www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 23 lip 2025 23:24

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 tra 2008 21:46 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
jelena BTB :grlim te: divno,to je samo NJemu moguće

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 tra 2008 22:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

:grlim te: O Jelena,prekrasno svjedočanstvo! Vidiš kako je naš Bog velik i močan i kako mu zaista ništa nije nemoguće! :grlim te: Hvala i slava Isusu što je obratio i pozvao k sebi tog čovjeka,a tebi pokazao da mu ništa nije nemoguće! :D :grlim te: BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2008 14:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
BiTLorD napisao:
Ovo sto cu sad napisat je zadnji put da pisem crnjake na ovom forumu a i zadnji put da cu dopustiti one najcrnje misli u zivotu...

spoznaja se sastoji u tome da nadopunim ono sto sam napisao u zivotnom svjedocanstvu... ako se sjecate kada sam na samom pocetku napisao da sam se razbolio zbog psihickog poremecaja... kada sam sad sve dogadaje iz proslosti i sadasnjosti spojio u jednu cjelinu ispada da sam opsjednut... dakle u odredeno vrijeme na odredenom mjestu gubim kontrolu nad tijelom... stanje psihe se naglo prebacuje iz jednog stanja u drugu... najvjerojatnije je to zloduh koji se nazalost zaljepio za mene i jednostavno me ne pusta... kada sam se pokusao oduprijeti bez zazivanja ime Isusovog najcesce je to bilo izletanje iz tijela... evo primjer... stojim u busu i pokusavam se osloboditi svim silama... i uspio sam na par sekundi ali je posljedica bilo izljetanje iz tijela... poceo sam lebditi i zaprepastilo me to da kada sam se vratio u tijelo jedan covjek me cudno gledao... kao da je bio svjestan sto mi se dogada... drugi put kada sam se pokusao osloboditi je bila kao sto sam i napisao nadnaravna snaga...

to su bili pokusaji kada sam se SAM bez pomoci pokusao suprostaviti i izbaciti ga...

ponekad znam i kada se polusavam oduprijeti osjecat jaki pritisak u glavi... kao da vas netko primi za glavu i stisce sa obje ruke...

kada sam bio 25.3. u Sigetu bas sam fizicki osjetio tokom molitve oslobodenja i ozdravljenja kako mi je nesto jednostavno izletilo iz glave... i tada sam napokon bio psihicki slobodan bez pritiska i s potpunom kontrolom svoga tijela...

sad kako je doslo do toga da se priljepio za mene? Moje sumnje su da se radi o okultnim stvarima pa se preko tih stvari koje su jos skrivene i dalje drzi uz mene...

zato mu Isus dozvoljava da mi to radi? Neznam jer sam ogranicena osoba i nepoznajem duhovni svijet da bi to mogao znati... no znam da ce me Isus osloboditi kada za to dode vrijeme...

imam osjecaj da mi se smije kada mi se to dogada no tko se zadnji smije najslade se smije jer nece se jos dugo moci zadrzati (ja se bar nadam uskorom oslobodenju)

dakle nema kontrolu da sam ono u potpunosti opsjednut i da sad moram ici kod egzorciste vec jednino mi stalno nanosi bol jer to je sve sto moze jer je bespomocan i udara me tamo gdje mu je Isus dozvolio...

ima jos jedna stvar koja se dogodila na misi... dakle misu sam prikazao za oslobodenje... i kada sam primio Tijelo Kristovo majci su krenule suze na oci i plakala je kao kisna godina... sad to je znak da moza Isus koristi moju patnju kako bi se ona obratila sto je i moja najveca zelja jer vidim kako joj nije lako...

Iako mi je tesko Isus je u svakom trenutku samnom i sinoc mi je na jedan prekrasan nacin pokazao kako je uz mene i kako zajedno pati samnom i suosjeca samnom...

nazalost sva vrata su mi trenutno zatvorena... htio sam se naci sa Kozulom no nazalost nije u mogucnosti... pa sam htio nekoga naci u Gorici no opet zatvorena vrata...

Eto to bi bilo sve crno sto sam imao za reci i posljednje sto imam reci na tu temu i NECU vise pisati ni razmisljati o tome nego strpljivo cekati cas kada ce me napokon pustiti na miru da konacno upoznam srecu a ne samo patnju, patnju i bol...

sve vas Bog blagosovio i neka vas Duh Sveti vodi :grlim te: :grlim te:

Lorde, a da malo dođeš u petak u Siget u 7i30...tamo ćeš sresti fra smiljana, možemo ga zajedno zamoliti da se moli za tebe i da te blagoslovi...ako si za, javi mi na pp.
Btb :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2008 14:57 
Odsutan

Elenora napisao:
Predragi :grlim te:

toliko toga je u meni, toliko spoznaja , misli, osječaja... jedan događaj... koji je za mene tako veeelik... a nemogu ga opisati riječima......

najjednostavnije za reći: Gospodin Isus se OPET PROSLAVIO u mome životu... nikad me do sad nije ostavio "bez teksta" kao u prošli petak u Taboru kod fra.Linića...

