www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 21:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 01:30 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Daniel napisao:
nije točno, prorok je onaj koji prima Božju Riječ a ne onaj koji govori ono što je objavljeno nekom drugom imaš što je sve prorok na temi "nejasnoće u Bibliji" na Teologiji

zašto izbjegavaš odgovoriti na post prije gdje sam te vrlo jasno i glasno pitala...
a ti nisi osoba koja ne dogovara na postove upućene tebi...
a ti nisi ni osoba koja ne zna odgovoriti...

dakle izbjegavaš odgovor...
zašto....
reci...

konkretno jasno i glasno mi odgovori na moje pitanje u dva posta prije ovoga...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 08:33 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Nema smisla, Daniel nije prorok, niti izaslanik Božji, niti tu da nas upozori.

Daniele đavo te zaveo, trgni se!
Ne zavodi više naroda, dosta je bilo.
Odi kod fra Zvjezdana u Samobor, ne odugovlaći, zašto se bojiš, jer znaš da si u krivu, ali ti to "um" ne dopušta uzeti za pravo.
Reć ću ti što mi Duh govori o tvome, u krivu si, zbludio si, maknuo si se od Crkve i od Sakramenata što je JAKO loše, vrati se Daniele, svi te čekaju, svi te vole, istrgni se iz ralja zloga.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 10:01 
Odsutan

andjelina1 napisao:
zašto izbjegavaš odgovoriti na post prije gdje sam te vrlo jasno i glasno pitala...
a ti nisi osoba koja ne dogovara na postove upućene tebi...
a ti nisi ni osoba koja ne zna odgovoriti...

dakle izbjegavaš odgovor...
zašto....
reci...

konkretno jasno i glasno mi odgovori na moje pitanje u dva posta prije ovoga...

ni ja nisam dobio odgovora puno ovdje na moja pitanja, a niti ne nerazumijem baš tvoje pitanje, ako možeš ponoviti, odgovoriti ću ti...

a za tvoj post vjeko moram prosuditi da li je to Duh govorio ili samo ti, javiti ću se poslije u vezi toga...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 10:03 
Odsutan

Citat:
Reć ću ti što mi Duh govori o tvome, u krivu si, zbludio si, maknuo si se od Crkve i od Sakramenata što je JAKO loše, vrati se Daniele, svi te čekaju, svi te vole, istrgni se iz ralja zloga.

ovo nije Duh rekao

pazi malo s time "što mi Duh govori o tome"

pozdrav

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 10:19 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
O kako li ti sam sudiš...to ti nije dobro. Mislim da nisi adekvatan da prosudiš što je od Duha Božjega, a što ne.
Sad još želiš da ispadne da imaš Dar razlikovanja i svima to dati na znanje.
Moli se!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 11:14 
I tako u prolazu.......na jednom trgu, u mome gradu.....pažnju mi privuče gospođa, ispeta na podnožje stupa, glasno izvikujući riječi Evanđelja, i visoko dižući u zrak, svoju veliku pohabanu Bibliju.Znatiželjno zastadoh.....da poslušam malo. Pa i ona, kao i brat Daniel, na sva usta viče i poziva, Isus dolazi, obratite se, vjerujte Evanđelju. No, svidila mi se njena propovijed...slušala sam dalje. A tada......ma kakva Kraljica Neba, to je zabluda, teško idolopoklonstvo! Oho tu smo, pomislih, pa ipak joj blago pristupih, dugo smo razgovarale, emocije su utihnule, čak se sprijateljismo, interesantno zar ne? No, prošle subote, na jednom drugom mjestu, članovi iste "Slobodne crkve", imali su vlastiti "koncert homilija"
brzo smo se prepoznali, ugledni pastor zaurla....."Osjeća se demonski duh Marijin", znamo na koju Mariju misli..... Da, cijenjeni pastore, ako toliko ljubiš Isusa, (ti i tvoje stado), onda bi sigurno imao malo više poštovanja i prema Njegovoj Majci. Čujte dalje(možda i znadete), glavni osnivač te zajednice,(Englez) nedavno je sa suprugom posjetio Međugorje
i.......osjetio je Majčinu ljubav...plakao je ko malo dijete, moli Međugorske franjevce, ( i patera Zovka s kojim se i fotografirao), neka se zauzmu kod Gospe, neka mole za njegov narod. A "njegova crkvena zahjednica" tako je pobjesnila,( i još se pjeni), te rekoše..On je prolupao......? Eto, šta se događa sa ljudskim ponosom, znanjem, "vjerom", "prorokovanjem".....šta se događa....kad se čovjek susretne sa Gospom-Kraljicom Mira :o

