www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 srp 2025 23:45

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 tra 2008 14:34 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Evo jednog dogadaja od danas koji mi je unio vedrinu u zivot...

krenuo sam na ispovijed i obavio je... nakon ispovijedi malo sam zujao po gradu da potrosim vrijeme kojeg sam imao previse i nakon toga otisao u skolu... i onako umoran jer nisam spavao malo manje od 24h i onako napokon nadem mir u razredu i odem malo odspavat.... stavim glavu na klupu i spremama se za spavanje i odjednom cudan osjecaj... nesto sto do sada nikada u zivotu nisam dozivio... kako imam jako puno iskustva sa izlijetanjem iz tijela kako pozitivnog tako i negativnog nije bilo straha...

da malo poblize prikazem situaciju jer ju je jako tesko rijecima opisati... nesto ovako:

zazmirio sam i odjednom kao da sam se poceo vrtiti u krug ali ne tijelom vec duhom (neznam da li cete me shvatiti) i naglo otvorim oci jer nisam znao sto me snaslo... i razmislim minutu sto je to bilo... i nesto me uzasno vuklo da se prepustim i da vidim gdje ce me to dovesti... i tako ponovo zazmirim i isto vrtnja u krug... i potpuno sam se prepustio da vidim gdje ovo vodi... bio sam uzasno znatizeljan... i tako prepustio se ja i vrtim se i vrtim i odjednom nisam osjetio materijalno tijelo... oko mene neki mrak bio... kao da sam bio u nekoj prostoriji gdje nema svijetla... i odjednom veliko veliko iznenadenje... vidio sam lica dviju osoba... jedna do druge su stajale... znaci samo lica a ne kompletno tijelo... i necu nikada zaboravit te osmijehe... nesto velicanstveno nesto sto se ne moze vidjeti na nasoj zelji... moram priznati da nisam vidio nikad lijepse osmjehe nego od te dvije osobe... sad da kazema nesto o dobi osoba... bile su dvije zenske osobe po mojoj procjeni jedna je cura moje godiste a druga osoba od 30 - 40 godina (moja procjena) i tako ja sam se fokusirao samo na tu curu koja je bila negdje moje godiste i uspio sam joj zapamtit lice... par detalja: bucmasto lice (preslatko) i nesto izmedu smede i crvene boje je bila kosa i osmjeh od uha do uha... kako je brzo proslo nisam uspio zapamtiti lice druge osobe tek mozda godiste sam uspio uhvatiti...

joooj kako mi je zao sto nemam dar crtanja da sam bar moga to prenjeti na papir jer moram priznati da mi to lice pocelo polako blijediti u glavi... sutra se necu ni moci sjetiti kako je izgledala.... :twisted: :twisted:

sad si ja malo vrtim u glavi s cime ima ovo veze... i onda mi kao grom pukne jedna zelja koju sam onako iz znatizelje izrekao... nisam nista ocekivao... kako uzasno obozavam moliti za duse u cistilistu i molim sa jako velikim zarom i uskoro cu poceti i postiti za njih zazelio sam vidjeti da li sam uspio spasiti bar jednu dusu sa svojim molitvama... i Isus mi je ispunio zelju... joj kako sam presretan sto sam bar nekome pomogao...

Bog vas blagoslovio i cuvao a Duh Sveti vodio :grlim te: :grlim te:

odo se sad napokon posteno naspavat jer jedva gledam vratio sam se upravo iz skole... iz tuluma direktno na ispovijed pa skola... he he :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 tra 2008 13:11 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Elonora, dali je to autić sa kojim si bila na duhovnoj u Ivancu?
Velik je Bog. Aleluja!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2008 07:28 
Odsutan

kako mrzim kada mi se ovo dogodi a dogodilo se nedavno... kako vec znate imam problema sa ovim glupim vracarama...

jedno vece sam se probudio u 12:15 ujutro i otisao malo na ovaj forum i tamo se zadrzao sat vremena... i pocelo mi se spavat i otisao polako... skinem slusalice i taman da se krenem moliti prije spavanja odjednom neki cudan osjecaj... neka tjeskoba uzasna... i samo se od sebe ponavaljale ove rijeci: Netko je oko kuce, netko je oko kuce, netko je oko kuce, netko je oko kuce i bok siguran sam.. aaaaaaaaa netko je oko kuce... mogao sam i osjetiti tu osobu... netko je oko kuce i radi gluposti... siguran sam... osjecaj me ne vara... kao neki psihopat sam ponavljao te rijeci... tjeskoba bila sve gore... netko je oko kuce sto posto... i pokusavam se rijesiti tog osjecaja i napokon zaspati ali netko je bio oko kuce... pa onda jos i neki cudni zvukovi... katastrofa... ali ti zvukovi kao da netko pored uha stavi neku frekvenciju tipa komarca i pisti cijelo vrijeme... i sinoc sam cuo taj zvuk... sto god napravis cujes ga... kao da sam prolupao... katastrofa...

