www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 svi 2025 16:06

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 21:11 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
toya :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 21:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
jooooj toya!!!! :grlim te:
Njemu nista nije nemoguce...
stvarno!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 21:41 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
toya napisao:
Evo jedno današnje svjedočanstvo ,naime moj muž ima veliki šećer i još uvjek je na tabletama,čeka da ga zovnu na ispitivanje u Zagreb .
Mada je odbio inzulin,mislim da će to morati i prepostavljam da će mu ga prepisat u Zagrebu.
Svaki dan on vidno propada,šećer mu unazad 2 mjeseca nije ispod 17 a zna biti i 22 .Svašta on pije i muči se svakako,jer ga strah inzulina.
Sinoć mu ja kažem,a govorim mu stalno da samnom moli krunicu ali on nije nikad to prista uvjek nešto se izvuče i nakraju ništa.
Mada on vidim uvjek kad legne moli i nije nevjernik,ali kao da ga je sram samnom moliti.
Moja najveća želja je uvjek bila da skupa molimo i uvjek sam molila Boga da se to ispuni.
Za Korizmu je odlučio kao da neće pušiti i negdje oko podne je bio tako nervozan a naravno to nije dobro za njegov šećer pa sam mu ovako rekla dragi moj mužu nemoj se ti odricati cigareta ako ti to stvara nervozu jer ipak si ti bolestan i sad si pod pritiskom,Isus će razumiti i bit će mu draže ako zavituješ moliti krunicu.
Lipo mjesto cigareta moli samnom krunicu Božanskog Milosrđa i vidićeš kako će biti sve dobro.
On na to pristade,i navečer ja kad smo legli dječicu uzela krunicu i kažem oćemo li počet i on pristade.
Aleluja!
Prvi put je molio krunicu jer nije nikad prije,baš krunicu molio,i nikad samnom :a1250:
Ljudi moji radosti moje,mada mi je bio malo smješan jer je on ležao na trosjedu i malo se pokrio po glavi :b101: ali je molio naglas samnom :D
Isuse hvala Ti i slava!
Jutros mjeri šećer i on je pokazao 6,što je normalan .
Zove on mene i pita znaš li koliki mi je jutros šećer?
Ja kažem njemu:znam,normalan!
Kaže on kako si pogodila?
Rekla sam da nisam pogađala već sam vjerovala i da to mi nije čudno i da je Isusu sve normalno i moguće ako vjeruješ!
Nasmijao se i znam da je u sebi osjeto onu vjeru ,znam po pogledu njegovih očiju da ga Isus voli!
Hvala Ti Isuse! :D

Hvala Ti i Slava Isuse za to milosrde.Sve je moguce onome koji vjeruje.Amen.

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 22:39 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
toya napisao:
Evo jedno današnje svjedočanstvo ,naime moj muž ima veliki šećer i još uvjek je na tabletama,čeka da ga zovnu na ispitivanje u Zagreb .
Mada je odbio inzulin,mislim da će to morati i prepostavljam da će mu ga prepisat u Zagrebu.
Svaki dan on vidno propada,šećer mu unazad 2 mjeseca nije ispod 17 a zna biti i 22 .Svašta on pije i muči se svakako,jer ga strah inzulina.
Sinoć mu ja kažem,a govorim mu stalno da samnom moli krunicu ali on nije nikad to prista uvjek nešto se izvuče i nakraju ništa.
Mada on vidim uvjek kad legne moli i nije nevjernik,ali kao da ga je sram samnom moliti.
Moja najveća želja je uvjek bila da skupa molimo i uvjek sam molila Boga da se to ispuni.
Za Korizmu je odlučio kao da neće pušiti i negdje oko podne je bio tako nervozan a naravno to nije dobro za njegov šećer pa sam mu ovako rekla dragi moj mužu nemoj se ti odricati cigareta ako ti to stvara nervozu jer ipak si ti bolestan i sad si pod pritiskom,Isus će razumiti i bit će mu draže ako zavituješ moliti krunicu.
Lipo mjesto cigareta moli samnom krunicu Božanskog Milosrđa i vidićeš kako će biti sve dobro.
On na to pristade,i navečer ja kad smo legli dječicu uzela krunicu i kažem oćemo li počet i on pristade.
Aleluja!
Prvi put je molio krunicu jer nije nikad prije,baš krunicu molio,i nikad samnom :a1250:
Ljudi moji radosti moje,mada mi je bio malo smješan jer je on ležao na trosjedu i malo se pokrio po glavi :b101: ali je molio naglas samnom :D
Isuse hvala Ti i slava!
Jutros mjeri šećer i on je pokazao 6,što je normalan .
Zove on mene i pita znaš li koliki mi je jutros šećer?
Ja kažem njemu:znam,normalan!
Kaže on kako si pogodila?
Rekla sam da nisam pogađala već sam vjerovala i da to mi nije čudno i da je Isusu sve normalno i moguće ako vjeruješ!
Nasmijao se i znam da je u sebi osjeto onu vjeru ,znam po pogledu njegovih očiju da ga Isus voli!
Hvala Ti Isuse! :D

