www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 19:22

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 166 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2006 23:23 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Šodar napisao:
Marijancica napisao:
Celibat je ogromni problem.

Mi u hercegovačkoj Katoličkoj Crkvi razmišljamo da ukinemo celibat jer ničemu ne služi.
Ljudima ništa ljudsko nije strano pa nebi trebalo branit čestitim franjevcima da si uzmu žene :D . Biskuopijski svećenici ih već imaju pa da budemo ravnopravni :P .

Nerazumijem poentu smajlica koji se smije :?: :?: :?:
Daj objasni molim te otkud tebi koji eto od danas i avatar sa habitom imas sloboda pisati na RK forumu :
Citat:
Biskuopijski svećenici ih već imaju pa...........

Osobito me interesuje drugi dio gdje pises:
Citat:
pa da budemo ravnopravni

Tko ? Tko da bude ravnopravan, ja citam to kao da si ti franjevac. Daj pojasni molim te da ne bude zabune :!:

Citam , citam i od pocetka do kraja a i od kraja do pocetka :wink:
Sodar- Rados :?: :?: :?:

Mir ljudima dobre volje
i kao sto pise Izrail SVETA JE CRKVA KATOLICKA :!:

Zadnja izmjena: Marte; 21 lip 2006 00:52; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 00:04 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Smajlići se upotrebljavaju da oslikaju raspoloženje. Ovo je šala pa neću komentirati tvoja pitanja a tebi savjetujem da se obratiš Gospi iz Međugorja da izmoli dobrih franjevaca kakav je recimo fra Barbarić koji slušaju Gospu a ne tamo nekog biskupa. Da se biblijski izrazim. Gospa će te nagraditi pa ćeš moći biti mirna a ne ovako grčevito rasčlanjivati i zaključivati.
Vidim da su se protivnici zavukli u mišje rupe a šalju žene da obave njihov posao. Da nije :P bilo bi :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 00:14 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Šodar napisao:
Smajlići se upotrebljavaju da oslikaju raspoloženje. Ovo je šala pa neću komentirati tvoja pitanja a tebi savjetujem da se obratiš Gospi iz Međugorja da izmoli dobrih franjevaca kakav je recimo fra Barbarić koji slušaju Gospu a ne tamo nekog biskupa. Da se biblijski izrazim. Gospa će te nagraditi pa ćeš moći biti mirna a ne ovako grčevito rasčlanjivati i zaključivati.
Vidim da su se protivnici zavukli u mišje rupe a šalju žene da obave njihov posao. Da nije :P bilo bi :twisted:

protivnici? :shock:
pa gdje se ti nalazis?
:shock:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 00:41 
Odsutan

loveyou napisao:
Šodar napisao:

protivnici? :shock:
pa gdje se ti nalazis?
:shock:

loveyou :arrow: :arrow: :arrow:
Ovo se uistinu mora sodar zapitati :?:
Ali on je vec na toliko foruma da mozda vise i nezna :wink:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sodar , ovo sto si napisao nije za salu :!: Niti pak tvoji linkovi koje ostavljas po razlicitim forumima nisu na izgradnju nego na sablaznost :!: :!: :!:

A ovo je samo za smijanje :P :P :P

Citat:
a šalju žene da obave njihov posao

KOJI POSAO :?:
Valjda je i tebi jasno da se skrivas pod imenom nase predivne Majke i osjecas da netko treba "obaviti posao" Daj objasni to!Sto si ocekivao od "protivnika" kako ih nazivas a da su "oni poslali zene"
Ne razumijem, daj pojasni malo :!:
Zasto ne bi zene sto same rekle :?:

Pa Majka nasa nebeska je sa zenama bila prva koja je i Uskrslog srela.
Majka nasa je zena. Majka nasa Nebeska je ono sto svi moramo nauciti" EVO SLUZBENICE GOSPODNJE, Nasa nebeska Majka kao uzor poslusnosti :!: :!: :!:
Neces valjda reci sto protu zeninih poruka :D :D :D

ZDRAVO MARIJO MILOSTI PUNA

Ima zena koje se ne kriju iza nikoga. Ima zena koje ce i tri takva staviti u dzepu :wink:

A ja ko zena kad bih sa tobom za jednim stolom sjela i kad bih znala da si onaj za kojeg sumnjam da je napisao sto ne prilici ni covjeku a ne RK, vjeruj mi da ti ni habit ne bi pomogao.

