www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 21:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 12:50 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Evo ako nekog zanima napisat cu sto se dogodilo nakon sto sam nazvao:

Dakle nazvao sam prije 15 minuta i do sada sam pricao... ima dosta rana i boli... suza i suza... osjetio sam potrebu prvo da im pokazem da sam uz njih tako da sam neke njihove postupke poduprio iako nisu ispravni jer idem polako... sila nicemu ne vodi jer da sam odmah krenuo na stvar i da sam im sve nabio na nos bojim se da nece vise htjeti cuti za mene... zao mi je sto u tih 15 minuta niti jednom nisu spomenuli tatu... osjetio sam kako bas paze kako nebi slucajno izrekli njegovo ima... sto me uzasno razalostilo... poceli su mi pricati kako si je majka sama kriva za sve zato sto ih nije slusala... i sad ja njima kazem da ih ne povrijedim kako svatko sam izabire svoj put za koji misli da je ispravan kako nebi ispalo kako mamu branim i kako nebi pomislili da sa samo na njihovoj strani... eto polako sam poceo probijati zid slusao 5 min gorke suze od bake koja mi je rekla sto nisam znao... ona naime tvrdi kako majka nikada nije nazvala poslije operacije i pitala kako je i da li joj treba ista pomoci... ja sad neznam da li je to istina ili ne ali saznat cu veceras kada se vrati sa posla... e sad jos jednu stvar mi je rekla pred sam kraj razgovora: Nekaj joj Bog naplati to sto je ona meni napravila!! to mi je ponovila par puta... sledio sam se na cas... jes je dodala: reci joj kako joj zahvaljujem na svemu sto ja napravila za mene (oprala sude, zavjese, ocistila sobu....) ali ova recenica mi je zvucala osvetoljubivo: Neka joj Bog naplati sve sto je ona meni napravila!!!... ja neznam kao prvo sto je pod time mislila ali saznat cu... no ima jedna prekrasna vijest koja me obradovala vise od svega... A to je zadnja recenica prije nego je poklopila: Hvala ti puno sto si zvao, mislim na tebe, brata i mamu (sanjam vas svaku vecer) i molim te nazovi nas kada se sjetis!!! A ja sav presretan: Naravno da cu vas zvati!!! Pa mi smo vas svijet!!! Nemate nikog osim nas!!! Uvijek ste mi u mislima!!! i tako je razgovor zavrsio

eto to bi bilo sve ako nekog zanim (a sumnjam :oops: :oops: )

lp i bvb :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 13:04 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
BiTLorD napisao:
Evo ako nekog zanima napisat cu sto se dogodilo nakon sto sam nazvao:

Dakle nazvao sam prije 15 minuta i do sada sam pricao... ima dosta rana i boli... suza i suza... osjetio sam potrebu prvo da im pokazem da sam uz njih tako da sam neke njihove postupke poduprio iako nisu ispravni jer idem polako... sila nicemu ne vodi jer da sam odmah krenuo na stvar i da sam im sve nabio na nos bojim se da nece vise htjeti cuti za mene... zao mi je sto u tih 15 minuta niti jednom nisu spomenuli tatu... osjetio sam kako bas paze kako nebi slucajno izrekli njegovo ima... sto me uzasno razalostilo... poceli su mi pricati kako si je majka sama kriva za sve zato sto ih nije slusala... i sad ja njima kazem da ih ne povrijedim kako svatko sam izabire svoj put za koji misli da je ispravan kako nebi ispalo kako mamu branim i kako nebi pomislili da sa samo na njihovoj strani... eto polako sam poceo probijati zid slusao 5 min gorke suze od bake koja mi je rekla sto nisam znao... ona naime tvrdi kako majka nikada nije nazvala poslije operacije i pitala kako je i da li joj treba ista pomoci... ja sad neznam da li je to istina ili ne ali saznat cu veceras kada se vrati sa posla... e sad jos jednu stvar mi je rekla pred sam kraj razgovora: Nekaj joj Bog naplati to sto je ona meni napravila!! to mi je ponovila par puta... sledio sam se na cas... jes je dodala: reci joj kako joj zahvaljujem na svemu sto ja napravila za mene (oprala sude, zavjese, ocistila sobu....) ali ova recenica mi je zvucala osvetoljubivo: Neka joj Bog naplati sve sto je ona meni napravila!!!... ja neznam kao prvo sto je pod time mislila ali saznat cu... no ima jedna prekrasna vijest koja me obradovala vise od svega... A to je zadnja recenica prije nego je poklopila: Hvala ti puno sto si zvao, mislim na tebe, brata i mamu (sanjam vas svaku vecer) i molim te nazovi nas kada se sjetis!!! A ja sav presretan: Naravno da cu vas zvati!!! Pa mi smo vas svijet!!! Nemate nikog osim nas!!! Uvijek ste mi u mislima!!! i tako je razgovor zavrsio