ne, nije mi (još) obratio supruga što bi bila moja najveća želja ali ne i največe ČUDO jer znam da Isus hoće ali nije vrijeme,
nego KAD BI ME ISUS pitao što želim da mi napravi da mi pokaže koliko je SVEMOGUČ – eto, TO MI JE POKAZAO u Petak u Taboru !
Največe čudo...

ajme, da vam barem mogu opisati što mi je Isus priredio... ŠOK na ŠOK.. najpozitivniji ŠOK u mome životu... probat ću najkraće jer toliko je toga... toliko je toga...

ima jedna osoba koja je na čudan način ostavila trag u mome životu, i uvijek govorim eh Oče jedva čekam da mi objasniš KOJA JE POANTA TE OSOBE BILA U MOM ŽIVOTU... jer sve je bilo NESMISLENO, bez smisla, veze... ko u filmovimu "Pakleni šund", bet početka i bez kraja...

čovjek koji je stalno lutao po vani, po narodnjacima, za kojeg su govorili da je najveći kriminalac, ubojica... (a ja nisam vjerovala) ..ali ja koliko sam ga poznavala a to je dosta, nikad nisam u njemu vidjela zlo, samo dobro... samo pozitivno (tek sad kužim da sam u svima gledala samo dobro, da sam gledala ono što je Bog stvorio, čovjeka na svoju sliku) voljela sam ga ljubavlju kojom Otac ljubi, Isus kojom ljubi, a drugima je bio sve samo najgore... imao je problema i sa okultnim... ma jooj jako teško sve za opisati.... ostavio je čudan trag u mom srcu.... 6.mjeseci smo se natezali-"igrali" mačke i miša.. ja, jas uvijek bila samo gladnja ljubavi- a on..to neznam...ALI kad više sa njim nisam mogla... PRVI PUT U ŽIVOTU JA sam trčala u Crkvu, bacila se na koljena ispred Tabernakula i zavapila;
« Isuse, kažu da si tu, da si ŽIV.... usliši me.... ako je za mene, daj mi ga skroz mi ga približi da znam da je to Tvoa volja, ali ako nije za mene, odmakni ga, neka me pusti da živim... samo mi daj iskrene ljubavi, nekog tko će me voljeti isto koliko i ja njega.... Zar je puno Isuse tražiti Te za «mrvu» čiste ljubavi.. a ovo je patnja.. ovo sada....»

i Isus je brzo odgovorio: maknuo ga je od mene..prestao je zvati.....i došao mi u život moj mužić, (nije ni 3 mjeseca od tog prošlo)....

i sada, to je bio početak mog obračenja: ISUS JE ŽIV.. Čuo me i USLIŠIO.. o kako je DOBAR....

Bilo je to prije 5 godina, u međuvremenu, tog dečka NIKAD NISAM VIDJELA, rastom u vjeri spoznala sam da je u takvom grijehu i zlu, em da pati od okultnih stvari, em od krivog načina života... je bolilo me srce... imao je curu a poslje ženu, i dobio je kćerkicu... a on takav... uf...još lani ga je moja kuma srela i pitala kako je, ja sam očekivala samo ono najbolje čuti: da se smirio, uozbiljio, ali on i dalje BANĆI.. užas... mislila sam da je «propao»!

Kako je prošlo više od 5-6 godina uvijek sam priželjkivala da ga samo vidim negdje, išla sam par put van na narodnu (ali kako se sve promjenilo, sami klinci nigdje njega..).. samo sam ga iz daljine htjela vidjeti i molila sam Isusa samo da ga vidim... nemora on mene ali ja njega makar IZ DALJINE... ali njega nigdje...

I naravno, vratimo se na početak priče:
u Taboru je fra.Linić izložio Isusa u Presvetom Oltarskom Sakramentu na Oltar... Isus i svi mi oko njega... ispisujem ispred oltara molitvu i zahvalu na papirić kako bih ubacila u košaricu, odjednom ko da mi je netko podigao moj pogled i spojio sa njegovim... tog dečka...

Našli smo se na 3 metra jedno od drugoga i to pred Isusom.... u nevjerici ja brzo spustila pogled u papirić, hm.. da udahnem još jedno ipak da si nisam ja nešto»umislila» i ponovno... pogledam kraj oltara, 1. metar desno od Isuseka, ipak je to on... kraj njega lijepa žena (njegova najvjerojatnije)...

Samo sam pogledala u Isusa i rekla: dobro, jer Ti hoćeš da mi srce stane od šoka, mogao si mi bar dati da se sjednem :D

Pogledali smo se prvi put onako ČISTO pogledom: «sad je napokon sve dobro, na svome mjestu, kako je oduvjek trebalo biti.... ŽIVJETI I SLAVITI ISUSA» pogled pun Božje ljubavi i SLAVE!

