www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 lip 2025 23:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 21:52 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ok. Molit cu se.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 22:06 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

I ja ću se pridružiti molitvi i uključit ću i od maye-mary tetu!!!!
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 23:19 
Odsutan

cvijetič napisao:
I ja ću se pridružiti molitvi i uključit ću i od maye-mary tetu!!!!
BVB

eh cvjetiču nemaš pojma koliko si mi život obogatila što si u mom životu procvjetala :), vidiš koja sam ja i pjesnička duša :P

evo i ja se pridružujem molitvi jer na bebaćima svijet ostaje :), što ih je više naša su srca veća !!!!

Hvala ti Isuse što ćeš uslišiti naše molitve!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 08:37 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Predajem Ti Isuse sve osobe koje nemogu imati djece.Blagoslovi ih Isuse jos ove godine djetetom da se njihove suze pretvore u suze radosnice. Uslisi dragi Isuse moje i njihove molitve jer Ti si Isuse ljubitelj djece.Rekao si Isuse-Dovedite mi ove malene-stoga Te molim svim zarom srca usreci sve obitelji i podari im djecu.Hvala Ti Isuse,Hvala Ti Isuse,Hvala Ti Isuse.Amen.

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 12:43 
Odsutan

Ja ti predajem Gospodine Ratka i Mirjanu, koji su cijeli svoj život Tebi posvetili, a silno žele potomstvo. Gospodine, ako je volja Tvoja, obdari ih radošću blagoslovljenog roditeljstva. Hvala ti moj dobri Gospodine!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 13:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Jel mogu ja sebe i mužića staviti u vaše molitve za bebače? :?:

Ujedno molit ću za sve one koji žele bebače.

Stavljam ovdje u vaše molitve i moje kumove, te prijateljicu i njenog muža.

P.S. Mogli bismo započeti devetnicu Sv. Ani majci Djevice Marije koja je i sama bila nerotkinja pa je izmolila od boga milost da bude roditeljica Blažene među ženama, majke Riječi koja je Tijelo postala.

Sutra ću donijeti molitve Sv. Ani kako bismo mogli moliti.

A sad stavljam molitvu Sv. Ane majke proroka Samuela i njenu zahvalu kad joj je Gospodin podario milost da ostane trudna i rodi Samuela

zavjetova se ovako: “Jahve Sebaote! Ako pogledaš na nevolju službenice svoje i opomeneš se mene i ne zaboraviš službenice svoje te dadeš službenici svojoj muško čedo, ja ću ga darovati Jahvi za sve dane njegova života i britva neće prijeći preko glave njegove.” (Sam1 1,11)

1Nato se Ana pomoli ovako: “Kliče srce moje u Jahvi, raste snaga moja po Bogu mom. Šire mi se usta na dušmane moje, jer se radujem pomoći tvojoj. 2Nitko nije svet kao što je Jahve (jer nema nikoga osim tebe), i nema hridi kao što Bog je naš. 3Ne govorite mnogo hvastavih riječi, neka ne izlazi drskost iz usta vaših, jer Jahve je sveznajući Bog, pravo on prosuđuje djela. 4Lomi se luk junacima, nemoćni se snagom opasuju. 5Nekoć siti sad se za kruh muče, nekoć gladni ne gladuju više. Nerotkinja rađa sedam puta, majka brojne djece svježinu izgubi. 6Jahve daje smrt i život, ruši u Šeol i odande diže. 7Jahve čini uboga i bogata, obara čovjeka i uzvisuje. 8Diže slabića iz prašine, iz bunjišta izvlači uboga, da ih posadi s knezovima i da im odredi počasna mjesta. Jer Jahvini su stupovi zemlje, na njih je stavio ovaj svijet. 9Korake čuva svojih vjernika, zlikovce stiže propast u mraku (svojom snagom čovjek ne stječe pobjede). 10Koji se protive Jahvi, padaju, Svevišnji grmi s nebesa. Jahve sudi međama zemlje, daje silu svojemu kralju, uzdiže snagu pomazanika svoga.” (Sam1 2, 1-10)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 18:23 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2008 09:55 
Odsutan

zozy napisao:
Jel mogu ja sebe i mužića staviti u vaše molitve za bebače? :?:

Ujedno molit ću za sve one koji žele bebače.