i jucer onako izadem malo van i napucavam loptu.. i prolazi jedan covjek iz susjedstva i ja mga pozdravim a pazi lika okrene mi glavu i pazi da me ne pogleda... i nakon nekog se vremena okrenuo i pazite sad sta sam vidio: STRAH!!!! hahahaha pa cega se imas bojati lol... pa nisam ja serijski ubojica... covjek me se jednostavno boji... valjda vidi da nosim krunicu oko vrata (vidi se valjda par zrna jer ju nosim ispod svih majica) i boji se... osjecam njegov nemir... jedan dan je stao pricati sa moji tatom a ja pored njih stajao... a pazite sad lika trudi se ne pogledati me... ne dozivljavati me... ja nesto bio dobacio nesto par rijeci a lik ni glavu nije okrenu samo buljio u starog... svasta...

ima jos jedna cudna stvar kod njih... ima zenu koja dolazi na misu SAMO kad je posveta necega... neznam bila to svijeca, onda neka jabuka, ni sam neznam kaj sve ne, ali ona je tamo... hahahaha

a nemogu vjerovati zasto ga je strah biti pored mene, prica sa svima a mene se boji i POGLEDATI hahaha

a ono bas me briga neka radi sto god zeli briga me... ali mute nesto sigurno jer ako cemo slijediti znakove koje smo ja i mama dobili od Krista oni su ti koji vracare... a zena mu radi i u pekari, a ta pekara prehranjuje preko 1000 gladnih usta... a meni je cudno zasto stalno odskace ladica u kuhinji gdje je taj kruh hahaha

ja taj kruh ne jednem jer sam preosjetljiv i lose reagiram na njege pa ga izbjegavam...

u zadnje vrijeme imam jedan strasan poziv da moram napraviti... vuce me stalno nesto prestrasno... vidim se kako u Crkvi upozoravam ljude da se paze tih vracara no da se ne boje nego da svatko tko vjeruje u Krista ce se spasiti... nevjerojatno svaki dan dobivam upute i one se nadograduju... pripremam govor vec tjedan dana... ajmeeee kako jako djeluje na mene... kao nista do sada... vuce me i vuce... moram to obaviti ali KAKO? to si postavljam pitanje.... ok zelis da govorim i upozorim druge... ali kako??? sto pitanja a rijetko koji odgovor... ali zelja raste iz dana u dan iz sata u sad iz sekundu u sekundu... a zasto... pa tko sam ja da govorim drugima sto treba raditi ... pa ja sam samo izgubljena ovcica koja svaku sekundu trazi Krista i voli osjetiti Njegovu prisutnost....

no nista nastaviti moliti se i cekati i cekati pa cemo viditi gdje ovo sve vodi... koji to plan ima Bog za mene...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2008 07:39 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
[u zadnje vrijeme imam jedan strasan poziv da moram napraviti... vuce me stalno nesto prestrasno... vidim se kako u Crkvi upozoravam ljude da se paze tih vracara no da se ne boje nego da svatko tko vjeruje u Krista ce se spasiti... nevjerojatno svaki dan dobivam upute i one se nadograduju... ]
Citat:

..ti buš jednog dana istjerivač zloduha,,
:lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2008 07:41 
Odsutan

naggar napisao:
[/quote]

shvatit cu to kao salu jer to je uzasan posao... po pricama drugih jako zahtjevan a ja sam presitan za taj posao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2008 08:43 
Odsutan

BiTLorD napisao:
naggar napisao:

shvatit cu to kao salu jer to je uzasan posao... po pricama drugih jako zahtjevan a ja sam presitan za taj posao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

..transportiram ti moj gen..začas posla buš krupan..
.,.imam debele gene...jer su se razvijali u obilju..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2008 10:06 
Odsutan

sam da na brzinu kazem par rijeci prije nego u skolu odem... sad mi stara kaze da je nastala opca panika u selu nakon sto su dojavili da su u Petrinji nasli vudu lutke (ako se tak pise) i da je zbog toga par ljudi odjednom umrlo... sad se svi boje da nebi i njih zadesilo....

pa se ni ne cudim sto u zadnje vrijeme me vuce da odem u svoju Crkvu u tom selu i da kazem ono sto sam gore i napisao...

sad stvarno neznam sto mi je ciniti... sve se polako poklapa jedino ja nista ne poduzimam... jednostavno se ne osjecam sposobnim da to obavim...

vidjet cemo... sto Bog da bit ce... ako me zatrazi da moram obavit obavit cu... za sad cekam :twisted: :twisted:

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2008 10:13 
Odsutan

BiTLorD napisao:
sam da na brzinu kazem par rijeci prije nego u skolu odem... sad mi stara kaze da je nastala opca panika u selu nakon sto su dojavili da su u Petrinji nasli vudu lutke (ako se tak pise) i da je zbog toga par ljudi odjednom umrlo... sad se svi boje da nebi i njih zadesilo....