Eto slave Isusove , eto i HVALE ISUSOVE.... i još nemogu prestati misliti na to što Isus učini toj duši ...
...a meni samo kao da je rekao tiho: I dobro Jelena, jel još uvijek misliš da mi je nešto NEMOGUČE napraviti ?!? :wink: »

Isuse, hvala ti! Blagoslovi tu obitelj, ne napuštaj ih nikada... Isuse Ti si tako velik i predivan.... :grlim te:

Slava Tebi Oče i Sine i Duše Sveti!!!!

Elenora...toliko me dotače ovo tvoje svjedočanstvo...
uistinu Bogu je sve moguće...naš Bog je silan Bog!
Hvala ti draga :grlim te: Btb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2008 16:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

ETO IMAM I JA OPET JEDNO SVOJE MINI SVJEDOCANSTVO..
sanjala sam ove noci jedan jako ruzan san da su moji starci digli kredit da bi mogli platiti jedan drugi kredit, koji bi ja otplacivala.. svaki mjesec 1000kn.. i to je sve bilo u redu dok ja nisam dobila otkaz.. a bila sam na ugovor.. postala sam "tehnoloski visak", a buduci da sam najnovija zaposlena, nikoga drugoga nisu htjeli otpisati.. i tu je krenuo plac, sto s kreditom. tuzit ce nas svi.. propast cemo...
i onda budenje....
spavala sam na ledima, kolko se sjecam.. i pokusam se okrenuti na bok.. kad ono vrtoglavica.. tako silna mi doslo na povracanje.. nije bio napadaj, ali.. uhh. necu se ni sjetiti.. vratim se ja na ledima - pa bilo malo lakse..
prekrizim se ja.. i opet vratim na bok- nista.. opet isto..
za nekih 20-ak minuta zvoni budilica.. moram se ustati za posao...
ustrajno se dizem iz kreveta.. pocinje novi dan... samo kakav dan? ne znam..
pad na pod, suze, plac, jecaji, molitva... NE VJERUJEM... :twisted: opet??????????
NEMA SANSE.. JA SAM ZDRAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hvatam mobitel, da napisem kolegici da necu doci na posao.. vrte se slike mog otkaza, jer sam na probnom roku - ne smijem si dozvoliti da izostanem s posla.. zatim slike kredita.. slike propasti svega...
dvoumim se... sta napraviti? gdje otici? umjesto posla u crkvu isplakati se mom zupniku? JER DEFINITIVNO NEMOGU VISE... zadnji atomi snage.. i nade da je dobro... molim, molim, gledam na sat da ne zakasnim.. molim... i kazem u sebi: ja odustati necu, ovo je samo kusnja, a Ti zelis vidjeti koliko se pouzdam u tebe.. e pa ja cu krenuti na posao pa kud puklo da puklo.. Ako se srusim na cesti neka.. ali ja sam bar pokusala..
i konacno... precvikalo se nesto u meni...
3
2
1
nova osoba, sa suzama u ocima se dize... ovo je nova Ana... neka nova dimenzija... neki drugi svijet.. nemogu doci k sebi koliko me nosi... ta snaga.. nije zemaljska.. nije moja snaga.. LJUDI, NIJE MOJA SNAGA!!! KAZEM VAM.. NE BIH SAMA MOGLA.. ne znam dali da placem od srece ili od jada.
ma od srece.. izlazim van, pogledam u nebo.. prepuno sivih oblaka.. i mala, skroz mala povrsina plava.. beskrajno plava...
:o To je moj Isus.. On me nosi u ovim sivim oblacima.. u ovoj kiši tereta...
ja sam bila nova... nema vrtoglavice, nema mucnice, cijeli dan sam bila u humoristicnom, veselom raspolozenju sa krunicom u ruci tijekom cijelog radnog vremena i suzama radosnicama u ocima...
TO JE MOJ BOG BIO DANAS... MOJ ISUS.. SVE MOJE..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2008 17:04 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
sanjala sam ove noci jedan jako ruzan san da su moji starci digli kredit da bi mogli platiti jedan drugi kredit, koji bi ja otplacivala.. svaki mjesec 1000kn..

..večeras lijepo sanjaj..da si kredit sav vratila..
..odjedanput..
..jer si našla super dobar posao..
..prvi dan si odmah dobila otpremninu..
..i posao na određeno vrijeme...
..Gazda firme se zove ISUS..
.. a posao ti je ..jednostavan..
..moliš se za duše u čistilištu..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2008 17:10 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
naggar napisao:

Zakon si... :b101:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2008 17:13 
Odsutan

IVT napisao:
naggar napisao:

Zakon si... :b101:

..znaš da sam sada potkovan u smislu zakona o radu..he..he..
.imao sam dobrog učitelja/icu..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2008 17:24 
Odsutan

uistinu jesi... :b41:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2008 17:27 
Odsutan

anchi_zagreb napisao:
uistinu jesi... :b41:

..znaš kako kaže jedan tip iz moje generacije..voli cugat

"Sanjao sam noćas da sam trijezan, .-....ružan san"

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]