www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 svi 2025 20:52

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2008 15:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
BiTLorD ...
hvala ti na svjedočanstvu! Hvala Isusu što te oslobodio ovisnosti i navezanosti na "virtualan" svijet ! p.s al budi s nama tu uvijek :wink: (polu virtualno-polu realno :wink: )

dobio si veelike milosti od Isusa, sve ono na seminaru u crkvi Sv.Križa u Sigetu.. velike milosti.... hvala Isusu, sad si spašen i poznata ti je ISTINA :P , veliko je to BLAGO !!! neprocjenjivo !!!

Nanice !!! joj, kako mi je drago sto ti se tata SPASIO... sto je Isus dobar... budi mi blagoslovljena, hvala ti na svjedočenju....
hvala ti jer to je sve na slavu Gospodinovu..... e kako život piše priče a svaka se svodi na isto... da nas SPASI propasti ..... Isus! BTB!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2008 16:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Draga Nana..tesko djetinjsto,ali si ipak ostala vjerna Bogu, cestitam...

Tomislave..(ovo tvoje forumsko ime ne mogu zapamtiti)
Bog te blagoslovio cuvao u miru i ljubavi...!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2008 16:50 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
To je znak da Bog pruza svakome svoju ruku pomirenja i tko ju prihvati taj se i obrati.Bogu hvala za vasa svjedocanstva i da ste na vrijeme nasli put spasenja,put koji vodi kroz uska vrata do naseg Spasitelja Isusa Krista.Bog vas blagoslovio i dalje cuvao u svojoj milosti.Hvala Ti Isuse za ove drage obracenike.Amen. :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2008 20:06 
Odsutan

Draga nana BTB evo čitajući ovo tvoje svjedočanstvo oči su mi se napunile suzama.Teško,zaista teško je bilo tvoje djetinstvo ali Bog ti je dao milost veliku.Hvala Mu i slava dovjeka za tebe,tvoje srce iako je bilo ranjeno sada puca od silne ljubavi koju ti On daje.
Život te nije baš mazio ali ti si ostala tako jaka,za Boga svoga koji te neizmjerno voli.
Šta da ti više kažem već da te Isus blagosovi i sve tvoje.
Volim te sestrice moja ,osjećam tvoje dobro srce i evo ovog trenutka bi te :grlim te:
BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2008 20:11 
Odsutan

Tomislave Bog te blagosovio i čuvao u miru,hvala Isusu za tebe.
Posebno me veseli to što si tako mlad dečko a već si spoznao Isusa,i već te obilno blagosovio.
Rasti u vjeri svakim danom,i svjedoči kolika je Njegova ljubav BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2008 20:45 
Odsutan

molim boga svaki dan da mi usavrsi ljubav, umnozi vjeru i usavrsi ljubav kako bi stekao mudrost da mogu siriti Njegovu rijec drugima. Hvala dragom Isusu sto mi je pokazao da postoje ljudi s kojima mogu podjeliti svoja razmisljanja te kako bi mi vjera jos vise rasla... uzasno me pogada kada svaki dan citam u novinama kako ljudi toliko kradu cak i od vlastite mati koja ja ga je digla na noge te kako brat ubija svoga brata svoju krv.

Hvala ti Isuse za ove predivne ljude koji imaju razumjevanja i znaju kako se osjecas kada prolazis kroz probleme i nastoje ti pribliziti naseg Spasitelja Krista

Jedino me muci to sto nisam stekao jos mudrost rijeci kako bi sirio bozju rijec... jednostavno kada treba nesto reci uvijek zablokiram... no i to ce doci s vremenom i kada moja vjera jos poraste Bog ce mi to omogucit... samo treba biti strpljiv a ja cu biti strpljiv koliko god to mogu

lp i bvb braco i sestre

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2008 21:49 
Odsutan

Evo sam znas da cete strpljivost i cvrsta vjera dovesti do svega sto zelis.Budi ponizan u molitvi i dragi ce Bog uslisati sve tvoje zelje.Strpljiv -spasen i stici ces uvijek korak po korak naprijed.Bog te blagoslovio i cuvao od svega zla,dao ti svu milost koju od Njega ocekujes.Bog je milosrdan i dobar.B.B.