Stavljam ovdje u vaše molitve i moje kumove, te prijateljicu i njenog muža.

P.S. Mogli bismo započeti devetnicu Sv. Ani majci Djevice Marije koja je i sama bila nerotkinja pa je izmolila od boga milost da bude roditeljica Blažene među ženama, majke Riječi koja je Tijelo postala.

Sutra ću donijeti molitve Sv. Ani kako bismo mogli moliti.

A sad stavljam molitvu Sv. Ane majke proroka Samuela i njenu zahvalu kad joj je Gospodin podario milost da ostane trudna i rodi Samuela

zavjetova se ovako: “Jahve Sebaote! Ako pogledaš na nevolju službenice svoje i opomeneš se mene i ne zaboraviš službenice svoje te dadeš službenici svojoj muško čedo, ja ću ga darovati Jahvi za sve dane njegova života i britva neće prijeći preko glave njegove.” (Sam1 1,11)

1Nato se Ana pomoli ovako: “Kliče srce moje u Jahvi, raste snaga moja po Bogu mom. Šire mi se usta na dušmane moje, jer se radujem pomoći tvojoj. 2Nitko nije svet kao što je Jahve (jer nema nikoga osim tebe), i nema hridi kao što Bog je naš. 3Ne govorite mnogo hvastavih riječi, neka ne izlazi drskost iz usta vaših, jer Jahve je sveznajući Bog, pravo on prosuđuje djela. 4Lomi se luk junacima, nemoćni se snagom opasuju. 5Nekoć siti sad se za kruh muče, nekoć gladni ne gladuju više. Nerotkinja rađa sedam puta, majka brojne djece svježinu izgubi. 6Jahve daje smrt i život, ruši u Šeol i odande diže. 7Jahve čini uboga i bogata, obara čovjeka i uzvisuje. 8Diže slabića iz prašine, iz bunjišta izvlači uboga, da ih posadi s knezovima i da im odredi počasna mjesta. Jer Jahvini su stupovi zemlje, na njih je stavio ovaj svijet. 9Korake čuva svojih vjernika, zlikovce stiže propast u mraku (svojom snagom čovjek ne stječe pobjede). 10Koji se protive Jahvi, padaju, Svevišnji grmi s nebesa. Jahve sudi međama zemlje, daje silu svojemu kralju, uzdiže snagu pomazanika svoga.” (Sam1 2, 1-10)

Draga ZOZY ja vjerujem da ce vas blagosloviti dragi Isus jos ove godine djetetom,molim se za vas dvoje i imam taj osjecaj da ce biti bebica.Isuse znam i zahvaljujem Ti da ces ovu obitelj blagosloviti djetetom.Hvala Ti Isuse.

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

ZOZY :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 vel 2008 13:42 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Želim dobar dan svima!
Tek sam otkrila ovaj forum,tražeći molitve Sv.Ani.Drago mi je da se molite za parove koji žele trudnoću,a baš im i ne ide.E,pa i mi smo jedan od takvih.Nadam se da će dragi Bog i nama podariti trudnoću i bebicu smajlic22 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Molim za sve koje žele bebače,jer znam kakav je to težak i trnovit križ svakom ko ga nosi,nažalost.
Ako netko ima molitvu Sv.Ani na tu nakanu,može mi je poslati u pp.
Hvala dragom Isusu evo što sam se i ja prijavila na ovom forumu!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 vel 2008 13:51 
Odsutan

:grlim te: Tina draga,dobro nam dosla,u molitvi snama sve ce ti se zelje ispuniti,bit ce djecice puna kuca,jer nas Bog je dobar i molostiv samo treba cvrsto vjerovati i zahvaljivati Gospodinu za sve.Amen.B.B.

:grlim te: :b232: :b41: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]