Gospodine Isuse Kriste,evo iskrena srca , se potpuno predajem.
Uzmi me u Tvoje ruke ,u Tvoj zagrljalj ,u Tvoju svetu i milosrdnu volju.
To cinim iz ljubavi i u ljubavi Duha Svetoga i u snazi Duha Svetoga..
koje su ,zasluge Tvoje velike milosti...
Zagovorom Ruze Otajstvene i Bezgrijesnom Srcu Djevice Majke Marije,
po njezinim precistim rukama,po Njezinoj velikoj ljubavi, i po njezinom mocnom i milosrdnom zagovoru,neka me uzme u svoje okrilje...
Gospodine Isuse Kriste, evo me pred Tobom, onakva kakva jesam.
i ako se nemam s cime pohvaliti.. Zao mi je zbog mojih grijeha.
zbog mojih propusta, zbog mojih sumnji i zabluda..zbog moje manjkavisti ljubavi,i slabe vjere..
Molim Te, oprosti mi, oprosti ovo moje bezakonje..
Isuse u Tvoje ime oprastam svima,koji su me ranili i duboko povrijedili, koji su ucinili nesto protiv mene, koji su nehotice i nesvjesno nanijeli bol.
Odricem se tame,i zabluda zla i svega sto me dovodi u napast..
Predobri moj,Gospodine Isuse...
Milostivi i milosrdni Boze, vjerujem i uzdam se u Tebe.u Tvoju Svetu Majku...koja je i moja majka...
pozivam u svoj zivot koji si mi dao kao najveci dar,
da ti sluzim zauvijek,i molim Te ostani zauvjek uz mene....
Gospodine Isuse,Ti su moj Gospodin,moj Bog i Spasitelj.
Iscijeli me i ozdravi.
Predobri moj Isuse, ja molim Tvoje smilovanje,i trazim Tvoju pomoc. Posalji Svetoga Duha,da izlije rosu Bozjeg blagoslova name..
Daruj mi duhovni vid ,da vidim onako kako jeste..
i duhovni posluh,da cujem i vjerno sluzim ,svoj zivot, s pune vjere,ljubavi i nade..da budem ,strpljiva, i ponizna...i da uvjek, mislim samo na Tvoju Svetu Volju...
Promjeni moj zivot..Preobrazi me ,daj mi snage i ojacaj mi tijelo, duh, dusu i srce ,puno ljubavi..
Dodji, Gospodine Isuse i zastiti me svojom Predragocjenom Krvi ,operi sve moje grijehe..i ispuni me puninom darova Duha Svetoga.
Da budu, meni i drugima na korist..
Isuse, Ti znas da sam slaba,ozdravi moje tijelo,ovu moju bolest ...
koja me dovodi u zabludu,daj da prepoznam,sta zelis od mene..
Molim Te ,za nutarnji duh i dusu, pamet i razum, organske,psihicke i fizicke bolesti, da se vrsi Volja Tvoja...
Isuse, izlijeci moju savjest, moje ranjeno srce, moju krv i moju narav.
Gospodine,ucini me vjernom i casnom sluzenju samo Tebi.
Ja Ti se cijela darujem i sva posvecujem, imam osjecaj da to ne cinim doljno dobro,pa trazim od Tebe..da mi pokazez, puteve koje si mi namjenio..., a koja ja uvjek na vrijeme ne prepoznajem...
Isuse, ja te ljubim, ja sam tvoja grijesna mala ovcica..
Hvalim Te ,Slavim Te i zahvaljujem sto me primas u svoje milosrdno Srce,sto mi poklanjas toliku brigu i ljubav,i svijetilis...dok sam ja u tami...
da se vratim ,na put obracenja... Hvala Ti moj dragi Isuse..
Zelim da Te slijedim , svakoga dana svga zivota,ne dozvoli da me zavede zlo i napast..nego da Tvoja Svijetlos,uvjek bude kompas, mojemu zivotu.
Isuse vodime, svojom jakom rukom u Tvojoj istini i na Tvome putu
Isuse, ne ostavi me nikada bez svoje ljubavi i milosrdja.
Isuse, Ti si moj Spasitelj i Otkupitelj,moj vjerni cuvar...
I zato se cijela predajem , Tvojoj milosrdnoj volji i ljubavi.
Milosrdni Isuse, ja se uzdam u Tebe, i znam da brines, za ovu moju bolest i posao...ovo teko vrijeme,mojih nejasnonoca....
Gospodine vapijem Tebi i predajem Ti i posvecujem ovu molitvu.
Iz ljubavi moga srca i u snazi Duha Svetoga darujem Ti svoj zivot ,svoju bolest umora..i druge bolesti..i sve ono sto se veze uz to...
Ruzo Otajstvena.. Bezgrijesno Srce Djevice Majke Marije,
u sigurno utociste Tvojeg Bezgrijesnog Srca,zagovaraj me kod Tvojeg Sina..Gospodina Isusa Krista...
Kroz plamen Tvoje majcinske ljubavi, preko Tvojih bezgrijesnih ruku,
stavljam svoje predanje kao dar u Tvoje Srce, Isuse.
Isuse, otvaram ti svoju nutrinu, svoje srce i svoju dusu ..
Udji u svaku ranu u meni, iu svaki kutak tame, da osvijetli sve ono..
sto ceka na Tvoje Smilovanje, i Milosti...
Isuse Dotakni me , Isuse, svojom svetom desnom rukom i svojom milosrdnom ljubavi,svojim Blazenim Pogledom...
Gospodine Isuse, oslobodi me i ozdravi me jer sam Tvoje dijete i zelim sva ostati tvoja zauvjek...
Gospodine Isuse, osposobi me da Te sluzim zauvijek,da na vrijeme prepoznam ,kako mogu doprinosti ,vise i vise. Tvojoj milosrdnoj ljubavi, u cast Tvoga Bozanskoga Srca, na Hvalu i Slavu Tvojeg Svetog Imena..
Neka bude kako si rekeo, "Ti si svijetlo ovomu svijetu"
Daj upali svijetlo u mojem srcu,i da ga nikakva bura i oluja,nikakvi valovi,nikakva strast i grijeh ne utrnu...
Zelim svijetlom ,kojeg sam dobila od Tebe ,raspljivati nova svijetla,
da ne bude vise tame u nasim srcima..i medju ljudima...
Zelim da nosim mir i ljubav ,koju sam dobila od Tebe...
isuse u Ruke Tvoje predajem zivot svoj...
Ruzo Otajstvena, Bezgrijesna Dijevice Majko Marijo...
budi mi zagovornica,i zaogrni me Tvojim Plastom Ljubavi...Hvala.
Hvala Isuse ,Hvala Majko Marijo.Amen...
|