www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 16:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 svi 2008 10:53 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
dragi moji...
ima duže vrijeme kako molim svaki dan redovno za duše u čistilištu..
molila bih ja i prije, ali ne svakodnevno..
počelo mi se događati da mi u jednom trenutku neočekivano kad bih zatvorila oči dođu slike ljudi...ili u toku molitve ili čak poslije nje...
nema pravila...vjerujem da su to duše koje se spašavaju ili su im olakšane patnje zbog moje molitve...mogu vam reći da sam osjetila i dozu straha ispočetka..ali sad više ne....s velikim uvažavanjem gledam na njih ...vidim ih na par sekundi..prije dva dana sam vidjela prekrasnu i vrlo lijepu mladu ženu...niti su tužni...a ne mogu reći da su radosni, prije bih upotrijebila riječ strpljivi..
i kad izmolim što trebam u toku dana za njih..nakon molitve osjetila bih potrebu moliti i dalje..dalje...pa nastavim...
osjećam prekrasan mir u duši zbog toga...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 svi 2008 11:39 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Samo ti moli za duše u čistilištu draga marija-nada....molitva za njih je jako djelotvorna i doista im olakšava patnje svaka naša čak i mala molitva...
i hvala ti na ovom poticajnom svjedočenju preko kojeg mi je Gospodin poručio da i ja trebam više moliti za te jadne duše u mukama..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 svi 2008 15:53 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Evo da i ja posvjedocim nesto sto mi se neki dan desilo... evo sad napokon dok su se emocije slegnule dok sam postao svjestan sto se to zapravo desilo osjecam kako to moram posvjedociti... prolio sam par suza jucer i danas kada sam o tome razmisljao jer tek sada sam shvatio neke stvari...

dakle da pocnem... sve je pocelo jedne veceri kada sam se prihvatio moliti uobicajeno molitve koje molim svaki dan... prvo izmolim molitvu poniznosti, pa za duse u cistilistu (no ovaj put sam po prvi put stavio na nakanu duse iz moje obitelji) i krenem moliti molitvu sv Brigite (onih 7) i kada sam dosao do kraja dogodilo mi se to sam cuo jednog zloduha... a ono nakon par mjeseci pauze ponovo sam ga cuo... i ono u tom trenutku nastavio sam i dalje moliti kako bi zavrsio sv. Brigitu... i tad sam ucinio jako jako veliku pogresku... ajmo reci pocetnicku... oslonio sam se sam na sebe umjesto da sam trazio pomoc od dragog Isusa da me zastiti... i tako pao sam i poceo gotovo plakati... doslovno sam poceo lizati pod i tako otisao spavati sa jednim jako velikim teretom jer sam bio svjestan svoje greske... i ujutro me opet Isus podigao i oprostio slabosti i rijesio tog uzasnog tereta i nastavio sam dalje svojim zivotom...

ono sto je bitno u ovoj prici jest: imam valjda taj dar da ih mogu cuti i mogu osjetiti negativnu energiju u prostoriji... no ono sto sam htio reci jest da kada sam molio osjecaj je bio kao da se nalazis u jednom vakuumiranom prostoru i kako nitko u njega ne moze uci... kada sam cuo zloduha on se svim silama pokusavao probiti no nije mogao i po prvi put je bio na poprilicnoj udaljenosti a na samamo pocetku obracanja bio tik do mene...

tek sada sam shvatio sto to znaci kada molim Marijo nasa majko zaogrni nas svojim plastom ljubai i zastiti nas od neprijatelja... nikako nisam mogao pojmiti sto je to zapravo taj "plast" i evo imao sam prilike vidjeti sto to zaista jest...

molite Gospinu krunicu svaki dan kako bi obnovili taj svoj dnevni plast kako bi vas ona mogla zastiti svojim plastom... ja ju molim gotovo svaki dan i moram vam reci da sam primio jako jako puno milosti preko Gospe svoje zagovornice koju obozavam i zao mi je sto sam to tek sad spoznao nakon pola godine :twisted: :twisted:

sjetio sam se i seminara na kojem sam vidio kako je "izasla" i slike i nasmijala se i tek sad nakon pola godine sam shvatio sto je taj osmjeh zapravo znacio i zasto sam svaki put kada sam se sjetio tog prizora bar jednu kapljicu putio iz oka...

evo da posvjedocim kako sam primio sve sto sam trazio... samo ne 2 zelje: obracanje obitelji i ozdravljenje... no to ce dvoje doci kad za to bude vrijeme... u to ne sumljam

ZATO MOLITE KRUNICU SVAKI DAN I TRAZITE NASU GOSPU DA VAS ZASTITI SVOJIM PLASTOM JER TO JE NAJBOLJA ZASTITA JER SAM JO "OKUSIO" I VIDIO STO TO PLAST JEST!!!!!!!

eto sad sam rekao sto sam morao... evo jucer sam tokom krunice dobio zadacu da blagoslovim kucu i to cu napraviti jer osjecam uzasno negativnu energiju u kuci... pogotovo kad se spusti noc...

