www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 15:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2006 10:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Zelim prijaviti vrlo ugodan poslovni ugovor koji sam sklopila, molila sam za to prilicno dugo vremena, i - evo, dogodilo mi se je, potpuno neocekivano nakon otprilike 6 mjeseci ocekivanja koje je izgledalo da nikud ne vodi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2006 10:35 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Slava Isusu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2006 10:42 
Odsutan

Evo, pravo cudo: djecacic od 6 godina, od rodjenja nije mogao hodati, doktori su odustali i rekli da nece nikada stati na noge - prohodao je kad mu je jedan ministar jedne krscanske crkve stavio ruke na glavu i rekao otprilike: U ime Isusovo ja ti naredjujem da hodas. Djecacic je odmah poceo trcati. :D :D :D :D Allelluia!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2006 10:51 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Marijancica napisao:
Evo, pravo cudo: djecacic od 6 godina, od rodjenja nije mogao hodati, doktori su odustali i rekli da nece nikada stati na noge - prohodao je kad mu je jedan ministar jedne krscanske crkve stavio ruke na glavu i rekao otprilike: U ime Isusovo ja ti naredjujem da hodas. Djecacic je odmah poceo trcati. :D :D :D :D Allelluia!

Srebra ni zlata nemam, ali ono što imam to ti dajem. U ime Isusa Krista Nazarečanina ustani i hodaj!

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: Cuda
PostPostano: 20 svi 2006 02:12 
Odsutan

Prije dva dana je jedan krscanski pastor molio nad djecacicem koji je bio invalid od rodjenja. Doktori su rekli da nikada nece prohodati. Djecacic je prohodao nakon sto je pastor molio nad njim u ime Isusovo.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lip 2006 18:12 
Odsutan

ČUDA.....
kako sam prestala pušiti....
na jednom seminaru fra zvjezdan je pitao tko želi prestati pušiti...on će blagosloviti kako bi imali božju pomoć....ljudi su nahrupili,i ono koji puše i oni koji ne puše.
Ja sam se nećkala ali sam ipak krenula...a onda je fra zvjezdan rekao da mogu doći samo oni koji će pred njim baciti cigarete u koš....
Kako nisam imala cigaretehtjedoh se okrenuti i otići,a bila sam baš tik do njega...taman se okrenuh kad me jedan namrgođeni redar(meni se tako činilo)upita:"jel stvarno želiš prestati?"
ja sam rekla da da,a čovjek izvadi kutiju crvenog marlbora,i dade i reče da tako treba biti.
Fra zvjezdan me blagoslovio i otad sam se riješila te ovisnosti...
to je čudo...toliko ljudi ispred mene se vratilo jer nisu imali cigarete

kako sam položila stručni....
dva tjedna prije stručnog ispita sam dobila poziv.
Hrpa gradiva,200-300stranica skroz nepoznatih zakona i ustava,i hrpa stručnih preedmeta....
koliko god sam učila stalno sam nailazila na nešto što ne znam....
na ispitu sam po pričanju imala najgoru komisiju...vidjela sam da mi je znanje više nego klimavo,ali šta sad morala sam izaći na ispit...
kad sam pošla samo sam rekla Duše Sveti pomozi mi,pouči me što trebam reći.....prvo sam polagala Ustav RH,a kad sam čula postavljena pitanja došlo mi da se nasmijem-tip me pita kako izgleda grb....i još par glupih pitanja....položih to,zatim zakon o mirovinskom osiguranju koji nisam niti pročitala pita me što je prijevremena mirovina,a meni neugodno reći da je to prijevremeni opdlazak u mirovinu....ali rekoh i žena me pusti dalje....tako sam položila i zakon o radu i zdr.zaštitu izakon o zdr.osiguranju...struku me ispitivala najveća oštrokondža,a postavljala mi pitanja za malu djecu....kad sam sve prošla nije mi bilo9 jasno...mislila sam da ću još jednom morati proći kroz ispitivače,ali predsjednica HUMS-a mi je čestitala na položenom ispitu....taj uspjeh definitivno nije bio moja zasluga....Slava Isusu i Hvala Duhu Svetomu

imam ja još meni velikih čuda ali drugi put...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lip 2006 20:15 
Odsutan

Prvo čudo koje mi se dogodilo (bilo ih je više ali ovo me potaklo najviše kada sam bio u najvećoj sumnji)...

