www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 svi 2025 12:20

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 13:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
zozy i nana..zaboravih vas pohvaliti...BVB :b112: :grlim te:
Bila mi je čast čuti vas!!!A i vidjeti :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 13:21 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
Ma ljubi tebe tvoja zozy - sad ćete nas viđati stalno - svakog ponedjeljka - ista meta isto odstojanje hehehehe smajlic8

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 13:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
ljubim te draga jako sam sretna što sam vas upoznala, a još sretnija što iščekujem ponedeljak da se ponovo vidimo. :grlim te: :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 18:52 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

nana,zozy BVB svojim svjedočenjem ste nam itekako pomogle,dale ste nam toliko radosti dok sam vas sinoć slušala srce mi je igralo ,trnci su me obuzeli a suze u oku su bile znak koliko vas volim i koliko mi je značilo vaše svjedočenje BVB sestrice moje :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 22:12 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Ljubi zozy i toyu svoju smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2008 23:40 
Odsutan

Prije nekoliko dana pala sam..osjećala sam se grozno, užasno tužno, imala sam osjećaj kao da mi se cijeli svijet ruši..sve je bilo protiv mene.
Svaki pogled..svaka riječ..sve kao da je bilo upučeno protiv mene..
Plakala sam tri dana..vapila..molila se..onda sam dobila pismo od najbolje prijateljice..rekla mi je da su mi to pismo napisali ona i Isus..
..sa riječima utjehe..ohrabrenja..te večeri sam se bolje osjećala i sve je prošlo..
Ali taman kad pomislim da je sada sve u redu, ja opet padam..
..ali ovoga puta sa sumnjom u Božju ljubav..ne želim to, a ne mogu protiv toga..
Dolazim u Zagreb na mjesečni susret duhovnih vježbi..sretna što idem..ali tamo, ja se pitam što radim tu i zašto sam došla.. :(
Borim se protiv toga..teško je..odlazim na ispovijed..pa Sveta Misa..Pričest..i tuga prestaje..nastupa radost..

Par dana poslije opet sumnja..pa dokle više, pitam se..
..i opet riječi utjehe, riječi ljubavi moga dragoga Isusa..

Duhovne vježbe su nešto predivno što mi se dogodilo..
Kada sam počela ići na molitvenu, ponovo redovito u crkvu, sve više upoznavala Isusa..
...sve je bilo lijepo..ali došao je i osjećaj nesretnosti..osjećala sam da nisam sretna..
..da sam prije bila sretnija nego sada..ali sam mislila na to kako Bog najbolje zna i kako će sve doći na svoje..
.....i došlo je, barem donekle, sada sam sretna..
..i iako neke moje molitve nisu uslišene..za nešto što jako želim..
ipak mogu reći da sam sretna, sada sam sretna..i opet znam da će sve doći na svoje!

Hvala Ti Isuse moj, Kralju moj!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2008 09:41 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Jučer mi je bio rođendan i prvi put u životu sam baš na taj dan osjećala koliko želim zahvaliti Isusu na prekrasnom daru života.
Na poslu mi je bilo teško jer sam dobivala zadatke koje nisam znala riješiti i gnjavila sam okolo kolege da mi pomognu, uglavnom - loš dan na poslu...cijelo vrijeme neka napetost...
Ipak, cijelo sam vrijeme neprestano primala pozive i poruke za rođendan ...javili su se neki ljudi s kojima već godinama nisam u kontaktu i baš su me jaako iznenadili... Ipak sam u toj ludnici na poslu cijelo vrijeme osjećala: "Bože, hvala Ti što si mi dao život! Hvala Ti za svaku godinu koju sam proživjela - sve je bilo toliko bogato...svime..."

Negdje oko polovice radnog vremena je do mene došao jedan kolega koji nije znao da mi je rođendan, kolega s kojim ne komuniciram puno i znate što mi je donio?? Najljepšu krunicu koju sam ikad vidjela... Ja samo onako gledam zabezeknuto i pitam ga: Dragane, to je za mene??? Pa zašto??
Tako mi je to darovao iskreno i od srca i rekao: Zato jer si ti jedina osoba koja je rekla da će se pomoliti za mene!
(To sam mu rekla jednom prilikom i to više onako, usput...)
Najsimboličnije u ovom događaju je to što je on - ateist...
Krunica je ručni rad njegove punice i stvarno sam pomalo "problematična" kad su u pitanju krunice, skoro nijedna mi se estetski baš i ne sviđa (no, znam da nije važno kako krunica izgleda), ali ova je prelijepa - baš kao da je stigla direktno iz Neba!! Nikad nisam vidjela ljepšu, jednostavniju, a opet - tako posebnu i drukčiju.
Bio je to jako lijep poklon za rođendan...od čovjeka koji je ateist (barem on tako misli) i koji nije ni znap da mi je rođendan.
Danas ću mu tek reći na koji dan mi je poklonio tu divnu krunicu. :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2008 10:09 
Odsutan

hej Tejic...

drago mi je da si se javilaaa... da Isus okreće tvoju dušu i srceko na bolje i radosnije!!! Znam kak ti je... velika vecina nas zna koliko žeđaš za Njegovom srecom i radosti....
ali eto neka ti Gospodin udjeli Duha svoga a najviše dar radosti ..... :grlim te:

Ela... predivno svjedocanstvo.. mislim kako je Otac predivan, kako je mislio na tebe kad ti je poklonio najljepšu krunicu.... mislim da želi da moliš za svog kolegu :wink:

Blagoslovljena budi i Gospodin sto te nam je poslao (prvo na svijet pa na TT :P )

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2008 12:30 
Odsutan

teja11 napisao:
sada sam sretna..
..i iako neke moje molitve nisu uslišene..za nešto što jako želim..
ipak mogu reći da sam sretna, sada sam sretna..i opet znam da će sve doći na svoje!

Hvala Ti Isuse moj, Kralju moj!!

Draga tejice Gospodin zna želje tvoga srca i kad bude vrijeme ispunit će ih, samo imaj strpljenja, On zna kad je najbolje, On te želi iznenaditi, hehe govorim ti iz iskustva :), a najbitnije je što si sretna i znaš da
će ti Gospodin uslišiti molitvu :), samo malo strpljivosti i Gospodin će te jako lijepo iznenaditi :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2008 12:34 
Odsutan

ela bredi napisao:
.
Bio je to jako lijep poklon za rođendan...od čovjeka koji je ateist (barem on tako misli) i koji nije ni znap da mi je rođendan.
Danas ću mu tek reći na koji dan mi je poklonio tu divnu krunicu. :P

A našu dragu Elicu je Gospodin na roćkas već iznenadio :) kako super, draga sretan rodjendan sa zakasnjenjem, neka Gospodin izlije more blagoslova na tebe :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]