www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 17:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 562 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 57  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 02:05 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
8.ožujka

Sva osjetila poskakuju od ljubavi

Pj 2
8Glas dragoga moga! Evo ga, dolazi, prelijeće brda, preskakuje brežuljke. 9Dragi je moj kao srna, on je kao jelenče. Evo ga za našim zidom, gleda kroz prozore, zaviruje kroz rešetke. 10Dragi moj podiže glas i govori mi: "Ustani, dragano moja, ljepoto moja, i dođi, 11jer evo, zima je već minula, kiša je prošla i nestala. 12Cvijeće se po zemlji ukazuje, vrijeme pjevanja dođe i glas se grličin čuje u našem kraju. 13Smokva je izbacila prve plodove, vinograd, cvatu, miriše. Ustani, dragano moja, ljepoto moja i dođi. 14Golubice moja, u spiljama kamenim, u skrovištima vrletnim, daj da ti vidim lice i da ti čujem glas, jer glas je tvoj ugodan i lice je tvoje krasno."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 08:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

kako se ne odazvati jutrosnjem slatkom zovu zarucnika?
on kaze da je zima minula i ja mu vjerujem, on kaze da se cvijece po zemlji ukazuje i daje mi da vidim, on kaze da vrijeme pjevanja dodje i daje mi da cujem...kako je mili glas tvoj LJubljeni...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 08:30 
Odsutan

LJUBAV

Hoces li duso moja ,izmjeriti ljubav Isusovu , onda izmjeri, ako mozes velicinu Njegovih boli , sto ih je za tebe pretrpio.

O cuda Bozanske ljubavi ! Stvoritelj trpi i umire za stvorenje, Gospodar za roba , Bog umire za mene.

O Isuse koliko je jaka Tvoja ljubav ! Prije nego su Te Tvoji mucitelji bicevali , trnovom krunom okrunili , zadala Ti je ljubav prema nama duboke rane tako da zemlja odsjeva od grimiznog sjaja Tvoje Krvi !

Ljubim Te o Isuse ! ljubim Te svim zarom i usrdnoscu svoga srca.
Vatra ljubavi ranila je srce moje.

Ljubim Te i hocu Te ljubiti zauvjek.

O Isuse , slatka radosti duse moje, najnjeznijom ljubavi klanjam Ti se u Tvojoj pregorkoj muci i u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: tvoja
PostPostano: 08 ožu 2008 10:37 
Odsutan

Mislim da bi ovoj Joakimovoj minutici
Citat:

8.ožujka

Pj 2
8Glas dragoga moga! Evo ga, dolazi, prelijeće brda, preskakuje brežuljke. 9Dragi je moj kao srna, on je kao jelenče. Evo ga za našim zidom, gleda kroz prozore, zaviruje kroz rešetke. 10Dragi moj podiže glas i govori mi: "Ustani, dragano moja, ljepoto moja, i dođi, 11jer evo, zima je već minula, kiša je prošla i nestala. 12Cvijeće se po zemlji ukazuje, vrijeme pjevanja dođe i glas se grličin čuje u našem kraju. 13Smokva je izbacila prve plodove, vinograd, cvatu, miriše. Ustani, dragano moja, ljepoto moja i dođi. 14Golubice moja, u spiljama kamenim, u skrovištima vrletnim, daj da ti vidim lice i da ti čujem glas, jer glas je tvoj ugodan i lice je tvoje krasno."

dobro dosla i koja minutica glazbeDownload: Stavimekaoznak2.mp3

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 11:14 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
joakim napisao:
8.ožujka

Pj 2

Ti zoves ljeptu svoju
A ja cesto odustajem na Ljubav Tvoju
Ti kupas u bujicama svojih htijena
A ja ostajem cesto puta
Na putevima svojeg zivota zbog Tebe nijema
Ti ispires gresnost moju kisama svoje ljubavi
A ja ne zelim se igrati
U kapljicama Tvoje radosti
Ti pozivas na plodove
A ja odustajem donositi rodove
Ti dotices me i ljubis me do beskraja
U sve ogoljele zime duse moje navlacis trag svojeg sjaja
U svim porama moje slabosti i mlakosti
A ja skrivajuci se bjezim od Tvoje vjernosti
Ti u dlanove svoje moje lice stavljas
I cjelovom svojim svaki put iznova me ozdravljas
A ja srce pred Tobom zatvaram
Zar sam ja Dragi moj Golubica Tvoja
Za kojom ceznes i ljubis u Izvorima svojim
Koju zoves dođi dragano moja
Ljepoto moja ....
A ona se uvijek iznova dok svicu proljeca nova
Tebi odazvati boji ... :( :twisted:

~ nekako me ovo taknulo cilo jutro me "proganjalo" pa sam morala jednostavno prenjeti ovdje BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ožu 2008 07:26 
Odsutan

