www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 00:13

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2008 10:35 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
E dragi moj brate divno svjedočanstvo.
Raduj se i kliči jer Isus te uzeo u svoj zagrljaj i to što si osjetio tek je početak, jer će te Gospodin sad svakim danom sve više doticati i pokazivati ti koliko te jako ljubi.
Prepusti mu se i uživaj što si jagnje iz Njegova stada.

BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2008 11:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Zaista divno svjedocanstvo,bit ce toga vise dragi moj brate,samo zahvaljuj Isusu svaki dan bez prestanka za sve milosti koje ti daje.Velik je nas Bog.Hvala mu i slava. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2008 11:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Erom , Mare i svi ostali braćo i sestre u Kristu hvala vam ma to je mala riječ za ono što sad osjećam. Ispunili ste mi srce radošću sa ovim svejdočanstvima.
Sve vas istinski volim djeco Božija, smajlic22 :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2008 13:47 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Zadnja dva dana sam provela iznimno intenzivno - i duhovno i tjelesno... :D

Kao što smo pisali mi koji smo bili - bila je studentska duhovna obnova koju je vodio fra Ivo Pavić... Tamo sam napokon i fizički upoznala nekoliko dragih članica našeg Foruma... :grlim te: Bili smo zajedno te dvije večeri... Prve sam večeri bila toliko umorna i gladna da nisam mogla baš ni normalno pratiti naš razgovor...Drugi je dan također bio pun napora, ali sam odlučila da me ništa neće spriječiti u odlasku na duhovnu obnovu - pa makar se onesvijestila od slabosti i umora koji me pratio...

Već prve večeri sam osjetila neke plodove..Isus mi je postao još bliži, a jedna se odluka u mom srcu iskristalizirala - više nije bilo dotadašnje neodlučnosti..

Druge sam večeri odlučila obavezno ići na osobni blagoslov i polaganje ruku, htjela sam dožvijeti taj osobni susret s Isusom o kojem je fra Ivo govorio... Unatoč umoru i ponekad nemogućnosti koncentracije zbog velikog društva oko sebe u tom kinu gdje je bila obnova - sve što sam mogla sam uložila u to da želim potpuno pripadati Isusu - iskreno sam se odrekla baš svakog grijeha...i bez straha sam htjela do kraja postati Isusova...
Nakon ispovijedi sam stala u red za polaganje ruku i osobni blagoslov...Uh, imala sam tremu - znala sam da idem na osobni susret s Isusom... Uvjeravala sam Ga cijelo vrijeme u mislima da sam spremna odreći se svega i da Mu želim služiti...Osjećala sam veliko strahopoštovanje, nije mi bilo svejedno...Bila je nak glasna i brza pjesma - to me dekoncentriralo i mislila sam: Ah, zašto pjevaju tako glasno i tako brzo...
Meni oduvijek više leže laganije pjesme, volim da je sve nježno i lagano..
I taman kad sam doalzila na red, počeo je psalam:
Gospodine, Ti si pastri moj..ni u čem ja ne oskudijevam... :D :D
To je moj omiljeni psalam, to je moja omiljena melodija, to je moje omiljeno čitanje na Misi... Nošena zvucima omiljenog psalma krenula sam na binu...Kroz glavu mi je samo prolazilo: OK, Isuse, spremna sam..Jesam...
Zadnje riječi kojih se sjećam su: Trpezu preda mnom prostireš...
...Tad sam sklopila ruke i čekala fra Ivu..Prilazi mi i smije se..blsitav osmijeh i samo me gleda bez riječi...I ja gledam njega s velikim osmijehom, gotovo sa suzama od sreće... I tako se mi gledamo i onda on kaže: Spremna?
Ja kažem s osmijehom: Jesam!
A on: Onda idemo! :D
Ja: Idemo! :wink:

