www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 lip 2025 13:32

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 213 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2006 12:52 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Citat:
napao ga je na križu: "Bože moj, zašto si me ostavio"

Ovo nikako ne drži vodu.
Gdje si to našao? Imam i objašnjenje samo mi se ne da tipkat.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2006 13:19 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

mihael i ja sam to registrirala i meni u tom kontekstu ne paše informacija da je Isus zbog napasti sotone to rekao

ne znam za teološko viđenje te tečenice..
ali ja mislim da nam je htio pokazati koliko je bio ljudsko biće u patnji s nama, kako se mi trebamo ponašati,tj i u takvim trenutcima dok se osjećamo ostavljeni opet Ga moliti/pitati da nam pojasni i da nas pomogne, i dati do znanja da je Bog Otac taj koji ostavlja ili prima
ali da ne dužim...

post od poslanika mi se čini vrlo pametan...ne znam jel je to copy/paste ili ne ..a nije ni bitno....
baš to...što on govori je mislim bit našeg "odnosa" sa zlim...

ne ignoriranje,ne strah,ne omalovažavanje,ne potcjenjivanje,ne nadmetanje..ne ništa...nego kao da ga nema i kao da je s nama Isus

sjećam se scene psije...kad je Isus molio i dolazi mu zmija...
nije ju ni pogledao, nije načinio ništa nego je uništio ali tako kao da je nije ni vidio...Njegova snaga,um,potrebe,misao je bila s Bogom

kao ono kad je čovjek u nekom zanesenju s nekim poslom ili kad je zanesen u ljubavi pa ti dođe komarac ili nešto što te smeta...
samo ga otkloniš od sebe,ne pridajući mu nikakavu važnost,ne trčiš i ne urličeš za njim, ne lamataš rukama, nego kad ti zasmeta samo ga ubiješ...

mislim da je ovo vrlo važan dio našeg odnosa prema lošem u životu i da bi trebali tome posvetiti pažnju...ako nikako drugačije a onda u raspravi da si malo posvjestimo svoj odnos prema zlome, i d avidimo što možemo popraviti

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2006 13:22 
Odsutan

Mihael napisao:
Citat:

Ovo nikako ne drži vodu.

Ovo je iz dodatka molitveniku Isuse ja se uzdam u Te pod nazivom Oče oprosti, izdaje sion, zagreb. (svakako nabavite ovaj dodatak ako nemate)
Razmatranje sedam riječi Isusovih na križu
4."BOŽE MOJ, BOŽE MOJ, ZAŠTO SI ME OSTAVIO?"
- "Kada vam je teško da ne možete niti moliti, ili ste rastreseni, tada se ja povučem, da vas iskušam da li i tada mislite na me, i usprkos toga što vam je teško, vi se molite i hvatate se za me, to je dragocjenije i to mi se više sviđa, a vi tako vidite da bez mene ne možete ništa učiniti."[b]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2006 12:20 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Mihael napisao:
Mihael napisao:
Citat:

Ovo nikako ne drži vodu.

Ovo je iz dodatka molitveniku Isuse ja se uzdam u Te pod nazivom Oče oprosti, izdaje sion, zagreb. (svakako nabavite ovaj dodatak ako nemate)
[b]Razmatranje sedam riječi Isusovih na križu
4."BOŽE MOJ, BOŽE MOJ, ZAŠTO SI ME OSTAVIO?"
- "Kada vam je teško da ne možete niti moliti, ili ste rastreseni, tada se ja povučem, da vas iskušam da li i tada mislite na me, i usprkos toga što vam je teško, vi se molite i hvatate se za me, to je dragocjenije i to mi se više sviđa, a vi tako vidite da bez mene ne možete ništa učiniti."[b]

Ono što trpi čovjek, trpio je i Bog, pa i kušnjesotone na svaki mogući način. U pasji je sve bilo argumentirano.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2006 22:59 
Odsutan

evo jedna stranica koja za one koji hoće prosuditi da li je Ray Aguilera pravi prorok ili ne...

http://www.barr-family.com/godsword/book/index.htm

inače tko hoće može prosuditi na ove načine:

1. može pogledati proročanstva do 2000. godine koja govore da će Bog dati Rayu plavokosu ženu kojom će se oženiti...oženio se koliko znam u 10. mjesecu 2000. godine za ženu koju je upoznao u Finskoj i dva sinčića:

proročanstva 200, 34, 788, 1153, 1340, 1320, 1335, 337, 1422, 923, 1328, 935, 899, 12, 216, 222, 1037, 1175, 883, 108, 1128, 1209, 1028, 1184, 312, 313, 322, 1210, 1071, 504, 942, 1156, 1193, 1419, 420

2. Bog je na nekoliko navrata govorio Rayu da će mu pokazati svijet, proročanstvo 81...

do sada je Ray bio na svojim Božjim misijama u: cijeloj zapadnoj obali SAD-a, Izrael (dva puta), Kanada, Engleska, Finska (dva puta), Švedska, Danska, Njemačka, Rusija, Jordan, Italija, Švicarska, Francuska, Ukraina, Nizozemska (dva puta), Portugal, Poljska, Venezuela, Kolumbia, Čile, Argentina, Brazil, Peru, Maroko, Senegal, Egipat, Kenya, Zimbabwe, Južna Afrika.

još mnogo potvrda proročanstava na ovoj su stranici:

http://prophecyconfirmations.com/index2.htm

i još mnogo, mnogo toga se dogodilo na Putu ovoga Božjeg proroka kroz događaje, pojave i ostala njegova iskustva putem njegovih zapisa...

