www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 svi 2025 03:47

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 14:06 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Ove mi se noći dogodilo nešto neobično, čitala sam, čini mi se i na našem Forumu o tome... Nešto između sna i jave...Vrlo neugodno.

Spavala sam i sanjala sebe kako spavam i ležim u svom krevetu (barem mislim da sam sanjala, iako bi moglo biti i stvarno - ne mogu procijeniti). Sanjala sam da sam se nečeg jako uplašila, ležeći sam osjetila nečiju prisutnost iznad sebe - prisutnost nečeg nevidljivog i strašnog... Probudila sam se od tog straha - strah je ostao...Više nisam znala jesam li taj strah osjetila u snu ili na javi - uglavnom, strah je ostao jednako snažan..Pogledala sam na mobitel - bilo je 2h u noći... I više ne znam jesam li opet zaspala ili je to bio neki polusan, ali osjetila sam trenutak kasnije da (ležala sam na trbuhu) me obavila neka nevidljiva prisutnost nečega - strašan osjećaj - odmah sam pomislila: To može biti samo Sotona...
Kako me sve nešto čudno pritiskivalo, htjela sam se oduprijeti tome, ali nisam mogla -
užasnuto sam osjetila da ne mogu pomaknuti nijedan djelić svog tijela - potpuna paraliza - grozan osjećaj... Znam da sam se jako trudila, čak sam i plakala od jada, ali nisam mogla ni prst pomaknuti, a kamoli cijelo tijelo... Gledala sam u mraku plačući svoju ruku kraj lica i nisam je mogla pomaknuti...Onda sam odlučila moliti...ali nisam imala glasa...Nisam mogla otvoriti usta..Nikakav zvuk nije izlazio iz mene...trudila sam se moliti Oče naš, ali nisam mogla doći do glasa... Kako nisam odustajala od molitve, polako sam čula da ipak iz mene izlazi teškom mukom neki glas..moj očajan glas sav slabašan koji se trudi moliti... I tad sam uskoro jasno čula zvonko svoj glas kako normalno moli Oče naš...Ali uz veliki trud, muku i plač, kao da sam dala zadnji atom snage da progovorim.
I više ne znam što je bilo...
San je bio sigurno, možda neka noćna mora, no čini mi se da je možda moglo biti i stvarno jer tako sam jasno čula svoj glas i sjećam se da sam nakon svega brisala suze, tj. mokro lice.

Je li vam se ikad dogodio sličan san ili događaj?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 14:29 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ljepo od tebe da si nam ovo posvjedocila,meni se to vec par puta tako dogodilo,jednom dok sam molila za jednu osobu toga se tocno sjecam,ali isto neznam dali sam to sanjala ili je bilo tako,kao da me je netko davio a ja nista nisam mogla uciniti,pokusala sam vriskati,ali isto tako ni glasa nisam mogla izustiti a strah me obisao i pomislila sam Boze pa zar moram sada umrjeti i onda se nekako okrenula na stranu i probudila sva u jednom znoju,a jednom dok sam jos bila pod kemoterapijama vidim ja u noci netko dolazi na vrata,ali kao vise osoba i ja hocu da otvorim a ono samo neka crna sila ide prema meni i neda mi da predahnem,ja se pomislim ,Boze pa zar sada zaista moram umrjeti,Ti znas da jos hocu zivjeti,otkloni sve od mene molim Te i nestane svega u trenu a ja jedva docekala da mogu dalje disati punim pljucima.Tada sam jos bila u molitvama svete Brigite,ali isto neznam dali je bio tako ruzan san ili java.Eto ima nas jos sa takovim snovima.Mozda bi nam Joakim to bolje znao objasniti.Sve me nesto grije dok ovo pisem.

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 14:39 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ela i Višnja..BVB..

Meni se takvo nešto nije dogodilo, ali sam čula za to davljenje, kao u snu.
Važno je to da ste smogle snage za molitvu i tako se zaštitile!

Neka Bog izlije svoj mir na vas!

:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 14:44 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

ela bredi napisao:

Ne, ali znam nekog tko je imao slična iskustva. Pitat ću je danas, pa ti javim.

