www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 23:56

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 09:13 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
evo malo sam se povukao i bas sam danas poceo pisati svoje zivotno svjedocanstvo... za sad su to tri stranice no jednog dana cu to staviti i na ovaj forum kako bi zaista upoznali pravog BiTLorD-a... a do tada vas pozdravljam i ljubim :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 09:15 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
BiTLorD napisao:
evo malo sam se povukao i bas sam danas poceo pisati svoje zivotno svjedocanstvo... za sad su to tri stranice no jednog dana cu to staviti i na ovaj forum kako bi zaista upoznali pravog BiTLorD-a... a do tada vas pozdravljam i ljubim :grlim te: :grlim te:

..lord od Buševca..sprema nam ..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 09:26 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi naš BitLorde, meni već nedostaješ!!! :grlim te: :grlim te:

Znaj da si u našim mislima i mislim da ti je pauza od 7 dana sasvim dovoljna pa nam dođi što prije jer kao što znamo - zajedno smo jači!!!! :D :D
Ništa bez zajedništva!

Dobro je povući se u osamu, ali ne zadugo!!
Čekamo te s radošću!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 10:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Da dragi brate,ako osjećaš potrebu u duši za osamom neko vrijeme je možda i dobro al nemoj zadugo.BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 11:53 
Odsutan

evo napisao sam sto sam htio pa ako netko zeli citati zivot jednog klinca mogu mu poslat na mail... no neka mi na PP ostavi svoj mail da mu posaljem

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 11:55 
Odsutan

braćo moja kako to Nasmiješeni uvijek lijepo odgovori i pogodi "u sridu"...
vjerujem da je nadahnuće Duha Svetoga... sve što je rekao što se tiće spavanja/nespavanja, straha itd...

ja isto svetom vodom povremeno škropim stan i krevet i prozore :wink: he he i ovratnike ko u starom zavjetu :P

ali nekad kad po mraku idem na wc baš ko da moram "testirat" vjeru!
namjerno neželim upalit svjetlo da se nerazbudim, a onda mrak svuda oko mene... i onda je tu TAJ TEST koliko ja vjerujem Isusu!!!

e i onda se sjetim "neboj se jer ja sam s tobom..ja sam te otkupio..."

ali, baš se u tim trenutcima mogu prepustiti strahu..neznam di bi me to dovelo pa ja brže bolje pozovem Isusa i sjetim se da je On već u mome srcu (još od sv.Pričesti) :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 12:01 
Odsutan

On nas Isus je u tvome srcu draga vec od tvog samog zaceca,On te je stvorio i On te je htio.Vjeruj u to,jer zaista je tako. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 12:33 
Odsutan

hvala Višnjo.. nova spoznaja za mene... :P odnosno novo POSVJEŠČIVANJE :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 13:55 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BiTLorD napisao:
evo napisao sam sto sam htio pa ako netko zeli citati zivot jednog klinca mogu mu poslat na mail... no neka mi na PP ostavi svoj mail da mu posaljem

baš sam zainteresirana..šaljem adresu na pp :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2008 17:18 
Odsutan

Dragi moji... vidim da se u zadnje vrijeme po ovoj temi dosta povlače svjedočanstva vezana uz strah... pa sam mislila da će biti najbolje da posvjedočim ono što je Gospodin učinio za mene upravo po tom pitanju :mrgreen: ...naime... ja sam se prije svega užasno bojala... u meni je konstantno prevladavao strah i nemir... stalno sam bila u nekakvom iščekivanju nečeg loše... nisam uopće mogla normalno funkcionirati... bilo me je užasno strah škole... pa onda i faxa... da ne govorio o profesorima i ispitima... kao i smrti... ne toliko moje vlastite koliko smrti mojih bližnjih... posebno roditelja... stalno sam razmišljala o tome što bi se njima moglo dogoditi... često sam se znala buditi po noći sa strahom... da mi je tata možda dolje umro... a da ja to ni ne znam... jednom sam čak bila krenula na spavanje... uvjerena kako ću ja sigurno tu noć umrijeti... :roll: i tako... to se tako ponavljalo iz dana u dan... konstantko su me pratili strahovi... često bi me pratili i za vrijeme molitve... uvijek sam osjećala ko da me zlo promatra... da će mi nešto učiniti... pratili su me i na faxu... ma svuda... isto tako me je uvijek pratio i osjećaj manje vrijednosti i to da su svi bolji i pametniji od mene... no dobro, da sad ne duljim... ono što sam vam ja zapravo htjela reći je to da je mene moj Gospodin toga svega oslobodio... :mrgreen: ja sam se trudila i molila... predavala sam mu to svaki dan... i na zadnja dva blagoslova On me je toga svega potpuno oslobodio... više nema straha... više nema neprospavanih noći... više nema noćnih buđenja obavijenih užasnim strahovima... sad je samo mir, mir i mir... sada spavam ko mali top... da čak ni budilicu više ne čujem :oops: ... a što se tiče faxa... više nema straha... drhtanja i sl. reakcija koje uzrokuje upravo strah... više nema ničega... moj dragi Isus je to sve odnijo daleko od mene... :wink:

Hvala mu na svemu... :twisted: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]