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 08:03 
Odsutan

Dragi moji...
Sretna sam čitajući vaša svejočanstva.
Evo, ja sam već jedno vrijeme na forumu, a ne znam šta bih vam napisala. Ne mogu se požalit da sam imala težak život, uvijek kažem da me Bog neizmjerno voli. I onda, ponekad pomislim kako vam nemam šta napisati kad pročitam vaša svjedočanstva.
Moja jedina i najveća praznina u životu je odrastanje bez roditelja, koji su otišli raditi u inozemstvo kad sam imala godinu dana. Ali zato se dobri Otac pobrinuo i dao mi moju baku koja me odgojila u vjeri i ljubavi za Isusa. Hvala joj na tome!
Neizmjerno volim svoje roditelje, jer su mi bez obzira na sve uvijek davali i još uvijek daju puno ljubavi.
Sad imam 31 godinu, sretno sam udana i imam dva sina, koje mi je Bog povjerio na brigu, kao što je mene povjerio mojoj baki.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 08:28 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
prijatelj napisao:
Dragi moji...
Sretna sam čitajući vaša svejočanstva.
Evo, ja sam već jedno vrijeme na forumu, a ne znam šta bih vam napisala. Ne mogu se požalit da sam imala težak život, uvijek kažem da me Bog neizmjerno voli. I onda, ponekad pomislim kako vam nemam šta napisati kad pročitam vaša svjedočanstva.
Moja jedina i najveća praznina u životu je odrastanje bez roditelja, koji su otišli raditi u inozemstvo kad sam imala godinu dana. Ali zato se dobri Otac pobrinuo i dao mi moju baku koja me odgojila u vjeri i ljubavi za Isusa. Hvala joj na tome!
Neizmjerno volim svoje roditelje, jer su mi bez obzira na sve uvijek davali i još uvijek daju puno ljubavi.
Sad imam 31 godinu, sretno sam udana i imam dva sina, koje mi je Bog povjerio na brigu, kao što je mene povjerio mojoj baki.

..ma nisi ti rasla bez roditelja..nemoj to NIKADA reći...

..odrastanje bez roditelja..znači ovo..npr.

..živiš s roditeljima..alkoholičarima..koji te svaki dan ..šikaniraju..
..ili sek.zlostavljaju...
..s tobom jesu..blizu..ali u srcu..miljama daleko..
..jer je u njihovim srcima ..pustoš..i ..lelel ledeni...bezvjerni...

..tvoji su roditelji otišli..trbuhom za kruhom..
..i vjerovatno ti omogućili bolji život..(i financijski)

.možda nisu bili s tobom..

.ali su te imali u srcu..
.i brinuli se za tebe..na daljinu..

..pa ako su tvoji ..roditelji bili brižni prema tebi..
..Zahvali im se što se STALNO BILI UZ TEBE..
.u srcu--
.to će im puno značiti...

..da ZAHVALA...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 08:36 
Odsutan

Boze hvala Ti i za takovu Tvoju djecu koji neznaju za velike probleme i koje je zivot mazio.Zahvaljuj dragom Bogu dok si ziva na tim milostima koje ti je dao.Roditelji su bili daleko od tebe,ali si ostala u njihovom srcu i Bog ti je podario dobru baku koja je brinula za tebe.Mene je isto baka othranila,hvala Bogu za nju,jer da nje nije bilo nebi ni znala za Boga i vjeru u Boga.Uvijek se nadu dobri ljudi koje ti Bog posalje u pravo vrijeme.Hvala Ti Isuse za Tvoju dobrotu .Isus ti je bio Otac,a Marija majka.Zahvaljuj.

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]