www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 srp 2025 20:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 svi 2008 09:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Malo, ali slatko svjedočanstvo o tome kako Bog spaja srca i putove...

Ima jedna meni predraga članica na ovom Forumu... Po godinama bih joj mogla biti kći i nije da se puno dopisujemo, ali riječi koje razmijenimo su - predivne... Riječi koje spajaju naše duše...
Sjećam se kad mi je stigla njena prva poruka - bila sam presretna... Otad sam s njom kao vezana nekim finim nitima...
S mnogima sam se čula telefonom ili vidjela, s njom nikako da stupim u kontakt...

Riječ je o divnoj Magdaleni1... :D

Prije nekoliko dana sam joj ostavila svoj broj mobitela u poruci...

Prije dva-tri dana na moj službeni broj na poslu je nazvala jedna fina i topla žena... Tražila je moju kolegicu koje nije bilo...

Prije dva dana me Magdalena zabunom nazvala na mobitel (nisam se uspjela tad javiti) i jučer sam joj uzvratika poziv...Tad se nije ona mogla javiti..Kad me kasnije nazvala - rekla mi je da me zabunom nazvala, mislila je da je to nečiji drugi broj..

I tako mi lijepo razgovaramo, prvi put u životu i ubrzo se dotaknemo naših poslova i tad smo shvatile da je ona ljubazna žena koja me poslovno nazvala prije dva-tri dana na bila upravo MAGDALENA!!! :D :D :D :D Razgovarale smo jedna s drugom, a da to nismo ni znale...

Kako je to predivno.... Kako nas Bog spaja... Na kakve sve načine.. :D :D :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 svi 2008 09:32 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
za elu i magdalenu...
:b232: :b232: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 svi 2008 09:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Slika
doista su Božji putovi nepredvidljivi...
...nekad bih to pripisivala slučajnosti...no ...sad znam da ništa nije slučajno...pa čak ni moja silna smotanost s tim mobitelima...i brkanjem brojeva...
...a elica...čak i glasom dotiče moju dušu....kao što to čini i riječima...
...i ovim svojim prekrasnim dječjim srcem...koje na dlanu pokazuje sve svoje osjećaje....ništa ne skrivajući...
..Bože...da nam je svima biti takvom djecom...koja bez kalkuliranja prilaze svakome...nudeći srce na dlanu....tako bezazleni...tako jednostavni...tako spontani...i tako u djetinje Božji....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 svi 2008 14:37 
Odsutan

latin napisao:
Najgore je što oni dobro "osjete" kome sam ja predan i to ih strašno iritira. Teško je, jer grupa je uvijek jača od pojedinca, ali tješi me to što znam da je Isus sa mnom, a On je uvijek jači od zla.

Dragi latine Gospodin ti je dao veliki dar i veliku milost: LJUBAV jer malo je ljudi koji u svakom čovjeku vide samo dobro, koji u svakom čovjeku vide Isusa, pa čak i oni koji su ˝čvrsti˝ vjernici skloni su osuđivanju, jako sam sretna što postoje ljudi poput tebe, i Isus je sretan, silno je sretan, mislim da si dobio taj dar upravo zato što radiš u takvoj sredini, samo se svaki dan zaštiti molitvom zaštite jer će te zli vrebati i uzdaj u Isusa, nije tu potrebno puno riječi kad oni vide tebe kako ih ljubiš i kako ljubiš Isusa privući će ih to, možda će te vrijeđati jednom, dvaputa, triput...ali nakon nekog vremena će shvatiti, kleknuti i zavapiti Gospodinu, samo hrabro naprijed, budi poput pravog Isusovog vojnika, vidim da to već jesi, i ne brini se nisi sam, Duh Sveti je Branitelj, Isus je uz tebe, a i mnogi Isusovi vojnici, među njima i TTovci :), :grlim te:

Blagoslivljajmo Gospodina!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 svi 2008 14:38 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
danas je poseban dan... sve je pocelo sa jutarnjom misom gdje sam dao jednu nakanu i nakon toga sam dosao kuci...

prvo iznenadenje je bilo to sto su mi povecali brzinu interneta bez ikakvog razloga za to... s tom brzinom imam lijepu mogucnost gledati tv bez blokiranja i stekanja putem interneta...

prvo upalim jedan program za gledanje TV i tamo stoji lista od 100 programa... i zujim ja sto cu gledat i odjednom ugledam GOD TV... i pocnem gledati i skuzim da je bas prijenos jednog seminara gdje su ljudi svjedocili kako ih je Isus ozdravio i slusajuci to plakao sam nenormalno... DUh Sveti me potpuno ispunio... osjecao sam se odlicno... ljudi su u toj dvorani jednosatvno padali i pocivali u duhu, svi krice, oslobadaju se ma prekrasno za gledati kako Duh Sveti cisti srca mnogih... a taj covjek koji je to vodio nesto nevjerojatno... dodirne samo covjeka za ruku i oni pocivaju u Duhu...

i zavrsi taj seminar i krenem dalje sta cu gledat... i ugledam jedan bezveze program i upalim ga...program se zove Rainbow TV i vidim pise Jesus Calls bila emisija i opet su ljudi svjedocili kako su ozdravljali, pocivali u duhu, kako su se oslobadali ma opet sve isto... prekrasno za gledat

i tako sve do sada sam gledao i punio Duhovne baterije i ocvrstio svoju vjeru i nadu da cu i ja jednog dana kada se On odluci ozdraviti isto tako pocivati u Duhu i ozdraviti...

no neka bude volja Njegova...

