www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 23:22

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 99  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2008 11:05 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Isuse sada si nam jako potreban,pogledaj na sve nas na ovom forumu i dodirni nas svojom rukom da postanemo pametniji i mudriji.U Tvoje sveto Ime neka nestane sve zlo koje nas obilazi i sve nas peri svojom svetom krvlju.Daj nam rijeci mudrosti i jakosti kako bi samo Tebi sluzili.Isuse sada udi u nasa srca,u nase zivote i vodi nas putem spasenja-Molimo Te.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ožu 2008 22:17 
Odsutan

Dragi i voljeni moj Isuse,hvala Ti na ovom predivnom danu koji je prosao i naovoj lijepoj veceri.Blagoslovi nam i ovu noc koja je ispred nas i daj nam dobar san.Neka bude volja Tvoja ,pa daj da ugledamo sutra ujutro opet novi dan.Isuse sada si mi najpotrebniji,molim Te da budu sutra svi moji nalazi u redu i vec sada Ti od srca hvala za vjeru koju mi dajes.Hvala Ti Isuse za moju djecu i sve uslisane molitve.Hvala Ti za sve nas na ovom forumu.Sve nas cuvaj i blagoslivljaj.Otjeraj sve zlo od nas i zastiti nas tako kako samo Ti znas.Laku noc moj Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 ožu 2008 08:16 
Odsutan

Dozivio si da je Bog rekao Ne za tvoj put. On ga je prekrizio. Kako ces to podnjeti ? kazi i ti Ne svojem putu i reci u poverenju svom nebeskom Ocu: Ni ja ne zelim put koji mi Ti zabranjujes.Zelim onaj put koji si za mene pripremio. Znaj da je on najbolji jer si ga svojim srcem punim ljubavi zamislio licno za mene. Tada ce se tvoje brige promjeniti i stvarno ces iskusiti, da te Bog vodi najboljim putem.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 ožu 2008 17:49 
Odsutan

Isuse molim Te dodi sada kod nas na ovaj forum TTa i daj nam svoju milost i darove mudrosti i razuma.Uslisi Isuse ovu moju molitvu i otjeraj sve zlo od nas,zastiti nas od svega i prigrli nas sve.Tvoji smo Isuse,Tvoji zelimo ostati,smiluj nam se i budi uz nas,daj da po Tvojem nadahnucu molimo i radimo samo ono sto Ti zelis.Blagoslovi nas kisom svoga blagoslova i vjecne ljubavi.Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ožu 2008 11:00 
Odsutan

Molitva je uvijek duhopvna borba,zato moliti nije lako. Svu nam snagu trosi jer se zloduh zestoko bori da ne izgovorimo Bogu "spasi nas", niti svetima "molite za nas ". Ne dopusta da srcem zazivamo Ime Isusovo,zato mnogi nemogu moliti.Molitva je ziva samo onda kad je covjek svim bicem u njoj.Ako netko nemoze ustrajati u zapocetoj molitvi,neka prije same molitve najprije izmoli molitvu u Ime Isusovo,to jest zastitnu molitvu i onda ce ostale molitve krenuti bez problema.
Bog iznutra dolazi,iznutra nas ispunja zivotom. Zato i molitva mora uranjati unutra,sve dublje i dublje,dok ga konacno ne nade u nama i ne stopi se s Njime u svetom miru i prostranstvu Njegove dobrote.Sto vise molite iz sveg srca,to vise postaje molitva efikasnija,to vise vas Bog poziva na molitvu.Ja sam prije uvijek voljela moliti na glas,jer sam mislila da me Bog tako bolje cuje,ali sada molim u tisini srca i vidim da je to nekako puno bolje,bolje se uzivim u molitvi i cini mi se da mi je Bog tada prisutniji.Osjecaji su potpuno drugaciji,neznam zasto ,ali tako je meni u molitvi.

