www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 svi 2025 10:34

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 vel 2008 14:20 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Božju ljubav i Božji dodir i trebamo spoznati tako na ovom svijetu.....On nas dotiče preko ljudi, a preko njih nam i govori ponekad...Elenora..BVB
puno puta me Bog tako raduje...svakodnevno... :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 vel 2008 15:52 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
marija nada :grlim te:

hvala što posvjedoći i ti... :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 vel 2008 20:47 
Odsutan

Hahaha! Predivno! Sad znaš šta trebaš raditi kad želiš da te muž zagrli.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 vel 2008 20:58 
Odsutan

ha ha thompsonovac...

plakati trebam i biti tužna ?!?!

nece, nece tako, kad je budan grli al kad spava... spava ko top :P

ono je iz sna bilo ... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 vel 2008 23:00 
Odsutan

Elenora napisao:
ha ha thompsonovac...

plakati trebam i biti tužna ?!?!

nece, nece tako, kad je budan grli al kad spava... spava ko top :P

ono je iz sna bilo ... :grlim te:

M, sretna si ti, tebe ima tko zagrliti :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 vel 2008 11:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Petak-17.01.2005.dan hladan ali lijep, vecer mirna, a onda odjednom u 21i30
strasni i nesnosni bolovi u mom trbuhu,vrucina,zima,nesnosni grcevi,povracanje ,nemogu naci mjesta kako leci,kako se okrenuti,bolovi,grcenje. Boze da mi je umrjeti,tko ce ovo podnjeti.U 2i 15 nocu dolazi dezurni dr. kaze viroza,inekcija i ode.Bolovi paraju moj trbuh i dalje,neznam sto cu. Subota ujutro smirenje,nedelja malo bolje.Ponedeljak otisla kod doktora i odma u bolnicu.Petak( i opet petak) sljedi operacija,dijagnoza RAK.Ne tonem,ne padam-molim-molim i dalje moje molitve sv. Brigite.Ne razmisljam puno o bolesti vec o sebi i svojim grijesima.
Prepoznajem se po prvi puta i pitam se-Boze pa tko sam ja. Ne pitam Boze zasto bas ja,zasto bas mene da pogodi ta bolest-Ne. Pitam se tko sam to ja ?
Na sam fasing izlazim iz bolnice i molim i molim. Isuse pokazi mi tko sam ja ?
Isuse reci mi tko sam ja ?
Odlazim u crkvu sv.Kriza blizu mog stana, ulazim u crkvu, kleknem pred Isusa,sama,nigdje nikoga vec moj Isus i ja.Gledam u Njega i odjednom iz svega glasa govorim Isuse,evo me i nabrajam ja njemu sve svoje grijehe,suza suzu stize,nemogu vise. Sve sam mu rekla,sve isplakala,smirila se i sjela pred njega.Gledam ja u Njega-gleda On u mene.
Tisina-nigdje nikog nema,ustajem se i odlazim,a u meni neki cudan gromak glas-IDI I NE GRIJESI VISE-nikada to zaboraviti necu.Hvala Ti Isuse sto si mi Rekao tko sam to ja bila,grijesnica,najveca grijesnica i Ti si mi Isuse sve oprostio,Ti si sve moje boli uzeo i opet me ozdravio.

HVALA TI ISUSE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 vel 2008 11:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