eto to bi bilo sve ako nekog zanim (a sumnjam :oops: :oops: )

Dragi BitLord kako Gospodin divno ispunja tvoje srce.
Hvala ti što svoje boli dijeliš s nama i hvala Gospodinu što te vodi putem koji nosi samo mir.
Samo Mu se prepusti i vidjet ćeš da će On sve okrenuti na dobro.
Sigurna sam da ćeš uspjeti pomiriti mamu i tatu s bakom i djedom, samo ljubi i dalje kako te Krist savjetuje.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 13:10 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
O, dragi BitLorde - svaka ti čast!!!! :D :D :grlim te: :grlim te:
Naravno da nas zanima kako je ispalo, ne iz znatiželje :wink: , nego iz ljubavi prema tebi, ali i svjesnosti da moramo SVJEDOČITI o svemu što u našem životu ima veze s Isusom... :D

Evo, probio si led, izmamio suze baki i to je dobar početak! Ipak ste vi svi u njihovim mislima i sigurno vas sve vole, ali evo - trebat će malo poraditi na poboljšanju odnosa i izlječenju starih rana. No, kako ti imaš najvećeg mogućeg saveznika kraj sebe i cijelu Njegovu nebesku vojsku - ma sigurna sam da će već uskoro sve krenuti nabolje!!
:D

Bravo!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 13:17 
Odsutan

sad da vam kazem stanje prije nego sam ih nazvao... uzasna uznemirenost i strah... pricao sam sa sestricnom preko msn-a koja zivi u Australiji kako bi trebao nazvati i uvijek je postojao strah kako ce oni reagirati kada nazovem... nakon zavrsetka razgovora sa njom odjednom osjetim ogromnu mucninu... povracalo mi se, muka mi bila da nisam znao za sebe a onda odjednom dode i strah... sve me to drzalo 10-ak minuta i odlucim i kazem si kako strah nije od Boga i kako me onaj pokusava sprijeciti da nazovem ali ja to necu dopustiti... naglo sam uzeo broj upisao u telefon i nazvao i kada su se javili sve je nestalo u jednoj sekundi... kakav strah, kakva mucnina.. to je postala proslost... a dalje sve znate jer sam napisao

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 13:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
BiTLorD napisao:
sad da vam kazem stanje prije nego sam ih nazvao... uzasna uznemirenost i strah... pricao sam sa sestricnom preko msn-a koja zivi u Australiji kako bi trebao nazvati i uvijek je postojao strah kako ce oni reagirati kada nazovem... nakon zavrsetka razgovora sa njom odjednom osjetim ogromnu mucninu... povracalo mi se, muka mi bila da nisam znao za sebe a onda odjednom dode i strah... sve me to drzalo 10-ak minuta i odlucim i kazem si kako strah nije od Boga i kako me onaj pokusava sprijeciti da nazovem ali ja to necu dopustiti... naglo sam uzeo broj upisao u telefon i nazvao i kada su se javili sve je nestalo u jednoj sekundi... kakav strah, kakva mucnina.. to je postala proslost... a dalje sve znate jer sam napisao