I tad se više ne sjećam niti jel položio ruku na moju glavu, niti jel mi dodirnuo ruke, samo sam ojsetila kako me nešto nježno i lagano povuklo prema dolje. Svega sam bila svjesna, nisam osjećala ništa spektakularno, ali sam bila vrlo, vrlo sretna i mirna u tim trenucima... :D
Nakon toga je nestao moj umor i osjećala sam se kao da sam spavala 2 dana, a ne da sam premorena i kad sam došla kući - bila sam potpuno odmorna i svježa..
Divno mi je kako me fra Ivo pitao baš: Spremna?
Upravo te riječi sam neprestano ponavljala u sebi 2 dana i stvarno sam se osjećala spremnom da se potpuno, baš u svemu sve predam u Božje ruke.
Osjećam da sam sad još sigurnija i sretnija nego sam bila! :D :D :D
Isusa nikad nisam osjećala bližim i živijim...
Predraga Elenora mi je puno pomogla jednim savjetom - odgovorila mi je na moja višemjesečna pitanja i nedoumice... :grlim te: I nestalo je neodlučnosti - sad se napokon potpuno pouzdajem u Boga...

Bilo je na toj duhovnoj obnovi i dosta "popratnog sadržaja" - bili su ili tamo, ili su me dopratili tamo, ili sam ih vidjela poslije duhovne obnove - svi oni s kojima sam bila povezana simpatijom - i sad mi je napokon sve jasno - raščistila sam u ta dva dana sve neraščišćene odnose...tj. Isus je sve to sredio i uzeo u svoje ruke, a ja se samo divim plodovima bratske Ljubavi prema bližnjemu...

E da...i taman kad sam dolazila nakon osobnog blagoslova na svoje mjesto - dočekala me divna poruka naše Gospe koju mi je proslijedila voljena Moya... :grlim te:

Sve vas volim, a osobito pozdravljam sve rage forumaše: Elenoru, Anušku, Cvjetića, Mayu Mary i Matiju! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2008 13:55 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Ela Ela :grlim te:

sad ti ništa nemoraš više niti pitati, niti misliti se šta napraviti, šta odabrati, šta raditi...

ne, nemoraš... SVE si dala Isusu u ruke Njegove... !!! Jel tako?!? :wink:

eto, povjerila si Isusu SVE...

neka tvoj duh, dušu i tijelo On blagoslovi kako bi Ga mogla svima radosno svjedočiti ciiijeli svoj život sve do PRAUNUČIĆA :P

he he :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2008 14:50 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
E da, mislim da prvi put u životu osjećam da sam baš SVE prepustila Isusu i da neću više nijedan djelić zadržati "pod svojom kontrolom" i neću se voditi svojom logikom i svojim načinima... :D

Lijep je to osjećaj..oslobađajući...Nema više pritisaka i nadam se da vas neću opet za tjedan dana pitati: A što mi je činiti?? :roll: :wink:
:roll: :roll:

Ali ja tako volim vaše savjete kad ne znam što mi je činiti...No, sad trenutno znam... :D Pa se malo odmorite od mene, dragi moji prijatelji i savjetnici!!! Dajem vam godišnji odmor!!! :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2008 15:08 
Odsutan

elice draga jako si lijepo opisala svoje druženje s Isusom :) drago mi je sto ces od sad pitati Isusa za savjet, ali slobodno i nas pitaj :), hehe, ok mene u zadnje vrijeme nema na tt cesto ali drugi su tu smajlic27

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2008 21:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
...elice..hvala za tvoje svjedočanstvo...
spremna ...za nove pobjede... :wink:
btb :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 ožu 2008 00:42 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
maranatha napisao:
...elice..hvala za tvoje svjedočanstvo...
spremna ...za nove pobjede... :wink:
btb :grlim te:

:b206: smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ožu 2008 16:40 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
BRAVO ELICE.. I TI SI USPJELA!!!!! :grlim te:
I DA.. MA KAKAV ODMOR OD TEBE? TI NAS NIKAD NE BI UMORILA... PRAVOM PRIJATELJU NIKAD NE DOSADI I UMORI DRUGI PRIJATELJ...
ljubim te sestrice....

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]