Bvb i cuvao :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 svi 2008 16:03 
Odsutan

BitLord BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2008 23:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Evo jednoga malog svjedočanstva ;
Uključio sam se ovdje na forumu u devetnicu za izliće Duha Svetoga...
Prošle nedjelje na misi točno za vrijeme pretvorbe odjednom sam osjetio ugodne trnce kako se šire po mome tijelu, baš sam nekako osjetio prisutnost živoga Isusa. Kako predivan osjećaj ! Zatim sam spontano s 2-3 rečenice /tiho u sebi naravno, da ne sablaznim ostale vjernike/ poželio hvaliti Isusa, ali drugačijim jezikom, jednostavno mi je to samo naviralo iz dubine. Bio je to neki radosni žubor, hvalospjev...ali nekog istočnjačkog prizvuka, nešto kao arapski... Nisam se previše obazirao na to, ali na današnjoj misi, 7 dana kasnije mi se dogodila ponovno ista stvar.
E, sada ako je to dar jezika, volio bih da mi netko kaže da li je moguće nekako provjeriti da je to zaista to ? Kako znati da li to zaista dolazi od Duha Svetoga jer ne poznajem nikoga tko ima dar tumačenja jezika :roll:
Oprezan sam, jer ne bih želio ustrajati ako sam na krivom putu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 12:19 
Odsutan

o latine, sigurno si dobio taj dar...

evo čekam da vidim što će ti reći braća sa tim iskustvom... a ima ih Hvala BOGU :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 16:37 
Odsutan

Latine, brate moj u Kristu, to što ti se dogodilo je super! moliti u jezicima... ma to je fantastično! pogotovo ako ti ne znaš te jezike.

mene molitva u jezicima uvjek asocira na misu u Međugorju (poslje apostola). jučer sam bila i oduševilo me to što se moli na toliko jezika. poslje mise sam se otišla pokloniti gospi i tada je započela pjesma "hvala Isuse". na svakom se jeziku pjevalo... crkva se orila... ja sam se skoro rasplakala, a toliko je ljudi bilo oko mene... Kako je Bog velik... kako je moćan... kako nas voli...

blago se vama... vi imate te darove... ja ne... :twisted:

ali ja sam ipak uvijek radosna, jer Boga svjedočim, jer ga mogu ispovjedati, jer je on uvjek tu uz mene, jer me nikad ne napušta... i nema tužih trenutaka, pa makar oni bili teški, nisu tužni jer je moja radost u Bogu, a Njegov je Duh uvjek uz mene!

Gospode, vladaoče naš, kako je divno ime tvoje po svoj zemlji! ps 8

Gospod je svjetlost moja i spasenje moje: koga da se bojim? Gospod je zaštitnik života mojega: od koga da predam? ps 27

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 20:49 
Odsutan

Hej Latine eto i ja sam doživjela slično iskustvo....Prvi se put susrela s molitvom u jezicima u Taboru i ondje sam molila također i drugi put u Taboru....Moplila sam na glas samo u kapelici kada bi se počelo moliti oko mene...inače kada bi mi god navirale molitvice molila bi u sebi....Mene je isto bilo strah što ja to govorim i tako...meni je bilo olakotna okolnost ta da sam dar dobila u društvu osoba koje su imale i dar tumačenja!I kada sam ih upitala one su mi odgovorile da je to to....I meni se dešava da mi u nekim djelovima mise,a posebicwe pred presvetim doslovno naviru molitve pa i melodije, pjesme i razgovarala sam s svećenikom gdje idemo na molitvenu i rekao kada mi dođe da slavim Boga takvoj molitvi da samo nastavim u sebi,a ukoliko se krene moliti na glas da se priključim...Tako da eto savjetujem da odeš u neku molitvenu zajednicu ili svećenika koji imaju s time iskustva, ap pokušaš s njima moliti...BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 20:51 
Odsutan

Ančice ma daj molim te cvjetiću mali....ne budi tužna, :D imaš predivne darove.....Radost i Ljubav a to su oni najveći darovi....Kad bih sve ljudske jezike govorio,a ljubavi ne bih imamo ....Bio bih bio bih ništa ja.... :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 21:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
latin napisao:
Evo jednoga malog svjedočanstva ;
Uključio sam se ovdje na forumu u devetnicu za izliće Duha Svetoga...
Prošle nedjelje na misi točno za vrijeme pretvorbe odjednom sam osjetio ugodne trnce kako se šire po mome tijelu, baš sam nekako osjetio prisutnost živoga Isusa. Kako predivan osjećaj ! Zatim sam spontano s 2-3 rečenice /tiho u sebi naravno, da ne sablaznim ostale vjernike/ poželio hvaliti Isusa, ali drugačijim jezikom, jednostavno mi je to samo naviralo iz dubine. Bio je to neki radosni žubor, hvalospjev...ali nekog istočnjačkog prizvuka, nešto kao arapski... Nisam se previše obazirao na to, ali na današnjoj misi, 7 dana kasnije mi se dogodila ponovno ista stvar.
E, sada ako je to dar jezika, volio bih da mi netko kaže da li je moguće nekako provjeriti da je to zaista to ? Kako znati da li to zaista dolazi od Duha Svetoga jer ne poznajem nikoga tko ima dar tumačenja jezika :roll:
Oprezan sam, jer ne bih želio ustrajati ako sam na krivom putu...

cestitam dragi brate Latine,.. to bi trebalo biti to,.. za svaki slucaj procitaj KORINCANIMA I 12, 3,... PROCITAJ SVE I 12 I 13,.. ALI U TOM DJELU TI JE KLJUC,...VAZI?? dakle kad pocnes moliti, prekini nakratko i reci ISUS JE MOJ GOSPODIN, MOJ GOSPODAR, MOJ SPASITELJ I OTKUPITELJ,... ALELUJA, ISUS JE MOJ KRALJ, ISUS JE BOZIJI SIN,... I nastavi moliti,... ako nastavis to je to,... a ako ne,... a nadam se da to ne moze biti,... Eto uzivaj darove, uzivaj prisustvo Duha Svetoga u tvome dahu, i cezni za vecim darovima,... BTB, sve na SLAVU GOSPODNJU,...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]