www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 svi 2025 22:04

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 22 sij 2008 21:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Matex predivno svjedočanstvo :grlim te:

nadam se da će i mene Gospodin osloboditi od straha... iako moram priznati, da mi je zadnjih par dana puno bolje... :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 sij 2008 21:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Matex..BTB..hvala na svjedočanstvu...dobro nam došao... :D :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 sij 2008 21:26 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Matex,DOBRO NAM DOŠAO .divno svjedočanstvo,,,ljubav....leptirići..hehe :oops: :grlim te: BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 02:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
:twisted:
BVB
Nezanm di da ovo napišem ali napist cu ovdje. Nadam se da ce te me shvatiti i oprostiti mi što sam ovdje napisao!
Imao sam djevoku koju sam volio više nego samog sebe za koju sam htjeo sve dati cak i svoj zivot i još uvijek se lomim izmeđiu toga da ga i dam za nju slomila je sve ali sve u meni . Znam da nesmijem otici u toliku krajnost jer postoje oni koji se mole za mene i koji me vole i u ostalom i predrabi ISUS je patio za mene i nesmijem ga iznevjeriti . Nikad se nisam molio iskreno za sebe uvijek i sada kad mi je naj teze ikad u zivot molim se za druge ,za sebe nikad ili jako jako malo . Vecina vas u mojim je molitvama i sada ,molim se za zravlja i srece drugih ,ali sada prvi put u zivotu molim ves molite se za mene jer se sada JA bojim da cu iznevjeriti
Dragoga Boga Isusa i Majcicu našu Mariju bojim se onoga naj gorega a to je da sam na rubu predubokoga ponora i iskreno dva puta u zivotu sam bio na rubu i uvijek vidio neko svjetlo nade , ali sad draga braco i sestre izgbio sam svjetlo nevidm put nevidim više kuda i kako . Sada meni trebate VI da ugledam svijetlo ,da ugleda put ka gospodinu . Neznam dali ce me ko shvatiti ali ja sam sada na jedom krizanju zivota i sa svih strana bojim se ceka me mrak , bojim se krenuti bilo gdje ,bojim se svakoga koraka ,bojim se mrka zivota . BRACO I SESTRE pod mojim molitvama puno bolesnih je ozdravilo , ali sada sam ja pao i sada sam ja bolestan poceo sam gubiti snagu, i iskreno vas OD SRCA MOLIM , MOLITE SE ZA MENE DA SAMO IZDRZIM I OSTANEM JAK U VJERI ! BVB !

SVE BRIGE SVOJE
TEBI DAJEM
JER SAMO TI
RADOST DAJEŠ
PRIMI O BOZE
MOLITVU MOJU
SVE BOLI MOJE
SAV ZIVOT MOJ.....

JOŠ JEDNOM BOZE
U TIŠINI HRAMA
U SIJENI SVIJCE
PONIZNO TE MOLIM......

DOLINOM SUZA
PRATI ME BOZE
JEDINA NADO
I JEDINI SPASU.........

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 07:54 
Odsutan

Dragi gorane, stisni Isusa za ruku i hrabro naprijed...uz Isusa nema tame...
Bit ćeš u mojim molitvama!
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 08:01 
Odsutan

Dragi Gorane
bit ćeš u mojim molitvama...Znaj da je On uvijek tu i onda kad nam je teško, i onda kad mislimo da smo sami..... Ne boj se, stisni Njegovu ruku i hodite naprijed...On te voli...
i mi te volimo i molimo za tebe :grlim te:
BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 09:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

joakim napisao:
Dragi moj brate,dobro nam došao u svoj dom,u ovaj kutak na druženje s predivnim ljudima u ovom virtualnom svijetu,na prelijepom forumu TT!Odmah da Ti kažem,ovako Tebe naša maya_mary opisuje,drži i zahvaljuje Bogu za Tebe,nadam se da ćeš osvietliti naš muški rod i čuvati i njegovati taj predivni cvijetak,taj divni pupoljak,koji svim svojim bićem izgara i ljubi Boga svoga,Tvoga,našega! :grlim te: :grlim te:

Slika

:D Potrudit cu se svim srcem da nam osvijetlam obraz. :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 09:25 
Odsutan

Dragi Gorane neka te Isus opere svojim kapljicama presvete svoje Krvi,neka te cuva i brani na svim tvojim putevima.Predaj sve svoje probleme u Njegove svete ruke i cvrsto vjeruj,vjeruj samo Njemu,jer nema toga zla na svijetu od kojeg te On nemoze osloboditi,nema takvoga grijeha koji ti On nebi mogao oprostiti.Kad mislis da su te svi napustili,da nikoga vise nemas-jedno vjeruj-IMAS ISUSA-On te nikada napustiti nece.On je tvoj Otac,On je tvoj najbolji Prijatelj i brat i Njegova presveta Majka Marija.Molit cemo sigurno svi za tebe.Budi jak i cvrst u svojoj vjeri,nedaj da padnes pod kusnjama neprijatelja.Svi smo uz tebe i za tebe.IZDRZATI CES-VJERUJ.

IDI I NE GRIJESI VISE-VJERA TE TVOJA SPASAVA

:a1407: :a1407: :a1407: :a1407: :b41: :b41: :b41: :b41:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 09:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Drago Gorane nema toga sto Isus nemoze rjesiti. Nema takvih rana koje on nemoze zacijeliti i nema takvog puta preko kojeg On s tobom nemoze prijeci. Samo se moli za taj problem. Predaj sve Isusu. I vjeruj da ce se sve rijesiti. I rijesit ce se. Mozda ne odmah, ali Isus nam daje vremena. O nije grub On ide polako. Ceka da i nase rane zacijele. A ti moli kao da si vec to primio i hodaj hrabro naprijed s pouzdanjem. Vjeruj Isusu jer on vjeruje u tebe. I mi vjerujemo u tebe i mi cemo se moliti za tebe. Samo hrabro!
BTB! :) :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 10:08 
Odsutan

Gogi...
suosjecam sa tobom... samo što trebaš znati a ako treba moraš si ponoviti sam sebi : " Gospodin ISUS me voli!!! " ... " Isus me voli" ...
i ja to cesto zaboravim, cesto sama padam u kušnjama... mislim kako sam jaka (za druge uvijek imam rijeci ohrabrenja) ali za sebe, ne, ne...

Eto znaj da si sretan što si ovdje sa nama, da si sada u mojim molitvama,
ali znaj da si i Gospi uvijek pod zaštitom Njezina plašta i u Srcu Isusa....
ne boj se..strah je naš neprijatelj.. a Isus je rekao: NE BOJ SE!!!

ne gubi nadu... Božja ljubav je velika a mi smo samo nekad kušani.... uvijek se u takvim situacijama tuge, muke sjetim kako je Abraham bio kušan... kako je Bog želio da vidi koliko mu Abraham vjeruje i koliko Ga ljubi... -položiti jedinca na žrtvenik- ...

Bože, Hvala ti na svim primjerima kroz povijest što si dokazao da si VJERAN, da nas LJUBIŠ, trebaš, da si ti naša SNAGA i MIŠICA..... :wink:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]