Bog vas Blagoslovio :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 svi 2008 19:30 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
:D :D :D
rekla sam ti tamo u slikama da nabaciš koji osmijeh na se i opusti se malo..Gospodin te poznaje..samo Mu se predaj..živi..bitlord..živi..
On ti je namjenio već sve što ti treba..ne filozofiraj previše..mlad si jako..sve će doći na svoje..ne opterećuj se..samo Mu se pomoli i budi dobar..ne zamjeri štogod, jer ti mogu biti mama možda..a stariji su ipak malo pametniji... :D
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 svi 2008 21:51 
Odsutan

Dragi moji,

jučer sam se vratila iz Međugorja i već mi fali to mjesto...sigurno znate o čemu pričam.. :) bila sam tamo 3 dana, otišla sam jer sam osjetila poziv i vratila sam se drugačija, spoznala sam što je Majčina ljubav i koliko nas voli. Čim sam stigla, otišla sam na krunicu (tad još nisam znala da se Gospa svaki dan ukazuje u 18.40 ), klečala sam i nisam prestajala plakati...Nisam ni sama znala zašto plačem al sam osjećala da je netko blizu mene...Gospa.. :)
Bila sam u takvom transu...Drugo jutro sam krenula prema Brdu Ukazanja, išla sam neki drugim putem zakoji dosad nisam znala i odjednom se nađem pred Vickinom kućom gdje je bilo brdo ljudi... Nisam mogla proći prema Brdu Ukazanja i ostala sam s njima... Do prije nisam ni znala kako Vicka izgleda..Kao da je Gospa govorila kroz nju...Mislim da tamo nije bilo osobe koja nije pustila suzu dok je Vicka govorila...Njezine riječi su bile lijek za dušu...Nisam se mogla pomaknuti s mjesta, stajala sam tamo 2 sata dok je ona prenosila poruku na svim jezicima...Upravo kad sam krenla prema Brdu, gospođa iz suvenirnice me zaustavi i pita me odakle sam...Počele smo razgovarati i kaže mi da bi šteta bilo da se Vicka ne pomoli nada mnom kad sam već tu...Vratila sam se nazad i uspjela sam doći do Vicke - mislim da sam tada bila jedina Hrvatica tamo - i zamolila je da se pomoli nada mnom... :D i tad je počela 'igra sunca' na nebu...ma nešto prekrasno....Gospa je bila blizu nas i to su svi znali...Krenula sam na Brdo, moleći krunicu - mislim da nikad nisam molila tako žarko kao tada...Klečala sam pred zadnjom postajom žalosnog otajstva i osjetila jaki vjetar, stabla su se zatresla - Gospa je bila tu :D nisam se prepala jer sam u srcu znala da je to Ona i da čuje moje molitve...evo i sad se ježim dok vam ovo pišem...bila sam presretna... :D
Istu večer nakon mise je bilo klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu i nikad prije nisam osjetila i vidjela Isusa kao tada....Osmijeh mi nije silazio s lica...bio je pred nama, ona živa Ljubav je bila pred nama...i liječila naše rane...Upoznala sam puno prekrasnih ljudi, stekla puno novih prijatelja i jako sam zahvalna zbog toga. Vraćajući se drugo jutro s Brda ukazanja, prolazila sam pored druge suvenirnice blizu centra i pogled mi je pao na jednu sliku...Gospa u agoniji, u naručju joj mrtvi Isus....ne znam zašto sam baš pogledala u tu sliku jer ih je bilo jako puno izloženih...osjetila sam oštri ubod, osjećaj užasa i ostala sam bez zraka...nastavila sam hodati ali osjećaj je ostao isti... Tad sam shvatila da mi je Gospa htjela poručiti da molim za one koji još ne poznaju Božju ljubav, a takvih ima i u mojoj obitelji...tad sam odlučila zavjetovati joj se na čistoću do braka (imala sam jako loše iskustvo s jednim čovjekom) i odlučila da je više nikad svjesno neću ražalostiti... Dovela me pred Vickinu kuću, čula sam je pored sebe na Brdu Ukazanja i pokazala mi je jedan mali djelić svojih osjecja kad je Isus umro... Dobila sam milosti i ja jednostavno nemam srca napraviti joj više išta nažao...jer je previše volim.... Molila sam za sve meni drage ljude, a to uključuje i sve vas ovdje :D nadam se da sam vam bar malo uspila prikazati kako mi je lipo bilo... nadam se da ću uskoro neke od vas i upoznati osobno... :D

Ljubim vas sve!!! :grlim te: smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 svi 2008 23:06 
Odsutan

Dawn, ma divno svjednočanstvo baš me dirnulo :grlim te: :grlim te: :grlim te: i hvala ti da si to podijelila s nama,,,,i ja sam imala slično iskustvo u Međugorju....toliko BOžje ljubavi i mira na jednom mjestu....Ma baš mi je drago da si se lijepo odmorila u Majčinu naručju....BTB :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 svi 2008 12:23 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BTB dawn..divno svjedočanstvo :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 svi 2008 14:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
moya napisao:
BTB dawn..divno svjedočanstvo :grlim te: :grlim te: :grlim te:
:twisted: :twisted: smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 BTB DRAGA DAWN :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]