www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 10:19

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 svi 2008 21:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
maya_mary je rekla
Citat:
...samo se svaki dan zaštiti molitvom zaštite jer će te zli vrebati i uzdaj u Isusa, nije tu potrebno puno riječi kad oni vide tebe kako ih ljubiš i kako ljubiš Isusa privući će ih to ...

Hvala ti draga sestro maya_mary, jer molitva je zaista čudesno oružje Kristovih vojnika. Slijedi dokaz;
Eto, moram posvjedočiti da je vođa "protivničkog" tima odjednom neobjašnjivo nakon pola godine prestala s napadima na mene, javno se izjasnivši da se od sada drži po strani i da je shvatila da je cijelo vrijeme zapravo griješila. Jednostavno je u ophođenju potpuno promijenila odnos prema meni, ponaša se sasvim normalno. Za početak, izvrsno ! :D :D
Hvala Ti Gospodine zbog toga, velik si i slavim Te Gospodine !
Molim se i nadalje za ostale.

down, divno svjedočiš i jedva čekam ljeto da i ja posjetim Međugorje...

Neka vas blagoslovi sve Svemogući Bog ! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 svi 2008 21:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

thnx to everyone... :) iako se to ne može iskazati riječima...znate i sami i želim vam da doživite još lipše stvari od mene :grlim te: pa da nam to onda i posvjedočite :D

p.s.
nije down nego dawn... :a1490:

Ljubim vas sve! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 svi 2008 21:53 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

da, da, :oops: , oprosti dawn
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2008 10:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

maya_mary je napisala:
Citat:
Dragi latine Gospodin ti je dao veliki dar i veliku milost: LJUBAV jer malo je ljudi koji u svakom čovjeku vide samo dobro, koji u svakom čovjeku vide Isusa, pa čak i oni koji su ˝čvrsti˝ vjernici skloni su osuđivanju...,

Joj, sada kad malo to bolje pročitam...jako, jako sam ja još daleko od toga da se za mene može reći da zaista i JESAM takav. Treba meni još puno, puno rada na sebi...Ja se samo trudim da budem što bolji.
Molim Duha Svetoga da mi pokaže put tako da svakim danom rastem u vjeri i postanem bolji čovjek. :wink:

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2008 19:12 
Odsutan

Citat:
Treba meni još puno, puno rada na sebi...Ja se samo trudim da budem što bolji.

Molim Duha Svetoga da mi pokaže put tako da svakim danom rastem u vjeri i postanem bolji čovjek

:b112: samo tako nastavi, vjeruj da imas već puno, samo razvijaj, rasti...LJUBI.... :), ostalo sve će činiti Gospodin :)

Božji blagoslov

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2008 19:24 
Odsutan

dawn napisao:
Nisam ni sama znala zašto plačem al sam osjećala da je netko blizu mene...Gospa.. :)

..Klečala sam pred zadnjom postajom žalosnog otajstva i osjetila jaki vjetar, stabla su se zatresla - Gospa je bila tu :D nisam se prepala jer sam u srcu znala da je to Ona i da čuje moje molitve...evo i sad se ježim dok vam ovo pišem...bila sam presretna... :D

Istu večer nakon mise je bilo klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu i nikad prije nisam osjetila i vidjela Isusa kao tada....Osmijeh mi nije silazio s lica...bio je pred nama, ona živa Ljubav je bila pred nama...i liječila naše rane...Upoznala sam puno prekrasnih ljudi, stekla puno novih prijatelja i jako sam zahvalna zbog toga.

...tad sam odlučila zavjetovati joj se na čistoću do braka (imala sam jako loše iskustvo s jednim čovjekom) i odlučila da je više nikad svjesno neću ražalostiti...

:D nadam se da sam vam bar malo uspila prikazati kako mi je lipo bilo...
Ljubim vas sve!!! :grlim te: smajlic22

Uspila si draga, tako si me raznježila svojim svjedočanstvom, citirano mi se posebno svidjelo, isto sam to doživjela i znam kako se predivno osjećaj, Isus te ljubi draga, Majka te ljubi....

Božji blagoslov

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2008 19:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
danas mi se dogodilo neznam ni ja sto me snaslo u katedrali... imao sam viska vremena i naravno otisao sam u katedralu :D :D i tamo izmolio krunicu... dok sam molio krunicu prolazila je pored mene jedna majka sa jednom malom curicom i jednim malim djecakom.. i sad oni prolaze i djecak gleda non stop u mene tako duboko da sam bio "prisiljen" podignuti glavu jer osjecaj da te netko promatra je bio "prejak"... i ja podignem glavu i pogledam u oci i kroz glavu mi prode samo jedna rijec: Krist... samo to je tada prolazilo mojom uzasno opterecenom svakodnevnim zivotom glavom... i nista spustim ja glavu ponovo dolje i nastavim dalje... i ono opet djete se udalji i okrene glavu i gleda... podignem ja glavu opet i kada sam ga drugi put pogledao vrijeme se potpuno zaustavilo.. fizicko srce mi je prestalo kucati, prestao sam disati jednostavno je vrijeme stalo... majci tog djeteta je postalo jako neugodno jer to dijete nije ni trepnulo :shock: :shock: a ja nisam moga ni moliti... zablokirao sam... i majka okrene glavu djetetu i tad je sve prestalo i ja sam se vratio nastavku krunice :shock: :shock: ...

danas kad sam isao blagosloviti sobu progovorio je Duh Sveti kroz mene i spomenuo je tri zloduha: mrznje, bludnosti i ljubomore :shock: :shock:

a meni u glavi bio samo zloduh bludnosti koji me je gnjavio tokom noci i sad nakon tog blagoslova soba zraci nevjerojatno vedrinom.. uzivam boraviti u njoj :lol: :lol:

toliko pitanja imam a tako malo odgovora dobivam... tako puno toga bi htio pitati Boga jer neki znakovi mi nisu jasni :( :( no tako je kako je... onako kako On misli da je najbolje tj On ne misli nego zna :D :D u to ni ne sumnjam ni sekunde jer sve se dogada sa NJEGOVIM DOPUSTENJEM jer mi smo djeca Njegova a On je samo LJUBAV, LJUBAV i LJUBAV :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Bvb i cuvao :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2008 20:39 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dawn... :twisted: :twisted: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2008 21:03 
Odsutan

[ On misli da je najbolje tj On ne misli nego zna :D :D u to ni ne sumnjam ni sekunde jer sve se dogada sa NJEGOVIM DOPUSTENJEM jer mi smo djeca Njegova a On je samo LJUBAV, LJUBAV i LJUBAV :grlim te: :grlim te: :grlim te:

A baš si to lijepo napisao BitLord....BTB i čuvao u miru :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2008 22:33 
Odsutan

smajlic28 Dragi Latine, radiš na sebi, svjestan si svojih pogrešaka, a to je najbitnije... Treba ti čvrsta vjera - ostalo će 'napraviti' Duh Sveti... :b129:

BTB :a1250:

BiTLorD - otvori vrata svoga srca Isusu i dopusti mu da se nastani u tebi... Nek ti Duh Sveti pokaže put, a Gospe naša nek te čuva :a1250: :grlim te:

Ljubim vas sve i molim za vas!!! smajlic8 smajlic22 smajlic28

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]