Ovo pisem zbog jedne osobe iz foruma koja me je zamolila da javno napisem kako moliti jer njoj to ne uspjeva,gubi se u molitvi i gubi vjeru.
Ovo je moje osobno misljenje kako moliti i meni pomaze ali nemorate to prihvatiti ako nekoga zbunjuje.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 07:50 
Odsutan

KREPOSTI KOJE NAS CUVAJU OD GRIJEHA PROTIV DUHA SVETOGA

1. Bojati se Boga i ne uvrijediti Ga ni najmanjim grijehom.
2. Cvrsto se ufati u Boga,da ce nam oprostiti nase grijehe,ako se skruseno za njih kajemo,iskreno ih ispovjedimo te imamo pravu volju popraviti se i ne grijesiti vise.
3. Rado i veselo primiti i priznati istine svete krscanske vjere,koje nas uci sveta Crkva,te ih cvrsto drzati,jer su od Boga dane.
4. Zalostiti se zbog grijeha svojih i tudih,a veseliti se zbog kreposti i svetosti drugih,te ih nasljedovati i pomagati.
5. Rado primati svaku spasonosnu opomenu kao od samoga Boga.
6. Cim opazis da si sagrijesio,odmah se pokaj s odlukom sto prije ispovjediti se.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 23:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Oče sveti!

Hvala Ti za Majku Mariju koju nam je Tvoj SIN darovao riječima sa križa: "Evo ti majke"

Molim Te da blagosloviš sve hodočasnike, a osobito one sa našega foruma, čuvaj ih i štiti, blagoslovi i svojom ljubavi ispuni.. usliši molitve srca njihova....

Tebi svaka ČAST i SLAVA i MOĆ u VIJEKE!

Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 08:21 
Odsutan

MOLITVA SPASITELJU KOJI TRPI U SMRTNOJ STISCI
VJERA

O Isuse, Gospodine i Boze moj ! Vidim Te u bezdanu ponizenja. Iznemogao, sasvim blijed, krvavim znojem obliven lezis na tlima , pa ipak sto vise trpis zbog mojih grijeha , o Spasitelju dragi , i sto si vise ponizen i osramocen, to vise raste moja vjera u Tvoje Bozanstvo. Samo Sin Bozji moze tako bolno osjecati velicinu i tezinu grijeha. Vjerujem cvrsto i nedvojbeno ; Ti si KRIST Sin Boga zivoga. Ti si moj Gospodin, moj Otkupitelj , koji si dosao traziti i spasiti izgubljene . Klanjam Ti se najdubljim pocitanjem i castim Te u Tvojoj muci i u Presvetom Sakramentu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2008 07:40 
Odsutan

Isuse molim Te da se danas Crkve napune Tvojim vjernicima !
Daj da se jos ovih dana mnogi obrate,daj da Te upoznaju oni koji nemaju vjere i koji su se opet udaljili od Tebe.Daj da se mladi obrate i vrate opet na pravi put.Molim Te Isuse da se u sve obitelji vrati ljubav i mir kako bi Te svi spremni docekali na dan Uskrsa..Isuse Tebi je sve moguce,svrni svoj pogled na sve ranjene duse i izbrisi te njihove rane proslosti da mogu biti veseliji i sretniji sada i u buducnosti.Daj nam svima snage i volje da spoznamo sve nase grijehe,da se za njih od srca pokajemo i odlucimo da Te nikada vise nijednim grijehom necemo uvrijediti. Daj nam milost da prihvatimo nase starce u starackim domovima i da obidemo bolesne,daj da se rodi svako zaceto dijete,molim Te.Sve Te ovo molim Isuse i vjerujem da ces me uslisati,jer Ti si nas dobar Bog.Hvala Ti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ožu 2008 08:55 
Odsutan

Isuse daj da se i danas sve nase molbe ispune.Proslavi se kroz onu Tvoju djecu koja su u velikim potrebama , osobito zdrastvenim problemima. Proslavi se i u svim obiteljima koja su u neslogama i neznaju vise kako dalje.Pomozi Isuse majkama koje imaju velikih problema sa svojom djecom koji su nasilni u ponasanju,a posebno udovicama.Nahrani Isuse svojom svetom ljubavlju svu svoju djecu i obrati jadne psovace.Znam i vjerujem da je Tvoja moc velika,a i sam si rekao svome Ocu-Oce oprosti im jer neznaju sto cine ! Isuse i tu su sada mnogi za koje te molim ,koji neznaju sto cine,stog Te molim,svrni svoj pogled na sve njih,Ti znas na koga sve ,jer Ti ih Isuse poznajes bolje nego ja.Budi im milostiv Otac i izbavi ih sve iz nevolja u kojima zive.Isuse hvala Ti ,vjerujem Ti i znam da ces me uslisati.Ljubim Te Isuse.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 99  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]