www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 svi 2025 00:42

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 562 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 57  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 13:15 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
naggar napisao:
marija-nada napisao:
puno tuge...
puno suza..
puno straha...
imadoh kao mala..
zbog oca moga...
ipak u meni...
duboko u srcu...
živi ljubav..
i poštovanje...
....za njega...

..Ti si nado..pobijedila svijet..jer ljubiš ..nebeski..

i zbog toga si vec ovdje na svijetu zemaljskom nagradena Bozjim blagoslovima! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2008 13:50 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Isus moj i Bog moj...jedino mi je Svjetlo...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 sij 2008 06:33 
Odsutan

24.siječnja

Međusobno poštivanje

Slika

Kol 3
18Žene, pokoravajte se svojim muževima kao što dolikuje u Gospodinu! 19Muževi,ljubite svoje žene i ne budite osorni prema njima!Djeco, slušajte roditelje u svemu, ta to je milo u Gospodinu! 20Očevi, ne ogorčujte svoje djece da ne klonu duhom. 21Robovi, slušajte u svemu svoje zemaljske gospodare! Ne naoko, kao oni koji se ulaguju ljudima, nego u jednostavnosti srca, bojeći se Gospodina. 22Što god radite, zdušno činite, kao Gospodinu, a ne ljudima, 23znajući da ćete od Gospodina primiti nagradu, baštinu. Gospodinu Kristu služite. 24Doista, nepravedniku će se uzvratiti što je nepravedno učinio. Ne, nema pristranosti!
Kol 4
1Gospodari, pružajte svojim robovima što je pravo i pravično, znajući da i vi imate Gospodina na nebu!

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 sij 2008 08:35 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine Isuse, daj da sve što danas radim i mislim bude vođeno Tvojom rukom, ne daj da očekujem magradu za dobra dijela ovdje na zemlji, jer mi ništa neće biti plaćeno na nebu.

Isuse nedaj da ovdje na zemlji nađem ikakve utjehe za sva poniženja i trpljenja ovoga dana, nego mi upravi srce i pogled prema Nebu, tako da se Tvoje svijetlo širi oko mene, i da se neprijatelj preplaši.

Još te molim da mi nadahneš moj rad i moje misli, moje odnose prema mojim šefovima, prema mojim ukućanima, prema mojim prijateljima, prema svima koje susrećem s Tvojom Ljubavlji, jer beu Tvoje Ljubavi moja djela nemaju nikakv vrijednost.

To ti sve darujem u košari Ljubavi, te sjedinjijem s tvojim bolovima, klečim pred tvojim raspetim nogama, neka Ti današnji dan budu mirišave ruže i najukusnije piće, kao hvalla za Tvoju Ljubav, kao utjeha za boli, i nadoknada za grijehe moje, i čitavoga svijeta.

Neka bude kako Nebeski Tata hoče!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 sij 2008 01:22 
Odsutan

25.siječnja

Povezani Duhom,a ne krvlju

Mk 3
31I dođu majka njegova i braća njegova. Ostanu vani, a k njemu pošalju neka ga pozovu. 32Oko njega je sjedjelo mnoštvo. I reknu mu: "Eno vani majke tvoje i braće tvoje, traže te!" 33On im odgovori: "Tko je majka moja i braća moja?" 34I okruži pogledom po onima što su sjedjeli oko njega u krugu i kaže: "Evo majke moje, evo braće moje!35Tko god vrši volju Božju,on mi je brat i sestra i majka."

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 sij 2008 20:25 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Gospodine hvala ti na svoj braći i sestrama koje si mi poslao da sa njima zajedno ljubim Tebe..
Hvala vam braćo moja i sestre moje što ste me primili u stado...
Hvala Isusu što mi je dao vas...
Nemam zemaljskog ni oca ni majku..
Al imam moga Stvoritelja...Njegovu ljubav i sve vas...
BVB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2008 07:48 
Odsutan

26.siječnja

Podložni klišejima?

