www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 srp 2025 17:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 10:49 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
gorane brate glavu gore Isus te puno voli i zato možeš i moraš prebroditi sve,sjeti se i nas koliko puta padnemo pa se dignemo!
Ti si jak i Isus je s tobom to zapamti! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 12:03 
Odsutan

Znam kako ti je teško ,ali vjeruj mi to se može prebroditi uz molitvu i potrebna ti je više nego ikad radost s visina:

Sudbina je nekad puna zla i teška
Pa se život tako čini kao greška

Sreću treba zagrliti
Dobar prema svima biti
Samo će od sebe
Krenuti kod tebe

Ti ne gubi nadu da će biti bolje
Pruži ruke k nebu i kada si dolje

Svi se sada promijenimo
I Bogu se obratimo
Samo će od sebe
Krenuti do tebe

Prospi na nas radost sa visina
Učvrsti nam vjeru u tvog Sina

Odbaci sotonu da te ne zavede
Pruži ruke Kristu, neka te povede

Tu slobodu Bog ti nudi
Ti odlući hrabar budi
Da l' ćeš stranom tamnom
Il' ćeš poći sa mnom

Prospi na nas radost sa visina
Učvrsti nam vjeru u tvog Sina

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 12:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
[quote="goran-vk"]:twisted:
BVB
Nezanm di da ovo napišem ali napist cu ovdje. Nadam se da ce te me shvatiti i oprostiti mi što sam ovdje napisao!
Imao sam djevoku koju sam volio više nego samog sebe za koju sam htjeo sve dati cak i svoj zivot i još uvijek se lomim izmeđiu toga da ga i dam za nju slomila je sve ali sve u meni .

..čuj gorane...to je ..jedan PSIHO FAZA...koja često nastupa u ljubavnom razočarenju koja će proći..

..ja sam tak bio zaljubljen srednjoj školi u jednu iz razreda...
..zvala se Milica...hha...mislio sam da ću umrijeti..smiješno--

,.jer me baš nije fermala..a sjedili smo zajedno..
..al nekak me gledala..onak..zaljubljeno..

..ona je bilo srpkinja ja hrvat..a to onda nisam skužio..
..možda sam joj se i sviđao...

..i tak za godinu dana ja sam našao drugu djevojku koja mi je sada žena
..već 30 godina..
.. a Milica..tko zna gdje je..dobro da se i imena sjećam...

..za vrijeme rata...otišla je u Beograd s mužem..

.zamisli kako se Gospodin brinuo za mene...

.PA Mogao sam za vrijema rata još i četnik postati..

..tak i ti VJERUJ U GOSPODINA...i ON će te voditi pravim putem..
..ali prestani HISTERIZIRATI..

..naći ćeš bolju curu..NOVIJI MODEL.. s centralnim zaključavanjem..
.itd..znaš kak to ide..

.budeš se za par mjeseci smijao...kako si bio ...blesav,,,

..ajd sad brzo....OPORAVAK..

..zaboravi je..HITNO....

..molim jedan osmijeh i javi mi se na pp...ako te još malo boli..
..mora proći...

mir s tobom

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 12:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
goran-vk napisao:
:twisted:
BVB
Nezanm di da ovo napišem ali napist cu ovdje. Nadam se da ce te me shvatiti i oprostiti mi što sam ovdje napisao!
Imao sam djevoku koju sam volio više nego samog sebe za koju sam htjeo sve dati cak i svoj zivot i još uvijek se lomim izmeđiu toga da ga i dam za nju slomila je sve ali sve u meni . Znam da nesmijem otici u toliku krajnost jer postoje oni koji se mole za mene i koji me vole i u ostalom i predrabi ISUS je patio za mene i nesmijem ga iznevjeriti . Nikad se nisam molio iskreno za sebe uvijek i sada kad mi je naj teze ikad u zivot molim se za druge ,za sebe nikad ili jako jako malo . Vecina vas u mojim je molitvama i sada ,molim se za zravlja i srece drugih ,ali sada prvi put u zivotu molim ves molite se za mene jer se sada JA bojim da cu iznevjeriti
Dragoga Boga Isusa i Majcicu našu Mariju bojim se onoga naj gorega a to je da sam na rubu predubokoga ponora i iskreno dva puta u zivotu sam bio na rubu i uvijek vidio neko svjetlo nade , ali sad draga braco i sestre izgbio sam svjetlo nevidm put nevidim više kuda i kako . Sada meni trebate VI da ugledam svijetlo ,da ugleda put ka gospodinu . Neznam dali ce me ko shvatiti ali ja sam sada na jedom krizanju zivota i sa svih strana bojim se ceka me mrak , bojim se krenuti bilo gdje ,bojim se svakoga koraka ,bojim se mrka zivota . BRACO I SESTRE pod mojim molitvama puno bolesnih je ozdravilo , ali sada sam ja pao i sada sam ja bolestan poceo sam gubiti snagu, i iskreno vas OD SRCA MOLIM , MOLITE SE ZA MENE DA SAMO IZDRZIM I OSTANEM JAK U VJERI ! BVB !

