao nova osoba...
Vođena sam Silom Duha Svetoga...nisam vidjela ni tih nekoliko tisuća ljudi...ni ništa oko sebe...
znala sam samo da moram doći gore i reći što mi je Gospodin učinio...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 77 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]