www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 23:20

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 tra 2008 12:22 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ja se samo javljam i da vas sve pozdravim jer idem u njemačku raditi i neče me biti do kraja 6 mjeseca tako da me se sjetite nekada i pomolite se za mene da mi bog da snage da mogu izdržati,i evo jedno malo svjedočanstvo od danas;bila sam na misi jer je danas u mojoj župi krizma sve je bilo super a na povratku kuči počelo me je tušiti neka bol toliko me je boljelo u prsima da me je i zrak kojeg udišem boljelo,razmišljala sam o sebi jer nemam djece imama, dva anđela kod gospodina,i toliko žarko želim imati djete i ta pomisao me je zaboljela i zavapih gospodinu u sebe ;sine,davidov smiluj mi se,i blagoslovi utrobu moju za porod;jedva sam dočekala doči kuči i briznula u plač otišla sam do svog oltara i plakala sam glasno grcala se u suzama i bol koja me je pritiskala molila sam gospodina da mi da mir i ponavljala sam stalno samo je utebi mir dušo moja,polako se je sve smirilo i imama običaj da poslije svake molitve otvorim bibliju i pročitam iz biblije nešto otvorila sam na isusovo rođenje pročitala sam božju riječ i mir gospodnji se je spustio na mene poljubila sam svoga gospodina i svoju majku i evo me sada sa vama,
šta sam htjela reč ,gospodin je moja snaga i snjime mogu sve jer oni pazi na mene,sda u ovom trenutku se osječam sretno a malo prije sam uletila u kuči kao malo dijete kada trči u susret svome ocu da mu kaže šta ga boli,isplakala sam se gospodin me je poslušao udijelo mi mir.sretna sam što imama takvog oca i majku koji su uvijek spremi me poslušati i udjeliti takav mir,slava ti gospodine dobri pastiru moj itebi majčice moja koja se uvijek brineš o meni HVALA VAM I LJUBIM VAS SVE SVE DO VJEČNOSTI,AMEN

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 tra 2008 13:43 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Danas se na misi dogodila jedna prekrasna stvar... slava Isusu... majka mi je danas dala misu na nakanu za svoje zdravlje i kaze da joj je bilo super tokom cijele mise sve do tijela Kristova... kaze mi kako je ona primila Tijelo Kristovo i da je otisla se moliti i ja sam nedugo nakon toga takoder isao primiti Tijelo Kristovo i kako se ja uvijek kada primim Tijelo Kristovo duboko poklonim i neki me ljudi zbog toga stalno cudno gledaju a babe takoder... da ne odlutam... kaze da u onom trenu kada sam se ja primio Tijelo Kristovo i kada sam se poklonio njoj su tolike suze dosle na oci da se nije mogla suzdrzati ni kontrolirati...

sad si ja razmisljam radi cega je to doslo... mozda zato sto se molim svaki dan za nju... mozda zato sto me pokusala sprijeciti da se molim.... mozda zato sto mi pokusava zabraniti ono sto mi Duh Sveti kaze da treba napraviti... mozda zato jer bas ja patim radi nje... jer znalo se desiti na misi (ovaj posljednji utorak u Sigetu) da se moja patnja odjednom prebacila na nju... tako mi ona kaze da je mogla osjetiti moju bol i patnju...

Lp i Bvb i cuvao :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 tra 2008 16:34 
Odsutan

I meni je bilo lijepo na misi danas. Otisao ja po pričest i kad sam se vratio dosao pokraj neke dvojice djecacica, malenih mozda 1.r. osnovne i kad sam ih ugledao prasnuo sam u smijeh i oni isto, neznam zašto, cijelu misu smo se smijali..hahahaha

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 tra 2008 23:12 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BTB žojana...Nek te Bog štiti i čuva..i ostani sa nama na našem putu... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2008 12:08 
Odsutan

Žojana sestro...

kako i sama kaza Naš Bog On je silan Bog i Kralj!

NJemu ništa nije nemoguče..samo treba i želi našu vjeru..

povjerovati Mu i prije nego nam učini... baš zbog toga što Njemu ništa nije nemoguče :wink:

imam osječaj da Gospodin priprema nešto veliko za sve buduće mamice sa ovog foruma... da priprema teren srca naših da pošalje svoju dječicu na zemlju-radi NJega i po NJemu i Njemu na PONOS I SLAVU...

I da, divno je imati takvog Tatu... najjačeg i najboljeg i najmočnijeg ...

ja sam ostala bez tate sa 13, u meni je ostala veeelika praznina,
praznina koju je trebalo NADOPUNITI.. samo sam to tražila na krivim mjestima i na krive naćine... SVE dok me OTAC NEBESKI NIJE DOVEO NA IZVOR SVOJE LJUBAVI i napunio sve praznine (meni znane i neznane) i tako sam sretna JER IMAMO NAJBOLJEG TATU NA SVIJETU I PLANETU...................

uf......... Naš Bog, on je silan BOG!

Žoja :P budi sa nama i u NJemačkoj.. javi nam se....
Kada odlaziš?
BVB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2008 13:33 
Odsutan

Draga Žojana,
prekrasno si napisala o našem Ocu i Majčici... Bit ćeš u našim mislima i molitvama. SRetno u Njemačkoj...
:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2008 20:20 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Evo ja sam više manje nova na forumu, manje mislim zato što već duže vremena pratim i čitam kao gost, no ohrabrila se i ja pa počela i nešto malo pisati.