dragi moji evo da podjelim jedno svedočanstvo s vama kako sam pobjedila strah od zubara. Možda će nekima biti smješno al ja se nenormalno bojim stomatologa, deset god. nisam bila u zubara i naravno zubi se kvare, glava boli čak sam imala problema s bubrezima sve zbog istog straha.
Moleći Isusa da me oslobodi svih strahova da radim na sebi , tj. na svojoj duši, srcu i tjelu.
Sinulo mi je preko noći da moram se suočiti s strahom, i zakazala termin. Čitav dan molila Gospodina samo da ne pobjegnem s stolice.
Nekoliko minuta prije nego što ću doči u stomatologa rekla sam : Isuse HVALA TI ZNAM DA PREVIŠE TRAŽIM AL ĆE ME BITI STRAH PA ME MOLIM TE ČUVAJ ZA RUKU. U jednom trenutku od bola sam digla ruku i te mi riječi prođoše kroz glavu ma nisu ni misli prostrujale kroz moju glavicu asistentica me je ufatila za ruku i čvrsto stisla i rekla NE BOJ SE.
bol nije prestala al me nije bilo strah znala sam da je Isus sa mnom.
Mama me je posllije upitala tko je toliko izvršio utjecaj na tebe da si se odlučila za ovaj hvale vrijedan potez, nisam joj mogla reci al u glavi sam ponavljala MOJ BOG MOJ GOSPOD.Hvala i slava Isusu.
:D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 vel 2008 12:41 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
visnja napisao:
strasni i nesnosni bolovi u mom trbuhu,vrucina,zima,nesnosni grcevi,povracanje ,nemogu naci mjesta kako leci,kako se okrenuti,bolovi,grcenje. Boze da mi je umrjeti,tko ce ovo podnjeti.U 2i 15 nocu dolazi dezurni dr. kaze viroza,inekcija i ode.Bolovi paraju moj trbuh i dalje,neznam sto cu. Subota ujutro smirenje,nedelja malo bolje.Ponedeljak otisla kod doktora i odma u bolnicu.Petak( i opet petak) sljedi operacija,dijagnoza RAK.Ne tonem,ne padam-molim-molim i dalje moje molitve sv. Brigite.Ne razmisljam puno o bolesti vec o sebi i svojim grijesima.
Prepoznajem se po prvi puta i pitam se-Boze pa tko sam ja. Ne pitam Boze zasto bas ja,zasto bas mene da pogodi ta bolest-Ne. Pitam se tko sam to ja ?
Odlazim u crkvu sv.Kriza blizu mog stana, ulazim u crkvu, kleknem pred Isusa,sama,nigdje nikoga vec moj Isus i ja.Gledam u Njega i odjednom iz svega glasa govorim Isuse,evo me i nabrajam ja njemu sve svoje grijehe,suza suzu stize,nemogu vise. Sve sam mu rekla,sve isplakala,smirila se i sjela pred njega.Gledam ja u Njega-gleda On u mene.
Tisina-nigdje nikog nema,ustajem se i odlazim,a u meni neki cudan gromak glas-IDI I NE GRIJESI VISE-nikada to zaboraviti necu.Hvala Ti Isuse sto si mi Rekao tko sam to ja bila,grijesnica,najveca grijesnica i Ti si mi Isuse sve oprostio,Ti si sve moje boli uzeo i opet me ozdravio.

HVALA TI ISUSE

Oh visnja :twisted: :twisted: :twisted: kakav si ti divan čovjek - ljudina - kad tako iskreni svjedočiš kolika je ljubav njegova i koliko ti je dobra učinio, pokazao ti je i tvoje grijehe, ali i to da te nije prestao ljubiti...
Višnja draga - ianče ti ovo želim javno pred svima ovdje reći.
Mislim da su tvoji postovi pravo osvježenje za TT.
Drago mi je da si s nama i da skupa kličemo našem kralju - Isusu.
Sestrice svaka riječ ti je zlata vrijedna.
Ljubi te zozy smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 vel 2008 13:56 
Odsutan

Višnja! :grlim te: hvala što svjedočiš ljubav Gospodinovu! Hvala ti!!!

A Nana... ja se baš nebojim zubara ali dobro te razumijem....
svaka muka koju osječaš najveća je, pa tako tebi tvoja,

i ja isto UVIJEK molim Duha Svetog da bude nad menom i POGOTOVO rukom zubarice kad mi popravlja zub ( da joj brusilica NEsklizne u bolno mjesto) i zaista tad ima ruku lakšu od perca :wink:

Je, je Isus nas u svakakvim situacijama uslišava....

Hvala mu!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 vel 2008 18:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
visnja napisao:

HVALA TI ISUSE

Draga visnja
Pratim te od pocetka i znam da si dobila posebne milosti.
Sto se tice ovog tvog posta, malene su sve "mudre" knjige i sav latinski.
I kad velicas naseg dobrog Gospodina, ma prava rajska glazba za moju
dusu.
Hvala ti sto srce tvoje potice ljubav i zajednistvo, a koje nam je tako
potrebno u ovo nadolazece vrijeme.

Bog te blagoslovio draga visnja.

Zazovi me, i odazvat ću ti se i objavit ću ti velike i nedokučive tajne o kojima ništa ne znaš. Jr 33,3
:wink:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]