www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 22:34

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 100 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 tra 2008 10:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Fajterica nam se vratila, Fighty nam se vratila....

seko dobro došla među svoje :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 tra 2008 11:23 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Figić moj mili,

ma nemaš pojma koliko čekam s radošću u srcu taj 6.6. da napokon i zagrlim tebe moja sekice mila.

Znaš već odavno da si duboko u mom srcu i da te doista ljubim kao sestricu.

Eto da ovdje ne zachatavam - pozdravljam te i očekujem da se vidimo za mjesec dana. :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 svi 2008 23:04 
Odsutan

:D :D :D :D
Moram posvjedočiti u kojoj sam milosti ove 2008. godine :D
poslje drugog moždanog i ne baš oduševljavajućih nalaza MR-a koje me malo potreslo, poljuljalo, al očito ne dovoljno da mi naruši smisao za humor u tom smjeru....hihi :lol:

No dobro, dosta okolišanja...idemo na lijepe duhovne situacije koje traju...kontinuirano i bez prestanka!!! :D :D :D :D

15.1. sam krenula na duhovne vježbe sv. Ignacija kod isusovaca u Palmotićevoj! To mi je bio odličan uvod (osim duhovnih iskustava prije i faksa :wink: )
Za bolje upoznavanje same sebe, duboke analize duha i psihe same sebe, a i drugih.... odnos prema Bogu, ljudima i sebi...
Otvaranje Isusu i Njegovom djelovanju na mene.....uz to idu i kušnje koje su me lomile, al preživila sam, hihi :wink: mada je bilo i gadnih situacija...
Sad još idem dalje u Isusovu muku, zajedno s Njim, pa već pomalo naslućujem što me čeka, al spremna sam, neću odustati.... On je trpio za mene, pa mogu i ja malo.... :wink:

Malo mi je rehabilitacija u Vž Toplicama poremetila DV, jer su mi okolnosti i društvo previše bile naklonjene, pa sam malo izgubila sabranost, al sad sam opet na svom terenu i idem do kraja kak treba!!!

19.4. su me jaako ugodno iznenadile Elenora i Ela Bredi svojom posjetom!! Ono....ajd s nama na duhovnu obnovu kod fra Ive Pavića u Ivancu....a i mene teško nagovorit kad su takve stvari u pitanju :wink: šala!!! Imala sam želju ići, al nisam znala kak to iskemijat, i eto kak Šef to sve sredi :D

Višnja, Ivica i Dragana su mi bili predivni i jako sam bila iznenađena koliko svi zrače duhom, toplinom, blagošću!
Presretna sam i što sam baš s njima bila tamo!
Prvi put sam se prepustila i počivala u duhu :D
Ne znam, nije bilo kak sam si to zamišljala, bilo je drukčije...
Svo vrijeme sam bila polusvjesna što se događa, jako pržeta Duhom... molila sam za drage osobe i one koje sam tek upoznala za duhovno obraćenje mnogih i za duhovni rast svih nas!
Posebno mi je u molitvi bila moja seka, mama i tata, prijatelji s kojima sam najviše vremena, moji TT-ovci i novi ljudi koje sam u Toplicama upoznala... ostali su mi prošli kroz misli i molitvu nakratko, ali vi ste bili stalno samnom :D

Osijećala sam Mir neopisivi i još ga nosim u sebi, osijetila sam i neki miris (ne znam točno) i okus u ustima mi je bio ugodan :D
Vidjela sam svjetlo i u tijelu osijećala neopisivu toplinu, blagost, nježnost u isto vrijeme.... :D

Radost mi je ispunila srce toliko da još uvijek ne mogu skinuti osmijeh s lica!!! :D
Ljudi su me u Toplicama svaki dan po nekoliko puta pitali: "pa djevojko, zašto si stalno nasmijana?"
Iskreno, nisam znala pravi odgovor, pa sam govorila da se dobro osijećam, al kad su kasnije počeli s provokacijama, rekla sam da je to Duh Sveti učinio da se smijem.... :D pa nek mi opet kažu da mi je crkva isprala mozak ko što su rekli...hihihi :b101: :b101:

Jedino što koliko god sam od sebe davala drugima da im pokažem što me vodi kroz život, stalno sam osijećala da ne činim dovoljno, da nisam dovoljno u duhovnosti na ispravan način (ma ne znam), jednostavno me pratio osijećaj da koliko god učinila, nikad nije dovoljno dobro ni savršeno, jer sam ja nesavršena... :P
Al dobro je, sad sam shvatila da sam čak išla i preko svojih granica i da previše očekujem (to mi je i duhovnik rekao)

Sad sam se smirila i osijećam Mir u srcu i zadovoljna sam što sam učinila koliko sam mogla....

Draga moja Elenora me jaaako ugodno iznenadila porukom da ide u Tabor, pa ako bi htjela s njom!!!
I o tome već dugo razmišljam, al nikako vrijeme uskladiti....uvijek se nađe nešto drugo!
Elenora hvala i Nek te Bog blagoslovi i nagradi, jer mene je nagradio time što te poslao da me pozoveš :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

I eto, još jedna ostvarena želja!!!! 9.5. Idem u Tabor!!! i to na blagdan Pedesetnice, bdjenje!!! :D :D :D :D ajme kak sam sretnaaa!!!!

