www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 svi 2025 14:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 10:03 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
naggar napisao:
..samo se smij...kad govoriš sa njima...

..to se ne može objasniti drugačije..
..nego samo osmijehom..

to sam i radio ali me pogodila jedna stvar kod majke

ide cesto na karizmatske susrete i bila je na duhovnoj obnovi zajdno samnom i nije mi jasno kako nju nije dotakao Isus i pokazao joj svoju ljubav kao sto je meni napravio... mene je Isus promjenio komplet... vise nisam ista osoba i mogu reci sa sigurnoscu: Vuk dlaku mjenja samo onda kada ga dotakne Isusova ljubav zbog koje prestaje grijesiti i moliti svaki dani.. ja vise uopce ne slusam ovu nasu "zemaljsku glazbu" samo sam duhovnu poceo

lp i bvb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 10:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Vec tri godine zelim otici u Medugorje ali kad dode to vrijeme uvijek me neto sprijeci.Prvi puta bio brat od muza na umoru i ja otkazala,drugi puta nije bilo dovoljno ljudi za autobus i ja opet otkazala,treci puta umro sin od moje sestre,bas taj dan se islo kad je bio pogreb,ja opet otkazala.Prosle godine se islo u Lurd i ja se prijavila,Majka je Majka bio Lurd Bila Marija Bistrica i ja otisla,nije bilo zapreka.U to vrijeme nas sin najstariji i njegova zena nisu snama kontaktirali jer istina im se nije smjela reci.Mi stigli u Lurd a u mome srcu neka toplina,nesto neopisivo ljepo,svjetlo ni sama neznam kako opisati taj osjecaj.Nista jos vidjela nisam ,tek izisli iz autobusa i kad smo usli u hotel ja onako u sebi pomislim,ako dozivim i iducu godinu ja moram opet doci ovdje.Misli tako a nisam svjesna zasto.Poceli mi sa rasporedom obilaski svetista ma ljepote.Drugi dan isli na krizni put i nosi se velika svijeca od 75 kila,nose dva i dva i tako od postaje do postaje,a ja pomislim Boze kad bi ja samo jedan korak ponjela tu svijecu,sve bi se izmjenilo i na 13stoj postaji pruzi meni diakon peskir na rame i kaze sad ces i ti ponjeti svijecu.Ja ostala iznenadena ali sretnija nego da mi je dao neznam sto drugo i ja prva kod svijece i nosim a tereta uopste ne osjecam.Poslje toga kleknemo i molimo i meni neki glas njezni,tihi govori,ljubi svoga sina i on ce ti doci.Mene oblile suze i ja molim za njega.Kad smo se vracali zvoni moj mobitel,a ono moj sin se meni javlja da ce nas posjetiti.Kad se ja vratila iz Lurda on i zena stvarno dosli i tako je eto ostalo i do danas da dolaze i nista ne spominju zasto ih godinu dana nije bilo.Koliko je Velik i Silan nas Bog ? Koliko su jake molitve i moc nase Majke Marije.Ove godine idem opet u Lurd 30.04. i vec se sada veyselim a vjerujem da cu uspjeti ove godine otici i u Medugorje.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 10:39 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
BiTLorD napisao:
naggar napisao:
..samo se smij...kad govoriš sa njima...

..to se ne može objasniti drugačije..
..nego samo osmijehom..

to sam i radio ali me pogodila jedna stvar kod majke

ide cesto na karizmatske susrete i bila je na duhovnoj obnovi zajdno samnom i nije mi jasno kako nju nije dotakao Isus i pokazao joj svoju ljubav kao sto je meni napravio... mene je Isus promjenio komplet... vise nisam ista osoba i mogu reci sa sigurnoscu: Vuk dlaku mjenja samo onda kada ga dotakne Isusova ljubav zbog koje prestaje grijesiti i moliti svaki dani.. ja vise uopce ne slusam ovu nasu "zemaljsku glazbu" samo sam duhovnu poceo

lp i bvb

..super...
..a za mamu se ne brine...
..mama ko mame...
..uvijek si joj sinovi..
..maze..
..pa te ne želi dijeliti s nikim..

..no dobra je ona i sve je oK...