SVE BRIGE SVOJE
TEBI DAJEM
JER SAMO TI
RADOST DAJEŠ
PRIMI O BOZE
MOLITVU MOJU
SVE BOLI MOJE
SAV ZIVOT MOJ.....

JOŠ JEDNOM BOZE
U TIŠINI HRAMA
U SIJENI SVIJCE
PONIZNO TE MOLIM......

DOLINOM SUZA
PRATI ME BOZE
JEDINA NADO
I JEDINI SPASU.........

Dragi prijatelju i brate u tami duše kad ne znamo kud i kamo Bog naš ima rješenje za nas, za svakog ponaosob, pa i za tebe.
Dao ti je tamu da bi te nakon nje obasjao najdivnijom svjetlosti Duha svoga.
Probaj moliti sljedeću molitvu tj. Pečaćenje ako ju ranije nisi molio - i moli srcem, moli sad za sebe to nije ništa loše, al kako ćeš pomoći drugima ako ne izmoliš snagu za sebe, da bi im mogao pomoći.

BTB i biti ćeš u mojim molitvama.

Molitva za duhovnu obnovu
Oče Nebeski, ljubim Te, hvalim i slavim. Hvala ti što si nam poslao svoga Sina Isusa koji je pobijedio grijeh i smrt meni na spas. Hvala Ti što si nam poslao Duha Svetoga koji mi daje snagu, čuva me i vodi prema punini života. Hvala Ti za Mariju, moju nebesku Majku, koja za mene posreduje s anđelima i svetima.
Gospodine Isuse Kriste, stavljam se u podnožje Tvoga Križa i molim Te da me prekriješ svojom predragocjenom krvlju, koja izvire iz Tvoga Presvetoga Srca i iz Tvojih Presvetih Rana. Operi me, o moj Isuse, u živoj vodi koja teče iz Tvoga Srca. Gospodine Isuse, molim Te okruži me svojom svetom svjetlošću.
Oče naš koji jesi na nebesima, daj da vode ozdravljenja poteku u prošlost po majčinu i očevu rodu i očiste moje obiteljsko stablo od grijeha i od svakog utjecaja Zloga. Dolazim pred Tebe, Oče i molim Te oprostiš meni, članovima moje obitelji, mojoj rodbini i pretcima, svakome od njih koji se predao Tebi protivnim moćima i koji nije častio Isusa Krista. U sveto ime Isusovo ja sada vraćam svako područje koje je Sotona oduzeo i stavljam ga pod gospodstvo Isusa Krista.
O Oče, snagom Duha Svetoga pokaži mi svaku osobu kojoj moram oprostiti i svaki neisovijeđeni grijeh da se za njega pokajem i da ga ispovijedim. Pokaži mi sve što ti u mojem životu nije bilo drago, prigode koje su dale ili su mogle dati uporište Sotoni da vlada mojim životom. Hvala ti Oče, što mi to sve pokazuješ. Hvala ti na Tvome praštanju i Tvojoj ljubavi. Dobri Oče, na oprost Ti prinosim svako pomanjkanje molitve, prinosim Ti svoje grijehe i sve putove kojima je Sotona utjecao na moj život. Hvala Ti Oče, što mi ih pokazuješ. Hvala Ti na praštanju i ljubavi.
Gospodine Isuse, Tvojim svetim imenom vezujem sve duhove u zraku, u vodi, na zemlji i pod zemljom. Vezujem u ime Isusovo svakog izaslanika iz Sotonina glavnog stožera i zazivam Predragocjenu Krv Isusovu da dođe u zrak, u atmosferu, u vodu i na sve plodove koji nas okružuju, na zemlju i sve pod zemljom.
Oče Nebeski, pošalji svog Sina Isusa da dođe s Duhom Svetim, Svetom Djevicom Marijom, s anđelima i svim svetima, da me obrane od svakog zla i zapriječe zlim duhovima da mi se bilo kako osvećuju.
U sveto ime Oca Nebeskog pečatim sebe, svoju obitelj, svoju rodbinu, ovo mjesto ( sobu,kuću, crkvu,auto......itd.) svu svoju duhovnu, duševnu i tjelesnu djelatnost, napose sve izvore prihoda, Predragocjenom Krvlju Isusa Krista. / pomoli 3 puta /.
U sveto ime Oca Nebeskog kidam i rastjerujem sva prokletstva, čaranja, uroke, čine zamke, prijevare, navezanosti, zaprijeke, skretanja, zlodušna djelovanja, bolesne i zle želje, nasljedne pečate znane i neznane, svaku poremećenost i bolest bilo kojeg uzroka, uključujući i moje pogriješke i moje grijehe. U ime Oca Nebeskog kidam i razvezujem svaku povezanost sa svime što se protivi imenu Isusa Krista, svime što istinski ne časti Isusa Krista i Blaženu Djevicu Mariju.

