www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 svi 2025 00:16

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 08:41 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
visnja napisao:
Boze hvala Ti i za takovu Tvoju djecu koji neznaju za velike probleme i koje je zivot mazio.Zahvaljuj dragom Bogu dok si ziva na tim milostima koje ti je dao.Roditelji su bili daleko od tebe,ali si ostala u njihovom srcu i Bog ti je podario dobru baku koja je brinula za tebe.Mene je isto baka othranila,hvala Bogu za nju,jer da nje nije bilo nebi ni znala za Boga i vjeru u Boga.Uvijek se nadu dobri ljudi koje ti Bog posalje u pravo vrijeme.Hvala Ti Isuse za Tvoju dobrotu .Isus ti je bio Otac,a Marija majka.Zahvaljuj.

ISUSE UZDAM SE U TEBE

..Blagoslovljena i slavljena Višnjina baka..

..i kapi Božanskog Milosrđa za ..višnjine roditelje...

mir im daj Gospodine...
..mir u srcima..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 09:17 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
nana12 i BiTLorD,neka Vas Gospodin,čuva i sačuva u svemu,ma gdje bili i što da radili...Bog naš,koji je silan i velik,nikada svoje ne ostavlja,dapače,stostruko uzvraća...molim se da to osjetite i nadalje... :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 09:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Dragi brate naggar, hvala ti na riječima podrške.
I tebi draga višnja.
Bog vas blagoslovio!

:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 10:04 
Odsutan

prijatelj napisao:
Dragi brate naggar, hvala ti na riječima podrške.
I tebi draga višnja.
Bog vas blagoslovio!

:grlim te: :grlim te:

Ti draga moja,moj prijatelju,posebno mjesto zauzimaš i zahvaljujem dragom Bogu,na Tebi takovoj i Tvojoj obitelji...znaj u svim si mojim molitvama i neka mi Vas čuva i sačuva Gospodin u svemu!

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 10:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga Marijana toliko si propatila... Kad ovo pročitam stvarno se divim tvojoj snazi. Bog te blagoslovio.

Tomislave ja vrlo dobro znam kako je to zapeti u "virtualnom svijetu". Meni je kroz srednju školu ista priča bila. Bogu hvala što te oslobodio. Btb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 11:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
nana 12 napisao:
Ja sam mislila da je ovaj moj život bio od Boga da je moj križa to i točka,al ne Bog ne želi da budem sebična , i da ne opraštam a kamoli da mrzim. Sad ljubim , ljubim i ljubim , HVALA I SLAVA MOM ISUSU. :grlim te: smajlic3 smajlic8 smajlic22

Draga nanči, ovo što sam boldirala je istina velika - doista ljubiš i sve oko sebe obavijaš tom svojom ljubavlju i dječijom zaigranošću.
Znam to iz "prve ruke" - hvala za sinoćnji zagrljaj i poljubac heheheh.

Bog te pozvao da kreneš za njim i ti si poziv prihvatila, hodaj i dalje s njim sestrice draga.

Pusa od mene :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 12:12 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga Marijanice, ti si pravi Isusov "vojnik"..drago mi je da si ipak pošla pravim putem unatoč svim teškim neprilikama koje su te neprestano pratile...Predivno je što ste ti i sestra imale tako jaku vjeru... :grlim te:

Što se meni dogodilo jučer...Ništa spektakularno, ali mene je tako razveselilo... Bilo nam je Valentinovo jučer... Na poslu mi je bila strka, nisam se stigla "ni okrenuti" ni odmoriti mozak, smiriti misli, jedva sam imala vremena pomisliti na Isusa...Žurno sam nešto dovršavala jer sam morala stići na neko testiranje na drugom kraju grada... Taman sam gasila kompjuter i tad mi je stigla jedna prekrasna poruka meni jako drage osobe povodom Valentinova..od osobe od koje to uopće nisam očekivala..a koja je osobito draga mom srcu...To me baš razveselilo, pogotovo jer poruka nije bila "isprazna"...
Nakon testiranja sam prošetala par minuta i vidjela svuda oko sebe zaljubljene i pomislila: "Blago njima!" Ali nije ni meni bilo tako loše, iako sam bila sama...
Došla sam u stan i tamo zatekla divno raspoložene i zaljubljene moju cimericu i njenog dečka...i ja sam od njega dobila ružu...Pomislim: Evo, pa i ja sam dobila čak i ružu, iako nemam dečka! :P :wink: Hm..ipak sam i ja osjetila da je Valentinovo...
Odjurila sam na Misu....Nešto me jako vuklo tamo... Pomislim ja: Ima li ljepšeg sastanka na Valentinovo od sastanka s našom Isusom??? :grlim te: :grlim te: :grlim te:
I tako sam dotrčala u crkvu...koja je bila gotovo prazna...sve stariji ljudi, 3-4 djevojke i jedan mladić...ostale nisam vidjela...
Bila je prelijepa misa...Tako sam osjetila neku radost i mir...Nestao je moj umor, vjerojatno i povišena temperatura i ja onako smirena i radosna izlazim van iz crkve laganim korakom...i razmišljam: Bože, tako sam sretna...Iako se od mene traže neke velike odluke ovog trenutka i iako ja još ne znam što ni kako odlučiti - vjerujem Ti...vjerujem Ti i predajem se Tebi i znam da će sve biti dobro...Znam da ćeš mi Ti podariti svoje misli i svoje srce...Hvala Ti...Hvala Ti..oprosti što sam nestrpljiva...

