www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 21:47

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2006 09:55 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Aleluja. Slava Isusu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2006 14:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
andjelina1 napisao:
stvarno..pa jel cady ili neki drugi..ja stvarno nisam vidjela nikad takvo nešto...

jelena napisao:
e jel bio bijeli ?ak je onda znam i čiji je :D :arrow:

vikica napisao:
i ja i ja jaaaaa :?: :b41:

Nije cady i nije bijeli ni moj ni od frendice!
:D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2006 15:12 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

saznala sam...čiji je cady :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2006 15:12 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

jelena...predivno jelenice... :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lip 2006 23:02 
Odsutan

Već jedno duže vrijeme, ne znam točno mislim par mjeseci, ja sam slobodna od depresije. A do tad preko godinu dana sam non-stopa padala u depresije, bila sam koji dan ok i onda bi mi se to opet desilo. Prije koju godinu mučili su me neki problemi, kasnije opet neki drugi i valjda sam već bila oslabljena kroz to sve da je samo pomisao na taj moj jedan problem stvorilo u meni depresiju. To su meni bila teška stanja i nisam znala kako se boriti s tim. Molila se jesam, slavila itd., ali to je bilo samo privremeno rješenje. Nisam osjećala da baš imam i previše razumijevanja od braće da im kažem svoje stanje da me odmah ne bi proglasili neduhovnom jer nemam kao radost gospodnju. Naravno ne bi se svi tako ponijeli, ali sumnjam da bi mnogi razumjeli teškoću tog problema. Privremeno sam mogla biti bolje, no čim bi me nešto na moj problem podsjetilo opet bi se depresija vratila sve dok nisam došla jedan dan na službu i na kraju iste jedan propovjednik (za kojeg sam već pisala da sam isto na njegovoj propovijedi bila iscjeljena od glavobolje) nije rekao: ''Bog ovdje želi osloboditi 2 osobe od depresije. I Bog želi kad se budeš molila da oslobađa ljude kroz tvoju molitvu''. Tad sam mislila: zar je to razlog zbog čega tako dugo nisam mogla toga se rješiti i bojala se puno o tome govoriti da ne bih naišla na nerazumjevanje i osudu. A propovjednik je zatim rekao: ''Znat ćeš da si to ti jer si sad pomislila: da li je to razlog zbog čega sam tako dugo bila u tom problemu''. Od tada me više nikada nije uhvatila depresija i zbilja je za mene čudo biti toliko dugo slobodna. Nije da nisam imala problema. Problem se taj (za sad) još nije rješio, ali time više mi je ovo svjedočanstvo - što sam dosad znala samo kao pustu teoriji nedostižnu u mojoj osobnoj praksi - emocije zbilja ne ovise o okolnostima. Ja u Kristu bez obzira na situaciju mogu ne biti tužna i utučena. Prije toga za mene je to bila znanstvena fantastika! Jesam ja imala mir jako često, ali slobodu od depresije u zadnjih godinu do dvije ne. Sad me može nešto rastužiti na koji minut, ali da mi oduzme životnu snagu i volju kao prije više ne. Jednostavno gledam stvari drugačije, osjećam drugačije,... Ma predivno. Zapravo netko tko nije bio na dnu ne zna kako je blagoslov biti slobodan!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2006 09:01 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
svaka cast Aby i slava Bogu nasem sto si ustrajala i dobila tu bitku s depresijom. Dobro, ako te i danas depresija savlada na neko krace vrijeme, lijepo je procitati da se 'omjer' ipak toliko promijenio na tvoju stranu, tebi i Bogu na radost, a evo, i meni : ).
Dobro si napisala kako u Kristu, bez obzira na situaciju, ipak mozes ne biti tuzna i utucena. To je ta snaga Bozja koja nama ljudima pomaze zivjeti zivot sa svijetom, a sluziti Gospodinu u srcu, vazda misliti na Njega. Sluziti znaci ne vrijedjati Ga, al i ne misliti ruzno o sebi i na sve gledati bezvoljno i 'crno'. Ne za inat, ako mene pitate. Za inat zlu, a za milost Boga nasega ne dozvoliti da nas npr. depresija savlada. Neopisivo mi je drago sto si ovo napisala, jer i meni daje snagu od Zivog Boga, znak da jos jace prionem i pouzdam se u Stvotritelja. Tvoja pobijeda mozda samo izgleda mala, al je posljedica tvog svjedocanstva za one za koje je pisano (za mene npr.), nemjerljiva radost. Ustraj Aby i vjeruj jos jace, jer Isusove intervencije i nacini su nama cudni, al su na nase spasenje. Bog te blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2006 10:47 
Odsutan

starsmoker napisao:
Dobro, ako te i danas depresija savlada na neko krace vrijeme, lijepo je procitati da se 'omjer' ipak toliko promijenio na tvoju stranu, tebi i Bogu na radost, a evo, i meni : ).

Hi, stars :D Ne, mene depresija ne savlada više niti na kratko vrijeme, već me nešto može samo malo rastužiti ako mi se dogodi nešto što je tužno-i to me ne drži dugo. Ali jedno je biti tužan, a drugo depresivan. Depresija je puno dublja i teža.
Bog i tebe blagoslovio, stars :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2006 16:10 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

aby...prekrasno i zaista sam dirnuta time što ti se dogodilo....

Bog je nevjerovatan...na koliko sve načina djeluje....

evo i ovim putem želim reći da se nećemo baš vidjeti do jeseni(nadam se ako bude sve ok):D

počela sam moliti devetnicu merzu jučer i evo već danas su se počele neke stvari odvijati pozitivno...
slava Bogu
i molitvama merza

(iako sam jučer napisala post na "dp"..kako me je šokiralo iznošenej njegove kosti...ali da ne duljim...
možda ima i neke potrebe za svim tim ....pa da se ovako proslavi nakon toga....

aby lutko...divno i sretna sam zbog tebe...
svima ostalima

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

mislim na vas i molim se za sve vas....

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2006 16:49 
Odsutan

andjelina1 napisao:
evo i ovim putem želim reći da se nećemo baš vidjeti do jeseni(nadam se ako bude sve ok):D

Draga, andjelina, gdje nam odlaziš? Negdje gdje nema interneta?
Falit ćeš nam. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lip 2006 08:41 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

na more raditi dušo....
evo i ovim putem svima koji su uputili molitvu Bogu za mene želim se od srca zahvaliti....
neka vam Bog obilato plati za vaša divna srca :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]