www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 svi 2025 08:42

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 02 vel 2008 22:51 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prekrasno je vidjeti koliko ovdje na forumu ima ljubavi i koliku ta ljubav ima moć.Bog vas sve blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 vel 2008 14:09 
Odsutan

he... Gorane!!!

Dobar je Naš Gospodin...

HVALA MU!!!!!

i meni se vratila radost u dušu... vjerujem da je to DAR od Gospdoina..ta RADOST.....

Puuuusa!

BVB! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 00:12 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Pitao sam se kako početi pisati ali eto neka riječi idu same. Još me nekoliko mjeseci dijeli od 28-og rođendana, a tek nedavno sam vratio u svoj mali život vjeru. Previše godina prošlo je u mom, neću ga nazvati nevjerovanju u Boga, nego sam jednostavno to zatomio u sebi. Mise i molitva u mom su životu postojale samo kada se išlo na vjenčanja ili sprovode, eventualno onda kada mi je bilo toliko teško da jedino što mi je preostalo je da se pomolim i da za pomoć pozovem Boga. Zapravo sam vjeru počeo micati u stranu još odlaskom u srednju školu u Zagreb, i to četverogodišnje loše iskustvo je toliko promjenilo moj život da sam zapravo jedini izlaz od problema nakon toga pronalazio u nekim čudnim vezama, izlascima, varanju mnogih dobrih cura koje su bile sa mnom, da ne spominjem rijeke alkohola na brojnim tulumima. Onda, jedne subote navečer prije gotovo 6 mjeseci, izašao sam s prijateljima u grad i iako mi se nije išlo na to relativno popularno mjesto mojim sugrađanima frendovi su me nagovarali ideš,ideš i ono,ajde idem na 10 minuta. To moje 'idem' je rezultiralo time da sam upoznao jednu prekrasnu osobu koja je iz temelja promjenila moj život. Ispočetka,kada mi je govorila da ide na misu, mislio sam ok,odi, ali cijelo vrijeme mi je nešto govorilo da idem s njom. I počeo sam ići na mise i polako se u mene počelo vraćati ono što sam godinama držao negdje pod ključem u sebi. Svakoga dana uz tu sam predivnu djevojku doživljavao nešto novo, nešto što mi je govorilo,dokazivalo i pokazivalo da 'tu ipak nečega ima'. Sada, nekoliko mjeseci nakon toga, izlasci u grad za mene ne postoje, kada se okrenem oko sebe vidim kako mnogi ljudi kao što sam nekada ja tako utaman troše taj kratki život, jedina briga je kako zgrnuti što više novaca ili što obući slijedeću subotu navečer za grad. Takvi prazni izlasci za mene više ne postoje. Ono što me najviše veseli je vrijeme provedeno s mojom Dinki, gotovo svakog dana odlazimo na mise, postimo petkom, zajedno molimo krunice i ono što je možda najbolje od svega, veza nam je već neko vrijeme čisto duhovna, suzdržavamo se do braka. Zaboravih napomenuti da sam se prije Božića nakon više od 10 godina pričestio, da ne govorim koji je to krasan osjećaj bio. Iako nekada kada mi se dogode neke loše stvari pomislim da čemu sve to, čemu vjera i žrtva ako sada patim, znam da kako je Isus patio da nama bude bolje,moja patnja je jako sitna mrvica i jednoga će dana biti bolje. Sada mogu čvrsto, bez bojazni i srama reći da vjerujem u Boga.

Hvala mojoj TetiDi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 00:33 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
BTB brate dragi, hvala na divnom svjedočanstvu.
Neka dragi Isus izlije rijeke žive vode na tebe i tvoju Dinki.
Nadam se da ćete još dugo ostati s nama i da ćemo svi zajedno lakše koračati prema Kristu, a uz božiju pomoć jednog dana uživati veličajući Ga i slaveći u Nebu smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 00:49 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Fish Btb, baš lijepo svjedočanstvo, nastavi i dalje putem kojim si krenuo jer je to jedini ispravni put, a na tome putu će ti ovaj forum biti od velike pomoći i zato ostani sa nama. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 01:03 
Odsutan

E MOJ FISH ,ZNALA JA DA TI IMAŠ PUNO ZA REĆI....
BLAGOSLOV BOGA OCA SVEMOGUĆEGA SIŠAO NA TEBE I DRAGU DINKI.
DOBRO NAM DOŠAOU NAŠU OBITELJ..
PRIMAMO TE SRCA OTVORENA I RADOSNA... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 01:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
fish i TetaDi :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 01:09 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
FISH ... :grlim te: :grlim te: BTB..i tvoju izabranicu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 08:28 
Odsutan

Sinoć sam imala predivno iskustvo - prvi put sam javno svjedočila za Isusa novim članovima naše molitvene zajednice.
smajlic8

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 08:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Vidiš Fisi koliko je naš Gospodin Velik, o koliko nas neizmjerno ljubi i zove k sebi. Bog te blagoslovio da i dalje kročiš putevima Krista.

Bog Blagoslovio moju Zozy koja mi je sinoć bila podrška da ne mucam kad sam svjedočila pred toliko mladi ljudi. Bilo me je strah al znam da je Bog govorio preko mene.

Upoznala sam Mostarce forumaše koliko divni ljudi na malom mjestu.
Hvala ti i slava Isuse

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]