10.ožujka

Ljubav briše krivnju

Slika

Lk 7
36Neki farizej pozva Isusa da bi blagovao s njime. On uđe u kuću farizejevu i priđe stolu. 37Kad eto neke žene koja bijaše grešnica u gradu. Dozna da je Isus za stolom u farizejevoj kući pa ponese alabastrenu posudicu pomasti 38i stade odostrag kod njegovih nogu. Sva zaplakana poče mu suzama kvasiti noge: kosom ih glave svoje otirala, cjelivala i mazala pomašću. 39Kad to vidje farizej koji ga pozva, pomisli: "Kad bi ovaj bio Prorok, znao bi tko i kakva je to žena koja ga se dotiče: da je grešnica." 40A Isus, da mu odgovori, reče: "Šimune, imam ti nešto reći." A on će: "Učitelju, reci!" A on: 41"Neki vjerovnik imao dva dužnika. Jedan mu dugovaše pet stotina denara, drugi pedeset. 42Budući da nisu imali odakle vratiti, otpusti obojici. Koji će ga dakle od njih više ljubiti?"

43Šimun odgovori: "Predmnijevam, onaj kojemu je više otpustio." Reče mu Isus: "Pravo si prosudio." 44I okrenut ženi reče Šimunu: "Vidiš li ovu ženu? Uđoh ti u kuću, nisi mi vodom noge polio, a ona mi suzama noge oblila i kosom ih svojom otrla. 45Poljupca mi nisi dao, a ona, otkako uđe, ne presta mi noge cjelivati. 46Uljem mi glave nisi pomazao, a ona mi pomašću noge pomaza. 47Stoga, kažem ti, oprošteni su joj grijesi mnogi jer ljubljaše mnogo. Komu se malo oprašta, malo ljubi." 48A ženi reče: "Oprošteni su ti grijesi." 49Sustolnici počeli nato među sobom govoriti: "Tko je ovaj da i grijehe oprašta?"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ožu 2008 12:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
hvala Ti Isuse jer si toliko milosrdan i milostiv... jer me podižeš iz mojih grijeha i praštaš mi moje krivice da mogu s Tvojim Duhom radosno živjeti !!!

Hvala što nas toliko ljubiš!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 ožu 2008 08:00 
Odsutan

11.ožujka

SVE JE LJUBAV!

1 Kor 13
1Kad bih sve jezike ljudske govorio i anđeoske, a ljubavi ne bih imao, bio bih mjed što ječi ili cimbal što zveči. 2Kad bih imao dar prorokovanja i znao sva otajstva i sve spoznanje; i kad bih imao svu vjeru da bih i gore premještao, a ljubavi ne bih imao - ništa sam! 3I kad bih razdao sav svoj imutak i kad bih predao tijelo svoje da se sažeže, a ljubavi ne bih imao - ništa mi ne bi koristilo.

4Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; 5nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; 6ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; 7sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. 8Ljubav nikad ne prestaje. Prorokovanja? Uminut će. Jezici? Umuknut će. Spoznanje? Uminut će.

9Jer djelomično je naše spoznanje, i djelomično prorokovanje. 10A kada dođe ono savršeno, uminut će ovo djelomično. 11Kad bijah nejače, govorah kao nejače, mišljah kao nejače, rasuđivah kao nejače. A kad postadoh zreo čovjek, odbacih ono nejačko. 12Doista, sada gledamo kroza zrcalo, u zagonetki, a tada - licem u lice! Sada spoznajem djelomično, a tada ću spoznati savršeno, kao što sam i spoznat!A sada,ostaju vjera,ufanje i ljubav-to troje-ali najveća je među njima ljubav.

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 ožu 2008 12:09 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Ljubim te Gospodine Bože moj, svim svojim srcem, svim umom svojim i svom dušom svojom...
Ljubim Te Isuse moj...opredjelila sam se za Tebe i neću ni makac od Tebe...želim Ti pripadati i biti Tvoja...putem Tvojim kročiti..kako god to meni teško izgledalo...ja znam u svom srcu da je to taj put...
Ljubim i sve ljude ovoga svijeta...pa kako da ih ja ne ljubim..ako ih Ti tako ljubiš...ja ih onda moram ljubiti kroz Tebe...jer pripadam Tebi..jer sam dio Tebe...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 ožu 2008 20:15 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Radujemo se da pripadamo ljudima koji su vodjeni,koji su puni Svetoga Duha i ljubavi..
Oceva ruka upravlja prema vjecnom, mudrom planu, puna brige i ljubavi za nas..i ne ostavlja nas nikada same..
Dan za danom njegova mudrost nas jasno voditi ka cilju.,i sve vecoj ljubavi.strpljenju i poniznosti...postu,zrtvi i molitvi..
Ne suprotstavljajmo se njegovom vodstvu, inace cemo razoriti plan slave odredjen za zivot , koji je od rodjenja zacrtan u njegovom planu..
Predajmo se njegovoj volji pa makar to bilo tesko i nerazumljivo.
taj Njegov plan ,je stvoren sa velikom ljubavi za nas...jer on voli svako vise od nas...
Nas put ce tada zavrsiti na jednom cilju, koji je zauvijek pun radosti i klicanja, pun ljubavi i radosti..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 562 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 57  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]