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 11:23 
Odsutan

Daniel napisao:
Citat:

ovo nije Duh rekao

pazi malo s time "što mi Duh govori o tome"

pozdrav

Ovo je zadnji post danielu.
Malo i ti pripazi, znaš u krivu si.

Ovim postom se javno prijavljujem kao "čistač-moderator" za sve postove koji idu protiv, Boga i Crkve.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 11:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Miriam super je primjer ponosa. Dodao bih samo braci i sestrama u Kristu, onima koji mole i Bogorodicu za zagovor kod Oca, da je to samo jedan od primjera sto znaci poznavati vrijeme. Ne svadjati se vec vremenu (citaj Bogu, Stvoritelju svega) prepustiti da se sve dogodi u svoje vrijeme, ali i da se dogodi ono sto se treba dogoditi. Ako to ne cinimo, znacilo bi da mi znamo kako bi nesto trebalo biti, a kako ne. No mi od naseg Boga to ne znamo bolje ni u kojem slucaju, zato se i prepustamo i strpljivo cekamo, jer je najvaznije da se ostvari Bozja volja, najvaznije za sve nas. Bez obzira koliko ima istine u prici koju si spomenila Miriam, ustvari to je super primjer kako Bog, jos ovdje na zemlji, skida slojeve ljudskog ponosa i do gola ih iznosi pred svijet. Na prosudbu i izbor ljudima.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 11:47 
Odsutan

evo molio sam se za prosudbu tvoga posta vjeko za koje tvrdiš da je Duh rekao, ne mogu točno tvrditi da sve nije od Duha jer mislim da je ono kada kažeš o zajednici...

no evo što sam dobio iz Biblije pokazati vam:

Riječ Jahvina koja dođe Hošei, sinu Beerijevu, u dane Uzije, Jotama, Ahaza i Ezekije, kraljeva judejskih, u dane Jeroboama, sina Joaševa, kralja izraelskog. I. HOŠEINA ŽENIDBA I NJEZINO SIMBOLIČKO ZNAČENJE Hošea se ženi i dobiva djecu 2 Početak riječi Jahvinih Hošei. Jahve reče Hošei: "Idi, oženi se bludnicom i izrodi djecu bludničku, jer se zemlja bludu odala, odmetnuvši se od Jahve!" 3 I on ode, uze Gomeru, kćer Diblajimovu, koja zače i rodi mu sina. 4 Jahve mu reče: "Nadjeni mu ime Jizreel, jer još samo malo i kaznit ću pokolje jizreelske na domu Jehuovu i dokončat ću kraljevstvo doma Izraelova. 5 I u taj dan slomit ću luk Izraelov u Dolini jizreelskoj." 6 I ona opet zače i rodi kćer. I reče mu Jahve: "Nadjeni joj ime Nemila, jer mi odsad neće biti mila kuća Izraelova, od nje ću se povući; 7 a omiljet će mi kuća Judina, spasit ću je Jahvom, Bogom njihovim, a neću je spasiti lukom, mačem ni kopljem, ni konjima ni konjanicima." 8 Kad odoji Nemilu, zače opet i rodi sina. 9reče Jahve: "Nadjeni mu ime Ne-narod-moj, jer više niste narod moj i ja vama nisam više Onaj koji jest."

Miriam slušaj ženu koja je Glas u pustinji, Duh Božji ne na njoj

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2006 11:50 
Odsutan

Miriam pročitaj Jeremiju poglavlje 44, to poglavlje će ti reći sve o Kraljici Neba

Bog te blagoslovio

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]