U trenutku kad sam zatvarala ulazna vrata crkve za sobom i vadila mobitel - dvojica mladića iza mene me upitaju: Oprosti, jel znaš koliko je sati?
I ja sam počela paliti mobitel da im kažem koliko je sati i tad se oni počnu tako lijepo i slatko smijati: "Ma znaš, mi smo te primijetili na početku mise i odlučili smo ti nekako "uletjeti" pa evo, zato smo te pitali koliko je sati! Ništa drugo nam nije palo na pamet!"
Svo troje smo se tako smijali, oni su tako lijepo i iskreno, baš poput neke djece tražili moj broj mobitela i priliku za ponovni susret... Jednog od njih poznajem iz viđenja, s vjeronauka Tomislava Ivančića. Drugi mladić je također vrlo simpatičan i drag i pravi vjernik. Razgovarali smo ispred crkve možda i sat vremena, malo se i smrzavali, vjerujem da smo svi i pomalo zakasnili na svoje dogovore koji su nas čekali, ali tako nam je bilo drago to naše upoznavanje koje će postati prijateljstvo - tako smo se dogovorili i ja se nadam da ćemo imati vremena, volje i snage to ostvariti...
Tako se vidjelo da nas vodi isti Duh...
Evo, tako sam provela Valentinovo... Isus mi je poklonio dvojicu novih predivnih mladića koji će vjerojatno postati moji prijatelji...

Dragi Vjeko, dragi Zorane - od srca vas pozdravljam i čast mi je što sam vas upoznala...kao što smo rekli - ne postoje slučajnosti i drago mi je da ste dobili nadahnuće prići mi...sretna sam što sam upoznala takve divne mladiće.

Naravno, pozvala sam ih na naš Forum, Zoran za sad nema Internet kod kuće, ali mislim da ću Vjeku nagovoriti da nam se barem on pridruži!

Zašto sam zapavo ovo ispričala...Ponajviše zbog toga jer sam baš nekako ovih dana mislila: Eh, kako ja uvijek naletim na dečke koji i nisu baš neki vjernici... Gdje žive ti pravi dečki vjernici, osim na našem TT forumu??? :shock: :shock: :P
Čak i oni koji se smatraju vjernicima, ne žive tako...I evo, jučer mi je Bog poslao čak dvojicu kod kojih sam osjetila onaj istinski Mir..i radost - radost koju može dati samo Isus.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 12:18 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
Bog poslao čak dvojicu kod kojih sam osjetila onaj istinski Mir..i radost - radost koju može dati samo Isus.
[/quote]

.za jednog se udaj,
.a drugi nek ti bude kum..

.he..he..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 12:19 
Odsutan

Draga Nana,stvarno si imala teško djetinjstvo i hvala dragom Bogu da je pratio tvoje korake kroz život, neka te i dalje prati i čuva ma gdje bila....BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 12:36 
Odsutan

Samo da na brzaka napišem
Draga Nana - prekrasno svjedočanstvo! Hvala što si ga podijelila s nama. Neka te Isus dragi i dalje čuva i vodi u tvom životu.
Tomislave BiTLord- i tvoje je svjedočanstvo prekrasno . Drago mi je što sada ideš s Isusom kroz život.
Ela Bredi- naravno i tvoje jučerašnje Valentinovo je dokaz koliko te Isus voli... Samo se predaj u ruke Njegove i sve će biti dobro...
Svima vama :grlim te: :grlim te: :grlim te:
BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]