te: :grlim te:

..treba blagosloviti te lutke...i tak od njih napraviti barbike..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2008 12:46 
Odsutan

naggi nadam se da se šališ... "napraviti barbike" :shock:

treba blagosloviti i spaliti!

nego, svjedok sam mnogih nesreća u živtima ljudi oko sebe, nesreća izazvanih od LJUDI, preko vračeva i magova i vidovnjaka ...

staha NEMA za one koji žive sakramentalno: ispovjed, pričest, misa, dobra djela, LJUBAV!....itd...

ali definitivno ima za one koji tako ne žive; a takvih je VEČINA!
nažalost!

Meni je užasno GLUPO da se o tome NEgovori! Zašto?

Zašto jedna žena koju muž ostavi IZNENADNO, razbaštini nju i svoje 2 djece, ode klinkici koja je prije njega obavila 10ak abortusa i živi sad sa njom nakaradno- brinući za NJEZINU djecu jer su sada to NJEGOVA djeca :shock: .....

ta napuštena žena misli da joj je tako SUĐENO :shock:

ili da je Bog nevoli pa joj je to ON napravio?!?! :shock:

da, da....ali se ta klinka petljala sa BIJELOM magijom ( koja je "crna" kao što je CRNA CRNA) koja je njega volida nekom "vraču"- ljepše rečeno: VIDOVNJAKU, koja je ostavljala po dvorištu razne predmete....

Dali ta žena koju je muž iz vedra neba napustio IMA PRAVO znati ISTINU?!??!

Da je Bog voli, da to nije djelo Božje, da IMA LIJEKA I SPASA, da je u sv.Hostiji spas za nju i njega i djecu....

Zašto DOPUSTITI da zlo ostane sakriveno umjesto da ge se RASKRINKA?!?! RASVJETLI?!?!?

Istina je da se o zlu netreba pričati čovjeku ako on NEMA "Kamen temeljac"u srcu, ŽIVOGA SVEMOGUČEG KRISTA, ali onda im prvo treba navjestiti Isusa i onda raskrinkati zlo....

Dođe mi da se bacim u istraživačko novinarstvo i skupim svjedočanstva toga da ljudi ZNAJU ISTINU, da "protivnik" postoji i nespava a da je SPAS na svakoj MISI - u sv.Hostiji :grlim te:

Lorde, kad te onaj čovjek nemože pogledati, nije to samo zbog krunice oko vrata :wink: , to je i zbog tvoje LIJEPE i ČISTE duše i srca, i Krista koji je u tebi i ti u NJemu :P

p.s nadam se da posvečuješ dvorište i sve ulaze oko kuće ?! sv.vodom i soli i/ili uljem

Bog te blagoslovio!

Bog Vas blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2008 13:07 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Elenora napisao:
nego, svjedok sam mnogih nesreća u živtima ljudi oko sebe, nesreća izazvanih od LJUDI, preko vračeva i magova i vidovnjaka ...

staha NEMA za one koji žive sakramentalno: ispovjed, pričest, misa, dobra djela, LJUBAV!....itd...

ali definitivno ima za one koji tako ne žive; a takvih je VEČINA!
nažalost!

Meni je užasno GLUPO da se o tome NEgovori! Zašto?

BZašto jedna žena koju muž ostavi IZNENADNO, razbaštini nju i svoje 2 djece, ode klinkici koja je prije njega obavila 10ak abortusa i živi sad sa njom nakaradno- brinući za NJEZINU djecu jer su sada to NJEGOVA djeca :shock: .....

ta napuštena žena misli da joj je tako SUĐENO :shock:

ili da je Bog nevoli pa joj je to ON napravio?!?! :shock:

da, da....ali se ta klinka petljala sa BIJELOM magijom ( koja je "crna" kao što je CRNA CRNA) koja je njega volida nekom "vraču"- ljepše rečeno: VIDOVNJAKU, koja je ostavljala po dvorištu razne predmete....

Dali ta žena koju je muž iz vedra neba napustio IMA PRAVO znati ISTINU?!??!

Da je Bog voli, da to nije djelo Božje, da IMA LIJEKA I SPASA, da je u sv.Hostiji spas za nju i njega i djecu....

Baš si me dirnula ovim riječima, mislim da se nešto slično dogodilo i mojoj familiji. Uopće se više ne opterećujem mislima o "raskrinkavanju", sve sam predala Isusu na sv.misi, i tu osobu i svoju obitelj. Isus je GOSPODAR svega, ne treba se panično bojati. Strah dolazi od nečastivoga
i bojati se znači davati mu na važnosti, vjerovati da Isus nema sve pod kontrolom.

Imamo svo oružje. Obucimo bojnu opremu.

BTB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]