..sestra mi je u V.GORICI..ide u crkvu često..
..a možda poznaš i Marinu..njenu kćer..ona pjeva u zboru..
..sada se udaje u 5.mj..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 11:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga Višnja btb stvarno si puna božjih doživljaja :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 11:23 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BTB višnja...divno....
Hvala ti... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 12:33 
Odsutan

Evo jedno svjedočanstvo koje sa radošću pišem.Naime sestra mog muža živi jedan teški život,muž joj je narkoman i bio je već na lječenju u komuni ali bezuspješno.Vratio bi se i opet jovo na novo i tako dan za danom ...
Imaju dvoje dječice dva sina ,dva mala anđela.
Prije možda mjesec dana opet ode u komunu,i svi smo bili sretni i njegova žena i djeca jer smo se nadali da će napokon nešto napravit u svom životu.Ali ta sreća nije dugo trajala neki dan se vrati jer nije mogao izdržat,iako ga ona nije htjela primiti on je nasilno ušao.
Dosta godina to traje,i ona se bori i borila je cijelo vrijeme mada su uvjek svi govorili da ode od njega jer s njim nema života.
U prošli petak me zvala kao može li doć kod mene dva,tri dana dok se nesnađe.
I tako je došla sa namjerom da nešto promjeni.
Svi pa čak i njena majka koja je inače velika kršćanka joj je rekla ne vraćaj mu se nemogu te više tako gledat.
Bila je samnom 3 dana i dosta sam pričala sa njom,i jedina sam joj rekla:Ivanka sestro nemoj to radit,ne ostavljaj ga,neostavljaj svoj križ .
Najviše me je pogodila jedna poruka koju je on tu večer dok je bila ona kod mene poslao svom starijem sinu:

Sine,ljubavi tatina budi dobar i čuvaj brata,puno vas volim..

Kad sam to pročitala srce mi je puklo,a tek kad sam vidila oči tog djeteta dok je to čitao tog devetogodišnjaka koji puno razumije i nosi se kao veliki.
Naime šta je tu najveći grijeh što oni nisu vjenčani u crkvi,a još više što njihov sin koji ima 4 godine još nije kršten.
Naime ta njegova sestra je uvjek išla u crkvu i bila velika kršćanka dok on nije tako odgojen.I kao njihov svećenik neće da krsti djete jer oni nisu vjenčani.A inače taj svećenik Bog nek mi oprosti je strašno čudan.
I da puno ne duljim tako sam ja njoj pričala i pričala i rekla kao da ona ne daje Isusu nikakvu zadovoljštvinu samim tim što drži djete nekršteno,i da bi ja do Pape išla da ga krstim ako on neće.Ona kaže da svaki dan moli i moli ali da nema više snage.
I tako ona se vrati doma i zove me jučer i kaže:
Ej ja i moj muž u ponedjeljak idemo u Zagreb razgovarala sam sa Linićem i on je reklao da dođemo 3 dana samo neznam di ću sa djetetom jer joj svekrva neće da pričuva.
Joj ljudi moji koje li radosti ma sunce me obasjalo SLAVA ISUSU rekla sam ja ću ga čuvati samo idi.
Eto tako sam sretna što sam to postigla ,što sam jedino ja bila protiv i što me je poslušala.
Hvala Ti Isuse što Si učinio ovo veliko djelo i što si mi dao riječi mudrosti,strpljenja kako bi mogla Te približiti svojoj sestri koja je izgubljena.Proslavi se Gospodine ,dotakni ih i blagosovi :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 12:37 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Slava i hvalan Isusu!
Velik je Bog... i ŽIV! :grlim te: :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 12:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Draga Toya, dobro i pravo si postupila..cestitam..samo hrabro,tako dalje..
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 13:44 
Odsutan

Citat:
jedina sam joj rekla:Ivanka sestro nemoj to radit,ne ostavljaj ga,neostavljaj svoj križ .
Najviše me je pogodila jedna poruka koju je on tu večer dok je bila ona kod mene poslao svom starijem sinu:

Sine,ljubavi tatina budi dobar i čuvaj brata,puno vas volim..

Duh Sveti nadahnjivao te vazda, draga Toya!
HVALA TI DUŠE SVETI!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 vel 2008 14:07 
Odsutan

Draga Toya tu je zbilja DUH SVETI djelovao preko tebe btb :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]