U ime Isusovo zaklinjem te duše nečisti....... i zapovijedam ti da odmah odeš Isusu, bez očitovanja i bez štete po mene ili bilo koga drugoga, tako da on može raspolagati s tobom po svojoj svetoj volji.
Oče Nebeski, hvala Ti na Tvojoj ljubavi.
Duše Sveti, hvala Ti što me oslobađaš. Marijo, hvala ti što se zauzimaš za mene s anđelima i svima svetima.
Gospodine Isuse, Ti si put, istina i život i došao si da imamo život i da ga imamo u izobilju." Zaista je Bog moj spasitelj, u Njega se pouzdajem i više se ne bojim jer je Svevišnji moja snaga i moja pjesma, on je moj spas."
AMEN. ALELUJA. AMEN

Rev.Robert De Grandis, S.S.J.

NAPOMENA: Pečačenje sebe i svega svojega, zatim razvezivanje i kidanje Sotoninih pečata ponavlja se tri puta, to jest u ime Oca i u ime Sina i u ime Duha Svetoga, jer su okultne prakse i sotonski pečati tri puta postavljeni za huljenje Presvetog Trojstva.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 13:12 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gorane ja sam tvoje zemaljsko svijetlo!!!
A Isus je tvoje nebesko vjecno svjetlo!!!
volim te puuuno. ne zaboravi to!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 13:14 
Odsutan

i da... ti si meni pomogao svojom molitvom da ozdravim,
i nikad ti to necu zaboraviti...
sada je na meni red.. da ti ja pomognem svojom molitvom,
da se izvuces iz ponora,
da se izboris za to svoje dijete koje ta zena nosi..
bit ce dobro prijatelju.... svi smo uz tebe...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 13:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Gorane,vidiš kako je Bog dobar i velik,poslao te je ovdje kod nas na ovaj forum da vidiš da nisi sam ,jer zaista nikada nisi sam Bog je stalno uz tebe i tvoj Anđeo čuvar, a i svi mi TT-ovci smo vjerujem uz tebe,ne brini, Bog za sve ima razlog i vidjet ćeš to,nakon par dana, mjeseci,godina smijati ćeš se ovome svemu!!! :D
Baš kao što je naggar napisao!
Glavu gore,vjeruj u Krista,jer On te ljubi brate moj u Kristu ,silno te ljubi!
Jer naš Bog on je silan,Bog i Kralj.....
Bog te blagoslovio i čuvao,a naša Majka,Kraljica mira neka te zaogrne svojim plaštem ljubavi i mira i pokaže ti svijetlo koje ti je potrebno da kreneš dalje!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 14:28 
Odsutan

Gorane, predraga dušo, vidim da ti je Bog poslao četu anđala svojih da se bore tebi uz bok, nisi sam, nikada nisi bio, niti nećes ubuduće biti!

Svi sveti ljudi, koji su kasnije postali sveti i išli su kroz mrak duše crniji od noći, da bi dobili veliku razinu čistoće duše...ali ne sami..nego sa Isusom koji je malo stao u sjenu i sakrio se ot tebe, ali to ne znači da On nije tu, i da ne gleda svaki tvoj uzdisaj i svaki tvoj vapaj čuje i duša Mu se topi za tobom isto tako kako se ti za zato dragi Gorane spremi se na to da je Božja volja da postaneš svet nakon ovoga čišćenja...

BTB i i Uzdaj se u Isusa

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 15:05 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi goran-vk

I meni si jednom pomogao, iako si tu kratko, sto dovoljno govori o velicini tvog srca.
Zato nek ti oporavak bude sto brzi, jer te svi mi trebamo.
Tvoju ljubav zemaljsku nikada neces zaboraviti i ne moj.
Budi ponosan na sebe i svoj put koji si izabrao sa Gospodinom.
Ako je svarno kraj, molim te nastoj s njom ostati prijatelj, ne rusi mostove za sobom, iako te povrijedila.
Neka kasnije zna sto je izgubila, a izgubila je hrabrog Kristovog vojnika, za koga ce mo se moliti da nam se sto prije izvuce iz ponora tame
i nastavi pomagati nekim novim goranima.

BTB dragi brate.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 15:10 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
MIŠICA GOSPODNJA NEK TE UZDIGNE BRATE MOJ,BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]