Bilo je to negdje prije 4-5 godina. Bilo je ljeto i ne sjećam se da li sam došao doma izvana ili sam išao van, no odlučio sam se istuširati. Mi imamo onaj tuš sa zavjesom u kadi (nadam se da znate o čemu govorim) i kada je mala (ja imam 190 i kada se ispružim imam noge na zidu :P ) pa tako da nemože se baš manevrirati u tušu... :D
No da puno to ne objašnjavam, poslije tuširanja htio sam izaći iz kade i poskliznuo sam se. Poskliznuo sam se tako da nisam se uopće mogao gdje primiti da se privučem nazad i dok sam bio u padu već sam si razmišljao koju nogu ili ruku ili čak glavu ću slomiti (sve mi je to nekako prošlo kroz glavu u djeliću sekunde). No tada odjedanput sam osjetio dvije ruke na struku koje su me povukle natrag u kadu, u ravnotežu...bio sam u totalnom šoku, primio sam se za zid i samo gledao pokušavajući skužiti što se dogodilo...

no i sada kad se sjetim rekoh Hvala Tebi Isuse što paziš na nas...

evo to je moje malo čudo :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lip 2006 21:28 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

Božedragi..hvala ti i na ovim svjedočanstvima...
oboje vas ljubim jako :arrow: :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2006 10:48 
Odsutan

Jasna me sjetila na mnoge moje ispite na faksu. Ja sam svaki put "lovila" Isusa na Njegovu riječ i svaki put kad bi me bilo jako strah sam Mu rekla Isuse, ti znas da sam se trudila. Istina, mogla sam se jos vise potruditi, ali vidio si da sam se zbilja trudila. Molim te pomozi mi da polozim ispit.
I svaki put sam s lakoćom položila ispit. I onda kad mi je znanje bilo veliko, ali i onda kad se nisam bas mogla pohvaliti svojim znanjem.
Također, jedino Božjom dobrotom sam i one najstresnije ispite položila bez velikog stresa, a i profesori koji su bili grozni prema drugima prema meni nisu nikada bili grozni. Još dan danas se čudim svom životu i životnom putu i svemu što sam prošla, i vidim da je to sve Božja zasluga!
Zbilja ne znam zasto me toliko voli!

Vrh
Citiraj  
 Naslov: čuda
PostPostano: 07 lip 2006 13:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Pa, ja moram s vama podijeliti "malo čudo" ili znak ( prije bih rekla da je to) koje se dogodilo nakon što sam poslala svoje svjedočanstvo na ovaj forum.
Razmišljala sam onaj dan kad sam poslala svjedočanstvo, jesam li trebala baš toliko napisati, pa onda zašto sam otkrila identitet svoje djece, možda sam trebala samo pisati moj stariji sin, moj mlađi sin, pa sam mislila tko će to uopće čitati, nisam trebala niš slati itd itd.
Kad sam popodne došla doma još sam bila u tim razmišljanjima i slučajno mi pogled padne na knjigu Gospine poruke iz Međugorja. Onako sva zdvojna obratih joj se u duhu- "Majko, ako sam danas ispravno postupila, molim te daj mi neki znak".
Otvorim knjigu i pogled mi pade na poruku iz 1985. god.
A glasila je otprilike ovako: Danas vas dječice na poseban način pozivam da svjedočite istinu i ljubav moga sina u vašim životima......
Bila sam toliko dirnuta i zahvalno poljubih njenu sliku na naslovnoj stranici knjige.
EVO TI MAJKE! :arrow: :arrow: :arrow:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]