:D

Ovaj smijesak je bio za Isusa, Mariju, tebe i tvog muza. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 22:42 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BTB toya..a ponajviše tvog muža... :D :grlim te: ...
sutra otvorena...povedi ga da zahvali Isusu!!!! :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 22:45 
Odsutan

Trnci su me prolazili Toya...
Divno..Slava Isusu!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 22:46 
Odsutan

I vas sve Bog Blagosovio ,hvala vam od srca :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 22:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
TOYICE SESTRICE...DIVNO SVJEDOČANSTVO...BAŠ SE RADUJEM ZA TVOG MUŽA..
I MOJ SE PRVI PUT POKRIVA...DRUGI PUT ZASPA...ITD..SAD MOLI KRUNICU TU I TAMO ..TEŠKA MU JE KAŽE..AL SAMNOM OĆE..
NEGO,ONO S CIGARAMA TI JE SUPER...
JESI SE TI ODREKLA CIGARA UMJESTO NJEGA..ONO DA ON NEZNA ZA ŽRTVU..ILI SI UČINILA ŠTOGOD DRUGO..... Slika

Slika Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 22:54 
Odsutan

moya napisao:
BTB toya..a ponajviše tvog muža... :D :grlim te: ...
sutra otvorena...povedi ga da zahvali Isusu!!!! :D

Bih rado sestrice ako bude htio,ali polako treba biti strpljiv ja sam i prezadovoljna sa ovim njegovim prvim korakom.
Nadam se i vjerujem da će jednog dana i to biti a do tada zahvaljujem Isusu što ga je dotakao!
Tako sam sretna pa nemogu reći i da vi niste za to zaslužni jer vidi on a i ja malo kroz priču o vama i ovom divnom forumu,zato Bog nek nas sve blagosovi i sve naše potrebe,želje te da djela naša Isus svaki dan vidi u našem svjedočenju!
:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2008 23:05 
Odsutan

maranatha napisao:
TOYICE SESTRICE...DIVNO SVJEDOČANSTVO...BAŠ SE RADUJEM ZA TVOG MUŽA..
I MOJ SE PRVI PUT POKRIVA...DRUGI PUT ZASPA...ITD..SAD MOLI KRUNICU TU I TAMO ..TEŠKA MU JE KAŽE..AL SAMNOM OĆE..
NEGO,ONO S CIGARAMA TI JE SUPER...
JESI SE TI ODREKLA CIGARA UMJESTO NJEGA..ONO DA ON NEZNA ZA ŽRTVU..ILI SI UČINILA ŠTOGOD DRUGO..... Slika

Slika Slika

Hvala sestrice a što se tiče cigara nisam se odrekla niti to smatram bitnim,za mene je važnije post,dobra djela,molitva,Sveta Misa,opraštanje,strplivost,poniznost dakle sve ono što svaki dan bih trebala činiti iako sam to nastojala , sada ću ići ka savršenstvu tako da i poslije korizme mognem takva ostati kako bi bila prava kršćanka onakvua kakvu me Isus želi. :grlim te: :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]