Evo sada , cekam sve vas koji pricate o "okrenut drugi obraz" izvolite me kritikovati !
Radije me kritikujte za ovo nego da sama sebi nemogu pogledat u oci , kad bih ti sto "blago" odgovorila.Sjeti se da Isus rece i Petru kad pogrijesi :
Bjezi od mene sotono :!:

Ukoliko pak imas dostojanstva, sam ces se pokupiti odavde sa svom tvojom PROTUKATOLICKOM PROPAGANDOM !!!

SVETA JE CRKVA KATOLICKA

Zadnja izmjena: Marte; 21 lip 2006 01:55; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 00:54 
Odsutan

Šodar napisao:

A ovo je najvjerojatnije jedan od hercegovačkih "fratara" koji su uzeli stvar u svoje ruke pa zavedeni sotonom kade sumporom i lažu i zaluđuju nevine ljude već dugi niz godina.
Dijele nevaljale sakramente i oskvrnjuju Euharistiju.

sotona je otac LAŽI gospodine šodar ili fra.Radoš - kako je ISTINA?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 00:59 
Odsutan

Fra Barbarić - pokoj mu duši - samovoljno napusti službu i ode u Međugorje.Vatikan mu odredio zabranu djelovanja ...a on nastavio dijeliti sakramente.

Daj molim te - jesi ti uopće svjestan šta pišeš - Isus je ostao ponizan i poslušan do smrti na Križu,a ti dolaziš na ovaj forium i na tko zna koliko još foruma sijati sjeme razdora i mržnje protiv biskupa i protiv samog Svetog Oca .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 11:27 
Odsutan

Ovih zadnjih par postova ne vidim kakvog smisla imaju sa vašim zaređenjem.
Molim sve da se ostave objava ili ne objava u Međugorju.
To je ipak na Vatikanu da odluči, a ne na nama.
Molim sve da se vrate na zadane teme ili neka otvaraju nove.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 17:22 
Odsutan

Šodar napisao:
Marijancica napisao:
Celibat je ogromni problem.

Mi u hercegovačkoj Katoličkoj Crkvi razmišljamo da ukinemo celibat jer ničemu ne služi.
Ljudima ništa ljudsko nije strano pa nebi trebalo branit čestitim franjevcima da si uzmu žene :D . Biskuopijski svećenici ih već imaju pa da budemo ravnopravni :P .

:shock: :shock: :shock:
Citat:
Ovih zadnjih par postova ne vidim kakvog smisla imaju sa vašim zaređenjem.

Dragi Mihael
na ovakve postove nemozemo a da ne reagujemo. Pitam se samo dokle ce admin. ovo tolerirati. Sodar nije pocetnik i zna da smisljeno PROVOCIRA na katolickom forumu.Ni Medjugorje ni nasa Majka Nebeska mu nisu svete nego ih samo zloupotrebljava.

Onaj koji siri linkove gdje pise autor RADOS- SODAR :?: :?: :?: da je jedan BISKUP NECASTIV :twisted: :twisted: :twisted: i jos dodaje da je i jedan KARDINAL NECASTIV :twisted: :twisted: :twisted: , je trebao biti u startu baniran :!: :!: :!:

Bez obira da li ima smisla ili ne sa temom na ovakve provokacije ja cu pisati a vi me izvolite banirati ukoliko nije pozeljno !
SVETA JE CRKVA KATOLICKA

Zelim ti puno ljubavi i ustrajnosti u tvom novom pozivu za moderatora :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 22:27 
Odsutan

Marte napisao:
Dragi Mihael
na ovakve postove nemozemo a da ne reagujemo. Pitam se samo dokle ce admin. ovo tolerirati. Sodar nije pocetnik i zna da smisljeno PROVOCIRA na katolickom forumu.Ni Medjugorje ni nasa Majka Nebeska mu nisu svete nego ih samo zloupotrebljava.

Ostavite mene da rješavam provokatore, sad mi je to i "posao" :wink:

Hvala na lijepim željama

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2007 18:56 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ja sam razmišljao o zaređenju, čak sam to i obavio u trajanju od 4 godine. Bilo je blagoslovljeno vrijeme totalne posvećenosti Bogu i Službi za Njega.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 166 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]