Htjela bih sa vama podijeliti malu zgodicu od danas. Išla sam ujutro rano printati u grad neke nacrte, i dok sam čekala da mi uvežu ulazi jedna časna u print studio sa prekrasnom slikom Gospe. Toliko mi se svidjela na prvi pogled, da sam ju automatski pitala tko ju je slikao. Kaže časna da je to Gospa Sinjska i da ju je slikala 2007. sestra Pia Pađan iz Knina.
Inače časna je došla izdraditi otiske te slike koje autorica kasnice ovjerava.
Ja onako naivno i direktno upitam časnu: mogu li i ja dobiti 2 printa.
Časna pomalo zbunjena (zbog moje direktnosti) kaže: svaka mora biti opečačena i inače se kupuju po cijeni od 50 kn/kom. Ja njoj: ma nije bitno, stvarno ih želim samo za sebe i mamu; ona meni: onda može.
Toliko sam sretna bila da sam joj u ruku uvalila nešto kunica i odmah otišla uokviriti. Dok joj ne nađem prikladno mjesto na zidu (zbog gužve)
stavila sam ju u spavaću sobu na ormarić sa ogledalom.

Eto noćas me čuva čudesna Gospa od Sinja.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2008 21:27 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
IVT napisao:
Evo ja sam više manje nova na forumu, manje mislim zato što već duže vremena pratim i čitam kao gost, no ohrabrila se i ja pa počela i nešto malo pisati.

Htjela bih sa vama podijeliti malu zgodicu od danas. Išla sam ujutro rano printati u grad neke nacrte, i dok sam čekala da mi uvežu ulazi jedna časna u print studio sa prekrasnom slikom Gospe. Toliko mi se svidjela na prvi pogled, da sam ju automatski pitala tko ju je slikao. Kaže časna da je to Gospa Sinjska i da ju je slikala 2007. sestra Pia Pađan iz Knina.
Inače časna je došla izdraditi otiske te slike koje autorica kasnice ovjerava.
Ja onako naivno i direktno upitam časnu: mogu li i ja dobiti 2 printa.
Časna pomalo zbunjena (zbog moje direktnosti) kaže: svaka mora biti opečačena i inače se kupuju po cijeni od 50 kn/kom. Ja njoj: ma nije bitno, stvarno ih želim samo za sebe i mamu; ona meni: onda može.
Toliko sam sretna bila da sam joj u ruku uvalila nešto kunica i odmah otišla uokviriti. Dok joj ne nađem prikladno mjesto na zidu (zbog gužve)
stavila sam ju u spavaću sobu na ormarić sa ogledalom.

Eto noćas me čuva čudesna Gospa od Sinja.

BTB IVT..čuvala te Gospa Sinjska... :grlim te: :grlim te: :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2008 22:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Teško je napisati svoje svedočanstvo a da bi tko imao toliko vremena da čita, međutim nema ništa tako ljepo od toga, pogotovu ako iz tog nešto ponikne ljepo kao cvijet onaj najljepši koji može postojati i to još u našoj duši koju nam je bog podario na neko vrijeme da je njegujemo, i polijevamo kako bi mogli poslije bogu pokazati koliko smo bili nježni i pažljivi prema njoj , a tako i prema drugima. Jer ipak odgovaramo samo za sebe na kraju (naša djela), a ne za druge.. :!:
Ukratko moj križ je još uvijek jako težak i neznam koliko me bog još misli ovako tjerati dalje. Možda sam mislit ćete pretjerao, ali eto tako mislim. Ne , nisam bolestan koliko znam da bi tobio teret , nego sve oko mene se ruši kao kula od karata , i koliko se više molim i trudim , to mi ide sve gore i gore i pitam Boga koliko, koliko, jer kažu kad sa nosom počneš po podu onda si tu negdje , blizu kraja izdržljivosti, međutim kod mene je nos već pola metra ispod zemlje i stvarno neznam koliko još moram. Bog zna , -ja čekam da mi se smiluje i da mi da put, koji će mi biti bar malo lakši od ovog sadašnjeg. NE ne bojim se svoje kušnje i puta, samo sam braćo UMORAN , ali na kraju ipak neka bude volja Njegova a ne moja, jer po meni ne bi daleko stigao.
Eto ,za prvi put sa vama dosta sam napisao , neka vas čuva dragi Isus i ljubi, pere u svojim ranama. :P T.

[i]p.s.(obraćenik sam tek desetak godina (karizmatik) ,i imam obitelj tj. 20godina sam u braku sa djecom i ženom , ne znači ništa ovo što pišem, samo da se vidi da sam ozbiljan.[/i] :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2008 23:18 
Odsutan

Bogec dragi brate.Umoran čovjek ide na izvore milosti a na jednom izvoru Bog kaže DOĐITE K MENI SVI VI UMORNI I OPTEREĆENI I JA ĆU VAS ODMORITI.Karizmatik to treba znat i ne kukat umoran sam.Nemoj zamjerit meni jer ja svakog pomalo opletem a onda se umirim.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]