U međuvremenu, evo jedan tekst koji bi svi trebali pročitati:

http://www.veritas.com.hr/duhovnost/egz ... govori.php

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 17:04 
Odsutan

ljudi kad pricate sad o snu. Ja zadnjih mjesec dana non stop iman nocne more...Biblija i mala Marijina knjizica su mi non stop iznad glave.
ono prenen se, i tako me straj bude... i tako 10 puta u noci.

a svako jutro se budim u 6:30... (dobro zato jer moram na wc ) :lol:

Ali ovo nije zafrkancija. Svaku noc se budin, ali ono jedva se sican ali znan da se to desilo. prenen se, uzmen Bibliju, zagrlin je i nastavin spavat, poslin je dignen iznad glave da se ne zguzva :D
ali non stop neki horori...

stvarno san otisa na paru...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 18:34 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
ela bredi napisao:
Ove mi se noći dogodilo nešto neobično, čitala sam, čini mi se i na našem Forumu o tome... Nešto između sna i jave...Vrlo neugodno.

Spavala sam i sanjala sebe kako spavam i ležim u svom krevetu (barem mislim da sam sanjala, iako bi moglo biti i stvarno - ne mogu procijeniti). Sanjala sam da sam se nečeg jako uplašila, ležeći sam osjetila nečiju prisutnost iznad sebe - prisutnost nečeg nevidljivog i strašnog... Probudila sam se od tog straha - strah je ostao...Više nisam znala jesam li taj strah osjetila u snu ili na javi - uglavnom, strah je ostao jednako snažan..Pogledala sam na mobitel - bilo je 2h u noći... I više ne znam jesam li opet zaspala ili je to bio neki polusan, ali osjetila sam trenutak kasnije da (ležala sam na trbuhu) me obavila neka nevidljiva prisutnost nečega - strašan osjećaj - odmah sam pomislila: To može biti samo Sotona...
Kako me sve nešto čudno pritiskivalo, htjela sam se oduprijeti tome, ali nisam mogla -
užasnuto sam osjetila da ne mogu pomaknuti nijedan djelić svog tijela - potpuna paraliza - grozan osjećaj... Znam da sam se jako trudila, čak sam i plakala od jada, ali nisam mogla ni prst pomaknuti, a kamoli cijelo tijelo... Gledala sam u mraku plačući svoju ruku kraj lica i nisam je mogla pomaknuti...Onda sam odlučila moliti...ali nisam imala glasa...Nisam mogla otvoriti usta..Nikakav zvuk nije izlazio iz mene...trudila sam se moliti Oče naš, ali nisam mogla doći do glasa... Kako nisam odustajala od molitve, polako sam čula da ipak iz mene izlazi teškom mukom neki glas..moj očajan glas sav slabašan koji se trudi moliti... I tad sam uskoro jasno čula zvonko svoj glas kako normalno moli Oče naš...Ali uz veliki trud, muku i plač, kao da sam dala zadnji atom snage da progovorim.
San je bio sigurno, možda neka noćna mora, no čini mi se da je možda moglo biti i stvarno jer tako sam jasno čula svoj glas i sjećam se da sam nakon svega brisala suze, tj. mokro lice.

Je, više puta mi se dogodilo isto. Nije se sve odnosilo na san, već se događalo u noći, kad bi se probudio. Obično sam pokušavao izgovoriti ime Isus i kad bih uspio, onda bi nestalo. Bilo je strašno gledati u taj mrak, u kojem se nalazio, gust, prljav zrak, pun napetosti i sila. Grozno bi bilo to osjetiti. Kao da ti netko stoji iza leđa a ti ga ne vidiš.
Uglavnom isto, strašan osjećaj, jeza, trnci, strah. Nekad sam imao osjećaj da mi tijelo ostaje na krevetu, a duša pada pokraj kreveta (kao da mi je htio oteti dušu :cry: ). Jednom mi se dogodilo, da je u tom trenutku nešto lupilo po peći i iz nje je izašao gusti oblak dima.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 19:39 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:

Je li vam se ikad dogodio sličan san ili događaj

..u takvim situacijama..i sličnim..izrecite...glasom..ili duhom...
..riječi...

.."I IME ISUSA NAZAREĆANINA, ZAPOVIJEDAM TI DA ODSTUPIŠ OD MENE, MOJE DUŠE, SRCA I TIJELA"
..i napravite znak KRIŽA..i recite U IME OCA I SINA U DUHA SVETOG..
...AMEN..

..i ponavljajte ...koliko treba..
..svetom vodom blagoslivljati...prostorije..
..i činiti znak križa..

..malo tamjana...zapaliti..

..posvećenu sol..

.jako je važno izreći.. NAZAREĆANINA...
..osjetit ćete....strašnu snagu u tim riječim...
..obuzet će vas ..trnci..poput vjetra...sila Velika ..
..MOĆNA ..otjerat će sve ZLODUHE..