Ljubljen si dragi brate, Isus je taj koji te ljubi i koji je u razgovoru bio uz tebe i kad je On s tobom koga i čega da se plašiš?!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 13:54 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
joooj... bravo!

samo polako brate... strpljivo....

reci ti drugom prilikom baki svojoj.. : "kako bi imala mene da se moj tata i mama nisu voljeli?! vidiš da je njihova ljubav bila važna! i iz nje sam izašao i ja baka! ja koji te volim! "

hi...hi...

bit ćemo svjedoci kako je ljubav NAJJAČA!

Isus je uz tebe Lorde!

BTB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 14:02 
Odsutan

Elenora napisao:
reci ti drugom prilikom baki svojoj.. : "kako bi imala mene da se moj tata i mama nisu voljeli?! vidiš da je njihova ljubav bila važna! i iz nje sam izašao i ja baka! ja koji te volim! "

BTB!

sve u svoje vrijeme.... nisam htio odmah pri prvom kontaktu tatu spominjat jer sam vidio kako izbjegavaju ista sto je vezano za njega a sto me uzasno veseli je cinjenica kako mi je bas tata dao potporu da ih nazovem i razgovaram... dakle ne njihova kcer koja mi je rekla da im to nikada nece oprostiti vec bas zet kojega nikada nisu prihvatili a bojim se da ni nece... sve u svemu drago mi je da je uz mene a to mi je i sinoc rekao sto me je i povuklo naprijed i dalo snagu i motivaciju

hvala ti dragi Isuse na svemu

lp i bvb :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 14:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

naravno da mislimo na tebe nemoj nikad pomisliti drukćije, jako se radujem zbog tebe. Uz Božiju pomoć a tvoju vjeru i molitve sve se može. :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 20:19 
Odsutan

Evo nešto malo a meni opet važno...
Uvijek sam imala neki strah "javno" nešto govoriti,,npr. u školi, pod nastavom nikada nisam htjela nešto dodati, komentirati..na faksu kad bih trebala čitati seminar, pa i pred petero ljudi meni nije bilo dobro..tresla sam se..grozno..Na molitvenoj da bih izrekla molitvu zahvale..na glas..ma neee..kada bih htjela srce bi mi počelo jako lupati i ne bih mogla skupiti snage za to..ili hrabrosti..

I onda sam jednom na tjednom susretu DV malo posvjedočila jedno razmatranje....nakon toga veliko olakšanje sam na srcu osjetila!
Nekoliko puta na glas izrekla hvalu Isusu....kako je to lijep osjećaj!!

Na veliki četvrtak sam išla sa svojom molitvenom u Aljmaš, tamo smo išli moliti Križni put...i tako prije nego smo krenuli pita naš voditelj hoćemo li podijeliti postaje..tko će čitati.....uh, a ja u sebi odmah skontam da ja želim. I ohrabreno se ja javim za četvrtu postaju...pa tako dobijem da čitam i četrnaestu.....
Nisam ja bila puno u problemima ni na putu tamo....nadam se samo da neće srce početi lupati i da ću ja to moći....i zaista uživala sam!! Bez ikakve treme..ništa...nisam mogla vjerovati i bila sam baš happy!! smajlic8
Hvala Isuse!!

E još se nadam da ću jednom skupiti hrabrosti i za čitanje na Misi..voljela bih to!!

BVB!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 20:58 
Odsutan

Hvala Bogu teja.

Smišno mi je...kako ja nikad nebi moga čitat u crkvi. Ja kad bi krenija citat.

"I kaže Isus svojim učenicima....ček di san sta....aha...i kaže Isus..." ja bi to reka naglas 100%.
Citanje mi malo teže ide :D neugodno mi je da cu falit pa falijen.

Dok seminar...sutra ću se javit management na faxu odma da prvi radim seminar da se prije riješim, a valjda i prvi dobivaju veću ocjenu. :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]