Bog vas blagoslovio

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2006 23:10 
Odsutan

Daniel napisao:
evo jedna stranica koja za one koji hoće prosuditi da li je Ray Aguilera pravi prorok ili ne...

1. može pogledati proročanstva do 2000. godine koja govore da će Bog dati Rayu plavokosu ženu kojom će se oženiti...oženio se koliko znam u 10. mjesecu 2000. godine za ženu koju je upoznao u Finskoj i dva sinčića:

proročanstva 200, 34, 788, 1153, 1340, 1320, 1335, 337, 1422, 923, 1328, 935, 899, 12, 216, 222, 1037, 1175, 883, 108, 1128, 1209, 1028, 1184, 312, 313, 322, 1210, 1071, 504, 942, 1156, 1193, 1419, 420

2. Bog je na nekoliko navrata govorio Rayu da će mu pokazati svijet, proročanstvo 81...

do sada je Ray bio na svojim Božjim misijama u: cijeloj zapadnoj obali SAD-a, Izrael (dva puta), Kanada, Engleska, Finska (dva puta), Švedska, Danska, Njemačka, Rusija, Jordan, Italija, Švicarska, Francuska, Ukraina, Nizozemska (dva puta), Portugal, Poljska, Venezuela, Kolumbia, Čile, Argentina, Brazil, Peru, Maroko, Senegal, Egipat, Kenya, Zimbabwe, Južna Afrika.

i još mnogo, mnogo toga se dogodilo na Putu ovoga Božjeg proroka kroz događaje, pojave i ostala njegova iskustva putem njegovih zapisa...

Bog vas blagoslovio

Daj više dosta sa time, ideš svima na jetru, oprosti što tako odurno pišem, ali svi to misle, samo ti iz ljubavi ne žele napisati, ali DOSTA JE, DOSTA, DOSTA, danijele, DOSTAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 08:45 
Odsutan

Daniel napisao:

Bog vas blagoslovio

Daniele, prije mnogo, mnogo, mnogo godina je živjel jedna osoba koja je napisala "Život Blažene Djevice Marije" po Božjoj objavi. Osoba se zove Marija Agregatska. Zasto ti ne bi pročitao životopis Blažene Djevice Marije koji je Marija Agregatska napisala po objavi? Kad pročitaš javi se. Na hrvatskom je, za razliku od tvojih proročanstava.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 10:58 
Odsutan

ispričavam se što idem svima na jetra...nadam se da su vam čvrsta jer imam 90 kila :D

meni je žao što ljudi su ponekad tako tvrda srca da ne mogu podnijeti kritiku nego misle da ih provociraš...

evo jedno pitanje za vas...što ako možda je moguće da vodstvo katolike crkve nije u pravu i kada umrete Bog vam kaže, zašto niste slušali Moju Riječ nego se priklanjali naukama ljudskim, zašto ste prekršili 1. i 2. Zapovjed te štovali Mariju i svece umjesto vašega Boga? Zašto ste se priklanjali idolima umjesto vašem Jedinom Bogu?

što ćete vi reći? ne kažem da tako je nego samo da zamislite scenarij...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 11:16 
Odsutan

Daniele, ako netko i jeste u krivu zar je jedini način da mu se govori o prorocima?!
Ne misliš li da pretjeruješ s tim? Pa zar je Bog dao samo proroke?! Pa dao je i evangelizatore, učitelje, pastire, apostole,... Svi oni su na podjednako potrebni da svi zajedno dođemo k pravoj spoznaji Sina Božjega Ef. 4:11-14
Ne misliš li da praviš malo nesrazmjer što si zapeo samo za jednu službu kad sve imaju tu istu ulogu?!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 11:19 
Odsutan

Aby napisao:
Daniele, ako netko i jeste u krivu zar je jedini način da mu se govori o prorocima?!
Ne misliš li da pretjeruješ s tim? Pa zar je Bog dao samo proroke?! Pa dao je i evangelizatore, učitelje, pastire, apostole,... Svi oni su na podjednako potrebni da svi zajedno dođemo k pravoj spoznaji Sina Božjega Ef. 4:11-14
Ne misliš li da praviš malo nesrazmjer što si zapeo samo za jednu službu kad sve imaju tu istu ulogu?!

možda jesam, ja to ne poričem. Ali zapeo sam za tu službu zato što sam siguran u istinitost te Riječi...ništa drugo

Kraj Dolazi, htjeli mi to ili ne, upozorenja od Boga će biti sve ćešća i češća, no tko li će čuti ono što Duh govori crkvama?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 213 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]