1I otišavši odande, dođe u svoj zavičaj. A doprate ga učenici. 2 I kada dođe subota, poče učiti u sinagogi. I mnogi što su ga slušali preneraženi govorahu: "Odakle to ovome? Kakva li mu je mudrost dana? I kakva se to silna djela događaju po njegovim rukama? 3 Nije li ovo drvodjelja, sin Marijin, i brat Jakovljev, i Josipov, i Judin, i Šimunov? I nisu li mu sestre ovdje među nama?" I sablažnjavahu se o njega. 4 A Isus im govoraše: "Nije prorok bez časti doli u svom zavičaju i među rodbinom i u svom domu." 5 I ne mogaše ondje učiniti ni jedno čudo, osim što ozdravi nekoliko nemoćnika stavivši ruke na njih. 6 I čudio se njihovoj nevjeri.(Mk 6,1-6a)

Slika

PROROČKA SUDBINA

Tako je to s prorokom:

Kod kuće ne znači ništa.

Ali što znači negdje drugdje?

U njegovu zavičaju

izgovor glasi:

Što će ovaj ovdje?

Znamo mi njega!

A negdje drugdje

kaže se možda:

Što hoće ovaj?

Njega nitko ne pozna!

J. Dirnbeck

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 sij 2008 13:50 
Odsutan

27.siječnja

Izgrađivati se međusobno

Slika

21 Podložni budite jedni drugima u strahu Kristovu! 22 Žene svojim muževima kao Gospodinu! 23 Jer muž je glava žene kao i Krist Glava Crkve - On, Spasitelj Tijela. 24 Pa kao što se Crkva podlaže Kristu, tako i žene muževima u svemu! 25 Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju 26 da je posveti, očistivši je kupelji vode uz riječ 27 te sebi predvede Crkvu slavnu, bez ljage i nabora ili čega takva, nego da bude sveta i bez mane. 28 Tako treba da i muževi ljube svoje žene kao svoja tijela. Tko ljubi svoju ženu, sebe ljubi. 29 Ta nitko nikada ne mrzi svoga tijela, nego ga hrani i njeguje kao i Krist Crkvu. 30 Doista, mi smo udovi njegova Tijela! 31 će čovjek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu; dvoje njih bit će jedno tijelo. 32 Otajstvo je to veliko! Ja smjeram na Krista i na Crkvu. 33le, neka svaki od vas ljubi svoju ženu kao samog sebe, a žena neka poštuje svog muža.
6
1Djeco, slušajte svoje roditelje u Gospodinu jer to je pravedno. 2 oca svoga i majku - to je prva zapovijed s obećanjem: 3 ti dobro bude i da dugo živiš na zemlji. 4 A vi, očevi, ne srdite djece svoje, nego ih odgajajte stegom i urazumljivanjem Gospodnjim!(Ef 5,21-6,4)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2008 07:47 
Odsutan

28.siječnja

Uz Božji blagoslov!

Slika

128
Blago svakome koji se Jahve boji, koji njegovim hodi stazama! 2 Plod ruku svojih ti ćeš uživati, blago tebi, dobro će ti biti. 4 Eto, tako će biti blagoslovljen čovjek koji se Jahve boji! 5 Blagoslovio te Jahve sa Siona, uživao sreću Jeruzalema sve dane života svog! 6 Vidio djecu svojih sinova, mir nad Izraelom!

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2008 08:06 
Odsutan

Gospodine Isuse i ovog jutra Te pozdravljam i predajem Ti se sada,predajem Ti svu svoju obitelj,bracu i sestre,predajem ti svu svoju bracu iz foruma TT i molim te cuvaj nas i brani nas sve od svega zla koje obilazi svjetom.Stiti nas svojom svetom krvlju od zlobnog neprijatelja i daj nam snage da samo Tebi vjerujemo,da samo Tebe molimo,da se samo Tebi klanjamo,jer Ti si nas milosrdni Otac koji nas cuvas od pada i kao malo dijete na svojim nas dlanovima nosis.Daj nam snage da ne klonemo i ne skrenemo sa Tvojega puta i neka nas Tvoja draga Majka Marija svojim svetim zagovorom pred Tvoje lice jednog po jednog donosi.Hvala Ti dragi i dobri Boze za sve nase molitve koje ces i danas uslisati,Hvala Ti sto ces nas i danas cuvati i braniti od svega zla.Hvala Ti i Slava dragi ISUSE.Volimo TE Isuse.Amen.

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 562 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 57  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]