Moje DV se bliže kraju, pa i tu trebam još pobrat sve što se da, hehe :lol:

6.6. u Međugorje ja i seka :D :D
I to već dugo planiram, al opet vrijeme ne služi i koji god datum gledam, scvugdje nešto, al sad sam taj "rezervirala", :lol:

Pa 24.9. u Lurd idemo ja i mama :D :D ...ni tu ja nisam imala svoje prste, mama me samo nazvala da mi javi da idemo tad, a ja....onak - ne baš oduševljena, jer sam još bila pod dojmom loših nalaza MR-a, pa sam mislila što ak se nešto iskomplicira, nisam imala previše nade, jer gdje je 9. mjesec....
Sad se viš ni sa čime ne zamaram, znam samo da idem kud god me zovu, kako je po Božjoj volji tako će biti, jedino me On može zaustaviti :D

Silan je Bog i djela su Njegova neshvatljiva ljudskom razumu!!!
Slava Mu i hvala dovijeka!
Neka vas sve blagoslovi i čuva zauvijek!! :D :D :D :D :D

Pusa i BVB! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 svi 2008 23:30 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BTB Figi...hvala na ovom divnom svjedočanstvu...
:grlim te: :grlim te: :grlim te: :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2008 06:57 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:twisted: :twisted: Figi ! ali i :a1250:

Draga moja Figi,ljepo si ovo sve napisala

puna si vjere i nade i sigurna sam da ce ti

dragi Bog ispuniti sve sto zelis.Hvala mu...

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2008 07:50 
Odsutan

koliko je samo hrabrosti i vjere Gospodin izlio na tebe Figi
...neka je slavljeno i hvaljeno Njegovo ime u vijeke zbog svih velikih djela koje svome narodu učini :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2008 08:32 
Odsutan

figi draga radujem se zbog tebe,nek te Isus blagosovi svim blagosovima volim te sestrice :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2008 09:05 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Da, nekoliko puta sam imala priliku vidjeti kako je Fighterica stalno nasmijana - baš vas to onako iznenadi!
"Naučena" sam da se meni neprestano govori: "Pa kako se ti uvijek smiješ, uvijek si tako nasmijana!", ali - dragi moji - ma to vam je ništa u usporedbi s Figi!! :shock:
Moj je osmijeh često umoran i priznajem da je sve sjetniji, a Marinin (Fighteričin) - BLISTA!!! To je kao osmijeh petogodišnjeg djeteta!!!
Jedne sam večeri dosta kasno došla do njene sobe, ona je već bila zaspala i probudila sam je... I baš sam mislila: Ma joj, bolje da je nisam budila... Bilo mi je žao što sam je otrgnula od sna jer znam da je često bila neispavana.
Baš je bila onako snena, ali je već za nekoliko sekundi "nabacila" svoj osmijeh i razgovarala sa mnom i zapravo mene držala budnom - ja sam skoro zaspala na foteljama gdje smo razgovarale (čekala sam da prijatelji dođu po mene).. I tako smo mi u ponoć razgovarale o svim situacijama koje smo tamo nekako zajedno podijelile... A cijelo vrijeme - njeno smijanje, njena snaga, njena živost...

Evo, u subotu ću vjerojatno i ja zajedno s Elenorom i Figi na bdijenje u Tabor i jako se veselim tome... Valjda ćemo uspjeti sve otići tamo...

Dragi Bože, čuvaj nas sve od svih naeprijatelja koji vrebaju na nas i zaštiti nas svojom presvetom, predragocjenom i prečistom Krvlju čiju si zadnju kap prolio za nas! Hvala Ti!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2008 09:22 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Zamolila bih vas da se pomolite danas ili sutra za mene:
skupljam hrabrosti da direktora pitam za povišicu jer stvarno imam nisku plaću i pomalo u neskladu s plaćama ostalih zaposlenika koji su na istom radnom mjestu.
Sad mi ističe ugovor pa je to "dobra" prilika za promjenu u ugovoru. Osjećam da to nije pohlepa niti da tražim nešto što mi nije potrebno jer uistinu je teško živjeti kao podstanar u ZG, a htjela bih napokon mamu i tatu osloboditi tog tereta da mi često uskaču i financijski pomažu...a ne mogu ni oni..

Dragi Isuse, Ti najbolje poznaješ moje srce i znaš kako je u mom životu, kakve su prilike i okolnosti... Neka moj razgovor s direktorom bude u Tvoje ime i neka dobijem ono što mi je potrebno - ili ništa :wink: ili možda ipak povišicu! :D Ne tražim to radi ugodnosti i zadovoljstava koje bih si priuštila, nego ponajviše da više ne opterećujem svoje roditelje kojima je ionako teško... Dijete im radi u uglednoj banci, a tako često ovisi o njihovoj pomoći...
Obećajem da ću više novaca davati u milostinju i da neću postati rastrošna ili nezahvalna... I da ću napokon početi ozbiljno učiti...

Dragi anđele čuvaru mog direktora - prišapni mu dobre misli i neka razumije moj položaj i neka ne vidi u mom pitanju nikakvu gramzljivost..No, u svemu neka bude volja Božja koju s radošću unaprijed prihvaćam!!

HVALA!!!
:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2008 11:45 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Elice-uzmi povišicu i zahvali mila! Već si je primila...samo reci HVALA...HVALA KRISTE!
Btb :D :grlim te:
p.s. i ne zaboravi reći i direktoru...hvala...nećete se pokajati :D :wink:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 100 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]