..sjetite se ..Isusovih riječi..."U MOJE IME IZGONIT ĆETE ZLODUHE"
..VJERUJTE U TO SNAŽNO...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 19:50 
Odsutan

naggare napisao ti upravo ono što sam ja htjela... taman sam krenula spomenuti tebe i tvoju molitvicu... ja sam si to napisala na papirić i stoji mi pored kreveta... stalno je čitam i stvarno pomaže... hvala ti puno i hvala dragom Isusu :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 20:06 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Je li vam se ikad dogodio sličan san ili događaj?[/quote] kad sam tek pocela ici na seminare za duhovnu obnovu desavale su mi se cudne stvari,mozda nebi trebala pisati o tome,ponekad bi tjekom molitve pretezno petkom osjetila bolove u ledima i rukama,kad sam prvi put htjela da vidim sto je, na ledjima sam imala velike ruzicaste parnice od kandji,to mi se prvi put desilo u zagrebu! Kroz korizmu sam osjecala bolove u rukama i nogama,u pocetku sam se bojala da sam to sama sebi umislila,al kad se to pocelo desavati i mojoj sestri znala sam da je to neki znak od Boga! Kad je korizma zavrsila prestali su i moji bolovi! Osjetila sam samo jedan mali dio bolova,od Isusovih muka na krizu! Bila sam sretna jer sam znala da je Isus uz mene,kroz molitvu mi je to sve nestalo! :shock: :D :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 20:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ela bredi napisao:
Kako me sve nešto čudno pritiskivalo, htjela sam se oduprijeti tome, ali nisam mogla

To ti je mene moja ela mucilo godinama, ali u ranoj mladosti. I to samo na ledjima dok sam spavao. Znam da nesto dolazi i pocne od nogu, polako se penje, a ja ne mogu ni prst pomaknuti. Tada kao da se predam i pocne neko gusenje ,pritisak, grozno.Cijelo vrijeme bio sam svjestan svega. Bilo me strah ici spavati, znao sam sto me ceka. To bi dolazilo i dva puta tjedno.
Nakon godina mucenja dosao je neki covjek sa neka dva tranzistora, kojeg sam ja nazvao, i otkrio snažni podzemni tok, i rekao gdje da premjestim krevet.
Kad sam premjestio krevet, sve tegobe su nestale. i to sam sve zaboravio.

Prosli petak isao sam u 19 sati na ispovijed i Svetu Misu.
Bilo mi je strasno zima i pocnem ja s papirica citati grijehe , kad kaze mi svecenik ," polako polako... najprije ne galami, tise malo"..
Isptivao me je o svemu pola sata, iako je bilo strasno hladno, znoj s lica
tekao je iz mene, gledam kako tece i pada na onu jelovu dasku, i pomislim na trenutak joj procurit ce mi znoj van, a ljudi ce misliti da sam se popisao u gace.
I onda se sjetim onog covjeka s dva "tranzistora" i podzemnih voda.Da skratim.
Rekao sam mu da znam da visak dolazi od sotone, a on meni da ne dolazi visak od sotone i od koga sam to cuo. Nesto sam se iznenadio.
U stvari koriste ga i zidari kod zidanja, kao i rasljari za pronalazak vode,
mozda je na to mislio , ja ga nisam u svezi toga mozda i dobro razumio jer sam bio u nekoj vrsti agonije.
Opet moje cvrsto uvjerenje je da ukoliko se koristi u neka pitanja , lijecenja i sl. spojite se direktno s vragom.
Uglavnom taj svecenik , rekao mi je neke stvari sto sam samo ja znao da
sam radio. Poslje kad smo zavrsili sa ispovjedi, izasao sam van kao da me je netko polio lavorom vode.
E sad opet san. Tu noc legnem i kao da je stvarnost, svega sam svjestan. Molim se ja i odjednom necija ruka zavuce mi se pod majicu i stavi mi dlan na srce. Osjecaj, ne mogu ga opisati. Dlan nije bio ni hladan ni topao, nije me bilo strah, samo sam molio i osjecao dodir. Trajalo je dosta dugo oko desetak minuta.
Sto se tice sotone , pljujem mu u lice i izrugujem gdje god to mogu. Prozdire nam nezasticenu mladost. Kukavica... a sto mi moze, kad sam spreman sada dati zivot za Krista. Volim Te Isuse , Volim Te Kraljice Mira koja si me ozdravila u trenutku 31. 08. 2007.
Joj oprostite na duzini.....
Toliko ela bredi , nego jeli se ti mozda na mene nesto ljutis.
BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]